Written by serenity | September 22nd, 2011

Semasa majlis perkahwinan Faezah Elai dan Heykal Hanifah (pengarah drama Slot Samarinda TV3, Jiwa dan Lara) berlangsung, ada desas desus di Facebook yang dia tidak memberikan nafkah kepada anak-anaknya dengan bekas isteri pertama kerana sibuk melangsungkan perkahwinan. Dengar cerita Heykal dan keluarga telah berperang dengan bekas isterinya disebabkan desas-desus itu.


Faezah Elai juga dikatakan mengeluarkan kenyataan ini di Facebooknya:

Mak mertua pesan pada saya agar menjaga rumahtangga kerana dia tidak mahu apa yang berlaku pada anaknya berulang semula. Insya-Allah, saya akan ingat pesanan itu

Rumah sudah siap, pahat masih berbunyi?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

173 responses to Heykal, suami Faezah Elai berperang dangan bekas isteri di Facebook?

  1. aa says:

    hahaha lawak2

    0

    0
  2. Renungkan says:

    Dah le..nampak low class sangat.

    Jangan jadi ‘paria’ dalam FB bleh tak orang Melayu?

    0

    0
    • Fed Up With Mess says:

      Artis Malaysia..banyak nak cari publisiti murahan. Salah guna FB & Twitter. Bukak pekong sendiri. Masyarat menilai kau.

      Sedarlah wahai artis2 Malaysia. Majoriti IQ below 80 jew. Tahap budak2 baru nak keluar buat halkum.

      Tolong lah..

      0

      0
  3. lai lai says:

    kdg2 ayat yg keluar dari mulut kita mencerminkan diri kita sendiri

    0

    0
  4. redcarpet says:

    mse mula2 kwen xd pn gduh2 mcm skrg..hmmm manusia2…

    0

    0
  5. hothotheat says:

    dah jodoh..nak buat camner kn..
    jgn la longkang sgt mulut oi…

    0

    0
  6. Blueberry Purple says:

    x paham….la…sape ngata sape ni….yg lain mintak tolg explain kt sya jap….

    0

    0
  7. NenekPenne says:

    aikkk masa cinta dulu sayang segala bagai, bila dah tak cinta dan bila dah ada isteri baru, isteri lama di cakap mcm anjing? ooooohhhhhhhhh kelassss kau jantan!!

    0

    0
    • papa says:

      setiap keluarga ada masalah..bagi papa itu biasa saja..

      0

      0
      • TanganKu Puaka says:

        Orang kampung Felda kalau masuk Facebook..macam ni la. Status macam kureng cerdik sikit.

        No klass yah!

        0

        0
        • mia sara says:

          jangan cakap ikot sedap mulot jer..asal felda jer cop jakun..ntah pape la ko..abg aku anak felda gak, sampai america kot belajar…ape ko ingat anak felda tak reti main fb..tu chef wan tu anak felda jugak weii…ayat ko tu nampak sangat cam orang otak low dow….

          0

          0
        • sophie says:

          ntah..tah hape masalah tah si puaka neyh…anti bena dgn org kg,org felda pesal…ko tuh asal dr mane…name pon puaka..asal dari neraka agaknye

          0

          0
        • TanganKu Puaka says:

          mesti kau pun type status FB maki hamun..kan? makan cili pedas atau…….. cili sos, Joyah oiiiii ?

          0

          0
        • TanganKu Juga Sama Puaka says:

          ORG FELDA MEME LOW CLASS..AMERIKA PON AMERIKA LAA…PEMIKIRAN TETAP SEMPIT……ADA AKU KESAH??

          0

          0
        • no name says:

          ptut la nick ko tgn ku puaka..mmg puaka pn nk taip x pk pnjg..apa kau ingt org felda ni kuno ke?? kau g msuk la tgk sndri ngn dua bijik mata kau tu org felda mcmna skrg??bnyk yg brjaya pn dtg nya dr felda jgk..jgn main sedap mulot je ckp..mcm aramm je…..

          0

          0
        • ilmu putih says:

          weiiiiii weiiiiiii jgn kutuk2 org felda haaaaaaa,mak aku kaya dlm felda tu tau sebulan 10 k tau ko ade ke monyet………..

          0

          0
        • org biase says:

          hello3….naik ‘org felda’ elok2 cket ek…bkn semua org felda mcm tu..igt org KL tu sume dorg pye status kt FB ‘lebih cerdik la?? ntah2 atuk nenek ko tu org felda..hahaha..bukan bt heykall saje, nak nasihat cket..be more concerned with your character than your reputation, because your character is what you really are, while your reputation is merely what others think you are…jgn tunjuk tak matang sgt…

          0

          0
        • bird says:

          jap2x. ko tangan puaka. aku tengok ko yang low calss dol. duk cakap org FELDA low cals lah hape lah duk mencarut kat fb lah. ko pun same jew bodohnye xad otak duk mencarut kat sini. aku ad ramai kawan org felda kat TEMPAT AKU STUDY. diorg openminded jew. kawan aku yang asal KL ad jew yg pemikiran kampung, pakai macam nenek kampung. ko 2 asal mane wey?? DALAM LUBANG jamban ea… even aku bukan org FELDA but statement ko salah dowh. tak semua budak felda 2 suka mencarut macam ko neh.

          0

          0
      • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

        Lantak korang laa…!! Gaji aku pun macam tu jugak…

        0

        0
    • sunshine says:

      anjing tu jugak teman dia tdo selama ini..seblm bjumpa anjing baru..lol

      0

      0
      • Suci says:

        x lama lg anjing baru tu pn kena tinggal kan gak.. pastu dh abis kata kt bukit bendera ntah bukit mana lak la anjing tu nk menyalak.

        0

        0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bekas bini heykal ni pn satu kenape mesti nk gadoh2! heykal gendut ni pn dh kawin ngan faeza biar kn jeeeeeeeeeee lagi pn si heykal ni bukan nye hensem macm Aaron aziz ponnnnnnnnnnn yg nk rebot2 n rampas2 !!!!!! muka dia ala ala cukop makan jeeeeeeee jadi mula kan hidop baru tampa laki amacm? tkde laki pon leh hidopppppppppppppp !!!!!! yg penting berdikari dn usaha sendiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jangan harap kn lakiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeee !!! bile kena cerai tk tau nk buat ape………

      0

      0
  8. dongdong says:

    wife dia ade ke keluarkan kata2 kesat mcm tu utk umum? sbb kalau tak, tak perlulah dorang nak pakai ayat2 mcm tu. menunjukkan diri tu tak berakal. yang kau hina tu mak kepada anak2 kau jugak kan? peace no war.

    0

    0
  9. xske dia says:

    bagus la sangat… pompuan y ko gelar anjing 2 la y duk ko gomol2 siang malam smpai beranakkan anak ko… klu ex ko 2 anjing so ko pon bapak anjing la..automatik ko gelar anak2 ko pon anak anjing la…2 bini br ko 2 lak aper?? tapir?? … cam ni lah jantan… xsdr diri…klu ader mslh pon x pyh la glar org anjing ke ape…bapak dia bg nama doh.. nmpk sngt la pikiran ko ni mgalahkan dak2 upsr

    0

    0
    • zai says:

      Aku suka statement ko…. Kalau nak lebih pedas lagi leh tak, geram jerrr kat jantan yg mengutuk bekas isteri… nasiblah aku leh brak lagi.

