Written by AbangNara | August 21st, 2017

Nak tahu rahsia untuk menjadi suami kesayangan dan bapa kesayangan buat isteri dan anak-anak? Tak usahlah nak bincang tentang tanggungjawab sebagai ketua keluarga untuk sediakan tempat tinggal, beli makan minum, peruntukkan duit belanja dapur dan sekolahkan – semua itu memang perkara wajib. Kalau nak jadi yang terbaik tu memang kena buat keputusan yang bijak dan cermat, terutamanya bila ianya melibatkan line telefon buat keluarga.

image

bila si ayah, si emak dan si anak-anak semuanya suka main handphone

Nak pilih line telefon sekarang pun kena berfikir banyak juga, bagaimana nak kawal anak-anak supaya tak terabai kerja rumah dari sekolah dan tak sangat terjebak dengan internet. Maklumlah, anak bukan 1 je, pastu bukan semua tengok Didi & Friends je. Takkan nak beli terus 3 line kan? Lagipun, Abang Nara memang sentiasa gunakan smartphone untuk online dan update blog. Wife tercinta pula selalu upload gambar di Instagram dan Facebook. Time tengah serabut ni dapat tahu pasal Digi Postpaid Family plan baru ni yang terus buat Abg Nara rasa lega!

Digi Postpaid Family Plan ni ada banyak kelebihan bukan sahaja untuk keluarga macam Abg Nara, tapi juga buat businessman yang ada 3-4 biji smartphone tu. Antara kelebihan-kelebihan Digi Postpaid Family Plan yang terbaru ini ialah:-

image

Antara kelebihan-kelebihan Digi Postpaid Family Plan yang terbaru ini ialah:-

1. Boleh guna sehingga 5 lineimage

Untuk Abang Nara satu line, wife tercinta satu line, untuk anak-anak 3 orang tue masing-masing dapat 1 line sebab sorang satu semua ada iPad. Total boleh guna sehingga 5 lline. Memang cantik dan sesuai sangat dengan family Abang Nara. Tak payah berebut-rebut sesama sendiri. Setel segala masalah. No more pergaduhan.

P.S: Kalau anda seorang businessman yang ada sampai 3,4 biji smartphone pun sesuai gunakan plan ini. Lebihan 2,3 line tue bolehlah bagi mak ayah. Tak gitu?

P.S: Kalau anda seorang businessman yang ada sampai 3,4 biji smartphone pun sesuai gunakan plan ini. Lebihan 2,3 line tue bolehlah bagi mak ayah. Tak gitu?

2. Ada 120GB internet untuk kegunaan semua

image

Wow. 120GB data Internet untuk digunakan setiap bulan. Memang tak akan habis punyalah. Anak-anak nak layan Didi & Friends sampai lebam pun tak ada masalah, Bini nak upload beratus-ratus gambar ke instagram pun no problem. . Kelajuan 4G pulak tue. Memang power Digi Postpaid Family Plan yang baru nie.

3. Unlimited calls

image
Ha kelebihan yang nie pun syok juga kalau anda jenis suka bergayut dalam telefon. Abang Nara memang suka telefon bini, mak ayah dan kawan-kawan. Malas nak hantar Whatsapp. Cakap direct kat phone lagi senang. Dengan Digi Postpaid Family Plan, anda boleh bercakap selama mana yang diiniginkan. Tiada had panggilan. Unlimited calls.

4. Semua dalam bil

image
Kelebihan ini adalah kegemaran Abang Nara. Ada 5 line tapi hanya ada 1 bil sahaja. Mudah nak pantau. Mudah nak bayar. Mudah nak check jumlah data yang dah digunakan. Segala-galanya mudah. Lepas tue anak bini tak perlu peningkan kepala fikir nak bayar bil. Abang Nara sebagai suami dan ayah akan setelkan segalanya. Easy peasy. Terbaik sungguh.

Kelebihan ini adalah kegemaran Abang Nara. Ada 5 line tapi hanya ada 1 bil sahaja. Mudah nak pantau. Mudah nak bayar. Mudah nak check jumlah data yang dah digunakan. Segala-galanya mudah. Lepas tue anak bini tak perlu peningkan kepala fikir nak bayar bil. Abang Nara sebagai suami dan ayah akan setelkan segalanya. Easy peasy. Terbaik sungguh.

Nampak gayanya memang Abang Nara akan bertukar ke Digi Postpaid Family Plan tak lama lagi. Banyak sangat kelebihan-kelebihan yang awesome dan rugi jika dilepaskan. Korang pun bolehlah fikir-fikirkan. Maklumat lanjut layari http://bit.ly/2uC6MUV

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to Ini Satu Tanggungjawab Seorang Lelaki Bergelar Suami Yang Sering Diabaikan

  1. vivi says:

    wahhh.. kayanyer abang nara.. bisnes apa ye?

    0

    0
  2. greenfingers says:

    sejak akhir2 ni isteri abg nara suka pki turban ye. Tak lawala bang nara, pki shawl n bawal lg lawa. Jenis cmni pon bkn tutup betul pon.

    16

    0
  3. Mia says:

    Btw.. saya dah lama register dgn digi postpaid family plan ni.. senang nak monitor acct anak2.. coverage digi pun ok je.. harga pun affordable.. :-)

    1

    0
  4. Ahmad says:

    Plan digi memang best…dah lama sy ngn digi ni..best sharing beautifulnafa :)

    0

    0
  5. Yaya says:

    Nara, ko dan wife mesti hari2 gosip kan. Hehe

    0

    0
  6. Anonymous says:

    abg nara, jaga la aurat isterimu. satu dunia melihat kau yg menanggung

    2

    0
  7. org indon says:

    seksi wife bang nara. suka tengok..mcm yunam.

    0

    0

Leave a Comment

Optional