Written by AbangNara | September 6th, 2010

gambar kekasih baru aliff aziz

Minggu lepas kami ada menerima kiriman email gambar kekasih Aliff Aziz. Untuk yang tak tahu, Aliff Aziz ini ialah penyanyi kelahiran Singapura. Aliff Aziz baru berumur 19 tahun dan sedang menjalani National Service Singapura.

Menurut pengirim email ini, kekasih Aliff Aziz yang bernama Putri Norizah Ibnor Riza adalah anak kepada penyanyi Malaysia, Ibnor Riza. Putri Norizah kini berada di Brunei untuk melanjutkan pelajaran peringkat diploma.

Bila tengok usia Aliff Aziz nie teringat zaman muda-muda dulu. Time cinta-cinta monyet dulu. Bila dah tua nie rasa nak tergelak pulak teringat kenangan lama. Apa-apa pun kami doakan yang terbaik buat Aliff Aziz dan kekasih. Kalau dah jodoh tak ke mana kan?

Lagi gambar kekasih Aliff Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kekasih baru aliff aziz

gambar kekasih baru aliff aziz

gambar kekasih baru aliff aziz

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

132 responses to Inikah Gambar Kekasih Aliff Aziz?

  1. zizou says:

    tahniah!!!

  2. natts says:

    janji bahagia…

  3. azza says:

    cute gak girl tu… sweet je…

  4. ku_rai says:

    sepadan…huhu pic pun tak over sgt…

    • ayu says:

      emm…nk nyampok skit….aliff nie seorg yg amat2 cerewet nk mampoh n kerek giler2,,,,,kite dah jmpe dia brkali2,,kite kje kt airport…seme org xmaw amek order mkn dia,,,errrr

  5. aries_april says:

    ingt yg bdak tu..
    hihihihihihihihihihih
    btw…congratz…

  6. ada aku kesah.. says:

    bukan ke dia ni yg duk kiss ngan ppuan berbulu lebat kt dlm disko”aliff aziz bercium penuh penghayatan…boleh tahan jugak aweks dia ni

  7. topo says:

    hahah memaula ingatkan budak kecik tu tadi.. =.=”

  8. Brunei Lady says:

    yeke kekasih aliff aziz??

  9. Nita says:

    Harap2 pasni jangan pulak keluar cite Aliff Aziz bercium penuh penghayatan…Huhu..

  10. zaza says:

    tak sangka pulak aliff aziz pilih yg bertudung :) puteri norizah ni salah satu artis penyanyi wanita di brunei. bapa borek anak rintik pulak… suka dgr lagu dier… tak sangka pulak rumors drg couple from last year bnr2 terjadi… apa2pun tahniah :)

  11. kak chubby says:

    ibnor riza ade anak dare yg comel & cun melecun rupenye……. :)

  12. kipas lipas says:

    sore pown leh tahan….

  13. azurin says:

    oklah tu.lawa sangat pon bahaya gak…

  14. NIKON says:

    amboi panjangnye kukuuu~
    humm.. maybe dia tak sempat potong kot..

  15. insuraya says:

    hitam manis..

  16. Yiedpozi says:

    Aliff Aziz dah ada awek? bagus gak Aliff Aziz pilih awek yang bertudung….

    Jom baca pengalaman menarik Yied semasa di hari raya dan jangan malas2 taip komen ye…

  17. athiea says:

    jika benar itu gf nye..
    chantek…:)

  18. nanaaa. says:

    i’m a bruneian, yeah. putri norizah is one of the best singer here, in brunei :D

  19. iepah kowt .. says:

    waaa !!! frust kowt …
    aliff da ad awek … huu ..
    slmt awek dia kiut .. ok la ..
    sesuai yg teramat sgt …
    tpi kn, np yg pix laz tu, aliff nmpk itam sgt2 ??

  20. cintamonyet says:

    cinta monyet memang kelakar….klau leh balik zaman lepas tak mahu laaa bercinta monyet…….dapat adiah dari bopren bear kaler coklat dekat airport, gambar, kad2, surat cinta……..

