Written by AbangNara | June 23rd, 2009

ida nerina

Takziah kami ucapkan kepada Ida Nerina yang sekarang berada di hospital selepas pembedahan bahagian belakang. Khabarnya semalam Ida Nerina jatuh tangga semasa on the way nak sampai ke rumah. Mungkin tak tahan nak ke bilik air, berlari-lari dan terjatuh kot.

Anyway cuma kami pelik sebab tiba-tiba keluar gosip kononnya Ida Nerina dibelasah oleh suaminya sampai terjatuh tangga. Padahal memang tak ada benda pun yang rasanya boleh dikontroversikan. Dah jatuh tangga, jatuh tangga jerlah. Takkan tue pun nak buat jadi cerita panas kot.

Kami tak mahu katakan ini satu pembalasan ke atas Ida Nerina sebab kami pun makhluk biasa jer. Tak ada kuasa nak cakap sama ada seseorang itu berdosa ke tak. Hanya Dia yang tahu.

Takziah kami ucapkan. Cepat-cepat sembuh ye Ida Nerina.

P.S: Kadang-kadang kami confuse muka Ida Nerina ngan Umie Aida. Yang belum kawinnya Umie Aida kan?

157 responses to (TAKZIAH)Ida Nerina Jatuh Tangga, Bukan Dipukul Suami

  1. pinky says:

    huhuhu….

    0
    0
  2. eclipse says:

    sian…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      sian + tak logik…rapuhnyer tulang kita ni ek..

      minumlah banyk2 susu..

      0
      0
    • afissy says:

      maybe ALLAH nak tarik nikmatnya sbb slalu sgt pakai skirt pndek.ini adalah pringatan dr ALLAH.ttuplah aurat.ALLAH masih bg pluang hdup utk brubah.jika ajal dtg x smpat brubah.jgnlah tunggu ikhlas dtg sbb ajal x pernah tunggu kita dah bsedia atau tdk.
      dh tua xsedar dr lg…

      0
      0
  3. eclipse says:

    br cite…dh kuar…bgs kak nara…cpt jer btindak…huhu..

    0
    0
  4. delimajelita says:

    takziah!!! get well soon spy boleh kembali seperti biasa.

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tp berita harian jatuh tangga sampai patah tulang blakang..cam mana lar cara jatuh tuuu..lainlah kalu dia terjun..

      plg tinggi aku luluskan plan tangga mesti anak tangga tal lebih dari 14 anak tangga..ish ish, rumah dia berapa anak tangga ek???

      0
      0
      • delimajelita says:

        14 nos saraa tinggi nyer…

        agaknya dia jatuh terlentang tak tu yg kena tulang belakang tu. kalu stakat jatuh biasa relax jer…ala plg kut pun 10 no step dah ada 1 landing kan….takkan la cedera parah cm tu.

        p/s: saraa ko ingat tak masa ko pth tgn jth longkang dulu tu..aku rase baik ko kenalkan mak cik urut tu kat ida nerina suh gi berubat ngan dia.

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          KUALA LUMPUR: Pelakon terkenal, Ida Nerina terjatuh di kediamannya, sebuah kondominium di Persiaran Syed Putra di sini, kelmarin, mengakibatkan tulang belakangnya patah.

          Difahamkan, kejadian yang turut mengakibatkan kedua-dua kakinya berkemungkinan lumpuh itu berlaku sejurus selepas pelakon yang juga tenaga pengajar program realiti Akademi Fantasia bagi musim ketujuh (AF7) itu pulang daripada menjalani lakonan teater di ibu kota.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          coh tgk briter harian kata..jatuh dlm umah tp mungkin lumpuh…

          aku pernah jatuh longkang dulu cam delima kata..tgn aku pth…14 urat aku kena betulkan..mujur tak putus cuma berbelit2 cam akar kayu reput jer…

          tp tak pulak aku tercedera di tulang blakang..

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          erk… ko penah jatuh longkang sara???
          longkang apa?
          busuk tak?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          longkang tinggi wohhh…tulang aku buleh bengkok..nasib baik aku kecik dan kurus..muat2 jer masuk dlm longkang tu..cuma bahu jer terkehel..