      0

      0
  10. HoNeY bEe says:

    “Hanifah” tu nama keluarga…

    still guna lg wlupun dh bcerai…?

    msh syg la tu…

    aduhaiii…

    0

    0
  11. “barang yang lepas hai jangan dikenang….”

    0

    0
  12. tracey lovett says:

    Halena Hanifah tu adik Heykal kan?

    0

    0
  13. HoNeY bEe says:

    ni la kekurangan fb…

    ada masalah rumahtangga, sume nak share2 kat situ…

    pokok pangkal, tuan empunya fb, kalau nak tutup aib tu, sila2la jgn taip kat fb…

    aduhaiii…

    0

    0
  14. Bro 10 Inci says:

    heikarl2.. smpi ckp anjing2 kpd bini lama lu… dpt bini baru anak bini lama ditinggalkan… pundek punya keling gemok… mcm babi dowh..

    0

    0
  15. allid says:

    keling mmg mcm tu…20thn lagi heykal tu dok umah org tua..anak2 xmau bela…faezah, tunggu la nasib hng cmna nt…harap ok2 sajok

    0

    0
  16. telebih boroi says:

    org gemok mmg emosional lebih.sorry to say..but ini mmg realiti.

    0

    0
  17. nd says:

    bukti rendahnyer martabat mamat nie..sudah2lh x yah nk anging2kn bekas bini ko…itukan ibu kpd ank2 ko?? bodo betui!!!sian anak2 jadi mangsa peperangan ibu n ayah. Skrg ko x rasa lagi sbb sedap berbini mula tunggu tua jgn salahkan ank..kalo anto ko umah org tua2 nnti

    0

    0
  18. choki terperanjat sakan.. says:

    kalu marah sangat pun… cakap ja face to face.. tak payah canang 1Malaysia bole baca..

    Ingat dgn bekas isteri masih ada anak bersama.. suka atau tidak bekas isteri tetap IBU kepada mereka..

    Anak anak bole menilai.. jgn ajar anak hilang hormat..

    0

    0
  19. da princess says:

    jgn jdi mcm ac mizal,klu betul la die adlah seleberiti yg kna trik kreta kt ampng shpping mall bru2 ni

    0

    0
  20. amboi says:

    amboi dpt bini baru yg cun melecun mcm tu pulak cakap eh…
    sket hari lagi si faezah elai tu pun ntah2 dpt nasib yg sama kot kalau dah tak disyg….

    lelaki kalau baik takkan cakap camtu walaupun dah bercerai…

    apa nak jadi

    0

    0
  21. meeradriana says:

    keluarga faezah elai xnak join the club ker..??
    mulut faezah kat melodi kan bukan main lagi..

    0

    0
  22. ape la bangang sgt panggil bekas isteri “anjing”
    mmg cilakak punye jantan..dh dpt betine baru, kate yg bukan2 lak pad bekas isteri…
    ank ko tue lahir dri mane??
    jgn bongkak la wei… ko ingat ko leh bahgia smpai bile2??
    Moga Allah bg balasan lg dasyat pd korng berdua..
    Mulut longkang…!!!!! MMG Pasangan yg teruk!!!

    0

    0
    • faezah mengilai-ngilai says:

      mulot jgn celupar sgt..nnt tuhan balas blk bru tau..ntah2 ngan bini baru takdak anak..bru padan muka hang..puiii!!

      0

      0
      • boboiboy says:

        har..har..harr..aku suke ngan nickname ko tuh “faezah mengilai-ngilai”

        0

        0
        • alahaii says:

          lwkla ko ni…sndr ske komen sndr…syok sndr ke ape…bgs2…muahahaha

          0

          0
        • faezah gilai says:

          jgn la gelakkan die, die tak tau avatar tu bleh sama klu letak email sama.. muahahahahaha…

          btw faezah elai, bukan lagi no hang punya status!! ko jgn perasan bagus sgt boleh x!

          0

          0
  23. teruk betul says:

    heykal ni lupa macam mana dia suka gile dkt jaja dr masa study lagi. tp lagi bagus kalau die jgn kacau lagi jaja tu. dr dulu lagi mmg family heykal x suka jaja. sbb nak sgt bmenantukan org utara. tp jaja yg cun melecun ni org kelantan. itu je pun sbb family heykal x suka jaja. tp aku respect jaja. nampak cool dan tabah walau pun dalam hati die, Allah je tahu. Sabar la Jaja demi anak2

    0

    0
    • Anis Manis says:

      Actually, mmg aku kesian sgt kat Heykal tu .. sbb dia mmg dia xde ciri2 dan kualiti utk jd suami pown.. dh jd ex boleh kata mcm2? Sapa punya ajaran tu? Hmm.. buruk betul kelaku dia.. no wonder larr…

      0

      0
  24. DD says:

    Haiyaa…ini mcm olang boleh jdi suami ke.? yg keluarkan ayat2 menghina tak igt bagai. Ce…cermin sikit ropa & fizikal awk tu..LAWA SGT KE.?? kalau idak title PENGARAH tu dh tentu2 kome tak di pndg dek MINAH GEJET tu de…
    Tunggu msa kome DI ARAH pulak oleh bini baru hang tu.
    Bru lagu COW di cucuk idung….

    Faizah…kan bgus kalau hang mcm TOM CUN…

    0

    0
  25. pyantoss says:

    yang penting saya x suka tgk cerita jiwa n lara….x best..heheheee

    0

    0
  26. pyantoss says:

    dulu masa belum berkahwin dengan janda dia ni bersayang2…..sekarang dah dapat faizah elai diibaratkan bekas bini dia anjing pulak…memang malanglah nasib faizah elai..tp xpalah…dua dua sama je ni..huhuhu

    0

    0
  27. mak kau says:

    sedap je Nara ni cedok cite org kat blog lain…
    Dah tu tak bagi kreditpun…
    dasar penyamun tarbus!
    dasar pondan

    0

    0
  28. cik says:

    lelaki yang baik x kan hina IBU anak-anak dia.

    heykal nampaknya bukan lelaki yg baik. kesian kat faezah elai

    0

    0
  29. minah klate says:

    Mmmg bukan orang yang baik pun, klu x dia adik beradik xkan mengata bekas ayah mertua yg x pernah masuk campur urusan dia selama ni…bila nk kawin, byk kali dtg umah,bila nk cerai ,buang mcm tu jer…mmg x guna pun dia ni..