  21. Poyo says:

    Assalamualaikum..
    Korang ader nengok berita kt TV3 tak… TV3 ader buat permohonan maaf sbb siarkan iklan hari raya… tapi lam iklan tur ada unsur2 agama lain.. cth santa claus… bunga teratai.. so bila org2 melayu ni dh nengok iklan nie.. sumernye protes.. ntah apa2 TV3 nie… takkan laa tk boleh pikir sblum kuarkan iklan tur… Bila sumer blogger2 dh bising2 baru lar nk buat permohonan maaf n tarik balik iklan tur.. Aku pun masa first time nengok iklan tu.. terdetik gak dlm hati.. lepas nie mesti akan ade org komplen iklan tu.. rupa2nya mmg betul tekaan aku tur…

  22. Miss Poco says:

    Kalau aku cam puteri norizah, rugila baca artikel ni…”Aliff Aziz Bercium Penuh Penghayatan”…huhuhu…

    …lelaki kan…

  23. Kudin says:

    Assalamualaikum..
    Korang ader nengok berita kt TV3 tak… TV3 ader buat permohonan maaf sbb siarkan iklan hari raya… tapi lam iklan tur ada unsur2 agama lain.. cth santa claus… bunga teratai.. so bila org2 melayu ni dh nengok iklan nie.. sumernye protes.. ntah apa2 TV3 nie… takkan laa tk boleh pikir sblum kuarkan iklan tur… Bila sumer blogger2 dh bising2 baru lar nk buat permohonan maaf n tarik balik iklan tur.. Aku pun masa first time nengok iklan tu.. terdetik gak dlm hati.. lepas nie mesti akan ade org komplen iklan tu.. rupa2nya mmg betul tekaan aku tur…

    Bagi saya tidak sepatutnya dikaitkan ‘Aidil Fitri dengan konsep agama lain.

    Berikut disertakan hujah yang diperolehi daripada sahabat Facebook yang bernama Yusrizal Usop berkaitan Iklan Promo Aidilfitri TV3 ini:

    BUKTI BERGAMBAR KESESATAN IKLAN PROMO AIDILFITRI OLEH TV3!

    • SWEET says:

      ORG MELAYU MAIN IKUT JE APA DI SURUH BERLAKON TANPA MEMIKIRKAN KESAHIHANNYA. AKU PUN TERKEJUT JUGAK MASA IKLAN TU KAT TV3 TERDETIK IKLAN SANTA CLAUS DAN BUNGA TERATAI SEPERTI ORG HINDU. MUJUR DITEGUR.

  24. Kudin says:

    Kalau sesape yg tk sempat nengok iklan ni sila ke blog :
    tafsir si penulis

  25. dian says:

    erkkk :s yeke putri norizah gf aliff aziz???
    SOMBONG!
    putri’s mother, bruneian

  26. Shieda85 says:

    Eh tersama la pulak hp tu… Hehee

  27. lol says:

    sweet gf dia..congrats!

  28. pascual says:

    tak guna pkai tudung tp peluk2 dgn laki..baik amik je pmpuan yg kat club tu.sama je 2×5..

    • BumbleBee says:

      tengok kuku pun dh x brape elok dah…panjang. satu jari kuku panjang bersamaan seperti memternak sekandang ba alip ba ya…tu dh konferm 10 jari(xkan tangan sebelah kanan je kan kuku panjang) ….renung2kan~

    • sharp shooter says:

      kalo dah taste ko pompuan club ko jer lar yg gi carik pascual..fasha sandha dan mizz nina berapi2 ko sokong..peluk lar jantan mane pun ko akan bermatian berjuang mempertahankan diorang..org tau lar taste ko camner!

      • so what says:

        pascual mmg la camtu…keje dia mmg utk provoke aje n bg komen bodo yg payah nk diterima akal.
        dia suke menentang arus…mcm ada mslh dia nie!
        snang citer jgn lyn! org dh lame ignore dia daaaa

        • PASCUAL says:

          eh,xbtul ke aku cakap?korang ni nak menegakkan benang yang basah.btul apa aku cakap?pkai tudung tp prangai mcm org tak pkai tudung.baik tanggal je..ke korang pon sama??pkai tudung tp pluk2 dgn laki.kalo taste aku pmpuan club biarla.sekurang2nya tak hpokrit.dr berselindung di sebalik tudung litup tp prangai mngalahkan pmpuan kaki club.NMPAK SGT LA YG KO TU HIPOKRIT BESAR!!