          0
          0
        • delimajelita says:

          masa tu saraa lari tekejut tgk hantu elizebeth kat skolah dia..terus jatuh longkang..huhu..cian ko saraa.
          abis tgn ko ok tak skang saraa?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          pergelangan tgn aku boleh bunyi2..cam tulang patah..hehehe..budak2 takut wohhh..bunyi cam kita mamah tulang..ekekeke…

          jgn memain ngan tulang ni..aku pernah jatuh bilik air telentang..tp tak dek peapa..

          gang kurus, tak berapa risau kalau jatuh..kalau gemok gedebok, jatuh sikkit sagt bahaya..sebab beban tak sempat nak imbang…

          0
          0
  5. Lovelyvic says:

    Pantas dan Mantop tul la Nara ni
    baru aku suggest cerita Ida Nerina…
    dah kuar dah….
    terel sungguh

    0
    0
  6. puteriaquarius81 says:

    hmmm takziah..

    0
    0
  7. Akak Leen says:

    klu dh jatuh tangga, jatuh tangga la…
    klu suami dia tolak pun, biar kt dia la nk ckp jatuh tangga (yg sakit dia), mgkin nk selamatkn lg rumahtangga tuuu (tu pun ‘klu’) tp nama pun gossip, mmg la cerita panas2…

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      ala…. rasanya bukan laki dia tolak….
      pesal lak laki dia nak tolak??
      lain la kalau lelaki dia nak kena saman juta2..
      aku rasa boleh jadi dia nak terkencing
      pastu tergelincir….

      0
      0
      • delimajelita says:

        tu aaa love aku pun pelik..ganas betol laki dia ek

        0
        0
      • Akak Leen says:

        kekeke…nk terkencing smpai jatuh tangga… (think +ve ni). mcm cerekarama pulak gaduh laki bini kt tangga pastu tolak2… apa2 la…kita kt sini doakan moga dia cpt sembuh….

        0
        0
      • tyrabanks says:

        mesti dia tergelincir sbb trpijak air kencing dia kotttt!!!!!!!!!

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          pg td aku tgk kengkawan aku dok YM..semua cakap dia ambik tut……..kanyoo sampai tak sedar..tp katanya bukan dlm rumah…kalau dalam rumah rendah sgt..

          0
          0
        • delimajelita says:

          dah tu kat maner saraa??

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku tak dpt lagi briter selanjutnya..ntohlorrrr

          0
          0
        • damia zahra says:

          air kencing yer tyra?…hokhok…
          da x thn sgt ler tu…muahaha…
          aku nak menghilangkn diri jap…
          nak p mop air kencing tu dulu…pyh lagi klu ader yg terjatuh nnti…
          ting!!!

          0
          0
  8. jojio says:

    Dengar cite tak serius…ada gosip kate dia lumpuh ler apa ler…

    0
    0
    • tak serius.dah nak elok dah.pembedahan dah berjalan dengan lancar.

      0
      0
      • delimajelita says:

        bagus lah cam tu…syukur..

        nak pesan kalo naik/turun tangga hati-hati..mata kena tgk tangga …bahaya btol la tangga ni

        0
        0
        • catalina says:

          mmmm …. betul tu , satu lagi bilik air !

          0
          0
        • delimajelita says:

          sapa ada anak kecik buat paga siap2..atas ngan bwh tangga..pastikan tinggi railing tu lebih dr 3 kaki..budak skang dh advance terror betol manjat2 ni.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          elehh, aku dulu lari ke mama aku tak nak pakai baju..tung jatuh tangga..pengsan sehari..dok dalm wad 3 hari..hidup jer sampai skrang….

