Written by AbangNara | March 16th, 2015

Beberapa hari selepas Emma Maembong mengesahkan perpisahannya dengan Zizan Razak, tiba-tiba nama Kamal Adli dikaitkan dengan pelakon jelita tersebut. Desas-desus bertiup kencang yang Emma dan Kamal sedang mengenali antara satu sama lain. Malah ada khabar angin Kamal Adli pergi mengambil Emma di lapangan terbang, namun ia telah pun dinafikan oleh Kamal Adli. Ingatkan sudah tamat di situ, rupa-rupanya ada lagi desas-desus terbaru yang menyatakan hubungan mereka berdua semakin rapat.

kamal adli

Menariknya, ada sumber yang menyatakan Kamal Adli sudah membawa Emma Maembong bertemu dengan keluarganya. Wah!!! Sudah advanced kalau betul. Namun yang pasti, Kamal Adli bukanlah punca perpisahan Emma dan Zizan. Mereka hanya baik selepas perpisahan tersebut terjadi. Kata sumber tersebut:-

Betul, memang mereka rapat sejak akhir-akhir ini. Tapi Kamal bukanlah punca perpisahan Emma dan Zizan sebaliknya semua ini berlaku selepas putus cinta.

Khabarnya lagi, Kamal sudah pun membawa Emma berjumpa dengan keluarganya untuk berkenalan. Macam orang bawa kawan-kawan balik rumah berkenalan dengan keluarga, macam itulah mereka.

Dengar cerita memang keluarga Kamal sangat menyenangi Emma sebab wanita tersebut pandai melayan dan mengambil hati mereka. Itu sahaja cerita yang boleh diberitahu.

kamal dan emma

Kalau betul pun mereka semakin rapat dan bercinta, apa salahnya kan? Kedua-duanya pun single. Kedua-duanya pun gagal dalam percintaan sebelum ini. Kedua-duanya pun sama cantik sama padan. Diharap kalau betul bercinta, jangan tunggu lama-lama untuk ke jinjang pelamin. Kang gagal lagi sekali, mengalir air mata darah pun tak berguna. Tak gitu? Sumber Utusan Malaysia.

quinP.S: Mis Claire telah pun melancarkan koleksi Hari Raya Aidilfitri mereka bermula bulan ini. Yeah!!! Semuanya cantik-cantik. Paling penting, saiz bermula dari 2XL sehingga 8XL. Pasti berbaloi dan puas hati. Jangan lupa layari www.misclaire.com, LIKE Facebook MisClaire dan follow Instagram MisClaire untuk melihat koleksi yang ditawarkan.

 

40 responses to Hubungan Emma Maembong & Kamal Adli Semakin Rapat?

  1. Anonymous says:

    kalau btol bgus la.. kamal amik pngajaran dri pgalaman lpas bcinta xyahlma2.. n emma pun bcinta dgn zizan pun xde kesudahan.. klu zizan syg btol kt emma ni kompom dia lma bwk emma ke fasa seterusnya.. mengikat ema tuk djadikn isteri.. so ema pasni move on je pasni ok…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Jdi mmg betol le emma yg curang dgn zizan… Pas tu meroyan asik burukkan zizan…. Xkan baru lg berpusah kamal dh bawa jumpa family…. Pada kamal adli tu jaga le emma baik2… Kang silap sikit 1 malaysia dia canang….

      0

      0
      • Anonymous says:

        ish ko ni.. statment kt atas pun bkn dri mulut kamal n ema sndiri tibe2 nk hukum org curang.. aku xde la minat kt ema ni tpi kalu zizan klu syg sgt kt ema asal x msuk je minang.. xkn ppuan nk mulakn lgkah… gigih dok pungpang bcinta tpi x pnh tpikir ke nk kawin… apa la ko ni…

        0

        0
        • me says:

          Betui tu..tunggu APA lg kan…nk kta x da bajettttt????? Euwee Tak kot

          0

          0
        • amoi says:

          x salah aku, dulu ada kes si kamal adli dgn emma time emma n zizan nak putus masa 1st kes… tp si kamal ni nafikan…apa cita niiiiiii….ke aku salah???

