Written by AbangNara | July 28th, 2010

sam bunkface jeany

Rasanya semua orang dah tau yang Sam Bunkface dah clash dengan Juliana Evans. Khabarnya yang Sam sudah ada kekasih baru bernama Jeanny (mungkin bukan nama sebenar). Cun jugak orangnya. Gambar diatas telah dihantar oleh seorang readers. Katanya ini gambar Sam Bunkface bersama Jeanny bercuti di luar negara (Australia kalau tak silap).

Tapi Abang Nara tengok macam lain jer muka Sam Bunkface dalam gambar nie. Ke Abang Nara dah makin rabun? Memang betul dia ker? Sila confirmkan please~~~

P.S: Tengok tak Abang Nara keluar 8TV Quickie semalam?

40 responses to Inikah Gambar Sam Bunkface Bersama Kekasih Barunya Jeanny?

  1. aries_april says:

    napa sam itam sngt?
    tul ke dia?
    sunburn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. azza says:

    entah… cuba abg nara letak g,br sam seblah gambr mamat tu… baru senang sket kitorg nak tgk persamaan n perbezaan, samada tu sam ke tak… :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. elya says:

    cm bkn sam je.. Tu haiwan btoi2 hidup ke atau patung?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sex and the city says:

      tu haiwan betul..nama binatang tu wombat…dier amik gambar kat perth,australia…i went there..the same place…cara amik gambar pun sama…hahaha!i think macam sam…maybe dier surf ke…tu yg tan :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. cath zee says:

    sam ler guyzz……..lawa lagi jue evans kowt?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. msmifa says:

    sam ke tue? ntah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. razis says:

    ntah..mcm bukan sam jer. Pelanduk 2 serupa kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. amirah says:

    terkonpius plak..rasanya mcm bkn je …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. scorpioncat says:

    nampak pellek sket…. tanned kot? tp juliana lagi cun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. haza says:

    lain gler muka plak.
    shades dia tu pn pelik gak. nyampah plak tengok.
    kalau sam dah itam/tan gini kira sesuai la ngan gf baru dia tu.
    ngee~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. […] Read More: Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. jmr says:

    pasal lain mcm je si sam nih..aiskh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. elya says:

    oh ye ke? Jinak lak tu.. Bestnye dpt pegang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kudo bolang says:

    comel binatang tu ble wat anak angkat… ” sam seblom pakai shade tu da tengok dulu ke kat cermin.. heheheh”

    mantap wei.. mmg trend ni…

    1 malaysia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • peah says:

      alah muka mcm sam tu x rugi si jue tu clash ngan dia..lgpun dgrnye si sam ni kerek giler…x payah le jantan cam tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akuxstatik says:

        Yekew….memang kerek pown….lantak r hal die ngan awek die pown sampai nak masok blog…ade ak kesa die couple ngan sape…lantak die r wei………..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. berries says:

    woot..woot! smlm tgk abg nara kat 8tv
    45k hits? u r the man lah abang nara :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. eeee comelnye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ALAM says:

    macam2 laa…kapel,clash..kawin ,cerai..ish2…cian tol tgk diorg ni..idup xkekal..macam ak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. syasya says:

    biasalah artis….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. mawar merah says:

    betul kah Sam tu, bukan penyamar kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. yg get my attention haiwan tu…comel lah.. cam pandai je bergambo.. cute sesgt !!! kat M’sia xde kan species wombat ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. basshunter says:

    kedingnye sam ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. pingkypanthers says:

    lantak la depa…
    masing2 lom kwin…
    asal jgn wat prkara yg dilarang dlm islam dah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ienafazlyna says:

    ye ke Sam?muka cam lain jek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. wak luuu says:

    wah bestnya.. leh honeymoon free2.. sure jap lagi tinggal kenangan lagik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. syasya says:

    cian juliana evans kan !!!
    juliana evans lagi cun dr awek baru sye nie
    npe dewg clash hah???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. mcm pakai baju je tukar2 awek ni ye…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Reena says:

    Sam ke Sammy? Ahak ahak..len mcm jer pantone dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Mila Willick says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Alegro says:

    I am commenting to let you be aware of what a fantastic discovery my wife’s girl developed using your blog. She mastered a good number of details, which include what it’s like to have an ideal helping spirit to make many people with ease have an understanding of several specialized things. You truly did more than our own expected results. Thank you for supplying the great, trustworthy, educational not to mention unique tips about the topic to Janet.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Reba Samms says:

    I think other website proprietors should take this web site as an example , very clean and superb user pleasant layout.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0