Written by AbangNara | July 15th, 2016

Siti Saleha sebelum ini telah pun mendedahkan kekasih barunya adalah seorang lelaki Melayu. Ramai yang tertanya-tanya siapakah jejaka yang telah berjaya mencuri hati gadis jelita ini. Namun identiti lelaki tersebut sehingga ke hari ini masih menjadi rahsia. Akan tetapi, baru-baru ini, dilihat Siti Saleha telah memuatnaik gambarnya dengan seorang lelaki yang tak kurang kacak dengan caption berbaur mabuk cinta. Mungkinkah ini kekasih baru Siti Saleha?

kekasih hati siti saleha

Dengan caption “Hyde Park with Love (bentuk hati)”, Abang Nara percaya ramai jejaka di luar yang luluh hatinya sekiranya benar lelaki ini adalah kekasih baru Siti Saleha. Tapi kedua-duanya memang nampak sama cantik dan sama padan. Jika benar mereka bercinta, semoga ia berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Apa pun, kalau tak silap, Siti Saleha kini berada di Mexico untuk meraikan perkahwinan kawannya di sana.

kekasih hati siti saleha

Apa kata anda? Adakah anda antara jejaka yang sedang meraung mengenang nasib tidak dapat mengorat Siti Saleha? Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Inikah Kekasih Baru Siti Saleha? Hancur Hati Para Jejaka Di Luar Sana

  1. anonymous 007 says:

    ape nak dikisahkan …..
    touch n go

    0

    0
    • kentut lendir says:

      tadi aq kentut keluar lendir taik !!!!!!!

      0

      0
    • Mat terengganu mix arab says:

      Orang bodo jer menangis sebab minah ni….benda yg special sgt minah ni sampai nok meraung ?
      Kalu orang puan ork pandai masak, pandai ngaji, pandai mengemas rumah baru aku meraung… setakat minah tunjuk ketiak ni boleh jalan daaa..

      0

      0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      emm hencem jugak orang nye pandai si gigi rabbit ni pileh..

      0

      0
    • Roy says:

      Saleha ni nama je classic melayu, tapi lifestyle mmg mat saleh habis. Takat peluk2 dgn laki n minum alcohol tu takde apa lah utk dia ni. Stok urban2 cam sazzy falak, ning baizura, tiz zaqyah sume.
      Tapi 2 bende aku salute, takde gossip sampah bodoh & tak buat kontroversi. Pastu belakon pun ok.
      Tapi kalau dah nama retis, nak cari pasangan mesti nak someone, especially yg berduit..
      Bape kerat je artis yg tak kisah kawin dgn org biasa yg tak kaya raya..

      1

      0
      • miss kepah says:

        btul tu..saleha ni antara pelakon mix yg blh blakon dgn baik…tp paling aku suka christina suzanne…belakon watak kekampungan pun sempoi saja, reminds me of sofea jane….

        0

        0
  2. Boolan says:

    Baik saleha ni dari si uqasha.

    0

    0
  3. Markonah Al-Hingus says:

    mamat nie mcm tukang kebon rumah david teo jew

    0

    0
  4. BIMBOOO says:

    PILOT KAN… KALAU TAK SILAPLAH.. KAPTEN MH..

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Eh.. sebiji macam muka duda sepupu aku.
      Nama dia siapa yek..
      Duda sepupu aku tu pilot Brunei…
      Tp dulu Pilot MAS
      Ntah2 dia ni… patut la bini hot pun kena tinggal.

      0

      0
  5. aku says:

    hahaha..bodo la sape yg luluh atinyer tu…hahaha

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Apa kata anda? Adakah anda antara jejaka yang sedang meraung mengenang nasib tidak dapat mengorat Siti Saleha? Hehehe.

    abg nara suka nau buat ayat bombastic camtu…..takat siti saleha je pun….or tak kisah la siti jenab jen ke…depa bukan perfect lawa tahap dewa smp nak diumpamakan cenggitu sekali…lek2 da la abg nara…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    high risk bile kwen ngn artis ni. hihi

    0

    0
  8. Zubaidah says:

    Hyde park tu kat london kan?

    0

    0
  9. ohbulan says:

    Nama mamat ni lutfi. Currently special officer for PM. Anak orang berada. Gaya macam mat salleh walaupun melayu.

    0

    0
  10. whatever says:

    X malu ke pki bj cm tu..dada plk rapat sgt.. -_-

    0

    0
  11. x says:

    Yg Meraung dah tentu siti rabbit.apalah yg nak diraungkan kt artis sampah.dah mcm kau duduk sebelah tapak pelupusan.xde maknanya hidup camtu.geli2 je hidup dia.

    0

    0
  12. Elda Susanto says:

    siti saleha pernah korek idong nenek aku masa kecik2..dia kata sedap enak berkrim dia makan taik idong nenek aku..

    0

    0
  13. Huh says:

    Memang x minat dgn saleha ni…
    Tgok drama dia berlakon trus tukar channel

    0

    0
  14. bodopiang says:

    stock geli2 je nih…

    0

    0
  15. Tapooooo says:

    Berak tetap busok…

    0

    0
  16. missv says:

    citer ni blh mansuh GST ke…ada kisah ko nak mat salleh bab mmg dr dulu bajet minah salleh sgt…x lyn lelaki msia…konon….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    oh mamat ni…selalu naik lift sama. Mmg handsome.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    ade iras2 muka Dato Sani bas express

    0

    0