Written by AbangNara | June 3rd, 2015

Memey Suhaiza baru-baru ini telah pun selamat melahirkan anak kedua hasil perkahwinannya dengan Norman Hakim. Secara jujur, kalau tak kenal Memey dan terjumpa masa tengah jalan-jalan, confirm tak sangka yang Memey adalah ibu kepada anak dua. Walaupun dah beranak dua, wajah tetap nampak muda, badan langsing dan kekal cantik. Macam anak dara pun ada jugak.

memey suhaiza

Tertanya-tanya juga apa rahsia Memey Suhaiza tetap maintain walaupun sudah beranak dua. Lagipun wife Abang Nara akan melahirkan anak ketiga kami pada bulan Ogos ini. Nak juga suruh wife cuba amalan yang dilakukan oleh Memey. Korek punya korek, Abang Nara jumpa juga rahsia kejelitaan dan kelangsingan Memey. Rupa-rupanya Memey mengamalkan pengambilan Ephyra. Bukan dia seorang je, Norman Hakim pun ambil juga. Patutlah dua-dua nampak awet muda.

memey suhaiza

Comel kan laki bini ini? Memey Suhaiza sudah pun masuk tahun kedua menjadi duta Ephyra. Bermula sebagai pengguna, keberkesanan dan kelebihan Ephyra menarik minat Memey untuk menjadi duta produk ini. Ephyra ini memang amat sesuai untuk ibu mengandung dan juga yang baru lepas bersalin, lebih-lebih yang mahu menyusukan anak secara eklusif. Untuk makluman, Memey menyahut cabaran untuk menyusukan kedua-dua anaknya sehingga berumur 2 tahun. Bukan senang tetapi dengan bantuan Ephyra, Insya Allah boleh.
memey suhaiza

Bila nak menyusukan anak perkara yang paling dirisaukan ialah susu tak cukup. Berdasarkan pengalaman Memey sendiri, apabila dirinya mengamalkan minum Ephyra, Alhamdulillah susu banyak sangat. Itu belum kira penambahan tenaga dan badan terasa cergas. Tak mudah penat. Lagi best bila luka akibat bersalin sembuh dengan lebih cepat. Dan paling penting, berat badan boleh dikawal dengan Ephyra, maka lebih cepatlah dalam badan macam anak dara selepas berpantang.

Cuba korang tengok video di atas. Memey sendiri ceritakan betapa berbezanya pengalaman mengandung anak pertama dan kedua mereka. Anak pertama masa itu Memey tak kenal Ephyra lagi. Yang kedua ini memang dah jadi pengguna setia. Bagai langit dan bumi bezanya. Puas hati betul. Video yang bawah ini pula pengalaman berpantang Memey. Awesome sangat-sangat Ephyra. Susu memang banyak sangat!!!

Abang Nara tahu ramai orang di luar sana yang masih tercari-cari produk terbaik terutama untuk ibu mengandung dan bersalin. Serius Abang Nara memang nak cadangkan kat wife untuk gunakan Ephyra selepas ini. Teruja dengar pengalaman Memey Suhaiza. Kecantikan luaran dan dalaman dua-dua boleh diperbaiki bersama Ephyra.

memey suhaiza

Teruja? Apa kata dapatkan segera Ephyra Trialpack hanya RM68. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03-41417889 atau WhatApps ke hotline 019-3999 238. Cubalah hari ini juga dengan melawat www.oceanlife2u.com. Kalau nak tengok feedback daripada pengguna lain, boleh lihat di Facebook OceanLife2U.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to Ini Rahsia Memey Suhaiza Kekal Jelita Walaupun Sudah Beranak Dua

  1. Anonymous says:

    Wei Abg Nara,mana bleh korek bini orang,berdosa tau?

    0

    0
  2. hahaha says:

    korek pnya korek.. amacam bau taik tak? hahahhaha

    0

    0
    • Sape2 ada terbau tak? says:

      Euuwwwww …. kakakkakakakka …

      Komen paling ‘ BERBAU ‘ skali …..

      0

      0
  3. Anonymous says:

    btoi ke bule cntik.. ke sbb jd duta.. jgn jd cam ema maembong jd duta kompom org yakin sbb retis yg jd duta.. tpi duta pun naik mncanak jerawat apa kess..

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul2…sy tgk ig emma..dia duta produk LETS CANTIK by Sajat,,,,NurSajat pun sy tgk muka dia tengah berjerawat..cuba tgk ig dua2 neh…ade video sajat kena cucuk muka..masa tu kulit dia agak teruk gak laa

      0

      0
  4. MERAH JINGGA says:

    dah curi laki orang kena lah maintain…sok2 ko kena pulak..

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul.. nak telan sebiji nasi pun kena pikir 2 kali.. sbb laki ada sejarah suka yg bergetah je

      0

      0
  5. Maheera says:

    bahagia merampas laki org

    0

    0
  6. lalala says:

    korang tu balik jaga laki masing2.. jgn dok ngadap gossip je. kang laki korang pulak kena rampas.

    0

    0
  7. lia says:

    x de la rahsia sangat. Memey ni memang masih muda pun.. memang la cantik..

    0

    0
  8. Ye ke says:

    jelita apnya memey ni..aku tengok x ad la jelita mane pn..agak2 la bang nara oii…lain le klau dia dh baya zarina zainuddin..haa tu baru le leh d puji..amy mastura ke..aku ttp x kan lupa si memey ni pengacau laki org..memg la abby dh terima kenyataan..tpikan..klau x bertepuk sebelah tgn x kan berbunyi…klau dh pengacau/perampas smpi bila2 org ttp akn ingat..ko wat baik mcm mane pn..org ttp akan label ko perampas

    0

    0
  9. Meh says:

    Wow…. bini Abang Nara mengandung lagi.

