Written by AbangNara | February 10th, 2011

heliza helmi

Setiap kali tengok gambar Heliza Helmi , soalan pertama yang selalu bermain di minda ialah:-

[note] Kenapa mata Heliza nie besar sangat. Comelnya ~~~~~~~~~~~~~[/note]

Oleh kerana Heliza sangat comel, maka Abang Nara dengan yakinnya jugak produk-produk pakaian Heliza Helmi oleh Yasalma jugak kesemuanya akan comel-comel belaka. Suatu pencapaian yang sangat bagus untuk Heliza kerana sudah mempunya brandnya yang sendiri. Bukan senang untuk artis semuda Heliza untuk berfikiran matang dan jauh sebegini.

Oh ye, sebelum terlupa, Heliza sudah pun bersetuju untuk diinterview secara online untuk artis bulan Februari BeautifulNara. Maka Abang Nara nak mintak pertolongan korang. Sila tinggalkan komen jika  ada yang nak tanya soalan-soalan tertentu kepada Heliza. Kalau boleh soalan tue biarlah tak serius sangat. Contoh soalan mungkin:-

[note] Heliza boleh tak saya jadi pakwe awak? Muka saya macam Remy Ishak. Awak suka laki macam Remy Ishak kan?[/note]

Lagi gambar Heliza Helmi memperagakan brandnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Boleh like Facebook Heliza Helmi kalau anda dah jatuh cinta dengan kecomelan dia.

milkadeal

P.S: Oh mak aih. Diskaun sampai 66% untuk dapatkan treatment special ke atas rambut anda. Kalau anda seorang wanita, Abang Nara memang galakkan korang pergi. Daripada RM260 jadi RM88 je. Murah tak murah la kan? Pastikan korang beli voucher diskaun ini terlebih dahulu di MilkADeal. Kalau tak ada voucher diskaun, tak boleh dapat harga semurah ini. Tukarkan rambut korang jadi macam kat bawah nie (kalau berani la):-

milkadeal

Pergi beli sekarang jugak VOUCHER di MILKADEAL. Offer sekali seumur hidup je nie.

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

201 responses to (TAHNIAH)Heliza Helmi Kini Sudah Ada Brand Sendiri

  1. Mustang Mama says:

    first ??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • me says:

      cukup2la 1st 1st..ape ke jakun sgt dia ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Biarlah dia.. baru dapat 1st kot..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • haku says:

          kadang2 mcm gedik pun ada aku tgk dia ni…biarlah sederhana je..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wahid says:

          nothing special bila dah mata dah palsu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          semakin berjaya si heliza ni ku tengok hari2 baguslah, nyanyi kureng at least berjaya di bidang lain….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ngokngek says:

          ni lg satu aku pelik… nyanyi tak la sehebat mane, blakon pun suam2 je.. mane dpt dwet bnyak2 tu??? sape tau tlong bgtau supya aku tak syak yg bukn2 kat dier nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abu says:

          mata heliza ni dah mmg besar.dia pakai contact lense mmg lah double besar.apa nak heran..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ehem ehem says:

          baju die pakai tu sesuwai belakon citer matrix…
          nak tiru Hana Tajima le tew… :P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalalulu says:

          hana tajima way to farrrrrrr lawa dr die..plus hana lgik natural tau..i likeee..hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sayapunya sukala says:

        skali pandang cam sister…pasal kaler hitam putih..mmm..jage2 dik berpesyen..jgn timbol fitnah dan syak wasangka orng pada pemakaian…

        nasihat je..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sayapunya sukala says:

          aiki..ade gak yg dislike..nasihat pon dislike?macamane la dunia xlingkup..nasihat pon xmo dgr…xpela…pendapat masing2 kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mamarazi says:

          kome mana mau nyer nasihat2 ni bagai haa..senak raser nyer kalau di bagi nasihat tu sayapunya sukala…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Rozel says:

          setuju dengan anda.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lolyat gang says:

          x mcm sister pun
          tp sbb hati ko penuh dengan kebencian terhadap agama lain
          so ko kate la camtu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ariza says:

          x nampak mcm tu pun.. janji tutup aurat.. lawa apa dia..
          gossip pun x dak la sangat.. rasa2nya antara artis yg x ada gosip panas..
          pakaian pun ok .. not sexy dan menyeksakan..
          just nice..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • agree…pakaian die taklah menjolok mata mcm artis lain…ramai g artis yg pakai seksi gaban…xde plak nk kutuk…yg ni bg aku ok ape…heliza dah sehabis mungkin tak memakai secara keterlaluan..yg penting die xdedah aurat…(dr segi pemakaian la…kalau nyanyi mmg aurat bg perempuan ye..jgn salah faham..)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sy xkesah says:

          nasihat 2 boleh..xsalah..bagos lg..tp,kne la bukak sikit pemikiran..klo pkai itam ptih je kate sister..da 2,awak 2 xyah la tulis huruf ‘t’,sbb cm salib..cm2?tak kn?islam itu mudah..selagi kite x susahkan nye..open minded la sikit..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lobak says:

      sejuk sangat ke malaysia nie…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • laila zinnirah says:

        sejuk . fyi , brsalji lg .
        :P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • strawbery says:

        en/cik lobak…
        sejuk ker @ x sejuk ker…biar lah dia pakai cam tue..at least tutup aurat…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gua says:

          ini xbtol2 jage2 aurat lagik…bagus die tutup sumer..tp mekap berlebihan pon dosa gak….pakai bulu mata palsu pon dosa gak..suara pon aurat..bkn pkaian je…

          aku xminat sngt ngn dier ni sb dier gedik mase kt AF and cover ayu..xske sngt…

          tp die tutup aurat tu bagusla..dituntut,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fx says:

          @gua, pembetulan, suara bukan aurat. sekian.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pizza says:

          Suara, jika digunakan untuk menyanyi di khayalak ramai dgn cara mendayu2 hingga menarik ghairah bukan muhrim, adalah aurat. In her case, yes, suara adalah aurat.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lolyat gang says:

          @pizza
          hel ele
          xkan dgr sore pun bleh ghairah
          cetek sungguh pemikiran ko dlm bab agama ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bukan ustaz says:

      lawa kat mana mata dia tu? haram pakai bulu mata palsu…kena laknat tau x…

      pompuan2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Mustang Mama says:

    antra muslimah yg trcomel dkt malaysia .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Abang Lie says:

    skarang ni memang trend fesyen tudung mcm Darth Sidious kah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. nia says:

    first2 semak la ko nih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. misskenyalang says:

    lawa gak. tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. me says:

    bgs2..tp jgn over sgt ye dik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. teganu kite

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. yo.... says:

    nth papew ar……………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aida says:

    fesyen tudung semakin hari semakin pelik.

    pakai tudung biasa tak boleh ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • GilaStats says:

      Artis… mana nak pakai tudung2 biasa, bukan artis pon camtu gak. Macam rambut la, ada hari nak lurus, ada hari buat tocang, kerintingkan, pendek, jambul…. so tudung pon kensepnya mcm itu la kot. Apa2 pon asalkan masih mengikut syara’ OK la tuh !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        i stuju dgn gila status n b.bee..klu org bese, mmg over gile wehh pkai cmni..klu da name artis, xkan la die nk pkai tdung jojet ke tdung bwl ke..ssh la..kang klu die pkai biase2..nt ade plak org ckp…eii, tdung [email protected] je? xde duit ke nk bli tdung memahal..papepon..die sweet n pkai tdung proper..xde nk pkai tdung ala2 je..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Auta says:

    ADOI..PELIK2 FESYEN TUDUNG SKRG NI…XKAN LA AK NAK GI KELAS PKAI MCM NI?? HAHA..
    MATI DIGELAKKAN CLASSMATE..

    P/S: suka tudung bawal je…~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      utk artis leh laa kot…for stage performance, dinner, awards event ker… tp utk org beser cm x brape sesuwai. kalo nk buat utk g office pun melampau nk bersiap cm gituh..mmg laa vogue tp over…apetah lg kalo title student jer..

