Written by serenity | October 17th, 2011

Kalau beberapa hari lepas, Ayu Raudhah menyatakan yang rumahtangga dia dan suaminya tidak ada apa-apa masalah, pemain bola sepak, Zaquan Adha juga telah membuat kenyataan yang dia cintakan isterinya untuk selama-lamanya di laman yfrog sehari lepas .

zaquan

Seharusnya ini menamatkan terus spekulasi yang rumahtangga yang dibinanya bersama aktres tersebut sedang berantakan dan berada di ambang perceraian.

Kami di BeautifulNara mendoakan kebahagiaan mereka berdua.

P/S: Temasya Dikir Barat Kelantan akan bermula pukul 11.00 pagi ini di Kompleks Taman Budaya Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN) Kelantan. Jangan lupa ke sana!

64 responses to I Love My Wife Forever – Zaquan Adha

  1. malikul says:

    neraka lah tempat org yg suka menabur fitnah!

    0

    0
  2. bukan sekadar rupa says:

    bodoh siapa yang keluarkan cerita macam ni. orang tu mesti takde otak. mereka ni memang bahagia sangat, aku baru lepas jumpa dgn mereka. mesti la bahagia. orang yang buat cerita ni je tak tahu erti bahagia…

    0

    0
  3. cangkirmerah says:

    Biasalah org kalau tgok org bahagia dengki… kalo tgok org x bahagia lg la suka nk buka aib org.. manusia manusia…. mudahan psangn ni tabah ngn dugaan dunia ni….

    0

    0
  4. cangkirmerah says:

    manusia tgok org bahagia dengki..kalo x bahagia lg la nk buka aib org.. manusia manusia….. hope bersabar la wahai ayu n zakuan…

    0

    0
  5. midah says:

    doakan kebahagiaan org lain, nescaya ALLAH akan beri kamu 1001 kebahagiaan.

    0

    0
  6. penggosip says:

    hmmm… sebenarnya diaorg xde hot story skrg.. semenjak musim bola ni.. tu la nak ber gosip tuuu.. ada fahamm

    0

    0
  7. WIFI says:

    SEMOGA BAHAGIA

    0

    0
  8. joyoh says:

    haa….ye la tuh!!!

    0

    0
  9. oncet says:

    pandai plak speaking. ala tu je pon dia tau. ha ha ha…

    0

    0
  10. comelciki says:

    ye ke..hmm..u love ur wife forever and u play around with the girls pun forever jugak kan..n btw ur wife tau x psl ur maxis number yg ade byk no 2 tu?u slalu switch off the phone bile ur wife ade dgn u kn..n once u switch on blk the phone n bile u dh received msg or missed call notification from all the girls u akan randomly choose one n ajak jumpe lps u training kt stadium paroi time pg or petang ..n u buat projek dlm kete accord hitam u yg bercermin tinted tu..kdg2 u bwk diorg blk rumah kwn u kt jalan lobak..sane mmg kwsn chinese xde sape akan prasan u..am i right zakuan?well2..i know u very well..

    0

    0
    • zaq says:

      kalau mcmtu cuba ko ckp depan2.. masuk la hmetro ke? gitau cerita sebenar. kan senang.

      0

      0
    • angel says:

      haaa…..amik zaquan yg i love my wife forever….kan ada yg bukak rahsia ko….dpt bini yg cun pon cr makan luar lg….

      0

      0
      • Arini Eva says:

        kan..bini cun giler…xkan la dia nk cari mkn kt luar plak..kt rumah pun xhbis mkn kot…klo ye pun prangai dia mcm tu mgkin itu dlu sblom kwin..skrg insyaallah brubah dh tu…doakan je la dia dh brubah ke lebh baik

        0

        0
    • miss annur says:

      @comelciki: tau2 ye ko semua ni… ntah2 ko pun mangsa zakuan kot??..