          0

          0
  2. nok gebuzzz says:

    tak abis2 cerita pasal si emma ni…dah naik muak dah

    0

    0
  3. rora says:

    loserrrrr . next !!

    0

    0
  4. ODFN says:

    dlu ak x ske emma mse die dgn zizan, menyampah tol ak tgk dorg,, tp ble die ngn kamal ak xde la nk nyampah,, okay je ak tgk dorg..plik ni, ak x ske emma ke zizan ea,,hahahaha

    0

    0
    • orked ungu says:

      sama plak perasaan ko gan den… haha.. kemusykilan melanda la..

      0

      0
    • betulbetul says:

      sumber terdekat kata zizan ni panas maran..memang suka kongkong n marah2..sebab tu emma xnak..mybe kamal layan emma ni baik lagi kot, tu emma blh terpikat.. n btw, masa yg diorang break dl n kapel balik dlm sehari tu sebenarnya mmg side zizan je yang buat..dia buat utk peminat..time tu emma mmg tawar hati da kat zizan…

      0

      0
  5. Kakpeah Sendu says:

    ermmm lantak hengko lah

    0

    0
  6. Kembong says:

    tak minat dua org ni, poyo & mcm tak matured especially si kembong tu.

    0

    0
    • mawar says:

      eleh kau KEMBONG.JELES la tu xde orang nak amek tau pasal kau.mesti hdup kau sendu.yg kutuk2 emma tu mcm bagus je.bg aku yg salah ZIZAN skg ni.dy jantan.tak patut buat emma mcm tu.mmg bagus pun emma move on

      0

      0
  7. rosmah maembong says:

    Ade aku kesah ngn kesah cinte mrepek ko neh? Nokharommm

    0

    0
  8. rosmah maembong says:

    Ada aku kesah?

    0

    0
  9. ss says:

    semak…tak ada cerita lain ke asyik citer ko putus, merajuk, sambung balik.,

    0

    0
  10. Anonymous says:

    bagoslah kalau dah move on dengan kamal adli, tinggalkan aja zizan tu….

    0

    0
  11. nara blog sampah says:

    kisah emma semuanya sampah

    0

    0
  12. pintar bodoh says:

    Memang betul kamal adli rapat dengan emma. mereka pergi bercuti bersama di Bali. Mereka memang bercinta.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Suka…suka..all the best Emma!

    0

    0
  14. Ell says:

    yang kutuk2 emma ni mesti cemburu ni,sebab emma cantik kan?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Memang sepadan.. harap2 kahwin ler. Both cantik handsome. Life must goes on… sepadan sangat… suka10x

    0

    0
  16. alamanda says:

    betul la.. mase mula2 zizan dgn ema aku mcm xberapa berkenan. dgn kamal adli ni nak kata sokong takdela sgt tapi ok la not bad

    0

    0
  17. dreamer says:

    Baguslah kamal dpt yg jauh lagi cantek dari si intan tu…

    0

    0
  18. Aku ok jer says:

    klau betul dia org bercinta…ok ap…wlpn sama2 solo..enth nape..aku lagi suka emma klau ngan kamal dari si zizan y mcm mamat bangla tu…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    sesuai plk emma nga kamal adli…

    0

    0
  20. oo says:

    aku rase cerita ni tak betul kot..sbb dulu kamal pernah explain die x de pape ngn emma. hmm..entah la.. as one of kamal adli fans..aku rase better die carik perempuan lain.. i mean tak semestinye kena artis kannnnn.. :)

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Kawin je la Kamal. Apa tunggu lagi . Nanti melepas macam dulu. Lagi pun Zizan dengan Emma belum ada apa2 ikatan.

    0

    0
  22. melati biru says:

    gambar bawah tu nampak singlet dia ekkk??

    0

    0