Written by AbangNara | February 27th, 2014

Berita baik untuk kaum Hawa di luar sana yang meminati Aliff Aziz. Memberi komen mengenai gambarnya dengan seorang wanita baru-baru ini, Aliff Aziz memaklumkan yang wanita tersebut hanyalah kawan dan belum sampai ke tahap yang lebih serius. Ini bermakna Aliff Aziz masih single mingle, bujang trang tang dan boleh dingorat sekiranya anda berminat.

aliff aziz dan kekaish

Untuk makluman, wanita di sisi Aliff Aziz ini bernama Shazleen dan gambar tersebut telah diambil oleh ibu Shazleen. Terang Aliff Aziz kepada portal Murai:-

Sebenarnya saya lebih lama mengenali ibu bapanya kerana sebelum ini ibunya pernah memanggil saya untuk mengadakan private show bagi sesebuah organisasi dan sudah banyak kali juga kami bekerjasama.

Saya baru berkenalan dengan anaknya yang bernama Shazleen itu sejak 2 bulan lalu, Pada saya hubungan kami lebih kepada kekeluargaan. Saya hormat dia dengan keluarga.

Saya tidak tahu bagaimana foto itu tersebar tetapi apa yang pasti bukan kami berdua sahaja yang ada ketika itu. Ramai yang sambut hari jadi saya ketika itu, malah foto itu juga diambil oleh ibunya

aliff aziz

Aliff Aziz juga menekankan yang dirinya masih single dan kini sedang fokus pada kerjaya lakonan dan nyanyiannya:-

Saya masih single dan sedang fokus pada kerjaya lakonan dan nyanyian kerana pada pertengan tahun ini saya akan muncul dengan album solo penuh. Saya akui memang rapat dengan Shazleen, tetapi hubungan kami sekadar kawan dan belum ke tahap yang lebih serius

Kalau Aliff Aziz dan Shazleen bercinta pun rasanya pasti direstui oleh para peminat. Mereka berdua memang sama cantik dan sama padan. Tak apalah Aliff. Cuba berkawan terlebih dahulu. Mana tahu lama kelamaan akan timbul kesesuaian. Ketika itu bolehlah cuba untuk membawa perhubungan anda berdua ke tahap yang lebih jauh. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to Hubungan Kami Sekadar Kawan – Aliff Aziz

  1. LESONG says:

    xdela glemer mane pon si alif nih.

    0

    0
    • Olga says:

      Sporting betul mak2 artis sekarang..
      Siap ambik kan gambar anak sendiri peluk2 dgn bukan muhrim!
      Syabas & Tahniah mak cik mmg sporting!

      0

      0
      • makcikbedah says:

        kan…dah la sexy…uish mmg sporting mak dia…

        0

        0
        • N9 says:

          blond bimbo seswai dgn ko alip..hikss

          0

          0
        • K.A.A says:

          x kapel rupanya… tp tangkap gambar duk cium pipi duk laga pipi… aku ingt dah kapel… amerika btol gaya hidup alif ni..

          0

          0
        • Didi says:

          Aisehman. Aliff the propassss! Dulu dgn adira pun cakap macamtu. Lepastu bila break, kata takda jodoh. Sejak bila ada jodoh kalau berkawan je??? Bongoksnya. Mana mak bapak dia? Kesiannyaaa.

          0

          0
        • Jasmin says:

          Yacksssss

          0

          0
        • lynn says:

          selamba je kau jawab dia tu cuma kawan kan. tak malu ke sekadar kawan je tapi peluk2 cium2 pipi? apa nak jadi dgn dunia skrg ni. kalau adik kau rapat dgn lelaki, habis kau amuk. diri kau sendiri kau tak sedar.

          0

          0
    • Olga says:

      SI SHAZLEEN NI SGT CHEAP N MURAHAN!

      0

      0
      • YOLO says:

        OLGA kau kenapa sakit hati sgt dgn perempuan ni ye..ak tgk perempuan ni okay je..ak dh search fb dorg lawa je ak tgk dua2 mak n ank..cara kau komen tu mcm ada kau tak puas hati je..ke kau jelez dia lawa ank org kaya ke? kau jelez sbb aliff tak pilih kau ke apa? cermin diri kau dlu kat rumah tu lepastu baru ckp ooo pttla aliff xnk ak..hahahaha fb karen rahman ak dh search lawa gile tu utk umur dia n ada ank2 yg dh besar..mak ko bole ke selawa tu?? bukan mcm kau dh la dahi jendul leher gelang2..hhahaha sedih ni semua yg komen kaki cemburu tapi bila jumpa artis kat luar mjerit2 mcm org gila..sedih la org2 yg very cheap ni…hahhah

        0

        0
    • sakit says:

      PANAS AKU TGOK 2 EKOR MAKHLUK NI,SEKOR BUAYA SEKOR LAGI LUTUNG,MCM NAK HTR KE ZOO JE,SEKOR PLAYBOY N SEKOR LAGI GILA GLAMOR

      0

      0
    • Olga says:

      KORANG SEARCH FB SI SHAZLEEN N MAK DIA SHAZLEEN ANIS N MAK DIA KAREN RAHMAN,MAK DIA SERIUS MUKA SERAM GILA SUNTIK BOTOX DAH MCM MAK LAMPIR

      0

      0
  2. k says:

    dh solat asar belumm??

    0

    0
  3. apple says:

    oh saya sangat percaya

    0

    0
  4. naruto says:

    Aii,,da siap kuar pic pelok cium bagai pastu bule plak ckp “Hubungan kami sekadar kawan”.
    hahahahhaha~kesian kot jd pompuan tu!