      0

      0
    • anti zaquan says:

      btul2… zaquan aku pun kenal hang cam ne,, sblm hang kahwin brape org dah hang sahut.. kahwin pun leh wat.. aidil pun sama.. aku nampak kat ict kol pgi apa cerrr,.. mls nak ckp.. adik abg sama je.. dah kate play sedunia dari skh,.. stakat ensem.. hati cm harrr,… baek xopyh

      0

      0
      • nini says:

        klu btol pn…tak yah lah nak aibkan org.sms trus num.maxis dia bnyk2 tu.udah2 la busuk hati nak runtuhkn rumahtangga org.

        p/s:girl2 tu pun bangang yg pi layan maruah ltak tapak kaki ka?muhasabah diri sndiri jgk.

        0

        0
        • angel says:

          jgn nak salahkan pompuan aje..sama2 salah la cik nini…mmg la kalau ikut logiknye n warasnye, pompuan2 dh tau zaquan ni dh kawin jd xpayah la layan pujuk rayu dia…yg zaquan pon dah tau diri dah kawin xpayah la nak menggatal.jg bini bebaik.bertepuk 2 belah tgn berbunyi “clap”

          0

          0
        • nini says:

          haaaa..thats the point.dah tau laki org jgnla dkat cik angel oii..tpok sblah tangan takkan brbunyi.kaji salah silap sendiri dulu, jgn asik nak salahkan org.

          dah kna baru nak mroyan tak guna, sapa soh bagi maruah tu kat jantan. sndiri mo ingatla..kucing mana tak makan ikan!

          0

          0
    • majun sangkut says:

      awak pernah terkena ke cik comelciki?

      0

      0
    • ayu raudhah says:

      u fitnah laki I…I benci u..hahaha….

      0

      0
  11. EIKA says:

    bru jer jupe dia last week kat jucso seremban..romantik jer tgk..jalan xlps tgn pon..byk mata yg cemburu tgk dorg nie!!!

    0

    0
  12. penaGlow says:

    SALAM WARGA BLOGGER! JOM join ‘Hari Tanpa Lapar’.
    Kepada yg sudi sila Info lanjut sila KLIK SINI

    http://penaglow.blogspot.com/2011/10/hari-tanpa-lapar.html

    **keprihatinan anda sangat di hargai..tq!.

    0

    0
  13. kesengalanku terserlah says:

    moge ape yang zaquan ucapkan tu datang dari hati yang tulus dan luhur. amin !

    0

    0
  14. jade says:

    Alhamdulilah harap betul lah… hope u will love ur wife 4ever

    0

    0
  15. ayu says:

    hensem zaquan ni.body dah la hot. **** mesti best.i love u lah zaquan!!

    0

    0
  16. bukan nama sebenar says:

    hepi bila tgk org bahagia..sedih bila tgk derita orang lain..

    0

    0
  17. rysha84 says:

    nasib badan ko rodhoh…….

    0

    0
  18. ntah la says:

    doakan je kebahagiaan diaorg.., tak salahkan?

    0

    0
  19. TiArA Emily says:

    gigi bersepah si ayu ni..

    0

    0
    • piQa_cadbUry says:

      TiArA Emily,k0e naK seb0k psaL gigi diA,gigi k0e raPi sgt kerR..??lGi 1,k0e ada..????pa pUn PEACE ^_^

      0

      0
      • Arini Eva says:

        piQa_cadbUry: i LIKE UR STATEMENT..BSEPAH2 GIGI DIA PUN, LAWA PER..KO ADA TiArA Emily? KAN2…

        0

        0
  20. darwish says:

    mlm td baru jumpa diaorg kt tesco seremban 2 bli barang..nmpk ok je bahagia mcm org lain.. knp manusia suka tabur fitnah??

    0

    0
  21. X says:

    ala, mmg la kat luar nampak ok, romantik bla…bla…sume….takkan la diorg bile in public nak tunjuk aksi masam muke, tensed, fikiran berkecamuk….dah ayu pon pelakon, kenalah pandai berlakon in public gak….kang ade mate2 yg nampak cam gitu, kang org dok heboh palk….erm, xde sapela nak dengki dgn couple nih….coz org lain pon hidup berkawen gak….

