Written by AbangNara | June 4th, 2010

gambar watie elite

Kenapakah Watie Elite pergi shooting gambar dengan memakai baju yang menunjukkan pehanya yang gebu itu. Memang mantap sehingga kami ingin membuat kuiz tentang hal ini. Sila pilih salah satu jawapan di bawah dan SMS jawapan anda ke 7894445 untuk berpeluang memenangi baju Watie Elite ini.

1. Watie ada penyakit selalu nak terbuang air besar. Kalau pakai camnie senang sikit. Zraappppp. Angkat jer terus leh lepaskan apa yang patut.

2. Mungkin Watie sedang berjimat-cermat disebabkan ura-ura kerajaan yang bercadang nak buang subsidi. Kurang kain, kuranglah harganya kan?

3. Sebenarnya baju yang Watie pakai ini didatangkan satu set dengan seluar. Tapi seluar tue tak basuh lagi dan agak berbau. Itu yang Watie malu nak pakai.

4. Masa on the way nak pergi shooting Watie telah terserempak dengan seekor lembu jantan. Akibat baju yang berwarna merah, lembu itu telah mengejar Watie. Watie cabut lari litang pukang sehinggakan seluarnya tercabut.

5. Ini semua super impose nie. Sebenarnya Watie memang pakai seluar tapi dah disuperimpose sampai ternampak peha Watie.

Lagi gambar Watie Elite untuk anda membuat pilihan jawapan yang betul. Kredit gambar kepada Mstar.

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

109 responses to Ini Super Impose Nie, Peha Saya Lagi Gebu La Dari Dalam Gambar Tue

  1. huder85 says:

    ok la 2 daripada x pkai baju langsung kang ada yg terkejut tgk hehehehheh
    bagi dorg ni satu seni tp klu dia org islam dia pun patut tahu batasan ye…

    0
    0
  2. sue says:

    Erkkk..no komen

    0
    0
  3. ateeq says:

    aduh ya.. ape nak jadi ya

    0
    0
  4. natts says:

    tak tau lah apa nak dikata..bila ada perkara2 membangkit.mulalah nak melenting.ayat2 standard artis M’sia..baju tu org sponsor,so? pakai je lah.
    Saya mmg suka berimej seksi camni..so?xde masalah for me.
    Masa muda ni lah nak melaram habis-habisan..dah sampai masa,Insaflah tu…
    Saya tak kacau orang..so?org jgn lah kacau life saya.
    So? renung2 kan…

    0
    0
    • bernama says:

      tambah lg..( jawapan standard perempuan2 yang tak takut langsung dgn Allah)
      “sy tak seksi pun cuma badan i je nmpk seksi..pakai baju kurung pun nmpk seksi…”
      Mak bapak sendiri tak tegur jadi la mcm ni

      0
      0
  5. Piston Pecah says:

    seram lak aku tengok kan?

    0
    0
  6. gasket pecah says:

    emm.. kira ok la tu…

    0
    0
  7. acquagirlz says:

    kekh2 geli hati tgk pic ni x ada bakat langsung nak jd model, x fotogenik langsung fote gedik ada la.dh lama jd artis pn stil x pandai2 posing…untuk soalan bang nara saya pilih jwpn no 5..pling geli ketik2 jwpn nya..KLISE

    0
    0
  8. Piston Pecah says:

    kalau zaman-zaman anak dara oklah kot..ish..

    [REVIEW] Lagenda Budak Setan

  9. ayu says:

    nak seksi pun biar la berpada-pada, umur dah meningkat….malu la sama kat anak2…

    0
    0
  10. Piston Pecah says:

    kalau zaman-zaman anak dara oklah kot..ish..

    [REVIEW] Lagenda Budak Setan

    0
    0
  11. Liyana L says:

    menyeramkan. dh macam nenek sihir T_T

    0
    0
  12. amy says:

    tak sesuai

    0
    0
  13. wawan says:

    hari ni hari super imposed sedunia kah??? =P

    0
    0
  14. seksi yg agak seksa….haha

    0
    0
  15. jmr says:

    xcukup seksi lg nih..bley kasi seksi lagi x? sampai seksa mata ku ini.:-p

    0
    0
  16. abahboroi says:

    sabar je la dik non. x salah kalau dikendurikan oleh sedozen jantan malam ni. she really asked for it!

