Written by serenity | October 22nd, 2011

Sudah lama Arnold Schwarzenegger berada dalam industri. Bermula sebagai seorang ahli bina badan, kerjayanya memuncak apabila menyertai dunia lakonan dan mula dikenali dalam filem-filem aksi blockbuster. Kerjayanya berada di kemuncak apabila dia terpilih sebagai gabenor California. Walau bagaimanapun, nama Arnold telah tercemar dengan pendedahan skandalnya bersama salah seorang pembantu rumahnya pertengahan tahun ini. Dia mengakui yang dia bersalah, dan memiliki seorang anak lelaki yang kini berusia 13 tahun dengan skandalnya itu.

1968

Arnold juga telah menginspirasikan satu watak yang sinonim dalam siri animasi The Simpsons, McBain:

Begitu pun, ramai peminat yang masih menghargai Arnold sebagai seorang hero aksi dan bagi sesetengah orang, walaupun dia telah curang dengan isterinya Maria Shriver dan akan ke mahkamah untuk proses perceraian dan tuntutan, Arnold akan kekal sebagai seorang wira aksi di zaman kanak-kanak mereka. TheChive.com telah mengumpulkan gambar-gambar Arnold dari  permulaan kemunculannya, sehinggalah yang terbaru Ogos lalu. Lagi 31 keping gambar Arnold boleh anda dapati dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

1970
1976
1977


1982
1983
1984

1985
1986
1987
1988
1990

1991
1993

1994

2000
2001



2007
2010
2011

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to (HOLLYWOOD)Arnold Schwarzenegger: Peningkatan Umur Tahun Demi Tahun

  1. toblerone says:

    peewwwwiitttt…

    0
    0
    • ana says:

      eh, lain betul dia masa dah tua…tapi i tgk arnold ni paling smart masa umur dia pertengahan…masa time2 berlakon terminator tu…
      *tapi gbr dia agak kurang sopan ler abg nara…huhu…carik la yg cover2 sikit…(“,)…

      0
      0
    • anon says:

      gila gagah. sebelah tangan je angkat puan yg aku agak berat dia 53kg

      0
      0
    • ika says:

      to beautifulnara.com..juz nk bgtaula..dun ever2 lg publish hal artis yg slalunye mengundang fitnah..for example kes fazley, tiba2 je his mom teruk kene kutuk..kesian la smpi die tpksa komen..juz imagine if ur mom yg kene..i dun mind, if all of them nk kutuk fazley bout his hair or anythn else..but, bila dah msuk isu mom ni..im kind of touching la jgk..

      p/s sori, komen kt intro len psl isu len..hehe

      0
      0
  2. Bro 10 Inci says:

    wahh terminator nih… nnt 2012 kuar the expendables 2 x sbr nk tgk… masih berketul2 ke body tuh?

    0
    0
  3. toblerone says:

    menten jak ketul2

    0
    0
  4. szra says:

    makin tua makin engsem!!!

    0
    0
  5. wakaka says:

    cam muka remy ishak lak ak tgok si arnold neh..haha..

    0
    0
  6. lalala~ says:

    Astalavista Bebeh…

    0
    0
  7. Cikgu La says:

    semuanya tak kekal lama…sehebat mana pun manusia lihatlah….akhirnya dimakan usia juga……

    0
    0
  8. Dauspozi says:

    Walawehhh.. Dah tua rupanya Arnold ni..

    0
    0
  9. norshareena says:

    gila gagah

    0
    0
    • ulatbulu says:

      walaupun dah tua, makin hensem, dan masih ada aura..so far, x nampak lagi actor hollywood yg bakal jadi pengganti arnold…

      0
      0
  10. Kak Nab says:

    karier Arnold menunjukkan peningkatan yg baik dr ahli bina badan –> pelakon –> gabenor..tapi akhirnya tewas dengan nafsu umah tangga pun hancurrrr…biasa la…omputih… camna pun kak nab minat semua lakonan arnold!

    0
    0
  11. cit cat azwan says:

    amboi amboi amboi…
    gambo bukan maennn…
    abg nara ni….hadoyyyy

    0
    0
  12. Ridz says:

    Arnold Schwarzenegger tetap menjadi pujaan hatiku… hehehe^^
    minat die lepas tgk citer Terminator 2….
    mmg smart+hensem…. hohoho^^

    0
    0
  13. bob says:

    abg nara,,kene tukar la tagline kt ats tu ‘Blog Hiburan Sensasi Dan Terkini Tentang Artis Malaysia’
    kate artis malaysia..ni hollywood pnye pon ade…
    tamabah ‘ dan artis luar negara’ ke… kan..

    0
    0
  14. pujangga says:

    hahaha..pic masa doklu2…mmg klakar…rmbut cannot handle…hahahaa….but i like all his movie…ade style la bro….hehehehe :)

    0
    0
  15. Lagubestbest says:

    Walla weh. Angkat sebelah tangan je? Gagahnye..

    0
    0
  16. kesengalanku terserlah says:

    ini bukan gagah, ini gelojoh, bodoh! (petik ayat cte Bujang Lapok).. hehehe!

    0
    0