        • K says:

          komen pascual dr dulu smpai skrg mmg camtu..org memuji dia akan mngkritik..org mengkritik dia kate org hipokrit..tp dia kritik dan mengata org takper pulak..

          well, FASHA SANDHA IDOLA KO TU LAR YG TAK HIPOKRIT KAN PASCUAL? SBB TU KO PUJI DIA MELAMBUNG SMPAI LANGIT! dia tak berselindung langsung..suke bukak aib sendiri..haha..tu lar maksud tak hipokrit buat ko kan? PIIIIIRAH!!

        • pascual says:

          k,i rasa maybe u terasa.u ni mungkin pmpuan yang pakai tudung tp prangai mcm $^&&^*..or if u lelaki u punya gf pkai tdung tp prangai mengalahkan $^&*@#..

        • Lor says:

          Nape K ni marah sungguh kat pascual… Awak ni terasa ke? Raye pun nak gaduh…

        • luv himm says:

          PASCUAL ,kaw nie boikot prmpuan pakai TUDUNG ke..aku xsuke pemikiran KAW ! HuH..Act ,kaw nie LAKI or PRMPUAN..ckp x srupa BIKIN !

  29. Nor says:

    Putri Norizah memang tinggal di Brunei pun, mama dia ada kat sini, tapi ayah dia (Ibnor Riza) menetap kat M’sia. Tak tau lah kenapa tak tinggal sama2. Diorang ni btul2 couple lah, dh lama pun, more than a year. Tapi sayang kan, c Alif Aziz ni, jenis curang kot. Putri tu je yg setia sangat2 kat Alif. Kalau aku, memang aku tak hingin dgn Alif tu, tunjuk baik. Kecian Putri.

    • hawa adam says:

      Ooo..camtu citer nye,its mean Aliff ci*m pompuan lain time dia still mempunyai hubungan cinta ngan putri ekk?

  30. SWEET says:

    BELAJAR DAHULU USIA MASIH MUDA

  31. sukati says:

    pakai tudung tp x melebihi dada… itu dikira tidak tutup aurat..kuku panjang ( dosanya separti membela sekandang khinzir ) insaflah..

    nasihat utk diri dan semua..

  32. Amay Hamidi says:

    Jangan kita menghina penampilan..Jangan meneka, jangan menduga..Jagalah akhlak masing-masing dahulu..Itulah yang sebaiknya dilakukan di bulan Ramadhan ni..Insya Allah..

    • BumbleBee says:

      amay…banyakkan membaca terutama buku2 ilmiah tentang islam.. xde siapa menghina penampilannya, ape yg diperkatakan adalah fakta yg ditegah dlm islam…

      • Den says:

        Cik kak… Mengumpat, mengutuk dan memperkatakan sesuatu yg belum sahih kebenarannya (fitnah) juga ditegah dlm islam… Baca komen2 awak sebelum nie…

  33. TOK WAN says:

    Aliff ni kan dulu ada kes cium mollot. Hee, fikir-fikirkanlah kalau nak buat suami pun. Carilah yang berakhlak baik, tahu asas-asas Islam, senang nak membimbing isteri dan anak-anak. Nanti di pintu syurga semua tu akan ditanya, kalau tidak buat u-turn lah jawabnya.

    • PASCUAL says:

      ALA TOK WAN..KOT2 PMPUAN PKAI TUDUNG TU SMA JE 2X5..

      • K says:

        Pascual, ko ada mslh ngan pompuan bertudung ker?
        ko nyer taste pompuan mcm fasha kn? kalo dia buat per pun walau bepeluk ngan jantan dan teguk arak ko manjang aje puji..org kritik sket pun takleh..dituduh hipokrit dan mengumpat! tp ko mengata org tak agak2 kan?? ko ni taste awek yg bitchy (like your idol) ataupun ko pompuan spesis camtu? tats why sentap smcm ngan awek nih..

  34. basshunter says:

    awek die itam manis…tp kuku xleh blah..hahaha..tinggi tul dak aliff ni…..