    0
    0
  17. cikaro says:

    ntah dah berapa ramai jantan “CUCUK” dia neh.
    Sampai dapat hepatitis B.
    uhlala…

    0
    0
  18. capricorn says:

    posing cam pempuan mereng ja???
    lawak je aku tengok.
    Cam tak pernah tangkp gmbr.seronok gila2 bl ade org amik gambar dia kot

    0
    0
  19. bawahlicin says:

    paha tak cantik pun..boleh blah la..buat malu jer tunjuk..kalau mcm rozita che wan takper la..

    0
    0
  20. wah…seksi tahap gaban ni….gaban pon pakai baju kurung je tetiap ari

    0
    0
  21. ginger says:

    aku rase dier ni perasan yg dier sesuai pkai bju cam belasan tahun la kononnye…..aduyai…cian makin tua makin menjadi2 gayanye….

    0
    0
  22. watie bukan kay says:

    HAHAHA…camni pon u kata seksi??eh..kat luar sana lagi ramai orang seksi dari i tau!takpelaa..i tau sapa diri i..u all takde hak nak hukum i..biarla muka i hudoh tapi yang penting i seksi..
    Wei Encik Nara..u jaga-jaga ye!..i bagi ugutan rasmi kat u ni!kalau i jumpa u,siapla i kepit-kepit kepala u dengan peha gebu i ni!!

    0
    0
    • AbangNara says:

      hahaha. i tak kata seksi u yang kata seksi. hahah. jangan kepit kepala i ngan peha tue kalau u x mandi. tak tahan bau.hahah

      0
      0
  23. malaysian says:

    ini jin toncet kuning….

    0
    0
  24. cinut says:

    cam bapuk pun ada….

    0
    0
  25. chem says:

    tua je tg0k~~

    0
    0
  26. Ayoyo.. apakah ini.. hihi..

    0
    0
  27. ntah says:

    mmm,,aksi2 artis nak hampir senja,,tu psl wat aksi ghairah,,ada citer panas,kontroversi skit,,,br naik skit nama,,,ah,ade aku kesah,..lantakla,,

    0
    0
  28. NatsuDragneel says:

    hmm….no comment…

    0
    0
  29. girlz says:

    tgk x sexy pun tp rasa nak termuntah ada la…

    0
    0
  30. sebat je artis seksi macam ini…

    ==>Maksiat Artis Malaysia

    0
    0
  31. sukasuke says:

    ni sekor lg pompuan murahan.pakai la bogel sekalipun tetap xde org minat lah.sory la.berangan nak glemer dgn pakai mcmni?taktik zaman prehistoric.klau x sebab ko minum arak dulu aku pun xkenal ko la.mase elite ko bukan nyanyi suara sedap sgt pun.

    0
    0
  32. guguuuu says:

    SALAM semua….apa la korang ni…
    dia pki seluar laaa…
    cuma ‘skin colour’ tu…tu yg sama ngan kulit tu…;-)

    0
    0
  33. jarang-jarang says:

    Adoii…seperti anjing menyalak bukit… nak kata bg nasihat tak jgk… lebih byk mgeji dr mberi nasihat… ada mata tgk ja la.. ada tgn, taip la apa2 yg patut… blog ini hiburan smata-mata jd yg stress2 tu x payah la emo sgt…

    0
    0
  34. chibee says:

    peha gemuk…

    0
    0
  35. akulaa says:

    tengok artis malaysia ni dah macam artis barat dah..tunjuk dada tunjuk peha…tunjuk itu..tunjuk ini..ish..ish..ish..malunye jadi saudara artis malaysia ni…hurmmm

    0
    0
  36. Regina says:

    pelik doh aku.org2 kt sini membagi komen,mengutuk,mengkritik artis pakai seksi tapi yang korang pegi tengok laman web BN nie wat pe?da taw laman web nie menghidangkan gambar2 lucah cam tu.korang sedarla,korang yg tgok tu same je dapat dosa kecualilah kalo korang tak tahu dan tertengok tapi aku tak rase org2 yg bg komen kt sini tergolong dalam kelompok ‘yg tidak mengetahui’.mesti korang nie jenis yg masuk kelab malam pastu kate camnie:’teruknyela org2 kt dalam kelab malam nie.’ padahal da taw tmpat tu tmpat maksiat lg nk masuk.kalo korang tu org yg beriman sgat,xdernye korang tu nk surf laman web BN nie.