          0
          0
        • delimajelita says:

          mu tu bukan manusia saraa supa kartoon je..kena langgor lenyek pon ok, jatuh longkang pun ok, main ular tedung pun ok.pendek kata walau apa saja mu ttp ok. mesti mak ko kecut perut slalu ngan ko kan saraa..ganas betol ko ni eh

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak ar..aku ni selalu makan majung ngan akar kayu..tu yg elastikkk

          0
          0
        • Akak Leen says:

          sara makan makjun apa? meh la share….hehehe

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          alamakk, ni yg nak kantoi ni..nanti ar kak leen, aku gi cari brand terbaik,,nanti aku cakap..ekekeke..

          sebenarnya, kalu bdn tu manja, tu yg mudah remok tuu..baik biar jer..aku dh kena semua dah…

          saraa : teringat masa tengah drive, 60km/j, tetiba pokok getah jatuh atas keta..depan dan blakang..hbs remuk keta..semua ingt aku dh mati..20 minit aku mintak tlog, tp semua tak tlg sebab igt aku dh KIOKKK

          0
          0
        • Akak Leen says:

          ko ni sara, akak tanya makjun, ko kluarkan kisah ngeri lak…. abis tu apa jd? siapa yg dtg selamatkn ko?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku hon lar kak..beratus kali hon…baru terkedek2 org nak kuarkan aku..semua ingt aku tersepit dh..tp aku hdp lg..

          org kata, aku ni cam nyawa kedua dah…tu pun tak insaf2 lg..dk mengutuk org jer kerja aku..pasni takleh masuk BN dah, kena gi http://www.jadi baik.com ker atau peapa larr

          0
          0
        • delimajelita says:

          ko slamatkan diri sendiri eh saraa..ko kan kartoon..gerenti idup punyer.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tu ar pasal..aku kan elastik..cam cicak..menempel jer memana..jatuh pun tak mati…

          0
          0
  9. aries_april says:

    sama2x kta doa kn ksjhtraan ida….

    0
    0
  10. x-not-x says:

    harap2 ida cepat sembuh…

    0
    0
  11. catalina says:

    kesian ida .. semoga dia cepat sembuh, jgn main2 dgn tulang blkg .. bahaya ni , tulang lain tk pe lg …

    0
    0
  12. aries_april says:

    ha…
    tlng ikn lgi bhya…
    bawa maut…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      nasib baik dia x maut kan…
      nanti sampai situ jerr keturunan dia ek..

      0
      0
      • damia zahra says:

        naper c ida tu tanak nek lif?
        nak gak nek tngga…
        something wrong ngan lif kat condo tu ke?

        0
        0
  13. jernih says:

    kurus melidi
    tp kat area buah dada tu kan men lagi
    huhu…

    aq rasalah kalu bleh tunjuk benda yg bawah tu
    lama dah puak artis ni tunjuk… wakakaka
    setidaknya pakai bikini tu slamba wat derk jerk
    lepak kat memana pantai or kolam renang…

    0
    0
  14. Akak Leen says:

    nak komen…lawa handbag dia… :-)

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tak ar akak leen..aku tengok LAWA JER TETEK DIA BERSEMBULLLL

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        WAHHH….. TETEK!!!!!!!!
        ko ni… geram tetek org watpe…
        tgk tetek sendiri la…
        meh tengok tetek sendiri
        masing2… siap sedia… selak baju…
        cak!!

        0
        0
      • Akak Leen says:

        wah2 ko ni sara….fokus nampak! kakakaka…
        alaaa…akak duk kt negara omputih ni lg canggih dr tu akak buleh nmpak tau…kakakaka…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aku kat malaysia kak leen..payah nak nengok2 benda cam gini..bila dpt cam pic atas tu, menatap tak ingt lor….

          ada baju, gi pilih fesyen bersembul…takleh ker ejas masuk kopek tu ke dalam…pekena lah dengan org zaman skarang ni

          0
          0
        • Akak Leen says:

          tu la, akak bila duk sini dpt tgk mcm2 rancangan yg ntah apa2, mat & minah saleh ni bkn berjenis sgt…..tp yg artis2 kita ni nape la ada hati jgk nk berpakaian x bejenis gtu…

          0
          0
      • tyrabanks says:

        kau sara…
        agak2nya.. kalau si ida nerina ni tngah komakan..
        kau taip laein ckit kot sara..siap ada khutbah jum walaupun bukn ari jumaat kan.

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          emm..insyallah, kalu dia cam dah 50-50..aku akan kata

          ya allah ya tuhanku, panjangkan bla bla bla….
          pastu, semoga dosa dia duduk kuarkan tetak dia diampunkan oleh mu..aminn

          0
          0
      • jernih says:

        kata-kata x hingat
        geram kat TETEK orang..
        sakit perut aq tahan gelak dgn ayat ko ni love..
        hadui..

