Written by AbangNara | December 24th, 2014

Satu ketika dahulu, Abang Nara memang perasan akan keakraban Nur Fazura dan Sara Ali. Mereka sering dilihat menghabiskan masa bersama dan kerap berkongsi gambar melakukan aktiviti di Instagram. Namun sejak kebelakangan ini jarang dilihat dua jelitawan ini bertemu sesama sendiri. Menerusi rancangan Facing Up To Fazura, juri Maharaja Lawak Mega 2014 itu telah berbicara mengenai kerenggangan persahabatannya dengan Sara Ali.

fazura dan sara ali

Mereka yang menonton rancangan tersebut telah melahirkan rasa kurang senang dan berpendapat lebih baik Fazura tidak berbicara mengenai perkara tersebut. Iyerlah, daripada orang tak tahu, semua orang dah tahu yang hubungan Fazura dengan Sara sudah renggang. Namun menurut Fazura, dia perlu bersikap jujur di dalam program realiti. Fazura juga memaklumkan yang dia ada berhubung dengan Sara sekitar November lalu dan berjanji untuk bertemu selepas rakannya itu kembali dari Bosnia-Herzegovina pada 17 November lalu. Kata Fazura:-

Dalam perbualan itu, kami baik-baik saja. Kami juga mengakui merindui antara satu sama lain. Namun, tiba tarikh 17 November itu, tiada khabar berita daripada Sara hinggalah sekarang. Bahkan terdengar pula cerita baru saya kononnya banyak buat salah dengan dia walhal sebelum ini dia mengakui buat salah dengan saya.

fazura dan sara ali

Biasalah itu dalam persahabatan memang ada pasang dan surut. Kadangkala rapat, kadangkala renggang. Cuma kita perlu tahu apa punca yang terjadi. Kadangkala kawan baik pun boleh jadi musuh dalam sekelip mata. Yang musuh tiba-tiba boleh jadi orang paling rapat dengan kita. Dunia ini memang cepat putarannya. Apa pun, kalau tak ada masalah, diharap Fazura dan Sara Ali dapat merapatkan kembali hubungan mereka. Kedua-duanya nampak sangat comel bila bersama-sama. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat mereka berdua. Sumber Harian Metro.

P.S: Banjir semakin teruk. 15 laluan ditutup di Kelantan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Hubungan Semakin Renggang, Fazura Tiada Niat Burukkan Sara Ali

  1. Anonymous says:

    Namun sejak kebelakangan ini jarang dilihat dua jelitawan ini bertemu sesama sendiri…

    erm sorry x nampak pun mana jelitawan kat sara ali ni, sedap mata memandang ye..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kx nie ak sokong fazura..sbab ak x suka sara ali..hahhah

      0

      0
    • kawan bahagia says:

      fazura ya mmg jelita tp sara tu sweet tp dh acap kali baca dan lihat yg kwn2 fazura ni jrng yg kekal hgg ke akhir nya semua putus di tgh jln…berbuat baik la sesama kita nescaya kwn2 jgk pasti bebaik2 dgn kita :)

      0

      0
    • FAZURA JUAL BUKU UMPAN JERONG says:

      FAZURA SENANG BERKAWAN NGN GOLONGAN ELITE , JE!!!
      CM LISA , BKHAN .. SARA ALI NI SETAKAT BF TIME BINTANG FAZURA STILL REDUP , TIME FAZURA DAH TAKDE JOB !! BUSUK HATI DISITU FAZURA !!!

      BTW , TINGGINYA HIDUNG !!!