    0
    0
    • bazooka penaka says:

      Regjna, kite perlu surf gak laman web camni utk tul2 kenal artis msia yg makin ramai idup hipokrit..kalo stakat bace paper byk yg maintain baik..so kene lar explore gak website yg paparkan realiti idup artis msia yg mkin rosak dan merosakkan nih..

      xkan lar kalo kite nengok diorang kite nk kene puji aje..dh diorang begamba x snonoh msti lar kite kene tego..artis nie xleh telalu dilambung pujian..nnt menjadik2 buruk prangainye..x semestinye kite kutuk artis kite ni beriman..salah ker org meluahkan rase x suke nengok gamba camtu?u are such a narrow minded person!! or ntah2 ko spesis yg sama mcm artis kat atas tuh..tu psl mcm sentap aje..hehe

      0
      0
      • mia says:

        regina ni watie la sy ingat..hakhak.emo x pepasal..membangkit psl iman plak.btul..a’re a narrow minded la babe.

        0
        0
        • Fact-oriented Person says:

          Pemikiran ala2 Regina ni memang bagus..biasanya golongan minoriti antara pengkomen2 dlm BN ni, maybe satu geng ngan Rooney or Caldina, or memang diorang2 ni jugak.

          Rasanya sikit sangat or maybe takde orang kat sini penah pegi clubbing Regina, so anggapan yg kalau pengkomen2 kat sini pegi clubbing then kutuk club tu sebab orang2 dok buat maksiat hanyalah suatu tanggapan berbentuk tuduhan yg emosional. Emo la ko Regina..ko kawan Watie ke?

          Apepun aku rasa biarlah orang2 menegur kat sini secara sopan & berhikmah & elakkanlah dari menggunakan kata2 kesat berbentuk kutukan melampau, sebab orang2 spt Regina sentiasa memerhati.

          p/s: Regina, ko slow-talk la dgn Bang Nara supaya diremovekan ruangan bagi komen dlm blog BN ni so tiada lagi komen2 yg pelbagai kat sini, orang bley layan gambar2 je & then blah. Is that ok with u?;-)

          0
          0
    • it's me says:

      “korang yg tgok tu same je dapat dosa kecualilah kalo korang tak tahu dan tertengok..”
      memang feveret penyokong gamba2 camni letak ayat camni kot?mcm ayat standet gitu..huhu
      kami lagiiiii berdosa kalau kami tengok pastu kami xcakap ape2 mcm membenarkan je mende2 ni berlaku,btul tak?
      n one more..kalau u biasa sgt pegi clubbing pun,xyah nak bermegah2 la kot..

      “mesti korang nie jenis yg masuk kelab malam pastu kate camnie:’teruknyela org2 kt dalam kelab malam nie.’ padahal da taw tmpat tu tmpat maksiat lg nk masuk..” -> yeah,this really shows u a narrow-minded person..xpayah masuk club pun org da tau ape ade dlm tu..sbb dr luar club pun da nmpk mende2 budus yg korang buat! huahuahua..

      0
      0
  37. syasya says:

    relaxlah.. regina.. klu tak nak komen jgn join… tujuan ruangan ni kan mmng utk komen.. klu org2 cam kite tak de.. sapa yg nak komen ruangan2 macam ni…
    Tak lame lagi ade ler Dato’ gatal yg meminang Watie ni… klu tutop2 tak laku, klu bukak2 mesti hot nye… tu lah tujuan dia… hehehhe…

    0
    0
  38. lantaliban says:

    aduh dpt kat aku mmg kyo aku wat cd tlpau grenti dia pon suke kan kan sb kyo huhuhuhuhu

    0
    0
  39. mmmm…npe erk tgk gmbr2 wati kat atas sume mcm anita sarawak je?diorg ni sedara mara ke?huhuhu…

    0
    0
  40. aqua says:

    ish..geli ak aih!!!