        0
        0
    • Lovelyvic says:

      brand apa yer?
      mcm CHANEL

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        apa yang brand ko nak tau??beg dia ke sarung kopek dia??

        0
        0
        • Lovelyvic says:

          hahahhahahaahah
          sarung kopek dia jena wacoal kot…
          takpun blush..
          hehehehhe

          ala… pakai push up bra…
          mmg la nampak gitu..
          aku kalau pakai pushup bra…
          sampai terpush out…
          lagi terbeliak mata kowang tgk…
          ellehh… tak heran la

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          alaa..buat benda nak push2 bra tu..kalu kendur pun kendur gak…yg nak tgk nyer hubby dia…

          atau baju cam gitu gak dia pakai masa ngan laki dia??

          bodo betul..

          aku ingt, kalu jenis tetek kecik tu maunyer bubuh sarung bantal dlm bra, nak suruh bra nampak terkeluar…

          0
          0
        • delimajelita says:

          kak lean..kalo ari2 nampak dah x best dah..yg jarang2 nampak tu sedap..kalo lah anak jelita tgk..mesti puting tetek dia digentel2 ni..cpt jer anak aku tido agaknya.

          0
          0
  15. kuntilanak says:

    cian ida…harap2 ler cpt sembuh

    0
    0
  16. jernih says:

    dalam harus dijaga dgn baik.. hahaha
    kawurang nih..

    0
    0
  17. aries_april says:

    napa komen yg bkan2x tu?

    0
    0
    • jernih says:

      hehe.. AA
      ni namanye merapu x hingat…
      x bz kot derang ni..
      AA kt mana?
      trans x kol ke? :-P

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        sape?
        aku ke?
        aku tengah melayan si sara ni…
        mana dia pi..
        aku follow je
        ekekkekekekeke

        0
        0
        • jernih says:

          kawu la love.. sapakan lagi…
          hehe.. layan jgn x layan..
          elok la kawu 2 3 rang layan kan DS..
          DS ni mmg jenis x hengat gak..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kutuk aku tak hengat..kang aku hantar gigi ikan depan cermin keta korang..semua takleh bawak keta..pdn muka…

          0
          0
  18. Akak Leen says:

    akak heran la nape artis skrg smuanya jd muka panjang, runcing smcm jer dagu tu…jd cam sepesen lak muka derang ni…

    0
    0
    • jerneh says:

      AL dah zone artis nak nampak sepesen la..
      kang dua tige pesen adalak yg gaduh..
      jadi tuk elak pergaduhan sesma mrk wat la sepesen..

      0
      0
      • admin says:

        semua pun gi jumpa doktor tempat sama. member-member rekemen

        0
        0
        • Lovelyvic says:

          ye la…
          sebiji mcm cerita susuk tu la kisah dowang ni

          0
          0
        • Akak Leen says:

          lorr…nape la jumpa doc sama, kn x pasal2 dpt peten sama…hahaha

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          bukan apa…doktor tu ada acuan satu bentuk jer..tu yg semua sama jer….satu acuan, satu produk lah diproducekan…

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          ye la….. ingat senang2 dia nak wat acuan banyak2…
          ko tgk kuih bahulu….
          banyak2 acuan pun rasa dia sama je…
          baik buat satu acuan…
          senang sket dia cam mana satu hasil kerja tangan dia

          0
          0
        • Akak Leen says:

          oloh…tiba2 rasa nk mkn bahulu bentuk ikan mas…kakaka…

          0
          0
      • Akak Leen says:

        nti lg bergaduh ada la…sbb dh x kenal muka sape…hahaha…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          lepas muka plak hampir sama , dh hbs episod gaduh…

          terbaru punyer fesyen, kasi dada kedepan..sapa paling tersembul tu yg mantappp….tu yg designer hbs tukar fesyen jd fesyen besembur…

          0
          0
        • delimajelita says:

          pemenangnya adalah Kak Pah..kaki kecik dada besor muka kecik, rambung gerbanggggggggggg…

          puyoooo..langsuir pun konpius ni kwn dia ker apa ni?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kalu berlari maraton tu, mesti kakpah menang dulu..sebab dada sampai dulu kan??

