Written by AbangNara | March 27th, 2009

Di bawah ialah komen dari ‘u know who’ dalam artikel sebelum ini tentang Haliza Misbun:-

laki mlayu takot tengok lengan dia besar semacam!! haha kalah muscle laki!!

Untuk pengetahuan ‘u know who’ dan yang lain-lain, bukan lengan Haliza Misbun sahaja yang besar, malah aset dia juga boleh dikatakan besar jika merujuk kepada gambar di atas.

Peluang masih terbuka kepada lelaki-lelaki yang telah berubah fikiran untuk mengorat Haliza Misbun selepas melihat gambar di atas.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to Haliza Misbun Masih Mencari Calon Suami

  1. eton(bknnamasebenar) says:

    sengal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Anonymous says:

    hmm..dia ne garang sangat gak nya..tu pasal laki2 takut…kalu laki2 garang cam dia gak,dia kata xgentlement,degil,xnak dengar cakap dia,kalu soft kang dia kata xda ciri2 lelaki…agaknya la kataku memandai2..hehehhhahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  3. garfield_82 says:

    hmm..dia ne garang sangat gak nya..tu pasal laki2 takut…kalu laki2 garang cam dia gak,dia kata xgentlement,degil,xnak dengar cakap dia,kalu soft kang dia kata xda ciri2 lelaki…agaknya la kataku memandai2..hehehhhahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. flower says:

    dia ni memilih sgt kot..
    2 yg x kawen sampai sekarang nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. betty says:

    dia nie bukan setakat garang, ego dan sombong punya perempuan, xpayah lah buat bini seksa hidup nt. berlagak diva no1 dia nie!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  6. u know who says:

    haha.. pic ni nampak ‘muscle’ lain la plak…
    neway.. happy hunting to miss haliza misbun!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. fiza224 says:

    tguk gmbar ni ok je… yg smlm tu yelah.. dah die agkat tgn mcmtu,nmpaklah besar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. hanz says:

    barang die besar gak…kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. rozy says:

    comel jer..cute lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jue says:

    eh, baru perasan lah..header beatifulnara dah baru..cuuun siot..caya lah admin yg up banner baru ni..BIG claps…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ain says:

    aik tgk gmbr yg ni lengan dia nmpk kecik je
    x la besar mn pn
    tpi klu tgk real kt luar x thu la kn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ayu says:

    xde jdoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. alexhart says:

    lau isap nyaman toh hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. ni says:

    tggu jek la
    nnti kawin la tuh dia nih
    tgh cari jodoh la nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. pening says:

    dia ni bknnye x laku..tp demand sgt…cengil lak tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. pening says:

    Ala, dia ni bknnye xde org nak…cengil sgt kut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. joey says:

    sedarlah skit diri tu dah tua ade pangkat andartu pulak tu mmg adat dunia yang tua makin dipinggirkan mulalah korang mau tayang lu punye lurah dondang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. fahrin says:

    aku bosan……………………………………………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. bunge2 busuk says:

    kalu nk tayang tayang la semua kan senang haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. pucung karau says:

    naik nafsu ayah dia tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. pucung karau says:

    ta bawa berkat klu buat bini tak tutup aurat malu aja bnyk org da tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. azman bin abdullah says:

    i sukakan u Haliza…kalau ada rezeki ..i nak pinang u…jangan risau……kalau ada jodoh InsyaAllah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0