    0

    0
  30. kerbau Kedah says:

    Alaaaaaa….. Mr heykaL ni mmg rezeki dia murah dlm dunia media, tp aku duk tgk skg kalau nama dia busuk pun sbb Media jgk kot,,pengarah pun ader jgk mcm ni.. Hahaha, aku ingt budak2 jew main status kt fB,

    0

    0
  31. mak temah says:

    Aku heran la ngan jantan yg kutuk bini lepas cerai….pastu x bg nafkah kat anak2 yg x bersalah. kawin ngan Faezah bukan main lg kasi brg hantaran. x tau hukum agaknya….P/s: for ex wife heykal, bersabar…1 Malaysia dah mula kenal perangai Heykal – Faezah…insyaAllah Allah bersama org yg teraniya.semoga U bahgia bersama2 anak2 dr bersama suami yg buruk perangai

    0

    0
  32. siti rela says:

    camni perangai selebriti….awak tu pengarah.buat drama sumer yg bg teladan baik2.tp rupa2nya perangai macam s**l. sedap2 aje ibaratkan orang anjing. klu orang panggil ko gemok cam babi…how does it feel?

    0

    0
  33. Ms Aida says:

    Nyah apa-apa je si heykal ni… Ada mak kid anak-anak die boleh digelar anjing….bt drama bagus,…. Tp bahasa….

    0

    0
  34. putry sarah adlyana says:

    ko tgok la ni faeza oiiiiiiiiii..laki camni ko cari,nti ko kena tinggal ko pon kena pangil hanjingggg juga

    0

    0
  35. lola says:

    sesuai lar si heykal n faezah..
    sorang x sedar diri sendiri x lawa tp ada hati nk gelar bekas istri anjing..muke sendiri ala2 bulldog!
    sorang lg perampas hak org tp sampai ke sudah menafikan..propa sungguh!

    sorang kaki carut..sorang kaki belit..SECOCOK!!

    0

    0
  36. sasabila says:

    Yang aku pelik ni si adik heykal,si halena beria2 mengutuk ayah si jaja tu kenapa?mmg satu family ni mulut jahat kot..tu yg si faezah tergila2 si heykal yg gemuk ni …korang dah dpt apa yg korang nak,jgn nk mengutuk2 org yg xde kena-mengena…bwk2 la mengucap korang berdua ni…

    0

    0
  37. mak eton says:

    kelakar lak aku tgk ayat si heykal yg penting i lap u, u lap me…skang tgk lap xapala..klu dah habis jilat,ko faezah di panggil anjing jugak nnt……hahahhahahah….bodo….drama bukan main lagi,siap ada pengajaran,tapi diri ko pun x betul!!!!!!!!

    0

    0
    • zaia says:

      eeee…nmpk sifat ‘betapa parah jongos lelaki gedik terkejar2 nk tekel perempuan meleleh hingus tersengih2 tayang lubang hidung’ pada diri heykal ni..suka gile meraih cinta agar perut boroi dia di sayangi oleh x wife,sekali diceraikan dh bralih kt sipipilubang2 tu,sudah berlagak suami diva hingga x wife d umpamakan anjing walaupun dia dulu serupa anjing mengejar perempuan..hahah..org mulut jahat patut di longkang2kan..dh brcerai pstu bahagia dgn org lain dh,nk lg mnhanjing org yg prnah lahir dn jaga anak2 dia,trmasuk la jaga dia yg hongoss tu..

      0

      0
  38. joyahkepo says:

    amboi ramainya menyokong bekas isteri heykal, pernah tinggal sekali ke? pernah melawat rumahtangga mereka ka, yg tahu semuanya?………. bekas isteri pura2 diam d sebalik perbuatan dia. siasat dulu jgn sampai menanggung dosa kering…………. ini semua gosip utk menjatuhkan heykal dan faezah……………… takut dosa menimpa diri sendiri nanti. Ameen

    0

    0
    • saya penyokong joyahkepoh says:

      tautakpa! main hentam ja heykal dgn faezah. bukti takda cakap kosong ja. tanggung lakorang semua dosa kering. miahahahha

      0

      0
    • kelas kau jah says:

      eh hello? siapa Heykal tu? Faezah? top ke? klu x top mana, x pyh la perasan org nk jatuhkan plak hahah

      0

      0
      • mael jambu says:

        alah..yang ini agaknya si paejah sendirik la ni. sebab tu yang nk defense sgt. Sudahlah si perampas yang propa. harini bolehla bina bahagia daripada kehancuran rumahtangga orang. tunggulah balasan dr Allah, br hang tau, langit tinggi ka rendah!

        0

        0
  39. hehehe says:

    ikut jejak Ac mizal ker? pening la aku dgn perangai org yg dah bercerai nie…arap jgnlah jd kat aku..pd aku lar kan kalo dah x husbnd x kasi duit nafkah biarkan jer…dosa dia tanggung lar…kat akhirat menjawap la ko…lg satu setahu aku org utara nie kalo berckp memg ganaz…setakat maki hamun tu perkara biase..dl housemate aku ms study sll ckp “gatai pungok hang” org pempuan tu ckp mcm tu…dlm umah ckp mcm tu tp dpn bf…alahai jd pempuan paling lmh lembt…lgpun kt x tau perangai sebenr isteri dia…ape yg terjd dlm umah tangga dia org..jd biarkan jer la…x pyh nak memaki hamun heykal or bks bini dia…biar la dia org settlekan sendiri dgn cr berhemat atau tidak…

    0

    0
  40. jojo says:

    dosa adalah sesuatu yang bukan kering atau basah

    0

    0
  41. zaia says:

    ish..tk kisah salah siapa smpi bercerai,yg pastinye org serupa pakcik dh ade anak2 tk patut pegi meroyan memaki2 camni memalukan x wife dn ayah dia yg dh tua..menunjukkan sikap dia mcmmana trhadap bekas isteri semasa masih bersama kan..adik beradik pegi join sekali,adoii..pegi sms la gaduh,saja nk heboh2 ayah kuarga tu tkde keje bagus mcm dorang..

    0

    0
  42. mieza says:

    kalau tgk gaya ayat tu aku rasa mcm bkn laki dia tulis…aku rasa macam si faezah ni yg tulis….sbb ayat “gemuk xpelah asal sihat..xhisap rokok…”..xkan si laki yg tulis mcm tu…

    0

    0
  43. joyahkepo says:

    org utara ada berbagai negeri dari perak, penang,kedah dan perlis. bahasa juga berbeza tapi org selalu kategorikan satu bahasa sahaja . org utara memang camtu. klau tengok cara hidup dan gaya bekas bini heykal tak nampak macam daif atau dlm kesusahan. tak nampak berbaris terima sumbangan ibu yg di tinggalkan. so selagi mampu beli sunglasses guess kira ok la. so tak payah nak fikir teruk2. kita sama2lah fikir keluarga yg daif di rancangan bersamamu lebih menyayat hati. Ameen .