      0

      0
    • Ritu vs Aya says:

      Kwan baik Fazura yg nama Zee tu, Masya Allah… Pondan mane ntah badan besau Blue Hyppo tp sensitive giler ngalahkan pompuan.. Merajuk ngan Fazura sampai Fazura menangis2 bagai bwk bunga n teddy bear nak pujuk dia Hahaha… What the fish!! X hado ko pompuan tulen yg kau nak buat Bff Fazura oiiii

      0

      0
    • bedah cun says:

      Fazura ni memang mulut puaka..semua nak gaduh..korang je yang sanjung dia lelebey

      0

      0
    • minah jambu bru baleh dari desaru says:

      babtuuuuuu jangan percaya ngan kawan baikkkk tido sebantal makan sepingan ..ni semua mengarot jangan pecayaaaaaaa…bila dh jadi macm ni dia kate fazura salah n fazura cakap dia salah ..pastu nk salah kan sape ????? kawan baik kite hanye keluarga kite n bukan orang lain …helo fazura kalau sara ali ni dh tknk berkawan ngan u lagi pon tkpe bukan ada kene mengena ponnnnn…lu sapa gua sapa ! jangan nk susah2 hati pikir kan si sara ali ni peduli kan dia n buat bodoh pon cantek huh ! lov u fazuraaaaaaaaaaaaaaa !

      0

      0
  2. Bellalicious says:

    Pajura windu kat sara ali je kot.. dengan cara ini lah dia harap sara ali dapat menghubungi dia semula. ekekeke

    0

    0
  3. bilakakjemahmenulis says:

    percayalah. dengan sesiapa pun dia berkawan sure at the end ada jugak tak kawan dah

    0

    0
  4. oh yea? says:

    daripada buat facing up to fazura bagus E News buat pasal family Marion yg kawen ngan org kaya…activities dia lagi banyak kot dr fazura.

    0

    0
  5. iza says:

    aku dulu penah gaduh dgn bff aku gek.time tu kt u kami first year.sbb mulut ade sorg coursemate ni suke menyebar keburukan aku.senang cter cam batu api gak la.sbb die jeles tgk kiteorg close sgt.akibatnye aku dgn bff aku tu gaduh setahun x bercakap even satu course. coursemates sume pelik knp kiteorg yg close giler boleh setahun x bertegur sapa. yg si batu api ni mcm seronok la melaga2 kan aku pastu die dpt la berkawan dgn bff aku tu.tp kuasa tuhan masa final year tu nth mcm mana kiteorg leh bertegur sapa balik.and time tu masing2 mintak maaf dan mengakui silap masing2. and tau la rupernye si batu api ni jeles aku dgn kwn baik aku ni close sgt.dan persahabatan aku dgn bff aku ni kekal smpi skang. die kawen pon aku jadik pengapit. even die dah kawen, die still contact aku. cume kalo aku jadik fazura, jgn la cter kt media psl gaduh2 sbb die akan mengeruhkan keadaan.the best way is confront dgn sara ali berdua je. face to face.itu lbh baik/kdg2 punca slh faham nyer sikit tp org lain yg over.

    0

    0
  6. nurul says:

    frust dgn faz… dlu ckp x nk seksi. tp tgk filem mnisnya cinta semua skirt atas lutut. disebabkn terlalu minat smpaikn terfikir ke aku je yg kolot. myb skirt ats lutut blom dikira seksi. apa2 pon tetap support faz… luv u..

    0

    0
  7. nurul says:

    faz janji jgn seksi2 lgi taw…. sye minat awk tw. xkisah pon awk seksi just teringat janji awk dlu yg da x nk seksi lgi… skang da nmpk nk seksi blik.

    0

    0
  8. co to the mel says:

    masa kawan dgn tmj siap cakap x nak berlakon lagi. bila dah putus berlakon balik. kawan pun memilih saja. jgn mencari kesilapan org kalau diri sendiri tu belum tentu betul.

    0

    0
    • minah jambu sokong fazura says:

      kalau dh tau fazura tu tk betol knape kawan ngan dia ? jaohkn diri laaaaa..peg la kawan ngan hanez suraya ke ape ke banyak lagi kawan yg boleh di buat kawannnnnnn yg panic sangat kalau tk kawan ngan fazuraaaaaa…fazura pon tk paksa orang untok berkawan ngan diaaaaa….lov u fazuraaaaaaa..

