Written by serenity | October 26th, 2011

Hugh Jackman bolehlah dikatakan hot stuff buat masa ini memandangkan Real Steel mendapat sambutan baik. Malah nampaknya beliau telah mengumpulkan ramai peminat baru dari kalangan perempuan, termasuk di negara ini. Hugh kini berusia 43 tahun tapi gadis belasan tahun pun boleh termimpi-mimpikan dia, dan ini bukan perkara yang menghairankan. Ini ialah gambar-gambar Hugh sejak tahun 1997 sehingga tahun 2011.

1997

Trivia Hugh Jackman:
• Reka sendiri cincin perkahwinannya dengan Deborra Lee Furness pada 1996
• Mempunyai dua orang anak angkat (belum ada anak kandung)
• Tidak tahu siapa Wolverine sebelum membawa watak Wolverine untuk X-Men
• Mengakui dia seorang ‘lean by nature’. Dia boleh makan apa saja dan tidak akan menjadi gemuk.
• Menjaga pemakanan setiap hari untuk mengekalkan tubuh sasa
• Merupakan seorang pelakon pentas Broadway dan mempunyai bakat menyanyi
• Dikatakan mempunyai hubungan dengan wanita lain tapi ia belum terbukti
• Bersenam selama satu setengah jam setiap hari, 6 hari seminggu
• Mengatakan Evangeline Lilly (pasangannya dalam Real Steel) ‘a very good kisser’

Lagi 11 gambar Hugh dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

1998
1999

2000 sebagai Wolverine dalam X-Men

2001 – Tayangan perdana filem Swordfish

2002 – Tayangan perdana Kate and Leopold

2004


2006


2008 – Sexiest Man Alive


2009 – bersama Megan fox

2011

Bersama Evangeline Lilly

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (HOLLYWOOD)Hugh Jackman: Perubahan Usia Tahun Demi Tahun

  1. hijau says:

    he will be a hot stuff forever..Hugh kini berusia 43 tahun tapi gadis belasan tahun pun boleh termimpi-mimpikan dia, dan ini bukan perkara yang menghairankan. .termasuk aku.ehh aku bukan blasan..hehe

    0

    0
  2. syomot says:

    eh? first ke x? x kot..

    ukeh. I DO LOVE HIM! hehehe~~~~

    0

    0
  3. nenek aku miss universe says:

    Hot Sioottt!! mengancam…gitu..!!

    0

    0
  4. shine says:

    perwatakannya mmbuatku jatuh hati + muka dia yg hensem..huhh!!!!! cair~~

    0

    0
  5. xx says:

    ada iras2 pelakon bollywood aamir khan….ensem n menggoda…bulu dada pn serupa gak…keh keh,,,

    0

    0
  6. Nobody says:

    Baru tgk “REAL STEEL”……td,waa TERBAIK MOVIE dari Hollywood. mang….OUTSTANDING.

    0

    0
  7. Blog Pink says:

    hugh jackman memang hot habis…minat die dlm x.men……<3 <3

    0

    0
  8. lolok says:

    omputih kalau nak tgk hensem tgk time bila umo dorang meningkat.hot gila. cam simon cowell pun handsome gak dah tua2 ni.

    0

    0
  9. no more love says:

    likes :-)

    0

    0
  10. suka.hati says:

    itu hollywood, ni malaysia 40++ pun belum tentu maintain hot stuff tu. (contohnya rosyam nor, datuk jalaluddin hassan, eman manan, faizal hussein)

    0

    0
  11. kuang2 says:

    ganteng banget sih!?? hehe..love him!

    0

    0
  12. Bawang Bakong says:

    betul2 aku minat dia dlm iklan teh tuh ahaksss..pas tgk real steel semakin menggila minat kt body dia eh eh lakonan dia lah ahakss lool

    0

    0
  13. nemoz says:

    makin tua makin ensem. makin tua makin hot.

    0

    0
  14. lengkuas says:

    sape yg blum tgk ‘real steel’ baik gi tgk cepat…best siot citer dier…terpegun tgk robot bertinju….

    0

    0
  15. aku says:

    hensem!

    0

    0
  16. eryda says:

    suka!!!!hottt dowh..
    pehhh………

    0

    0
  17. apa2 jer says:

    mmg hott giler,, aq pun start tergiler2kan dier pas tgk real steal..huhu

    0

    0
  18. zuar says:

    cite real steel memang best..sebab hugh jackman^_^.jom dengar sountrack dari filem real steel kat blog ambo..semua lagu2 dalam cite tu best2!

    0

    0
  19. natts says:

    aduhhhhh memang hensem lah dia ni.. aku mmg layan citer2 lau dia berlakon. Real Steel mmg awesome!!..

    0

    0
  20. tipah dangdut says:

    mat salleh kan pegang pd “life start at 40”..mybe sbb tu dorg klu nk menjengah ke 40 dorg jaga bdn kaw2..bila dia 43 tp body mcm ni membuatkan aku nmpk justin bieber tu baby bru lahir …..tp malaysia payah nk dpt camni..makin tua makin hensem…hollywood melambak…klu sape2 ada idea sape lelaki melayu yg makin tua makin hensem silalah list kan….

    0

    0
  21. Owang putih ni jaga makan bila makin berusia tapi orang melayu ni makin banyak makan bila berusia.semua bantai sampai kenyang.babtu dorang kekal awet muda

    0

    0
  22. mulut puaka says:

    hahahahaa…..aku cm kenal je sape pkai ayat x dapek de jeppp….org kampungg den ni..hahahaa…

    0

    0
  23. aten says:

    serius aku ckp die ni makin tua makin hensem. huhuu

    0

    0
  24. hehehe says:

    dia sm mcm aku makan apa saja dan tidak akan menjadi gemuk…gembiranye aku ada gak org yg sama mcm aku yg x gemuk2 mkn byk mn pun….minat dia dr cite x men…macho oooo

    0

    0
  25. suka hugh jackman says:

    org melayu malas bersenam n jaga badan, sebab tulah makin tua makin boyot n x hensem..muahahaha..dah jadik mcm 2 pun ada ati nak kawen lagik..buweekkss…

    0

    0
  26. hermosa5790 says:

    Gambar cover mag vanity fair – GULP! Bergegar jantungku melihatnya! Mamma mia.. could eat him whole! :P

    0

    0
  27. Akus says:

    makin brusia..mkin brgeth..hensem & macho

    0

    0
  28. miss lancer says:

    koho tuo koho semakkkkk!!!!!

    0

    0
  29. comot says:

    lagi berumur lg ensem…

    0

    0
  30. shizuka says:

    mmg berdarah idung klo tgk dia nh. ;)

    0

    0
  31. hudd says:

    aku mmg teruja tgk mamat nih…hensem giler….yg paling aku suka BILA DIA MENARI DLM IKLAN LIPTON….

    0

    0
  32. ah moi says:

    tgk robot tinju mmg berjaya wat aku ternganga..dgn hero yg hot..bf kat sblah pn dh x perasan ..ahaha

    0

    0