    0

    0
  44. Best says:

    Testing

    0

    0
  45. Best says:

    Korang xtau yg sebenarnya heykal tu bkn kata kt ex wife dia…itu ditujukan utk ex adik ipar dia( adik jaja nadzir)…sbb budak tu terlalu celupar sgt, blh tahan juga mulut dia…mcm2 dia maki hamun family heykal..sapa yg tahan kalau asyik kata kt mak dia…tapi x Ada plk org post yg adik jaja kata tu…itu pasal la yg heykal Dan halena kata mcm tu….( aku pun tau sbb aku kenal baik dgn kenalan rapat dr family diaorg)…

    0

    0
  46. Best says:

    Berminat kalau aku nk citer kt sini….

    0

    0
  47. joyahkepo says:

    memang betul @BEST kita tak pernah tengok heykal komen apa2 pasal family jaja sebab anak2 mungkin. dari mula bercerai setiap bulan dpt nafkah ribu2 tak publish pun, tiba2 heykal nak berkahwin keluar mcm2 cerita. tak bagi sara anak2 la, klau susah nak jaga anak2 bagi aje kat heykal. ini fakta bukan auta. kita tunggu dan lihat jgn dok kutuk sebarangan. Ameen

    0

    0
    • Best says:

      Aik, joyahkepo ni pun kenalan rapat family heykal ke? Hihihihi

      0

      0
    • teruk betul says:

      Jaja pun x pernah bukak mulut pasal si heykal jauh sekali pasal family heykal.. heykal tu dh la abaikan jaja yg sarat mengadung anak ketiga. lagi ada hati nk kutuk, maku hamun org tu dgn bapak die. mcm bagus je. dh kawin, tu dok la diam2. habaq kat adik awak tu sama na. jgn dok hingaq.

      0

      0
  48. Best says:

    Yg menarik lg kan, ex wife heykal ni sampai main bomoh tu nk mandremkan heykal tu…dia minta kerjasama ibu mertua tapi si ibu tu ambik n simpan aje benda tu utk dijadikan bahan bukti nti.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bomoh !!!!!!!!!!!!!!!! eh takot lah minah jambu orang main2 bomoh2 ni dosaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • teruk betul says:

      Alhamdulillah… ceq sampai berani kata org tu men bomoh na. setiap perkattan yg kluaq dr mulut hg tu, hg yakin ke betui. x mau la dok habaq merata klu hg x nampok… Allah Maha Melihat lagi Maha Mendengar.

      0

      0
    • teruk betul says:

      Halena, bukan hg ke yg p bomoh tu kwang kwang kwang klu hg yg p, jgn la kata jaja plak yg p…

      0

      0
  49. Cikotot says:

    Ish ish…korang dpt dose kering je la..yg tak tau story tapi asyik dok hentam ajer heykal ni…byk benda lain lagi kita blh buat…kalau bekas isteri heykal tu baik, tak mgkn dia nk cari lain, sbb heykal tu bknnya hensem pun…mesti sumthing wrong somewhere….

    0

    0
    • HoNeY bEe says:

      tak kesahla sape salah sape x, yg penting jgn

      MENGHANJINGKAN ORG… tu la sikap buruk heykal yg dh terbukti…

      aduhaiii…

      0

      0
  50. joyahkepo says:

    memang @BEST semua citer A-Z dlm kitab joyah tunggu nak publish. sungguh tak tahan dengar org yg tak tahu benda citer, dok bahas yg bukan2. cuma joyah nak pesan kat mangkuk2 tingkat and hayun semak
    dulu d blog joyahkepo

    0

    0
  51. Best says:

    Mmg terbaek lah joyah…Jom kita buker citer….kesian sungguh kt heykal ni, tapi org semua tak tahu yg si jaja ni sebenarnya pura2 baik Dan suci la Kiranya…br skrg nk Tudung, masa dulu pakai baju smpai tersembol semua bnda di hdpn bapa mertua ngan ibu mertua…Kiranya separuh bogel la wpun dihadapan mertua…lps tu kan, jaja ni, mmg biadap n x respect dgn mertua dia, nasib baik la mak heykal ni Pegi umah dia naik keta Mercedes, kalau lah mak heykal ni orgmkmpg yg ssh, x tau la mcm mana. Masa dia keja ngan EMI dulu, mmg sombong sgt, ikut hangin dia je, boleh x bertegur sapa dgn mak heykal ni, orgtua mana yg x rasa hati kan…Ada lagi…tunguuuuuu

    0

    0
  52. joyahkepo says:

    Nasib la @BEST kita tahu citer, klau tak kita pun sama masuk neraka Allah swt dok fitnah heykal yg bukan2. Bukan kata mak heykal saja dia x respect semua sedara mara terpalit dgn keangkuhan dia. heykal bukan keluarga yg susah dan dia tak pun pernah berlagak.

    0

    0
  53. che wan says:

    Aku rasa joyahkepo&best mesti kluarga saudara mara heykal atau faezah atau si halena sbb byk citer dia tau hehe. Tp sy nak tegur @best klu ex wife dia dah tukar pakai tudung baguslah.at least dia ke arah kebaikan dan kita sesama umat islam harus sokong apa yg dia buat.bukan dgn cara cerita perihal yg dulu.hanyasekadar pedoman

    0

    0
    • saya sokong joyah kepoh says:

      Haha kalau pakai tuung nampak remos aka rambut color orange payah jugak ye dak? kalau nak pakai tudung pakai elok elok.ikut cara Islam.Sekian

      0

      0
      • joyahkepo says:

        tepat sekali @saya sokong joyahkepo
        Sehelai rambut yang kita tayang pada orang yang bukan mahram kita akan dapat 1 dosa. Atas kepala kita tu ada berapa helai rambut ye? Ada kajian yang mengatakan secara amnya kita mempunyai lebih kurang 100 000 helai rambut. Maka dosa kita adalah 100 000 dosa bagi setiap orang yang melihat gambar kita. Itu baru seorang yang melihat. Ini dosa kita, bukan orang lain.

        Disebabkan ada 300 orang lelaki bukan mahram yang melihat gambar kita, maka,

        100 000 x 300 = 30 000 000 (tuga puluh juta) ——— (A)

        0

        0
        • HoNeY bEe says:

          mak ooiiiiiiiiiiiiii byknyer joyahkepoh…

          tu baru dosa rambut, belum lg dosa org yg mengumpat…

          adehhh…

          0

          0
  54. joyahkepo says:

    Tq @ CHE WAN kita patut tq kat @BEST dia citer the real story. joyahkepo and heykal no connection d dunia tapi sedara seagama. Tak smpai hati dengar org kata gemuk mcm babi dan maki hamun kerana fitnah dari family ex wife dia.hampir semua org termakan fitnah ex wife dia. Klau betul2 ex wife dia insaf kira cepat sungguh dia dpt hidayah dari Allah swt. Sama2lah kita doa semoga kekal jgn hanya menagih belas pada yg bendol. so sang bendol bawa citer palsu ni merata2. kesian sang bendol……tak tau benda apa yg dia bawa.
    entah2 dlm bungkusan sang bendol tu dosa sang pemberi maklumat. ha ha ha tanggung la sang bendol

    0

    0
  55. yana says:

    dulu bau wangi, dah takde pape bau taik….bluwekkkkk….
    tak abis2 nak mengaibkan org jer kojer deme nie….