          0
          0
  19. aries_april says:

    ada bnda dh trjdi la tu akak….

    0
    0
    • tyrabanks says:

      ehh..ok lah..
      aku nak balik..
      pastu nak g kdai perabut kawan aku.. dia jual brangan inggris.. jati.. dan lenlain sewaktu dgnnya..
      nak cuci mata..

      nanti mlm aku online balik k.. tpi midnight ckit lerr… nak layan tivi dulu..

      segar dah bijik mata aku lps berpemikiran lucah kat atas tu… kakakaka..

      0
      0
      • jernih says:

        siyot jer kawu ni TB
        buleh lah cerah pemikiran pas
        berlucah… wakaka

        0
        0
      • DelimaSaraa says:

        bye tyra…ko tgk2 skit..kayu jati ni biasanya ada penunggu…

        0
        0
        • Lovelyvic says:

          weh sara…
          gapo nyo ko wat citer seram neh?
          kang aku buang semua kayu jati kat rumah
          termasuk ngan papan plywood kat umah aku nanti
          baru taw

          0
          0
        • delimajelita says:

          bacalah alah ayat kursi buat pagor..pus.puas..terbakar lah ko antoo2 penunggu kayu jati.

          0
          0
    • Akak Leen says:

      mende apa yg terjadi tu aa?

      0
      0
  20. jojio says:

    Laki dia nanti jaga dia kat wad sambil main gitar…terapi tu…cepat sembuh….yadaaa…

    0
    0
  21. aries_april says:

    pndai nya jojio bt lawak…
    tp pndai ker hubby dia main gitar?

    0
    0
    • jernih says:

      laki dia kaki pukul la drummer kumpulan black rose yang top dgn lagi penantian tuh..
      dia ni dulu kapel dgn erma fatima jika x silap.

      woo pdan lah org kt laki dia pukul..
      agaknye dh lama x men drum kot.. gian
      ya ampun.. aq wat citer bagi sedap jerk taw.. bukan
      ada kebenaran pun..

      0
      0
  22. aries_april says:

    mngidam nk mmkul la tu…
    tul x jerneh…

    0
    0
    • jernih says:

      betul3

      buruk tul jika org laki mengidamkan…
      kalu pompuan bes kuat pun pening2.. muntah2 je,
      x la sampai pukul mukul ni.. huhu

      0
      0
  23. aries_april says:

    p page bru….

    0
    0
  24. Kak Su says:

    Semoga cepat sembuh…sbb baca dlm HM smlm mungkin paralyse…
    Harap2 tak la…biar cam maner pn kehidupannya
    klu dah ditimpa musibah..mmg kita bersimpati..kesian…

    0
    0
  25. Kak Su says:

    Pic yg ke-17 saper erk…cantik..tajam gak dagunya..

    0
    0
  26. trAnsFormeRs says:

    wah bnyknya page nk komen….
    takziah semuga cpt smbuh….

    0
    0
  27. jerneh says:

    nama aq kat sini suka ati
    dia jerk nak tuka2… hadui…

    aq duk wat keja tambahan…
    makin bertambah la keja aq..huhuh

    0
    0
  28. jerneh says:

    tambah tu tambah tpnye
    fenin fenin nak ngabies kan huhu..

    0
    0
  29. ninikebayan says:

    kasihan ida..walaupun dia i gedik tapi lakonan dia mmg berkesan dihati…semoga dia dirahmati oleh allah swt dan cepat sembuh…

    0
    0
  30. miebahau says:

    berhati-hati naik tangga kerana tangga xpernah berhati-hati ngan kita

    0
    0
  31. Kulat says:

    Takziah untuk Ida Nerina, semoga cepat sembuh.

    0
    0
  32. Zaza Muhammad says:

    Cian member,,,, doakan yg terbaik utk dia, ni ade plak wak cite konon diblasah suami, apa daaaa… semoga Ida cepat2 sembuh… so kepada kengkawan seme, malang x berbau, even lam rumah pun leh jadi bahaya, so kat mana2 berhati2 lah…. Be Alert…

    0
    0
  33. miss annur says:

    bnara ni wat suspen je..tajuk letak TAKZIAH..ingatkan dah meninggal si ida ni..