  35. someone says:

    Sudahlah… jangan terus berkata-kata lagi. Ini bulan puasa… bukankah kita patut ‘puasa’ mulut dari sebarang kata-kata yang tak membawa faedah? Janganlah biar puasa kita berlalu sia-sia. Di akhirat nanti, kita juga yang akan menyesal… tentang gambar mereka berdua, Aliff ada hak untuk menyintai sesiapa pun, kita yang tak berhak menghalangnya. Siapa pun Putri norizah, dia tetap manusia biasa… dia tetap insan yang punya hati dan perasaan, dia tetap wanita yang sensitif jiwanya.. janganlah buat dia macam tu. Bayangkanlah kalau situasi yang sama berlaku pada kamu semua? Tak sakitkah kalian dikata seperti itu? Sekuat mana pun jiwa wanita ini bertahan, lukanya tetap tertoreh di hati… jangan dera dia sebegitu. Untuk apa kita mengungkit kisah lalu andai aliff sendiri sudah berjanji untuk tidak mengulanginya? Tak elok mengingat perkara yang lepas kalau hanya untuk merobekkan hati yang sedia terluka. Apalah salahnya kita sebagai manusia mendoakan kesejahteraan mereka berdua? Bukankah kita digalakkan utk menghormati HAK orang lain? Mana perginya sikap itu? Tolonglah… saya bukan peminat dia, tapi saya bercakap atas dasar sebagai seorang manusia yang ada hati dan perasaan. Fahamilah jiwa wanita itu….

  36. atien says:

    congrats Aliff…yg ni pnye awek lg cntik dri awek gmuk ko yg ko cium dgn pnuh kusyuk yg kt kelab tuh..

    pstu yg aq ske sgt2 ialah,die pkai tudung..

  37. sushi nova says:

    hitamnya makwe dia.gambar dia pegang hadphone, tangan mcm terbakar je..

  38. kaumHawa cucuAdam says:

    manusiakan boleh berubah n mnsia jge xder y perfect…

  39. syasya says:

    cam muka bienda je pompuan tu… ohhh…. dah mesra rupanye…

  40. cik patung says:

    hitam manis . tapi kelebihan budak ni kulit die flawless habis. even fasha sandha yg mekap tebal2 pun still nampak lubang muke :p

  41. Reena says:

    Nak bercinta leh tapi jgn sampai tak hengat dunia. Ingat Aliff, skali dah wat silap sampai bebila org akan mark. So be extra careful. Jgn sok terkuar plak memcm gambar & video sensasi..terusss CSI…Cerita Sensasi Industri.

  42. kakakah says:

    tak menyesal ke nanti tengok balak cium awek kat club

    • pascual says:

      buat apa nk myesal.da dia pon sama 2×5..

      • K says:

        pascual, ko mengata org boleh lar pulak! cube kalo org mengata pompuan tak snonoh dlm blog nih, cepat aje ko tuduh org mulut jahat, kaki mengumpat, hipokrit! Tp ko tuduh minah ni camni boleh pulak! ko kenal dia sgt ker sampai ko kate dia 2X5 ngan awek club tu? jgn nak menegur org kalo mulut ko sendiri mulut longkang!

        • pascual says:

          HAHAHAHAHAHA..LALALALALA…

        • lol says:

          agreed K!! U are 100% true about pascual..he/she is the pak pandir of tis blog..dia minat bitch or dia sendiri bitch..tu dah confirm! sesape follow tis blog akan kenal saper si pascual nih..aku dah muak!! pls ignore tis s.o.a.b..

        • NnN says:

          HAHA ramai gak xsuka PASCUAL..seb baek EMAIL ko dicover kalo x..IDK ar kalo identiti acknowledge..sodar la weii,masih sempat agi..)):

  43. miraee says:

    pew ar dax pascual 2…ingt sume yg pkai tdung cm 2 kew?????memg r ad yg bslindung dsblik tdung 2…but,bkn sume…lg skli sy tgaskan,BUKAN SUMEE……………

    • hallo.. says:

      yeah, ak sokong !! Pascual ni saket ke apa,mulott ?!!xbole bla.act,pakaian mn cermin kn seseorang..pakai tdg tapi pakai bj tgn pendek,sluar ktt,ITU NAMANYE FESYEn..tapi kalo,tdg bawah dada,pakaian perfect dri segi aurat baru muslimah ORI,GaDis MeLaYu la katakan..BUT,PaScUaL,ak x brape sependaPaT,sorrY eKk..!