    0

    0
  56. jojo says:

    kelas adik beradik ni.sorang gemuk hitam yg selamba badak panggil ex wife anjing,sorang lagi bertudung tp kemain busy body tak ble blah.ko cabut jelah tudung ko tu dik.yg si heykal ni aku doakan ko esok merempat kt rumah org tua,pastu anak2 layan ko mcm anjing.tak kenang budi ex wife langsung.

    0

    0
    • saya sokong joyahkepoh says:

      Haha jojo kau oenah ke jpe heykal depan depan? setahu aku dia putih je jaja tuh yg hitam! Haha cian kau taktau. Kalau dah jaja dpt duit riban riban dari heykal tapi kasik anak makan maggi payah jugak ye dak? Haha
      Ape hak kau nak suruh halena bukak tudung ? At least halena pakai tudung tu tutup lengkap tak la nampak remos color orange macam si jaja tu! Haha kalau
      Nak pakai tudung buat cara nak pakai tudung. Jangan nak
      Hangat hangat tahi ayam! Hahaha

      0

      0
      • Cikotot says:

        Oiii jojo….awak x baca ke yg @BEST tulis tu….heykal kata anjing tu bkn kt ex wife dia, baca dulu betul betul…jgn main nk melalak je kalau x tau cerita…

        0

        0
        • HoNeY bEe says:

          xkesahla x tuju pd jojo, sama gakkan dia tuju kat manusia lain… menghanjingkan manusia… subhanallah…

          0

          0
  57. HoNeY bEe says:

    kpd best, joyahkepoh dan seangkatan dgnnya…

    sya rasa xbaikla nk ceta pasal pribadi org kat sini… entah betul entah tidak, to joyahkepoh awak kenal ke dgn pengomen bnama best tu…awak terus percaya ckp dia… ni la kelemahan awak… hati2 dgn cerita org yg x pasti/kenal… x pasal2 kita sekali terheret dosa sama…

    sudah2la mburuk2kan orglain, biarla diorg tu…

    masalah diorg…kita yg xkenal diorg tu mandai2 je nk tokok tambah ceta… dosa lama x terhapus lg, ni nk tmbh dosa baru lg… aduhaiii…

    jgn mara ya, SALAM JUMAAT YG MULIA…

    0

    0
  58. joyahkepo says:

    Aduhai@HONEY BEE klau joyahkepo tak tahu citer tu lain la! ini kan joyahkepo dah kata semuanya dlm kitab yg akan d publishkan. Adik si jaja tu dah tentu ada terhutang dgn heykal yg tak dpt di langsaikan. jadi bila tak boleh dlangsaikan burukkan la heykal. ini bukan fitnah ini kenyataan. honeybee pernah berckp dgn heykal ke dan tahu hati budinya. joyahkepo pernah berckp dgn heykal dan jaja sekali. betapa bezanya langait dgn bumi budi bahasa mereka. heykal rendah diri dan jaja dgn berlagaknya. jgn baru tahu citer sekelumit nak sebar sebesar alam. kenal dulu jaja baru tahu hati budinya . kesian pada yg baru kenal……tiba2 jaja dah bertudung ala2 separuh kepala yg separuh lagi tu sapa nak tutup, subhanallah…

    0

    0
    • HoNeY bEe says:

      whatever la kak joyahkepo… sya x sebelah mana2 pihak…

      cuma takut nk bg pape komen pasal rumahtangga org… lgpun xkenal kat diorg…

      kak joyahkepo yg kenal diorg, teruskan berkomen ya…

      tata…

      0

      0
  59. lily says:

    joyahkepo and best…

    dah agak dah korang ni kaum kerabat heykal…backup baik punya..hanya mampu gelak jer..cukup2 la nk burukkan orang..sapa x kenal dgn family heykal yg pecah belah tu…bwk mengucap..dah2 burukkan orang kan orang..biarla jaja hidup aman…kesian la kat dia…korang dah dapat apa yg korang nak…dia betudung separuh ker, apa ker, dosa bukan ko tanggung lagi wahai heykal @ joyahkepo yg tanggung….setahu aku heykal tu kedekut ,dia xkan kasi org pinjam duit sewenang2nye….

    0

    0
  60. lily says:

    joyahkepo…

    joyahkepo la yg tolong tutupkan…hahaha…biarla dia nk diamkan diri ke, pakai tudung separuh ker..bukannye joyah yg tanggung dosa dia, termasuk si heykal kesayangan joyah tu..apala joyah ni, klu kenal sgt si heykal tu, xkan x tahu lagi perangai si heykal yg kedekut tu, xde nye dia kasi org pinjam duit ..bawa2la mengucap…joyah ni mesti adik beradik si heykal ni, semua tahu…selamat membongkar aib orang…

    0

    0
  61. aku says:

    heykal hanafiah dan adik die tu nk cari publisiti murahan.. menyampah aku… jijik aku nk tgk drama ko jiwa dan lara… sikit2 ada pompuan murah si faezah elai tu.., geli dowh.. cite dah lah cam smpah.. maaflah, aku n family geli nk layan dowh,,, biarlah ko menyalak kat dunia ni, kat akhirat sok, ko tanggunglah ya…. peaceeeeeeeee

    0

    0
  62. joyahkepo says:

    memang nak tlg tutupkan rambut tu sebab dia salah pakai , joyahkepo sedang cuba nak suruh dia belajar dgn hanatajima. kesian betul heykal selama hidup dgn jaja, mereka tinggal d setinggan dan naik rapid selama itu..tahu ka kat mana jaja tinggal selama ini dan kemewahan apa yg dia nikmati . ..naik kereta BMW dan tinggal d rumah mewah selama bersama heykal.. jgn fitnah setelah kemewahan itu Allah tarik dari kita . mesti bersebab la tu jadi kita cuma tahu luaran kehidupan mereka. Sabar2 la mendengar rintihan jaja, memang ada single mother yg betul2 susah jadi lebih baik kita perihatin pada yg betul ….. biar kita kasihan pada yg sebenar …jgn tertipu dek oi.

    0

    0
  63. spanar says:

    Asskum….

