Written by AbangNara | May 9th, 2015

Ketika ini Fahrin Ahmad sedang berdebar-debar menunggu saat pernikahannya. Majlis pernikahan sedang berlangsung dan akhirnya wajah bakal isteri pelakon kacak ini telah pun didedahkan. Wanita bertuah yang berjaya mencuri hati Fahrin ialah Elena Hani Aleas, 36 tahun. Cantik molek orangnya. Memang sama cantik sama padan.

elena hani bakal isteri fahrin ahmad

Memang berseri-seri Elena Hani di majlis pernikahannya. Mungkin video dan gambar di bawah membolehkan anda melihat dengan lebih jelas wajah bakal isteri Fahrin ini.

Akhirnya.. Ini dia bakal isteri @fahrinahmad_fa yang kita tunggu-tunggu.. Elina Hani.. Cantik berseri! #fahrinahmad #hliveupdate #hlivevideos

Posted by HLive on Friday, May 8, 2015

Tahniah Fahrin dan Elena atas masjid yang bakal dibina sebentar lagi. Sekejap lagi Abang Nara update lagi. Sumber MediaHiburan dan H!Live.

Lagi gambar dan video dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

elena hani bakal isteri fahrin ahmad

elena hani bakal isteri fahrin ahmad
elena hani bakal isteri fahrin ahmad

40 responses to Inilah Elena Hani, Bakal Isteri Fahrin Ahmad

  1. akulah aku says:

    Tahniah boss!!

    0

    0
  2. nok gebuzzz says:

    tahniah fahrin…semoga berkekalan hingga ke jannah
    sama cantik sama padan.

    0

    0
  3. me says:

    lastly abg fahrin..tahniah semoga kekal & bahagia ke ank cucu…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ; aku ingat fahrin pilih yg btudung.. tpi xpe la dh jodoh.. tahniah..

    0

    0
    • zuanzuan says:

      bertudung? insyaallah, biasanya wanita bila dah kahwin akan lebih jadi lbh matang dan sedar akan tanggungjawab sbg isteri dan ibu, so akan lebih mudah bertudung. setahu aku pramugari tak boleh bertudung (yg served dlm kapal terbang) yg bertudung hanya di kaunter ticket @ customer service, betul tak?. well tahniah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ni bkn masa kje.. ni akad nikah.. kan lebih manis bertudung.. mana tau terbuka niat nk btudung.. perempuan bkn kira dh bkawin je bru matang n tbuka hati menutup aurat.. salah fahaman awak tu.. itu ada kesedaran diri ttg kewajipan diri.. klu sume ppuan bkawin akn matang.. kira rosnaida,emelda,ozly blom matang lg la..

        0

        0
      • Momz @ Darussalam says:

        Pramugari Brunei pakai tudonglah.

        0

        0
      • lola says:

        Balik2 tudung kau igt yg xpakai tudung ni sume x elok ke? Aku pon pakai tudung tp xde lah minded cm korang yg bertudung lagak alim ni. Stop it la tu kan urusan dia ngn tuhan n laki dia ad3 kan. esok lusa dia berubah insyallah lagi baik dari korang2 yg konon dh bertudung lagak alim ni. Please ek jgn nk kaitkan setiap kali tgk pasangan kawin org je sume eh x bertudung ke? Kau pegi tgk budak2 muda ke org tua ke bertudung konon berkepit pegang tgn mcm baik lagi xbaik tunjuk contoh mcm tu sbb korang bertudung. so jgn nk mengada2 la balik2 pakai tudung. Sorry bit emo but it’s just my two cents Peace

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tudung tu mmg disuruh dlm islam dan wajib menutup aurat,ko bertudung tu dah bgs dah tp boleh pula cakap mcm tu..nak jadi moden sgt tp me
          Blkgkan kewajipan menutup aurat tu..