  44. baby says:

    okla 2 aliff….

  45. kenalan rapat says:

    memang si alip ni curang,,kaki betina,kaki botol,sosial melampau,sampai mak si alip ni guna bomoh kat johor supaya alip ni dengar cakap mak dia dan berubah sebab tak tahan dgn perangai alip dan takot anaknya bertambah2 rosak lepas rosakkan anak dara org……dan hati2 si alip ni memeng pandai amek kesempatan dan gunakan seseorang untuk kepentingan peribadi…………..sumber yg 100% boleh dipercaya

  46. miss wawa says:

    lawa ke tak lawa asal hati tu elok,pandai jaga maruah diri dan keluarga..lagi2 yg bertudung.jaga sikit tingkah laku..tapi tgk gambar alif dgn putri dkt hp mcm alif peluk dia plk..jgn mare..

  47. nurul says:

    kalo boleh pilihla seseorg yg boleh membimbing awak kelak.. bkn awk yg membimbing dier..

    • nurr :)) says:

      pompuan tu pakai tudung,InsyaAllah bley bimbing Alif..Act,dulu mmg minat die ,hensem,cuet ! HAHA.Now,x daa..SORI Alif..

  48. haniey says:

    ermm..bley tahan,hitam manis,sama2 panyanyi..:’)

  49. anak dara brunei says:

    Putri bukan belajar dbrunei, tpi dia memang org brunei. sama hubungan dorang sudah dalam 2 tahun dah. hahah, lama dah kami org brunei tau. :) tidak usah mau kecoh2 kan…

    • @ says:

      hea ?? nie org Brunei..?ke putri t’babit? coz nie kam Malaysia..Act x ramai tau pasal nie laa ,x masok paper pon arr..,maaf zahiR&Batin sume ! (:

  50. tukun says:

    x hebat la mamat boyan nih..buat serabut johor je boyan2 nih..

  51. The very simplest way to get full laser hair treatment in the area is definitely recommendation and not necessarily by some physician that’s receiving a part of the action. I used to visit an Dr . to have laser treatments. I had spotty hairy places and had been through all the other hair removal treatments. I purchased the tria and have never been happier. Finally I will be hair free during the warmer summer months. This will likely to be a great yr for me.

  52. I’m an enemy of what I name ‘laptop theology.’ There’s a category battle out there. There’s a techno-elite that lives in a distinct world. – Walter Mossberg

  53. I smoked cigarettes for a long time and quitting tobacco seemed to be almost impossible. I tried out each of the quit smoking methods however nothing did the trick. Then I saw the electronic cigarettes. The electronic cigarette uses a nicotine liquid that is made out of simply nicotine. Virtually no smelly smoke whatsoever. They have already basically changed my life.

  54. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  55. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  56. I’m having a tiny issue I cannot subscribe your rss feed, I’m using google reader by the way.

  57. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

  58. I’m happy I found this weblog, I couldnt uncover any info on this subject matter prior to. I also run a site and if you want to ever serious in a little bit of guest writing for me if feasible feel free to let me know, i’m always appear for people to examine out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

  59. I would wish to thank you for the efforts you might have made in writing this post. I am hoping the same ideal operate from you within the potential too. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my very own BlogEngine blog now.

  60. Youre so right. Im there with you. Your weblog is undoubtedly worth a read if anyone comes throughout it. Im lucky I did because now Ive got a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You unquestionably put it in perspective for me.

  61. As I website owner I conceive the articles here is real excellent , appreciate it for your efforts.

  62. I view something truly special in this website .

  63. Excellent article it is surely. I have been searching for this update.

  64. great stuff. I have something similar ideas

  65. Ver good site! I am loving it!! Will come back again – taking your feeds also. Thanks.

  66. My husband and i were thrilled when Emmanuel could finish up his survey with the precious recommendations he got from your own weblog. It is now and again perplexing just to possibly be handing out solutions which people might have been selling. And we also discover we have the blog owner to give thanks to because of that. All of the illustrations you’ve made, the straightforward website navigation, the friendships you make it possible to engender – it’s got many wonderful, and it is aiding our son in addition to us know that that matter is satisfying, and that’s tremendously essential. Thanks for the whole lot!