    Saya ni bukan apa, org sekampung dgn heykal ni..sama2 tempat satu tempat kulim..semua orang tahu mulut si mak heykal ni dgn adik si heykal ni, mulut depa mengalahkan peluru berpandu..keluarga depa ni org kg x suka sgt,keluarga yg suka bergaduh dgn orang..saudara mara depa sendiri pun depa asyik bergaduh…yang penting depa ni suka menunjuk2…

    0

    0
    • abc says:

      buktinya…

      baca jela komen2 biadap diorg kat fb atas…

      sekian…

      0

      0
      • Laser says:

        Aku pun org kulim jgk spanar, tapi la kan setau aku mak heykal ni dok kt Taman, bknnya kmpg. Huahuahua….aku ni salah sorang customer kt kedai mak heykal, aku tgk baik ja pun depa…mesti spanar jealous sbb mak n adik heykal ni naik keta besaq,. Apa yg menunjuk Nya…komen sikit…

        0

        0
        • kereta jenazah says:

          apa la beza nye duk kat taman ke, kt kampung ke.. janji kaya dn senang ati. x semesti nye org kampung tu x sekaya org kat taman. kalau bniaga mmg la kena buat baik, mulut kena manis, kena senyum slalu. nk jaga customer la katakan. kang tunjuk pangai sebenaq kang, customer larik plak. dah penat2 masak nasi lemak mlm2 klu x laku… so, senyum la.. keta kecik ka, keta besaq ka, mati esok semua sama naik keta jenazah. besaq kan keta jenazah kakakaka

          0

          0
        • Kok Lanaih says:

          Saya x menyelebihi sesiapapun…juz nk inform la…I know family jaja…her parents mmg terbaeklah…n sedara mara yg lain pun terbaek jgk tapi kan jaja tu mmg timing n sombong tahap gaban la…patut la heykal tinggalkan dia…n saya x kenal family heykal pun, pernah tgk2 saje…

          0

          0
      • joyahkepo says:

        knp @spanar nk kt mulut keluarga heykal boleh tahan ?
        dengki ke sbb diorang tinggal kat taman , kaya lg , awk kat kmpg je ? inilah org melayu yg dengki org melayu lain kaya ? klau blh biar smua org melayu hidup susah kan ?

        0

        0
        • teruk betul says:

          hg setakat tinggai kat taman dh riuh. family Jaja ni tinggai umah besaq sungguh pun kt kampung. abih tu faezah hangpa tu dok flat, hg rasa fmly die lagu mana?

          setakat tinggai taman, x men la nk dengki2. x padan la nk dengki len la duk pent house kt klcc nu..

          owh x tahan nk tgelak, tinggai kat taman dh rasa kaya sgt kakakakak (gelak sket mcm suara popeye gelak) perasan kata org dengki kt die.. mcm la kaya sgt. xdak pun listed dlm senarai org terkaya di malaysia. terkaya di kedah pun x tsenarai kakakak

          0

          0
        • joyahkepo says:

          pi la check kat kulim pi tengok ada dak family heykal tu tersenarai dlm org terkaya kat kulim . hang ada dak terkaya di taman hang ? klau kaya kira jadilah kat taman pun ..hang ada mercedes 2 bijik mcm depa ? aku ingat hang ada basikal tua =) tu pun nasib baik arwah sudirman tinggai kat hang..dgn joyah jgn main ! pasai joyah ada bukti ! hang ada ?

          0

          0
        • Laser says:

          Bila masa la aku kata tinggai kt Taman tu orgkaya…cuma nk perbetoi yg Taman ngan kmpg tu lain…mana blh sama…faezah dok kt mana, tu dia pnya pasai la…ish mmg terukbetul la…ckp mcm org x cerdik la dia ni…

          0

          0
        • indah says:

          takutnye nak main2 dgn joyah…hahahahhhahah

          0

          0
  64. lattalilattamplom says:

    PARA PELAKON JIWA KACAU :-

    HEYKAL HANIFAH sebagai BEST

    HALENA HANIFAH sebagai JOYAHKEPO

    FAEZAH MENGILAI sebagai SAYA SOKONG JOYAH KEPOH

    0

    0
    • abc says:

      korang prasan x… diorg dislike komen2 yg kondemkan si heykal…

      yg komen2 diorg, diorg dislike sendiri…

      hahaha…

      0

      0
      • Best says:

        Pandai pandai la ko ni, heykal nk bt drama ke, atau nk layan benda alah ni…aku lain la, mmg dh kaya…so x pyh keja…ko pun kaya jgk ke? Huahuahua….

        0

        0
        • anti komplot sedara mara says:

          wahai joyahkepo n best..
          terbukti korang berdua ni KAUM KERABAT HEYKAL..haha..membela heykal bermati2an tanpa korang sedar yg korang dah bukak pekung family heykal yg dah terbukti bermulut longkang n suke mengata org..silap ahli keluarga sndri x nmpk! lum kene btg idung sendiri sronok lar mengata jaja kan??!!

          0

          0
        • Cikotot says:

          Oi anti komplot sedara mara….habis tu awak ni kaum kerabat jaja la kan..huahuahua….Nk ckp kt org…awak pun sama ler…brp jaja bayar awak utk defend dia. Huahuahua…

          0

          0
        • cikentot says:

          WAH…RUPA2NYA BEST NGAN CIKOTOT TU ORG YG SAMA…

          TERKANTOI SUDAAAAAAAAAAAAAA….

          KAH KAH KAH…!!!@#@$%^&^%$#$#^&&*!!!

          0

          0
        • ramlah says:

          hahahhahaha…kantoi…kantoi…kantoi…..betulla best,cikotot,joyah kepo kaum kerabat heykal…alamak kesian pulak korang ni yer…patutla statement yg kuar mcm org terdekat jer…..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaahhahahha……xboleeeeee blahhhhhhh dohhhhhhhhh……

          0

          0
  65. lily says:

    joyahkepo,

    aku pelikla dgn ko ni..septtnye kesian si jaja la hidup susah dgn si heykal dulu..bukan ker tanggungjwb heykal sbg ketua keluarga memberi kesenangan kepada isteri dan anak2…..bila dah senang naik BMW cari perempuan lain..ko ni pikir dulu sblm nk mengata orang..apala joyah ni…

    0

    0
  66. Supermak says:

    kelakar baca yg part faezah elai = tapir….tp mmg mcm betul pun…kawen ade motif nk dpt byk tawran belakon je tu..

    0

    0
    • superayah says:

      mmg sah sbb tuk tawaran jer kot…skang pun dia berlakon tuk drama si heykal tu kan..kan…kan…kan…

      0

      0
  67. joyahkepo says:

    @lily apasal ko ni bengap sgt . kan korang kt heykal tuh kedekut …sbb tu joyah ckp knp selama hidup dgn heykal jaja tu ddk kat setinggan ke ? klau kau nk tahu dia tu hidup selama dgn heykal dia senang lenang lg , rumah mewah , kereta mewah .
    Lain kali baca dulu sebelum nk hentam org , jgn sedap2 nk hentam org klau tak tahu apa benda .

    0

    0
    • teruk betul says:

      (STANDING OVATION TO JOYAHKEPO YG MMG KEPOH)
      mlm ni sure tidoq lena sbb ari ni dh puas malukan exwife abg dia…

      ni, hg ni bila nok menikoh lagi.. kami nk tgk jugak lagu mana hg jaga laki hg. kakakaka

      0

      0
      • Cikotot says:

        @teruk…pandai pandai la awak ni kan, dok menuduh org…awak kenal ke joyahkepo tu…satu lg, adik heykal tu dh kahwin la bodo…siap Ada gmbr kahwin lg dlm blog…buat dose kering je awak ni kan…huahuahua

        0

        0
        • teruk betul says:

          @cikotot.. ampun cikotot oiii. x kenai joyahkepo sbb die bukan artis pon kakaka miss universe pun bukan. so betui la tu Halena Hanifah eh

          kakkaka sori la x tau pun dia ada blog. well, x femes dan x penting pun dia tu heheheh buang masa ja p blog dia. baik layan beautifulnara.