      0

      0
  9. Mak Bedah says:

    Fazura ni buat hidung ke? Mancung lebih nampak. Time beratur belakang aku kt ATM time memula jadi artis dulu takdela hidung mancung bak seludang gini

    0

    0
    • minah jambu bru baleh dari desaru says:

      biar laaaa kalau dia nk buat ape ponnnnnnnnnnn ..buat ape yg nk di kesah kan tentang dia..biar la ape yg dia nk buat ! nk buat idong ke nk buat mate ke asal kan dia hepi sudaaa..dia berlakon pon setaraf ngan fasha sandha bagos nye…lov u fashaaaaaaaa lov u fazuraaaaaaaaaa !

      0

      0
  10. nok gebuzzz says:

    boley dia cakap si sara tu yg byk buat salah dan dah mengaku kesalahan dia,dah kira mengaibkan kawan tu…..patut la org yg rapat ngan ko x kekal….berlagak

    0

    0
  11. MAKJEMAH says:

    MMG TAK DINAFIKAN FAZURA NI SGT CANTIK DAN MAKIN CANTIK.

    TP CER KORANG COMPARE MUKA DIA MASA GOL&GINCU DGN SEKARANG. EM JAUH BERBEZA OK. HIDUNG PESEK JE TAK TINGGI MCM SEKARANG. TETEK FLAT JE TAK MENGGUNUNG MCM SEKARANG.

    MASA BERCINTA DGN TMJ KEMAIN MEWAH HIDUP DIA SIAP TAKNAK BERLAKON DAH. DPT KERETA MEWAH BAPE BIJIK.

    SKANG DAH KENA TINGGAL DGN TMJ MULA LA CARI JOB SANA SINI. YG TALEH BLA SIAP MENYANYI WALAUPUN SUARA KELAUT. MULA2 BERLAKON KONON DAH TAKNAK SEKSI, TAKNAK PEGANG2. SEKARANG APA CITER? SEKSI KEMAIN. DLM MANISNYA CINTA SIAP KENA DUKUNG DGN SAM. EMMM

    0

    0
    • zara says:

      stuju sgt2 bai….. dulu siap ckp xnk berlakon seksi sbb tkotkn hukum allah. siap ckp nk pkai tdung lgi. hipokrit je semua tu. da start naek mnyampah dgn dia ni …

      0

      0
  12. xminat pajura or sara ali says:

    setuju dgn awk Mak Bedah…rasanya pajura ne bkn mix blood kan.mcm mn ble dpt hidung yg mancung mcm tu???surgery kottt..

    0

    0
  13. jiji says:

    apa ada pada fazura nak buat rancangan facing up bagai…sian ha..tepaksa la cari anak raja lain…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Masa dalam maharaja lawak walaupun fazura komen tah apa2 tapi bila dia ketawa….cantik sangat gigi diakan?

    0

    0
  15. Corinna says:

    Minat jg kat Sara Ali dulu dlm Songlap. Best! Tapi tak sangka jg eh ramai kwn2 Fazura nih lelaki lembut/lelaki menyerupai pompuan ke I salah tgk? Hihi semak pandangan adehh masuk E! plak tu. Terasa ‘kemaluan’ di situ. Moga berubah suatu hari nti kpd yg berkenaan. Good luck, Fazura!

    0

    0
  16. jemah bangsar says:

    if aku jd fazura pun,aku x mau kwn sara ali..penah dngar die g shooting tak mandi..tgk fesyen tu,selekeh maut,dgn muke comot x siap.mst faz da nasihat busuk tak mau dengar,sbb faz mmg sentiase dlm keadaan siap even x makeup still nmpk kemas bersih.adoi sara..jge pnampilan as a selebrity,aku tgk pun srabut,busuk

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Udah leee tu

    0

    0
  18. brader jo says:

    fazura n sara… mai kat abe jo…. abe jo selesie kang hal kome ni….

    0

    0
  19. kakSenah says:

    yg pntg aku xske fazura huhuhu….smua org ko nk ajak gadoh… phuihhhh

    0

    0