Written by AbangNara | February 22nd, 2009

agnes monica sexy picture

Tak sangka ada orang akan terfikir nak ambil gambar Agnes Monica dari sudut bawah macam ini. Cuba bayangkan posisi si jurukamera semasa gambar seksi Agnes Monica ini dirakam.

Kalau tak ambil dari bawah pun rasanya cara pemakaian Agnes Monica ni pun dah cukup seksi dan seksa untuk mata melihat. Nampak macam tak pakai seluar jer. Apa-apa pun nasib baik suara dia sedap dan lakonan dia mantap.

Lagi gambar seksi close up dari bawah Agnes Monica dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

agnes monica sexy picture

agnes monica sexy picture

agnes monica sexy picture

agnes monica sexy picture

39 responses to (Indonesia)Gambar Close Up Dari Bawah Agnes Monica

  1. miss^debab says:

    nie baru btl2 seksi..

  2. Anonymous says:

    cantik bdk nih
    pdi nyanyi n pdi belakon
    seksi pun seksi lerrrr

  3. Anonymous says:

    seksi pon takpe..dia bukan nya Muslim..

  4. Porn pro's says:

    Fuhh! cantik kaki..tu belum pic masa tido lg tuh!

  5. dorothy says:

    peha berkurap

  6. faizi says:

    i love you…seksi gile..stimlah…

  7. cherio says:

    perhhh….seksi siot….

  8. mrCool says:

    wahh..so niceee…

  9. nard says:

    bley jd bini

  10. wawa says:

    huhuhuhuhuhuhuhu

  11. Anonymous says:

    jhat tol la org yg amik gmba cmtu..dose mgaibkan org tau…

  12. amano says:

    u so beautiful

  13. ni says:

    dia msti x tau org maik gambo dr bwh…sian dia….
    pnye la smangat dia perform….
    tp dia pn satu….napelah pki mcm tuh…..

  14. flower says:

    seksi pon x pe..
    dia bkan islam ler weiii…

  15. tuit says:

    huhuhuhuhu

  16. Zaza Muhammad says:

    btul…bkn muslim tapi dia org Asia. klu ble kena gop jaga kesopanan tu sket…

  17. mimi says:

    tu la sape suruh pakai baju seksi dah 1 malaysia dah tau pasal die nie. x tau la ape nak jadi. nasib baik bukan islam. kalau x pon mane tau owg malaysia ikut macam die tu kan pakai baju macam gitu bah… ha ha ha

  18. mantikulaz says:

    woohoo…

  19. blur says:

    seksi apenye.peha berkudis.

  20. amano says:

    i like u so much…

  21. […] Indonesia memang suka buat aksi nampak seluar dalam masa tengah buat show? Kalau dulu ada gambar Agnes Monica dan seluar dalamnya masa tengah syok menari, kali nie Anggun pulak tanpa segan silu menunjukkan seluar […]

  22. Gakuto says:

    tersembur ‘susu getah’ ku dari ‘pokok getah’..

  23. rockers says:

    memang teruk but mmng sedaaaaaap……sialll..
    aku pn suka gak lebih2 lagi si agnes ni tak berpakaian langsung time buat konsert…. ntah2 aku ikut same..heheheheheheee

  24. rockers says:

    teringin nak jilat peha agnes monica…shitt

  25. 18sg says:

    I want to making love with agnes monica in her bedroom

  26. pening says:

    sure juling m,ate penonton2 dpn stage tu…dpt tgk wayang freela katekan….hehe

  27. faiz says:

    kalu tak pakai pakaian terus lagi best mata nak lihat.Ni dikatakan separuh bogel mana syok.Saya harap suatu ari nanti dia akan buat show tanpa pakaian pula.ok.cun laa kalu agnes monica tak pakai baju.nanti kita buat seks sama-sama ok.nanti kalu nak call saya.

  28. Qasri says:

    WAHAI ANAK-ANAKKU YANG TARSAYANG TAK BAIK KORANG CAKAP MCM TU KAT DIA…KANN WALAUPUN DIA BUKAN MUSLIM BUT ITS NOT GOOD…
    SAYA HARAP SAPA YG KATA NAK TENGOK DIA BOGEL DAN MAHU BUAT SEKS DENGAN AGNES MONICA …SEDAR SEDAR LAH DIRI TU SIKIT YAAA…
    AGNES MONICA TU MY FAVAOURITE ARTIST..OK BYE

  29. misha says:

    tak baik tau cakap kotor.ikutlah macam si qasri tu kan bagus.dahlah buatlah amal kebaikan yee….and good bye to alll malaysian

  30. anonymous says:

    arap muke je lawa.pehe keras x gebu keh3
    pehe x bersih

  31. Anonymous says:

    Agnes monika bugil

  32. aletheia says:

    waduh anunya gede buanget..enakkan kalau diremesin ..

  33. karin says:

    biar la kat da …nak bogel pun takl pe…bukannya islam pun…

  34. karin says:

    biar la kat dia …nak bogel pun takl pe…bukannya islam pun…

  35. sara says:

    seksi gilo aku meme minast dia

  36. Anonymous says:

    so sweeeeet