    0

    0
    • ash says:

      haaa tuler…
      Alhamdulillah tambah zuriat, mmg syok ank ramai2 ni
      tp nk jg yg x larat
      ank sy yg kedua sebaya dgn ank nara yg kedua sy lom ilang penat lg jg merengek dia
      lom bersedia nk tmbah lagi
      Tahniah nara

      0

      0
  10. Memey says:

    ingat lagi macam mana abby masa pantang ……….. itu baru 2 anak …….. tunggu lah 3, 4 anak lelaki kalau sudah pernah menipu tetap akan menipu macam norman hakim ini bergembira lah kamu wahai memey dan norman jaga anak2 kamu …….. takut tuhan balas macam mana kamu buat kepada abby ………. cantik dan sado tayang body banyak bekung dan push up bra……… fake semua……….. banyak makeup dalam iklan boleh cantik ………..

    0

    0
  11. memeymemek says:

    Alaaa Memey ni berlagak baik. sombong bukan main. konon-konon cantik. konon-konon ayu. tapi padahal sombong. Aku pernah jumpa dia kat karnival apa entah, buat muka bila penant. bajet diva!

    dahh rampas laki orang memang lah kau!!! perempuan rampas laki orang ni selalunya mental!

    0

    0
  12. minah jambu sayang nenek says:

    elehhh dia baru umr 26 mesti la jelita pasal dia muda lagii..cuba kalau memey umr 39 or 42 tengok jelita tak huh ! kalau umr 28 anak dh 4 maseh jelita lagii..jangan nk puji2 dia sangat lah ! puji lah artis yg dh berumur tapi dia maseh cantek n jelita n nampak muda macm MARIA T SABRI tu baru di katekn wajah dia muda jelita n cantek..

    0

    0
  13. pinana says:

    sory to say.. aku ellergic produk elpyra.. n apa2 produk yg ada kolagen..
    aku beli mahal2 kata nak tambah susu bdn.. harammmjadu.. mana ada.. buat rugi aku beli.. pastu aku kena allergic muka lg… masa pomote elpyhra kemain bagi aku testimony org yg Berjaya.. soo aku ada bg testimony tak Berjaya aku kat seller.. n aku kata kat dorg.. print screen pm aku dgn dia.. gtau.. ni adalah testimony yg gagal… bazir duit aku jeee

    0

    0
    • Jual ephyra says:

      Kau sorang je ellergik. Orang lain ok je. Aku rasa kau bukan kena beli ubat tambah susu, tapi ubat bersihkan hati. Pakai apapun produk kalau hati kau tak bersih memang tak jdi. Kena ikhlas gunakan satu2 produk. Yakin dan tawakal.

      0

      0
    • mommy cantek says:

      aku consume ephyra masa peknen anak ke2…stat kandungan 6bln…sepanjang peknen tu bdn segar, kulit toksah cakap la lembut licin gebu gebas je..cracked heel semua xde..muka glowing berseri2…masa baby lahir kulit baby aku putih melepak..susu pun bnyk…atas serasi x serasi je kot

      0

      0
    • AkakTetekMencurahSusu says:

      Tetek akak keluar je susu banyak dik? tapi dik, mana ada dlm dunia produk 100% semua manusia boleh terima? pemikiran PPRT sgt dik pinana oi. ngeja pun salah. jgn ko pakai produk tiruan udah la.. dah ko x minum sbb allergic, cmne “elpyra” ko nk berfungsi. adeh mental tau. dik alergic tu proses biasa, ari ni akak tak alergic udang, esok lusa akak bole alergic. adeh penat nk ngajor budak x pandai pastu komplen haha. ibu2 menysu bdn boleh amik ephyra dgn shaklee. mmg bgus

      0

      0
  14. Anonymous says:

    Itu la di namakan promosi. Gunakan dan artis2 sebagai Duta produk dan bloggers2 untuk promosi. Mesti la kena cakap produk best2 je. Padahal dia orang gunakan produk lain.

    0

    0
    • hatihati says:

      Dah kalau kau pun selalu terpengaruh jugak kalau artis promote, blogger review. Cuba bayangkan kalau nyonya yg promote, kau nak beli? Hahhaha

      0

      0
  15. Kemek Suhaiza says:

    mak aiii dulu glamer skang pakai tudung bawal jekkk dah jadi cam ahkak2 pprt memey oiiiii naper jadi camtu dikkkk?

    0

    0
  16. sayangnya says:

    sygnya,

    cari bini yg sedap mata memandang,
    lembut, x agresif mcm beruk,
    royan xtentu hala, pompuan kalau pandai meroyan, tu bukan perempuan yg elok buat bini,

    bini kene cool, walaupun laki dia main bangsat, semua ni pinjaman je, anak pun pinjaman, parent pun kire mcm loan, ni kan pulak laki,

    bahagia norman, baguslah. dunia dpt, mudah2an akhirat pun ko dpt cium

    0

    0
  17. lala says:

    cerita ni boringlah. norman hakim macmlah tak pernah dapt anak..lagak mcm bapak baru.padahal anak ada 3 sebum tu..mestilah bini nmpk muda. memey nikan masih muda waktu dia kawin..tunggu je lagi 15 tahun mcm mana rupa..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    nara klu ye pun agak2 la….dh mmg muda lg..tgk la betul2..cuba suruh letak tangan dia kt muka…”muka putih..tangan hitam”..korek la mata u tu nara…cantik ke gitu?? :(

    0

    0