Written by AbangNara | June 4th, 2010

gambar alyah buncit

Sila buat undian pilihan jawapan kenapa gambar Alyah kat atas boleh terkeluar perutnya sampai begitu sekali.

1. Alyah saja buat camtue. Sekarang trend makin terkeluar perut makin seksi.

2. Alyah tak sempat nak tarik nafas dalam-dalam sebelum kamera man snap gambar tue.

3. Alyah dah tak membuang air besar sebulan.

4. Ini semua photoshop nie ~~~ Perut Alyah mana ada besar camtue.

5. Alyah menghidap penyakit tulang belakang yang menolak perutnya ke hadapan.

6. Itu bukan perut Alyah, itu lebihan baju yang dipakainya.

7. Perut Alyah memang buncit!!!

Sila hantarkan undian anda ke 399990000. Setiap SMS akan dicaj 50 sen. Penghantar SMS yang terpantas dengan jawapan yang betul akan menerima hadiah JUS KEMPIS PERUT dari dr. Roooozzzeeemeeyy ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to Ini Semua Super Impose, Perut Saya Mana Ada Buncit Macam Tue

  1. mun says:

    aku 1st~!

    0
    0
  2. martha says:

    mcm pregnant pula..

    0
    0
  3. mitsuki chan says:

    bunting ko nie
    ish3..
    jgn jd cm ayu oim tu dah ler

    0
    0
  4. X dpt nk dipastikan la…cuba BN tnya tuan punya badan, apakah jwpn beliau.

    0
    0
  5. intanizani says:

    hahaha
    gelak je lah

    takde mana super impose ke apa
    dah mmg buncit

    0
    0
  6. don says:

    kantoi minum smpai kembong perut.. :D

    0
    0
  7. fasha says:

    alyah “tangan I lengoh pegang tropi so i buncitkan la perot i nak letak tropi tuuuu”

    0
    0
  8. ana maria says:

    mcm pregnantlah…xoxo

    0
    0
  9. adeknowray says:

    tu mesti pereka baju tu yg salah…. dia jahit xbetul sampai ada lebihan kain di bhgian perut…..huhuhu

    0
    0
  10. observer says:

    mgkn die pakai korset yg same jenis mcm tok t..
    so bentuk badan jd camtu..
    haha

    0
    0
  11. tobias becher says:

    i ada option laen.

    1. Alyah pregnant

    2. Lagiks 7 hari nak period. Sebab tuh perut kembong.

    3. Perut Alyah ada cacing.

    :D

    0
    0
  12. kay says:

    Haaa.aku pilih jawapan ‘tu bukan perut Alyah, itu lebihan baju yang dipakainya’..
    Ermm..Eh!!bukanlaaa…tp yang pasti tu bukan perut Alyah..
    Haa..aku dah tau..baju ketat sangat tuu..maka berlakulah satu tindak balas yang menyebankan lemak-lemak yang kat dada ngn punggung dia beralih tempat ke arah perut dia..

    0
    0
  13. amy says:

    standard la tu..tak sempat nak tarik nafas..len kali jangan amek gambar sisi tepi ok…

    0
    0
  14. capricorn says:

    ei…malu…
    perut byk angin la tu.
    kan nak tarik nafas pjg2 msa nyanyi.
    by da way,tak sia2 dia smpn angin sebulan.Kan dapat bwk blik trofi 2.hehe
    Memang Berbaloi!!!!

    0
    0
  15. gall says:

    dia tgh period la.. org pompuan kalo period mmg buncit ok

    0
    0
  16. acquagirlz says:

    no.7 memang buncit..kekeh

    0
    0
  17. kalau kat Amerika kite ade superman,kalau kat Malaysia kite ade Superut….haha

    (arwah Din Beramboi dalam spontan)

    0
    0
  18. Piston Pecah says:

    ish…aku tak pernah plak perasan perut Alyah gitu…haha! Air bag ke?

    0
    0
  19. apsal ari ni semua tajuk superimpose je????

    0
    0
  20. ginger says:

    x sempat cover pewot….huhuhuhu

    0
    0
  21. cinut says:

    buncit skit..sexy…..

    0
    0
  22. SNSD says:

    memang lah dia ramping.. tapi kat dopan eh ado bogo.. (burger)

    0
    0
  23. mcm baru mengandung 1 bulan….MACAM ye…

    0
    0
  24. perlis89 says:

    sexy what.. nie sekeping aje,
    bek mcmniii..
    leh men picit2..

    0
    0
  25. guguuuu says:

    aku ada jwpn lain:
    1. standard rrr…supper impose.
    2. terlebih minum “air suam” yg x brp nk suam.
    3. “air” yg xsepatutnya masuk.

    lainx lu pkir la sdiri….;-)

    0
    0
    • Aduyai says:

      Orang cakap, kalau perut boncit cam Alyah ni maknanya dia kuat ‘main’..orang cakap la. Maybe main futsal boley jadi, main kriket pun logik gak, main equestrian pun tak mustahil.

      0
      0
  26. gosipfurl_fea says:

    mcm kat afrika tu , yang tak cukup vitamin tu. kurus tapi perut buncit jgn mara lalala

    0
    0
  27. xoxo says:

    memang boonncet..hehehe

    0
    0
  28. YubinWG says:

    dyer lupe nk minum ENO halia la~~~~~~~

    0
    0
  29. Reena says:

    Kebuncitan adalah hak milik setiap wanita….yg tak menjaga perutnya..

    0
    0
  30. lolita pink says:

    mmg pmp ad perut k??? tp 2 bkn buncit…selidik dlu br ckp…

    0
    0
  31. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    prt dia mmg bncit la..

    0
    0
  32. superimpose ni…perut die x buncit mcm ni…yg sebenarnye perut die lg buncit dari ni…hehehe

    0
    0
  33. ayang59 says:

    cam penah beranak jer………………

    0
    0
  34. perihal perut…seribu satu cerita ade

    0
    0
  35. hazrul says:

    lawak laa

    0
    0
  36. kacaduaun says:

    ngandun ker?????

    0
    0
  37. hehe.. dialog ni telah di”copy” oleh seseorang dalam isu video seks pemimpin parti politik hari tu…

    0
    0
  38. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

    0
    0
  39. It’s hard to find knowledgeable people on this topic however you sound like you know what you’re talking about! Thanks

    0
    0
  40. There are certainly a variety of particulars like that to take into consideration. That could be a nice point to convey up. I supply the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you deliver up where crucial factor will likely be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged around things like that, but I’m positive that your job is clearly recognized as a good game. Each boys and girls feel the affect of just a momentís pleasure, for the remainder of their lives.

    0
    0
  41. Forest Bucko says:

    Hi, I Simply wish to say your article is amazing. The clarity in your post is simply excellent and I could assume you are an expert on this subject. With your permission, I would like using a couple of your good thoughts. Thanks a billion and please carry on the enjoyable work.

    0
    0