    0

    0
  5. ali baba says:

    kami cuma kawan, tp blh pulak peluk2 & cium2 (cuba korang tgk blog rotikaya, siap tunjuk gambar dia org cium2 pipi).. dasar artis propa, bkn glamer sgt pun..

    0

    0
  6. hun says:

    melayu rupenye..azab2

    0

    0
  7. peace yo! says:

    melalak meraung si shazleen baca statement ni..hahaha..jantan dan betina species bangang mcm ni laa..hahaha..

    0

    0
  8. ina says:

    mak dia nk ank dia glamer.. kot2 leh jdi retiss mcm aliff.. dpt mnantu tansri ker datuk ker.. untung uoollsss.. hikhikhik gurau2 jer

    0

    0
  9. manusia biasa says:

    x berminat langsung..minta2 dijauhkan la dapat suami macamni..aminn…

    0

    0
  10. mulut celupar says:

    untungnyer mak sporting,boleh cium,laga pipi bagai..hahah

    0

    0
  11. shahfir says:

    perrghh…cantik-cantik kawan dia nie..

    0

    0
  12. MAXMORA says:

    pompuan albino dan lelaki albuaya..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Wahhhh zaman skrg hubungan setakat kwn2 je pun blh berpeluk cium mcm tu…jd yg dh jd gf bf tu mesti lebih dr itu la blh buat…nmpk sgt alif ni gila publisiti…hari tu Hanez suraya pun mcm tu berpeluk cium juga tapi kata kwn…

    0

    0
  14. Enon says:

    Bodo..~

    0

    0
  15. abc says:

    alaa klise jawapan..mula2 kawan..pastu kekasih..pastu pasta paste pasto..

    0

    0
  16. Melayu menyamar Bimbo..ahaks! says:

    Mak oi…. If she is trying for the ALBINO look she has been very successful……MUAHAHAHA .

    0

    0
  17. minah jambu merah biru says:

    kalau betol2 pon sama yg nk marah kn….bercinta n mateair tu hak masing2 tkde sape yg nk halang asalkn jangan hipokrit sudah….cakap betol2 n jangan bohong ! tk salah kalau alif nk kawin ngan pompan ni asal kn hepi sudah laaaaa…

    0

    0
  18. lulu says:

    woww btul2 sporting la pnye mak!!! i like!!! like nk mampuss

    0

    0
  19. Cikebompowerr says:

    Shazleen ke nme dy?? Aku hengat ‘meriah kari’ yg nyanyi lagu my all tuh!
    Huhuhu… Ops, aku tertipu ghopenye!

    0

    0
  20. minah jambu says:

    aku suke lg mse si alip ni ngn anne.. nmpk btol prubahan alip.. mmg anne btol2 bole ubah alip.. tp lps pts ngn anne.. hmmm

    0

    0
  21. Na'abello says:

    Baru sekadar kawan biasa dah bergambar sakan mcm ni, kalau jadi kawan luar biasa mcm mana pulak agaknya. Whoops

    0

    0
  22. wawa says:

    OLGA… ak dh search fb budak perempuan ni dgn fb mak dia..lawa apa dorg agaknya kau tu yg jelez sbb dahi kau luas sgt kot sbbtu sakit hati..lgpun yg komen2 ni semua dengki tpi bila jumpa artis kat luar terjerit2 mcm org gile..kau punya sembang OLGA mcm kau rapat nga dua org ni n kau sakit hati dgn dorg..sedih ak tgk kau ni..mulut nath pape..

    0

    0
  23. zara says:

    ak peminat aliff aziz!!! jgn salahkan aliff kalau dia slalu bertukar perempuan..sbb perempuan sebelum ni semua mata duitan si ANNE tu kawin dgn jantan muka tak bole blah tpi ada duit..si ADIRA pun sama gile jantan kaya kat kelantan nuh haa..so sekarang spe yg salah? aliff ke betina2 ni yg salah? jgn ingt yg bertudung tu baik sgt xsemestinya yg bertudung tu lembut nk mampus..elok la aliff berkwn dgn budak perempuan ni kalau mak budak perempuan ni bagi..ak jumpa dorg tgh beli brg kat jj nampak happy family sgt n budak perempuan ni kat luar lawa tu n tak sombong..nmpak si aliff tolak troli tggu mak budak tu pilih daging..apa maknanya tu? mcm dh rapat je n pling suka aliff n budak ni kat luar tak over tak pegang2 tak gedik2 mcm korang sangka..

    0

    0
  24. zara says:

    ak peminat aliff!!!!ak nmpak si aliff n family budak perempuan ni kat jj..budak perempuan ni mmg lawa n nmpak tak gedik sgt..jln pun tunduk je maybe sbb malu ramai org berckp psl dia..pd SHAZLEEN if u baca komen ni i cuma nk ckp u kena kuat k..yg asyik duk komen2 ni korang tahu ke kisah aliff dlu2?? yg si ANNE tu kawin dgn muka jantan tak bole blah sbb duit..si ADIRA pun sama lari ikut jantan kaya..so slh spe sebenarnya? slh aliff ke? tapi kalau betul family budak ni restu untung hidup si aliff ni..sbb family perempuan ni mmg kaya..

    0

    0
  25. whatever says:

    shazleen nie dah 2x menjanda.ada 3 org anak dr perkahwinan dahulu.huhu..whatever…=p

    0

    0
  26. whatever says:

    shazleen nie dah 2x menjanda.ada 3org anak dr perkahwinan dahulu.tue mak tiri dia je.bkn mak btl pon…whatever…..;p

    0

    0
  27. […] Hubungan Kami Sekadar Kawan – Aliff Aziz (38) […]

    0

    0