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      Takziah ni bkn saje leh guna utk kematian je, utk sebarang perkara buruk pun leh guna. tp culture org melayu, klu takziah je terus refer ke meninggal….. ni aku paste satu article,,
      Takziah adalah salah satu contoh akhlak yang mulia yang dapat menzahirkan kasih sayang seorang muslim terhadap saudaranya yang lain. Ianya merupakan satu amalan untuk menenangkan perasaan seseorang yang ditimpa musibah kematian dan meringankan kesedihannya iaitu dengan menyebut-nyebut sesuatu yang boleh menghiburkan hatinya. Mengucapkan takziah hukumnya adalah sunat, kerana ia termasuk di antara perkara menyuruh kepada kebaikan dan menegah daripada kemungkaran. Sebagaimana juga, ianya adalah termasuk di antara perkara bertolong-tolongan dalam kebajikan dan taqwa.
      Untuk renungan semua….

      0
      0
  34. Zaza Muhammad says:

    aduhhh camne leh tertinggal satu nih….ampun2
    tambahan…
    Mengucapkan takziah ketika sesuatu musibah menimpa saudara yang lain.

    0
    0
  35. putriOne says:

    takziah ida nerina…

    0
    0
  36. ZZZ says:

    takziah buat ida nerina agar dicucuri rahmat….huhuhu

    0
    0
  37. lily says:

    pintu taubat masih terbukak…..allah nak suh dia taubat….bagi aku sesuai org macam ni kena azab allah….

    0
    0
    • ntah says:

      ko pun sesuai kena azab allah….sbb ko suke mengata org….tu namenye musibah la…..ko pepandai jek nak jatuhkan azab org…….sok2 klu ko kena…..baru padan muke…..

      0
      0
      • lily says:

        la…suka ati aku lah nak komen…ko tk baca ker dia suka meraja kan minum arak….ko tak baca majalah time ker….
        tulah tuhan nak tunjuk…. banayk lagi artis yg boleh jadi cnth macm dato siti atau dato sudirman

        0
        0
  38. Anon says:

    kalau dah mabuk tu tentulah hilang pertimbangan…lalok sampai jatuh. Bukan nak menghina tapi kenyataan. Confirmed kes mabuk. Kalau kes mcm ni tentulah tak nak di gembar gemburkan tahu malu. BIla dah lumpuh baru nak ingat yang Maha Esa.

    0
    0
  39. […] perasan tak tahun ni macam banyak betul kisah artis malaysia masuk hospital. Mula-mula dulu kisah Ida Nerina jatuh tangga, pastu cerita allahyarham Yasmin Ahmad,  kemudian cerita  Ahmad Busu kerana kena strok masa […]

    0
    0
  40. anonymous says:

    korang caya ke ida nerina ni terjatuh tangga??
    setahula, si ida ni terjun la lepas gaduh ngan husband dia..kakitgn PPUM pun ckp,masa ida sampai kat hospital tu,dia ni berbau arak…maybe tersepak botol2 arak dulu kot baru jatuh…kwang2..

    0
    0
  41. minah nomad says:

    actually xpenah tau pon ttg perkawinan ieda nerina..so..sgt la KZ aka ketinggalan zaman

    0
    0
  42. Delightful, I passed this on to a friend of mine, and he actually bought me lunch because I found this for him, so let me rephrase: Thanks for lunch.

    0
    0
  43. porno izle says:

    Hey there, was just surfing through the google searching for some stuff and came across your blog. I am impressed by the information that you have on this blog. It shows how well you get this stuff. Bookmarked this site, will come back later. You are awesome. Greets from arbeitsrecht wiesbaden

    0
    0
  44. I appreciate you for posting such a wonderful website. Your weblog was not only informative but also very inventive too. We find very few bloggers who can create technical articles that creatively. I keep looking for information regarding something like this. We ourselves have gone through many websites to build up on information regarding this.I will keep coming back !!

    0
    0
  45. Legalsounds says:

    I wanted to thank you for this interesting I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your web site to look at the latest stuff you post.

    0
    0