    0
    0
  41. dave says:

    ingat lawa la tuh

    0
    0
  42. siapa bilang perempuan janda x laku di pasaran…

    0
    0
  43. bengkang bengkok says:

    ish2..ish2…ish2……dia nak glamour tue…..kesian la kt dia……wpun dia pakai gitu dia tak kaco kita, kubur masing2….biarla dia…kesian dia,…..wpun pakai gitu hati dia bersih…bak kain putih…..apa2 pun yg dia buat…itu urusan dia ngn Allah…kita semua nie x layak utk tegur artis2 macam nie…..saper la kita nk komen……..nanti disuruhnya kita cermin diri kita dulu…biarla dia…dia merasakan diri dia muda lg la tue….dia da bajet nak tua kerepot cam mumia nanti insafla dia….kita jgn kaco…yerrrr…:) caiyyyookkk to watie……hidup mesti enjoyyyyyyy…hu3..

    0
    0
  44. gosipfurl_fea says:

    fatty ass ew~

    0
    0
  45. Lihat peha ku…gebu kan…hehe

    0
    0
  46. ana says:

    inilah bahan bakar api neraka…..

    0
    0
  47. Fact-oriented Person says:

    Jawapan pilihan aku tiada dlm senarai, jadi jawapan utk persoalan dari BN aku boh jawapan no.6 iaitu:

    (6) Sebenarnya inilah pakaian Watie yg paling sopan yg terdapat dlm lemari baju Watie. Pihak fotografi sebelum itu telah memaklumkan kpd Watie & meminta supaya beliau pakai pakaian yg sopan tapi berwarna terang utk sesi fotografi, dan di atas adalah pakaiannya yg paling sopan setakat ini. Tahniah Watie!

    0
    0
  48. Fact-oriented Person says:

    Aku nasihatkan rakan2 pengkomen dlm BN ni supaya rentikanlah bagi komen2 mulai skrg ni memandangkan ada pihak2 yg tak berapa senang dgn komen2 yg berunsur teguran atau negatif atau kritikan atau yg menampakkan ketidaksetujuan dgn penampilan atau apa saja gambar2 yg dipaparkan dlm BN ni dgn alasan semua tu adalah none of our business / itu urusan diorang dgn Allah, or kerana semua kat sini pun bukannya perfect / baik sangat etc.

    Lepas ni keluarla gambar apa sekalipun, kalau setakat nak tegur or kritik or kutuk artis, baik pendam aje.. Kalau nak komen jugak, puji aje yg dibenarkan or kalau taknak puji, jangan berunsur teguran..biar nampak neutral & tak kisah gitu.

    0
    0
  49. Fact-oriented Person says:

    ‘Pihak2’ yg aku maksudkan di atas tu ialah spt Regina, Rooney, Caldina & Co. Yg lain2 jangan terasa..

    0
    0
  50. jull says:

    awat la blum tobat lg ni….
    ooo…jawapan dia….ini cara aku cari makan yg halal….
    wartawan lak…sokong…
    dua2 bangang!

    0
    0
  51. Reena says:

    Dalam stil pakai hotpants..tu yg dia berani..anyway wati, buruk la kau buat rambut camtu..blonde tak seswai ngan muka selebet ko la..cam bulu hanjing pun ada..bajet nak tiru alyah gamaknya..oppss terlebey sudaaaaaahh….i’m sorriieee….

    0
    0
  52. insan says:

    klaar tul tgok gbr ni…..emmm ikut suke die lah…

    0
    0
  53. insan says:

    klakar tul tgok gbr ni..emm ikut suke ati die lah

    0
    0
  54. haniezz says:

    tu kan bj kurung moden..cume dia x pakai kainnye jer

    0
    0
    • hamba allah says:

      tul la kata awak sy ada fesyen baju camni..tp sy kuar pakai kain hhhehehe..yg x puas ati rambut tu cm besi karat..

