Written by serenity | January 5th, 2012

Sebenarnya, kami sering keliru antara Zooey Deschanel dengan Katy Perry kerana ada kalanya mereka tampak serupa. Perkembangan terbaru ialah, kedua-dua bintang ini akan bercerai dengan suami masing-masing. Zooey, bintang siri “New Girl” akan bercerai dengan suaminya seorang pemuzik, Ben Gibbard manakala Katy yang mula dikenali dengan lagu “I Kissed A Girl” akan memfailkan perceraian dengan suaminya, Russel Brand. Zooey menamakan mereka akan bercerai kerana “perbezaan dengan tidak mencapai kata sepakat” manakala alasan Katy pula lebih kurang enak untuk diperkatakan. Russel diberitakan akan mendapat separuh dari harta Katy yang dianggarkan bernilai USD 40 juta berikutan perceraian ini.


Katy dikatakan sedang bersedih dengan perceraiannya (mahu tak sedih, USD 20 juta bakal terbang) manakala Zooey pula nampak happy, tahun baru lepas dia juga telah menyanyi bersama pelakon Joseph-Gordon Levitt yang sudah dikenalinya selama 12 tahun dalam satu video yang comel. Layan:

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to (HOLLYWOOD) Zooey Deschanel Dan Katy Perry Bercerai Dengan Suami

  1. Dayang says:

    NO COMMENT~

    0

    0
    • Zooey Deschanel is the babe, better than Katy Perry.

      Katy ni, dulu dia penyanyi yang god-fearing jugak lah, siap nyanyi dalam album P.O.D,…. skang ni bukan saja seksi tapi muziknya sampah sekali.

      0

      0
    • sukaati akula.. says:

      zoey.my fav artist..she’s talented..i would love if she can couple with joe gordon..because i am fall in love with 500 days of summer …mereka sngt cocok!!!

      0

      0
  2. analiaa says:

    ok

    0

    0
  3. Queen.Of.Goldfish says:

    thinking of u~~~(peberet song ak)

    katy pery……………..

    la da kawen ek minah nieh….serious ak ingt dia anak dara~~

    haih…………………

    peace yawwwwwww

    0

    0
  4. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Dengan, Deschanel, Hollywood, Katy, Perry, Suami, […]

    0

    0
  5. ROMBAU says:

    Lantak dia ler…

    0

    0
  6. oleydoley says:

    tiap2 hari Katy Perry nyanyi ‘The One That Got Away’.

    0

    0
  7. lipan says:

    sapa ni abg nara .. teman x kenal ler …

    0

    0
  8. kopiko says:

    zooey and joseph looks cute together!! ske tgk dorg blakon dlm 500 days of summer..due2 cute!!

    0

    0
  9. apaapa says:

    bukan ke zoeey deschanel da lama cerai. lame

    0

    0
    • serenity says:

      Berita mengenainya baru keluar hari ini di Yahoo! Mungkin kamu ada sumber secara terus dari Zoeey yang kami tidak tahu? :)

      0

      0
  10. haa says:

    Chris cempaka mcm zoey sikit-sikt ikut angle gambar.heheheh

    0

    0
  11. zonks says:

    suka dgn zooey! suara dia lagi sedap dari katy perry :D

    0

    0
  12. Norma Jean says:

    New Girl best!

    0

    0
  13. jue says:

    padan lagi ngan Travis McCoy…menunjuk sangat tak dan kahwin lagi da canang belanje Russel selekeh ni pegi ke angkasa lepas you all. jantan tu sukaaa sangatla sapa tak suka dapat pompuan kaya bley support segala. russel tu tak popular langsung, gunakan Katty.P ja untuk naikkan nama dia. dah tak naik2 gak. mesti minta cerai n ya western low is like datla.. mesti kena bahagi harta separuh punya. travis mc’coy pun ok lagi nampak sepadan je..

    0

    0
    • ehem, jue. Russell ni popular sebenarnya, kalau yg follow filemnya dan karya2 dia agak decent jugaklah compared to Katy Perry. saya kira ni lebih kepada hubungan manuisa, they meet at certain place, certain time when nobody’s there/

      and Russell is better at writing , tau tak, better than comedy. pernah baca tulisan dia tribute tentang Amy Whinehouse? i bet you dont. Katy Perry pun tak dapat hasilkan tulisan yang sharp begitu. even worse, Katy terpaksa pakai ‘hit maker producer’ untuk jadi popular berbanding berdiri atas karya sendiri.

      did i mention she was a god-fearing singer back then?

      ibarat, penyanyi nasyid yang tetiba buat album dance dan campak tudung , dan tukar imej seksi. that’s Katy.

      0

      0
  14. zass says:

    almost alike.. both r gorgeous. Zoey ni adik, BONES. Cantik2 diaorg ni..

    0

    0
  15. hahahahahhuhu says:

    “Russel diberitakan akan mendapat separuh dari harta Katy yang dianggarkan bernilai USD 40 juta berikutan perceraian ini.” WOW. sape laki sape bini ni? hehe

    0

    0
  16. better8ff says:

    KATY LEPAS NI JGN NK G DKT TRAVIE MCCOY BALIK..I TAK SUKE TAU..HUHH

    0

    0
  17. saje nak komen says:

    dua2 laki depa ni sama je serabainye =,=

    0

    0
  18. Nurain says:

    both are gorgeous. and look alike. nice.

    0

    0