    0

    0
    • yana says:

      hentahnya kome ni..aku yg tak pelakon ni akan berlakon ok kalau tempat opened walaupun kisahnya br je lepas gaduh…hahaha…….lagi la dia pelakon…tambahan plak dah kecoh kes rumahtangga dia…

      0

      0
  22. Bro 10 Inci says:

    ok ape si ayu tuh.. muka ok, bdn mantap, buah besar and juicy… mmg bodoh la kalo ZA nk tgglkan wife die… anyway gud luck..

    0

    0
  23. elsa87 says:

    comelciki u are right…zaquan still pakai num maxis yg byk num 2 tu..last die call i mase tu die kat pulau aman….bercuti…n i tnye die mane ayu…die ckp ayu shooting…zzzz….die kdg2 pki dat num….i rase ayu x tau..huhu..pity her…kdg2 naik muak bile tiap kali die ade game kt shah alam msti ajak i dtg kt concorde hotel..die ingt pompuan ni ape..murahan…zzz…berubah la zaquan..u are married..jage la masjid u tu…

    0

    0
  24. secret says:

    atas pengalaman aku sendiri.
    aku punya password social network account (SNA) pasangan aku.
    hari- hari aku cek mesej, komen dan sebagainya.
    kadang2 aku sendri yang update status di SNA beliau.

    haha… maka aku dengan jujurnya tak mampu percaya pada artikel ini. tet……..

    ok. bye. ASSALAMUALAIKUM

    0

    0
  25. nak sedap says:

    badan sedap mcm ne maunye x sayang,tiap2 ari bole dogie, punggung besar 2.hehe

    0

    0
  26. aliahidayah says:

    aah kan…xsemestinya binik lawa,laki x cari lain.lau mcm tu aman la dunia kite skrunk..bertepuk sebelah tgn x bebunyik…lau girlsssssssssssss thegeh2 kat zakuan ni and zakuan tahu dye dah married,so ape nak layan agi kan??another one,tak kan dpn public nak tunjuk haru biru rite?/musti laa pecah tembelang…cam nieh jeee,,,tgk je lagi setahun…2 tahun….bukan la aku nak doa tapi kebanyakan yang kawen sama2 glemer nieh ssh….sbb msg2 kelas tsohor kan.>….msg2 ade gangguan2 tsendiri.wassalam

    0

    0
  27. zonks says:

    tah tah bini dia amek fon, post twitter ni haha

    0

    0
    • Rieha says:

      tula aku rse mcm ko jugk. ntah2 ayu amek fon zaquan hantar kat wall twitter mcm nie.. ermm sabor jelaa! :(

      0

      0
  28. mael lambung~~ says:

    alahh,,sume kate zaquan jerr yg salah
    zaquan jer yg playboy..habistu ayu tu x salah aperr2~~
    ayu je lahh yg isteri mithali..ish3 x patotla sian zaquan
    renung2kanlah~

    0

    0
  29. Hoben Jang Hoben says:

    Apa2 je lah Zakuan oii..ekau nak main berapa banyak ‘bola’ pun tu dosa ekau dongan tuhan..yang ponting eh, main bola kek padang sabtu ni boto2…yo…

    0

    0
  30. han lover 12 says:

    Tat cool bro zaquan..!Luv ur wife evrydy n take gd care each other.Smoga kemesraan kekal hingga ke akhir hayat.Amin.

    0

    0
  31. Rieha says:

    salam,

    Utk zaquan & ayu semoge bbhgie sehngga ke syurge..
    mendpat zuriat yg bnyk.. heheehe :)

    0

    0
  32. shark says:

    mandula ko ber2 selamanya

    0

    0
  33. ernie says:

    Nk cover la tu..padahal x bhgia pun..lgpun tu je bhase omputih yg die tau..hahaha..psangan dungu

    0

    0
  34. bahagia says:

    ada aku kesah kau syg ke x?????busuk pny org….

    0

    0