          0

          0
        • joyahkepo says:

          tahniah to @cikotot
          @teruk betul bila pulak aku jd halena .kau kenal ke aku ? kau kenal ke halena tu ? kau asyik fitnah je . membabi buta je .kau tak tau cerita baik2 diam . nape kau bela jaja ? kau pernah kenal ke ngan jaja ? aku pernah kenal jaja .kurang ajar org nya . klau kau tak mahu tahu yg sebenar lebih baik kau glue mulut kau tu .

          0

          0
        • indah says:

          joyah..oh joyah…

          mesti jaja ni byk hutang dgn ko kan, marah betul ko dgn dia..apala dosa jaja buat kat ko ni…xbaik mengata org yg mahu mengubah dirinye ke arah kebaikan..bwk2 bersabar dan mengucap wahai joyah….

          0

          0
        • joyahkepo says:

          @indah
          aku dh lama dok tgk gelagat dia yg tak menghormati org yg lebih tua walaupun aku sebaya dia dgn mulut lidah dia yg cukup celupar .

          0

          0
        • indah says:

          sah2 joyahkepo ni ada masalah jiwa raga dgn si jaja ni..kesiannnnn joyah ni yer….

          0

          0
  68. lily says:

    Sokong teruk betul…

    Baik kita layan beautifulnara….hehehehe……

    0

    0
  69. tak gemok says:

    terlebih boroi..

    betol ckp kau. slama aku jumpe org2 gemok ni..mmg jenis mudah merajuk, terasa.. cth bob af la..
    msa dlm af dlu aku slu nmpak dia asek nk touching je.meluat. si gemok sorang lg tu pon sma..
    skrg, nah kau. bf aku plk gemok. lantak kau la kuat merajuk ke ape.ah..tlebih suda…

    0

    0
  70. ponpon says:

    aku paling pantang kalo dapat adik ipar mulot cm halena hanifa ni..mintak jaoh la..
    tp kkak ipar aku pon mulot cm puaka jgk. nasib mak mentua ok. syg mak.

    0

    0
    • Cikotot says:

      @ponpon….awak tau x knp halena hntr mcm tu…kalau xtau, ttp jer mulut tu…itu di hantar setelah family jaja maki hamun n cerca mereka melibatkan makbapa…baguslah mereka x guna ayat yg power…hanya kata mcm tu aje… The best part is…kenapa x ada org letak yg family jaja maki hamun tu..aku mmg dh baca pun….

      0

      0
      • indah says:

        alahai si cikotot….

        klu ko nk tahu aku pun pernah baca yg si mak heykal maki hamun si jaja ni..siap doakan si jaja ni xkan senang seumur hidup…ayat maki hamun yg lain, malu lak nk sebut kan sini…tapi jaja diamkan aje..aku sebagai org islam pun malu nk ulas balik…ada ker doakan benda yg xelok pada ex menantu yg pernah lahirkan zuriat pada anak sendiri..klu family jaja mengamuk mmg patutla..buat jaja mcm sampah….

        0

        0
        • Cikotot says:

          @indah……tau tak knp mak heykal maki hamun jaja, kalau x tau jgn main ckp jer…jaja ni mulut dia mmg blh tahan la, tapi kalau dlm FB dia mmg tip top ibarat pelakon popular la…tapi jaja ni kalau bab maki hamun heykal ni…perghhhh….mcm x pecayer lak bila baca…yg aku hairan skrg ni knp family heykal blh berdiam diri…xmau tunjuk apa yg pihak jaja dok maki hamun tu…ataupun family hekal ni smart….x mau bising2…mgkn nk hntr Surat Lawyer terus kot…

          0

          0
        • joyahkepo says:

          Memang tepat sekali @CIKOTOT, joyahkepo rasa yg sedang backup jaja skrg ini dah tentu sedara mara dia yg bertopengkan drama. apa masalah dia org dok sakit hati kat heykal nak kahwin dgn sapa dia suka. asal bercerai suami yg salah, tapi kes heykal terbalik pula isteri yg pemalas dan asyik nak glamour jadi sanjungan. taubat2 la wahai pengikut2 yg tak tahu benda ni.

          0

          0
        • indah says:

          wowwww…..nak saman takutnyeeeeeeeeeeeeeeee….kesiannnn…..mmg byk betulla duit family heykal ni…yerla mmg ayat dr melodi la aku perasaaan…sikit2 nk saman…dahsyat2…mesti byk dpt duit byk dr drama jiwa lara ni….

          0

          0
  71. duduk kat taman wei says:

    apa suda jadi ni..bila aku baca komen2 sumer nie..dh jadi mcm perang diantara family heykal dan Jaja. bengong korang sumer ni..aku rasa dlm komen nie mesti ad heykal, adik bradik nyer n faezah elai skali.pastu si jaja pun sama komen dr kaum kerabat jugak. korang tak malu ker? mcm si heykal sebagai seorang lelaki yg dh matang n berkerjaya buat malu jer aku baca ayat2 ko adik beradik…mcm tak sekolah lansung.Bg aku mcm mana buruk pun bekas isteri kau tuh atau ko memang dh tak suka atau benci dgn ex bini kau tu tak sepatutunyer dicaci maki.. kau penanh tinggal serumah, tidur sebantal dan suda melahirkan zuriat korang.benggong punyer lelaki..meyampah aku nak tgk citer drama ko kt tv lopeh nie. bodoh lah kau. sebaiknyer bejumpa kedua belahh pihak settle cara baik. si jaja pulak pastikan si heykal nie menjalankan tanggungjawab nyer pd anak2..tak rugi pun kau kehilanggan sigemuk yg hitam tuh.haha.aku emosional jer bila baca komen2 siheykal dgn adik dia nie.psl nak saman2 nie rasanyer faezah elai lah nie..ayat2 dia masa di melodi sama sajer..benggong.jaja tuh mcm selalu tgk lar.dia tuh artis ke? aku bukan ambik tau sgt pasal dunia hiburan malaysia nie..balik2 sebok citer rampas laki org je.bosan aku wei!!!

    0

    0
    • joyahkepo says:

      kau ni sah2 tak faham citer, skrg ni kaum kerabat jaja dah maki hamun kaum kerabat heykal . dan yg best dan smartnya kerabat jaja publishkan apa yg kerabat heykal tulis, yg dia tulis dia simpan bawah tilam…………. jgn susah hati kau jaga kerabat kau dan jlnkan tanggungjawab kau sebaik mungkin kerana kau kan tak nak jaga tepi kain dia org, so kau jaga tepi kain kau takut bertaburan tak sedar kerana sibuk nak ambil tahu hal yg kau sendiri tak tahu benda. heykal yg kau kata hitam tu kau pernah nampak ke, entah2 kau lagi hitam berkilat, kau kenal aku ka.? yg kau sedap2 kata aku adik heykal. Skrg sapa bengong kau rasa sendiri……….

