Written by AbangNara | May 11th, 2012

Sebelum ini Abang Nara pernah ceritakan tentang The Sparkle Project Yuna. Senang cerita, The Sparkle Project ini ialah projek untuk buat satu video klip menggunakan hanya Samsung Galaxy Note. Yang bestnya, idea-idea untuk video klip Sparkle ini boleh datang daripada kita semua.

yuna sparkle

Selaku kipas susah mati Yuna, sudah tentu Abang Nara akan join The Sparkle Project ini. Penat jugak otak Abang Nara memikirkan apakah idea yang sesuai dikongsikan untuk tema “Beauty & Dreams” ini. Fikir punya fikir, Abang Nara come up dengan idea di bawah.
yuna zarai

Yeah ~~ Anak Abang Nara yang kini sudah berusia 3 bulan sudah tentu merupakan perkara yang paling beauty pernah terjadi di dalam hidup Abang Nara. Selepas mendapat persetujuan wife yang tercinta, Abang Nara dengan segera mengupload gambar si comel ini ke website The Sparkle Project.

yuna zarai

Abang Nara berharap agar idea Abang Nara yang kreatif dan comel ini akan mendapat perhatian Yuna sekaligus akan dimuatkan ke dalam video klip The Sparkle. Teruja rasanya kalau gambar anak Abang Nara yang comel itu dapat interframe barang sesaat dua di dalam video klip yang bakal dishoot 100% menggunakan Samsung Galaxy Note.

samsung galaxy note

Abang Nara dah hantar idea Abang Nara. Takkan korang pun taknak terlibat di dalam The Sparkle Project nie. Hantarkan idea kreatif anda hari ini juga di website The Sparkle Project.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Idea Abang Nara Untuk The Sparkle Project Yunalis Zarai

  1. Anonymous says:

    cumils

    0

    0
  2. chentalove says:

    not bad……

    0

    0
  3. cherry says:

    orang yg create cartoon utk T si Yuna tu mmg creative…sebji mcm Yuna…hahahaha

    0

    0
  4. […] Galaxy Note. Yang bestnya, idea-idea untuk video klip Sparkle ini boleh datang daripada … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Abang, Idea, Nara, Project, Sparkle, untuk, Yunalis, […]

    0

    0
  5. […] Sebelum ini Abang Nara pernah ceritakan tentang The Sparkle Project Yuna. Senang cerita, The Sparkle Project ini ialah projek untuk buat satu video klip menggunakan hanya Samsung Galaxy Note. Yang bestnya, idea-idea untuk video klip Sparkle ini boleh datang daripada … Continue reading → […]

    0

    0
  6. mamee monster says:

    ko ni mmg kipas susah mati yuna la nara…tapi takan itu jer yg ko bleh buat dgn samsung galaxy note tuh…anyway anak ko cute!

    0

    0
  7. nyampah aku ngan korang says:

    mun agik muka jaik kedak anak ko ya, iboh jak eh…..gelik nya aku nanggar. ingga saa….iboh nk perasan gilak, xda yuna makei idea jaik ko ya. simpan jak nak ko cnun.

    0

    0
  8. achik says:

    sebiji muka abang nara..

    0

    0
  9. Sshh says:

    Comel..cam muka abg nara..

    0

    0
  10. Aku kesah says:

    ANAK BAPAK..

    0

    0
  11. Atiqah says:

    bestnya dapat pakai note, aku nak jugak!

    0

    0
  12. beber says:

    ku paham pa d pdah ko ia “nyampah aku ngan korang”…
    org ln x ku tau,bt2 pham jk la ya…heeeheee

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Bahasa Sakai ..

    0

    0
  14. mak jemmah says:

    adik mek jemmah pun sejak belajar belah sana suka sangat pakai bahasa sakai tu. sampai mak jemmah naik rimas..

    0

    0
  15. Kurus says:

    abang nara
    anak dah nk tumbuh gigi ke ?
    nmpk mcm tk ceria sgt

    0

    0
  16. matsuara says:

    yuna patut jadi ikon utk remaja sbb kerja keras dia dan keberanian dia. yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan. :)

    0

    0
  17. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    tk bekenan betol minah jambu tengok si yuna ni lah !!!!!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    anak kau dah cute la anar tapi font tu??? omg tak sesuai

    0

    0
  19. hawa says:

    Sejibik ikut raut muka abg. Nara. Org tua2 kata bagus..

    0

    0
  20. cicak kubing says:

    comel jugak anak abg nara nih.
    tapi yuna tak comey.. hahaha
    sory ye yuna^^

    0

    0
  21. Anonymous says:

    bahasa apa pun korang nak guna tapi janganlah mengata anak orang ….

    0

    0
    • Anonymous says:

      tadi komen tak habis…nak sambung lagi…bahasa apa pun korang nak guna..gunalah…tapi jangan mengata kat baby comel itu yg suci bersih hatinya ibarat kain putih…

      0

      0
  22. ... says:

    jgn suka kutuk org k :)

    0

    0
  23. mimi says:

    yuna sweet, tapi prefer yuna pakai tudung yg dia biasa pakai dulu. yg turban ni ok. cuma rasa dia sweet pakai mcm dulu.

    0

    0
  24. papa says:

    ohh..macam itu rupanya anak nara..dah lama nak tengok.

    0

    0
  25. mel says:

    bang nara, saya nak email abang nara tapi mcm kurang kerajinan pulak. hope bang nara baca ya komen ni. supposedly, better phrase should be;

    “You are the most beautiful gift that ever happened to us”

    sebab sy rasa ‘thing’ kurang sesuai untuk baby yang kiut tu. congrats for the newborn baby, anyway.. (“,)

    0

    0
  26. didu says:

    Hidung kembang mcm nara,,hopefuly bsr jd anak yg menyumbang utk agama bangsa negara,,by the way nara ni bkn pandai english pn sbb tu dia bodo tp nk blagak speking london,,,kecik ank ko mcm xckup zat,,bg la vitamin ckup klu tak anak ko pn jd katik mcm nara,,pendek

    0

    0
  27. sara says:

    Artis Malaysia selalunya paling jauh pun pergi Indon aje..Tapi Yuna memang the one and only yang dapat pergi sampai US. Dapat jumpa Russel Simmons pulak tu…Memang bangga gilaa la

    0

    0