      0
      0
  55. SIOT says:

    SKIRT PENDEK NI DAH KEMBALI ZAMAN 70an DULU2.

    0
    0
  56. xde yg lagi singkat ke?…labuh sangat ni

    0
    0
  57. broccoli says:

    nape muka dia mcmtu? huduhnye…

    0
    0
  58. cats says:

    ntah hape2 je.

    0
    0
  59. rambut mcm jerami padi jek

    0
    0
  60. dd says:

    aiyorr..apela suke aibkn org..beautiful nara ke? Ugly nara..aiyorr…insap2

    0
    0
  61. hamba allah says:

    Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan-perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (semasa mereka keluar); cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani. (59)

    33:59 Al Ahzab

    0
    0
  62. aku rs... says:

    cth kalo dlm umah,ade sorg xsmayang,org tu xleh dok srumah ngn org yg smayang….sbb kalo trn bala dr Tuhan,satu rumah kena….sbg cth tsunami,sume org pon kena(org patuh suruhan & yg langgar suruhan Tuhan)…

    point aku,org2 yg langgar suruhan Tuhan kt kn tego,klo xleh depan2,ngn cr cmni pon leh….(tp xde la kasa sgt)..

    0
    0
  63. aku rs... says:

    dan dgn alasan “tu sume urusan die ngn Tuhan”….
    mmg la btul,tp tu time da mati,time idop ni klo Tuhan bg bala,ngn org [email protected] pon kena skali….

    0
    0
  64. aseng says:

    naper tak naked jer.. nak jugak tegok si watie ni bugil amat.. nyem2 skal

    0
    0
  65. kurus says:

    korang ni buring kut?

    0
    0
  66. chela says:

    watie ni busuk.

    0
    0
  67. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  68. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  69. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    0
    0
  70. cici says:

    bju nie pelik..ats…dok tutp sampai leher n lengan bagai..tp bwah..?hurrmm kain semua da di bawa naik ats..kot ;p
    jwpn utk nara : no 5 hahaha

    0
    0
  71. Some really choice posts on this internet site , bookmarked .

    0
    0
  72. The following time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can repair when you werent too busy on the lookout for attention.

    0
    0
  73. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Reading this information So i’m happy to show that I have a very excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot definitely will make certain to don’t disregard this website and give it a look on a constant.

    0
    0
  74. tremendous things here. I am very happy to peer your post. Thanks so much and i’m looking forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

    0
    0
  75. Graig Pitz says:

    Hey, I’m an advanced individual and also I’m discovering significantly related to authoring through reviewing weblogs. I like your look associated with penning. It’s simple to comprehend however very good information. Your current language can make it exciting to read the paper not to mention recognize. That’s a big element of authoring. Your own admirers needs to be allowed to realize what you’re just saying plus the document will have to be useful. You ought to obstacle your readers, so will come back for more. You choose to do a fantastic job with all of those facets. Many thanks!

    0
    0
  76. Good write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

    0
    0
  77. This actually answered my problem, thanks!

    0
    0
  78. Melisa Greve says:

    Good day! I just wish to give an enormous thumbs up for the good info you might have here on this post. I can be coming again to your blog for extra soon.

    0
    0
  79. Lester Gladu says:

    hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, as I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again very soon..

    0
    0
  80. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

    0
    0
  81. Some truly nice stuff on this web site, I like it.

    0
    0
  82. I have to point out my appreciation for your kindness supporting individuals who really want help with your idea. Your very own commitment to passing the message up and down was extremely beneficial and has regularly empowered some individuals like me to arrive at their pursuits. Your personal warm and helpful publication implies a lot to me and substantially more to my office colleagues. Thank you; from everyone of us.

    0
    0
  83. ita says:

    dah mcm burung flamingo lak bila dia diri 1 kaki 2…:p

    0
    0
  84. tudungtin says:

    eh2…lutut itam…

    0
    0
  85. That is the appropriate weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You realize so much its virtually exhausting to argue with you (not that I truly would wantHaHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

    0
    0