      0

      0
      • ramlah says:

        kesian joyahkepo ni….panjang betul ayat2 dia…mmg aku tabikla kat ko joyahkepo…dah jadi rancangan jom bersama joyahkepooooo…kesian-kesian…

        0

        0
        • joyahkepo says:

          Salam @RAMLAH kau ni memang tak kelas, kau nampak pengutuk kat atas aku tu berapa deret dia karang…….. tak kan aku nak tulis shorthand nanti ada yg bengong2 tak faham benda terus drive thru d tengah citer termasuk kau……………….jom bersama bengap and bengong lagi best.

          0

          0
  72. jiwa larut says:

    aku rasa joyakepo nie adik beradik pengarah nie kot..emo semacam jer.haha.korang nie meh sini aku aturkan pejumpaan dua2 keluarga nie nak guna melodi pun ok gak..nie dh jd mcm perang joyahkepo.. si pengarah n si faezah elai nie jugak sijaja ex wife tuh entah2 ad skali dlm forum nie.huhu.lawak la korang nie.

    0

    0
    • joyahkepo says:

      @JIWA LARUT tak yah nak jadi middle man or woman cause kesian kau nanti terpalit dgn citer mereka. …. kita biar mereka urus cara mereka tersendiri………….. aku bukan sedara atau adik heykal tapi aku peminat setia drama dia seperti org minat mawi separuh mati……ha ha ha :)

      0

      0
      • lola says:

        joyahkepo..ko cume pminat setia drama heykal lar konon..pminat setia smpai tau smua hal dlm kain heykal..tu lar..mulut puaka ko dah perangkap ko..tak perlu lar malu nk ngaku yg ko tu kaum kerabat sedara mara spupu spapat heykal.. tolonglah! kami bkn bodo mcm ko!

        0

        0
  73. samadsaod says:

    Wahai semua warga beautifulnara marilah kita hentikan semua citer, sapa yg dpt dosa dah tentu kita semua :)

    0

    0
  74. sampreet says:

    sorry to say lah tp korang semua mmg tak tau malu. bercakaran sesama sendiri. Semua orang pun ada masalah keluarga masing-masing tapi taklah sampai satu dunia nak cerita. malulah sikit pada masyarakat. Tak perlulah nak persalahkan sesama sendiri. Yang berlalu dah pun berlalu. Buka buku baru..si heykal ke, ex-wife dia ke, si faezah elai ke, si halena ke..adik beradik ex-wife heyak ke, adik beradik heykal ke…Hentikanlah. Banyak bende lain korang boleh buat. Yang nak kecoh-kecoh pehal

    0

    0
    • samadsaod says:

      sampreet

      betul2 apa kau cakap dan aku dah naik pening kepala dengar pergaduhan mereka.. ok utk selesaikan masalah ini kita cadangkan ex-wife heykal pun kahwin juga.baru fair kita tengok kebahgiaan jaja pula……..aku doakan

      0

      0
  75. babe says:

    Ya ampun! Sudah2 la ex wife ni pon. Kalau tak le nak lawan amarah and nafsu geram tuh apa kata ingat sket la kat anak2… Malu betol la menyumpah2 kt public. Cemane lah nak tunjuk tauladan baik kat anak2..

    0

    0
  76. Jiwa larut says:

    Apa lar joyahkepoh nie..dr citer2 yg awak publish tu dh tau awak mesti dr kaum keluarga si pengarah tu…lepas tu bole pulak ckp awak ni cuma peminat setia drama2 pengarah tu.fening baca.heykal ni glamer ala2 mawi ker?haha

    0

    0
  77. minah like faezah says:

    faezah tu orang yang baik tau…aku pernah jumpa die.die bukan perampas suami orang ok….

    0

    0
  78. blabi says:

    faezah akan jadi awek aku do…

    0

    0
  79. Pantera says:

    Ya Allah..aku x paham betoi la dgn si bangsat2 yg xtau cerita sebenar. Klu xtau lbih baik diam..jgn nk sibuk mnyalak mcm anjing. Aku bkn nk slhkan sapa2. Aku tau spa heykal dn ex wife dia. Xyah la nk prbesarkan hal ni. Biar la heykal bhagia dgn khidupan dia lani. Kita doakan yg trbaik utk dia. Dan si ex wife tu,trimalah hakikat..pecaya la pda takdir Allah yg u dh xdak jodoh. Jd cukup2 lah duk ‘brperang’. Tuan pnya bdn x kalut sngt,yg org lain plk sibuk tahap gaban. Dh mcm anjing gila ja aku tngok. Paling bnyk ANJING BETINA yg xtau apa!!!

    0

    0
    • teruk betul says:

      hahahah lawak sungguh.. hg punye comment nih mcm la exwife heykal tu yg dok mula… mcm la exwife tu yg xle trima heykal dh nikah len… la ni, yg dok hingaq, si heykal dgn halena tu.. dok sibok nk kata kat exwife dia tu. exwife x bunyi apa pun..

      0

      0
  80. aziah says:

    salam abang nara,

    sy hanya ingin bertanya sesuatu…boleh tak abang tukar iklan2 ditepi page abang ni….abang nara ni seolah2 mempunyai pendirian ‘islamik’…menegur artis yg membuat maksiat etc…tapi iklan2 abang disebelah ni ada yg berbaur seksual….iklan teka pun ada gambar sisi bontot lelaki spooning perempuan….macam ada usur hiprokit sikit. Ke sebab duit je…abang terima iklan2 sebegitu? Sila jelaskan.

    0

    0
  81. jiwa larut says:

    apsal dh soyap sumer nie? haha.joyahkepo busy kot ar senin nie.sumer dah tak der idea dh yer.haha

    0

    0
  82. hana says:

    hurm…tapi..kadang2 de betul kalau si suami tak bg nafkah sebab btul ke dia nafkah..kalau bagi nafkah takkn gaduh,,lepas tu klu dh kawin kena lah beli katil baru dan lain2 yang baru..takkn nak amek bekas isteri punye kut..kata mampu..cube pikirkn balik..

    0

    0
  83. hasan says:

    tapi adakah patut artis menyebut perkataan yang tak elok..cube tengok balik statement kat fb..malu lah..tak kesah lah adik, kakak,abg,saudara, sepupu..malu lah oi…patutnye orang yang terkenal atau pun tak terkenal hauruslah menggunakan perkataan yang elok jika nak post kat wall…tu lah yang sepatutnya..ni tak..membuka pekong keluarga sendiri…cara untuk menyelesaikan masalah ialah bagi nafkah. Lepas tu beli barang lain untuk orang yang kedua.Bukan mengambil hak isteri pertama..Jika sudah bagi nafkah pada isteri, dan dia masih ada peselisihan paham lagi itu antara Allah. Tapi jika si suami tak bagi nafkah adalh berdosa besar dan jangan ingat di dunia senang..Satu hari Allah akan membalas dengan apa jua cara samaada di dunia atau hari akhirat…

    0

    0