  67. We make a living by what we get. We make a life by what we give. Thank you dear author.

  68. I have noticed that credit improvement activity ought to be conducted with tactics. If not, you may find yourself damaging your positioning. In order to succeed in fixing your credit rating you have to be careful that from this instant you pay any monthly costs promptly before their timetabled date. It is definitely significant because by not necessarily accomplishing this, all other moves that you will decide to use to improve your credit position will not be helpful. Thanks for discussing your ideas.

  69. Sweet web site , super pattern , real clean and use friendly .

  70. Hey there, Thanks a lot for this amazing blog post! I will bookmark Inikah Gambar Kekasih Aliff Aziz? | Beautiful Nara. Cheers.

  71. I actually wanted to make a quick comment in order to appreciate you for all the magnificent secrets you are placing at this website. My incredibly long internet look up has at the end of the day been honored with wonderful points to write about with my family. I ‘d repeat that we website visitors actually are undeniably endowed to live in a magnificent site with so many wonderful professionals with helpful basics. I feel very blessed to have encountered your web pages and look forward to tons of more amazing moments reading here. Thanks once again for all the details.

  72. Insightful, where can I learn more about this?

  73. I’ve observed that in the world the present moment, video games include the latest craze with kids of all ages. Periodically it may be out of the question to drag young kids away from the activities. If you want the best of both worlds, there are many educational games for kids. Interesting post Inikah Gambar Kekasih Aliff Aziz? | Beautiful Nara.

  74. The finance calculator with tax returns and insurance forecasts your per 30 days home loan settlement and shows amortization desk. The loan terms calculator estimates

  75. It was something of great contentment locating your site a short while ago. I got here just now hoping to come across new things. I was not upset. Your ideas about new methods on this thing were insightful and a wonderful help to me and my spouse. Thank you for having time to create these things as well as for sharing your thoughts.

  76. Hi webmaster, commenters and everybody else !!! The blog page was absolutely fantastic! Tons of wonderful information and inspiration, both of which we all need!b Maintain ’em coming… you all do such a fantastic career at this kind of Concepts… can’t tell you how a lot I, for one particular appreciate all you do!

  77. A practice of posting comments or suggestions in blog posts by which you possibly can get tons of site visitors too as raise lookup engine rankings of webpages is termed Blog commenting Services. It will be one of the most beneficial ways by which you could get quite a lot of customers on your weblog.

  78. heya, great looking blog you own, im unsure if you’ve heard about the taylor lautner workout it happens to be very effective for building muscle. Plenty of info if you check out google. thanks again.

  79. web hosting says:

    Great article. It’s very unfortunate that over the last 10 years, the travel industry has already been able to to take on terrorism, SARS, tsunamis, influenza, swine flu, as well as first ever true global downturn. Through everthing the industry has proven to be robust, resilient along with dynamic, obtaining new ways to deal with difficulty. There are generally fresh complications and possibilities to which the business must just as before adapt and reply.

  80. bah... says:

    congrate, always happy.. ALIFF AZIZ.with ur girlfrend…i hope you can succes at anywhere and anytime but remember dont forget allah…that is important thing u must remember…if u always remember ALLAH you will be come succesfull and always walk in the right ways…but u must know 1 thing saya akan sokong kmu….selalu d mana jua kmu berada

  81. bah says:

    x baik mengata orang…knapa korang semua dah sempurnakh setiap manusia ada kelemahan…x perlulah nak komen org… kita sendiri pun ada kelemahan juga…4 u aliff dont worry i always support u…saya teringin sgt nak jumpa kmu…tp saya rasa saya tdak layak…biarlah saya jadi peminat setia…kmu..

  82. Hello there, You’ve done a fantastic job here. I am here for the first time. I came across this blog and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me. Thanks.

  83. I love what you guys tend to be up too. This sort of clever work and reporting! Keep up the wonderful works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.

  84. yana says:

    cute kak putri ni eh..suke tgk pnamplan dy… simple..
    x mcm artis len…
    kak putri cantik+cute.. ^_^