          0

          0
        • lola says:

          ala balik2 kewajipan, so baca bloggggg retiss gosssipppppp wajib ke idak ??? ke dosa ?? xde keje ni kau ni mesti kes yang pakai tudung bajet baik padahal menggatal ngn jantan…. puiiii…… baca blog byk masa plak kau pas tu nk cite kewajipan la bagai.. puiiiiii

          0

          0
  5. Orked ungu says:

    ku pk kan muda.. Dok kalut sorok2 bagai.. Rupanyaaaa.. Hmm apa2 jekla.. Taniah la fahrin ea..

    0

    0
    • dafi gayah says:

      betul. ingatkan janda umur 21 yang dipilih jadi bini…tahniah la ye..dah nasib

      0

      0
  6. Diva says:

    Salute this couple especially Fahrin yg berjaya low profile dgn bila dh dekat hari kahwin ye, baru dihebohkan.. Bersikap sederhana utk persiapan dlm diam2 , bukannya setengah Artis yg kluar statement Entah apa ke laut banyak, poyo itu ini… Tahniah Fahrin Dan Elena Hani :)

    0

    0
  7. jelitawan says:

    Hello..

    Wahh Fahrin dan wife congratulations!
    Cantik anggun wife u…
    Xoxo

    0

    0
  8. nana says:

    sebaya fahrin

    0

    0
    • sallygersang says:

      Tua setahun dr fahrin…37..sama umur dgn tok ti…mesti dah banyak pengalaman main ni…kata cabin crew…international lak tu…comfirm NO dara

      0

      0
  9. marry says:

    muka mcm jue azizlh…congrate

    0

    0
  10. si mama says:

    Budak law jugak.. Silap2 kwn lama fahrin ms study law kat UiTM dulu.. Tahniah fahrin n isteri.. Moga bhagia dunia akhirat.. Slow2 didik isteri nnt.. ????

    0

    0
  11. MAKJEMAH says:

    PADAN LA DOK MEMILIH SGT AKHIRNYA DAPAT YG BETUL2 LAWA. SEPADAN!

    0

    0
    • ibu chempaka says:

      org tua2 nasihat jgn dok terlalu memilih masa muda, nanti dapat kerak nasi. kan dah betul…

      0

      0
  12. Jenab says:

    tahniah both ! yg penting bukan izrenn! *fuhhh menarik nafas lega wakakakak

    0

    0
  13. karim bin zema says:

    Anggun jubo ape gitu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      org melayu suka tengok yg negative je….tipikal.

      0

      0
      • maria elena says:

        kau bukan melayu ke? masuk page ni kebanyakan melayu la dowh. mentaliti sampah.

        0

        0
      • si cili boh babi says:

        hoi si cili boh babi. kau ni mesti tak pernah pergi sekolah, masuk u atau kerja kan. widen your social scope la babi. tak yah nak racist sangat bodoh.

        0

        0
      • Cili bioh si bodoh says:

        Hoi si cili boh babi. Kau ni mesti tak pernah pergi sekolah, tak masuk u atau takde kerja. Widen your social scope la. Apa jenis bangsa kt muka bumi ni mmg suka mengkritik la bodoh.

        0

        0
    • Puii says:

      anggun la…drp jubor kerak ko tu.

      0

      0
  14. Anonymous says:

    adoiii… mcam2 la korang. apa pun tahniah fahrin. semoga dapat didik isteri jadi lebih baik

    0

    0
  15. bobo says:

    Alaaaaa..daaa kawen daa fahrin :(
    tahniah! Hehe. Kenal mase shooting pilot cafe ke..

    0

    0
  16. CottageFries says:

    Dua-dua nampak matang sgt. Tahniah Fahrin dan isteri..kdg2 kalau kahwin awal sgt..ada yg blum stabil dr segi kewangan..kalau kawen lewat sgt plak takut susah nak dapat anak. Tapi, jodoh ni smuanya ditentukan oleh yg Maha Esa.. Zaman skg bukan senang nak jumpa calon yg baik… Kepada yg masih single tu..berusahalah dan jgn putus asa:)

    0

    0
  17. rizal says:

    urmmm…aku berkenan dgn pengapit pengantin perempuan tuh…y pkai tudung,bj krim pink tuh…cantik…awk stewardess jugak ke??nk berkenalan boleh??hahaha….

    0

    0