      p/s: apepun terpulang pada individu..yg penting less n simple is nicer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • alahai dunia says:

        ak setuju ngan ko auta,klo kte beli..pas2 pki utk event2 lehla..klu nak pki sj2 g ke kelas ke pe ke..org kte buang terbiat je..huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bb says:

        yup, yg pnting selesa n bkemampuan dressing mcm tu.not bad.tp klu pegi dinner, i think ok kot.tp mcm u ckp, terpulang ngan diri masing2 kan.everyone hve their own choice.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. yanie bakar says:

    ni pkai tudung msim salji sesuwai ler adoyaiiii…mkin lama mkin entah apa2 fsyen tdung ni lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lan says:

      suke ati dia la.ko sebok nape?tak nak beli dah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yanie hakim says:

        hng sibuk apa kmen aku ni..suka hti aku lah nk kmen pe pon adoyaii..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yanie hakim says:

        hng sibuk apa kmen aku ni..suka hti aku lah nk kmen pe pon…hng nk bli hng pbli dh la…adoyaii..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • huhuhaha says:

          dah artis mmg la macam2 fesyen….
          kang die pakai kain batik wat tudung korang kutuk gak..
          lau dia wat phtosht juz pakai tshirt dengan tudung macam nak g paso korang lagi kutk kan????????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lilac says:

          emo lak minah tudung sorg ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • KUCING KELABU says:

          dia jeles la tu agaknyer…hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • juju says:

      kau pkai tudung cikai xreti paki glamer2.layakla dgn kau pn ckp mcm 2.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sazzy says:

        menyebok jer c yanie.awk pn sebok ngan heliza tu.sukati dia lah..duit dia, idea dia.klu tk mampu, jgn la beli

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          hng pon sbuk sma pehal..adoyaii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wohooo says:

          ahhh kecowww je yanie ni, seboksss

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dangerous says:

          nak kena mcm si kasih kot minah tudung ni.bajet bagus.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          pehal hng ni dangerous? hng ni ada mslh kot lau org tu pkai tdung ya? dok hina org pkai tdung ni pehal? hng tu lah y dok bjet cm bgus2 smua org hng nk bt msuh.. adoyaiii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hamba Allah says:

          makin aku baca komen kat bn nih, makin aku bosan. setiap artikel walaupun yg positif mesti ada komen kutukan dan kena dislike. dah tu boleh plak bergaduh sesama sendiri. soo funny dan memalukan.

          kpd pengkomen2, kalau x suka pun certain2 pengkomen lain x payah lah nak kutuk dan free2 dpt dosa kering. setiap manusia tu ada kurang dan lebihnya. diri sendiri pun x perfect. jangan kata orang lain.

          ps. komen nih bukan berdasarkan artikel siti je tp keseluruhan, harap maklum.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mamarazi says:

          apa kejadahnya dok asyik cari masalah jer dengan si kasih tu dangerous oii.. idak ler dia ngaco kamu haa…ate rasernyer kamu yg bajet bagus jer adalah yoeb..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dangerous says:

          blah la lu ammarazi, nyampuk jer.aku tak ckp kamu, so jgn blagak baek kat cni yerk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mamarazi says:

          tak der siapa pun berlagak baik di sini melainkan ko saja yang suka berlagak baik dangerous ooii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dangerous says:

          wa mmg bukan baik n bnci org hipokrit.lu pe hal?wa ade sebut name lu?mane ade org ckp psl si kasih tu yg lu sebok pehal?ada wa sebut nama lu.betine kepoh.artis tak suke bkn main lu satu geng kutuk, bajet baik.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wohooo says:

          betul2 aku sokong dangerous, alaa apa slh kalu kita bagi kasih or suku sakat nya merasa plak bila ada org benci mereka, alahaiii muhahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku tetap aku says:

          korang pun apa kurangnya ngutuk artis, bajet2 bagus pula adoii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dangerous says:

          cik yanie bodoh, bile mase aku hina pmpn pakai tudung?ko ni bodo ke ape?yg aku tgok ko tu yg mengata tudung heliza tu.bile mase aku sume wat musuh?lu hotak letak lutut ke?betine cam ko ni, bajet baek jer.klu sume tak kene, jgn masuk blog artis la beb.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          hng tu lah yg bdoh sbb tu hang suka ngata org lain bdoh kan.. betina tu nnt adalah bkal bini hng, mak pak hang xajar ke, malu ada ank biadap thap babun cam hng ni..mongok bla aku mengata tdung heliza tu, hng ni bingai sgt ke smp xthu nk bca adoyaii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. hepigirl says:

    akak pakai tudung sauk jer..tak pandai nk belit2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. singa tido says:

    kadang2 lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      tu ar,kdg2 nmpk lawa kdg2 tak..tp pndngn mata msng2 la kn,bile dh biasa di kelilingi perempuan cantik dn cute2 nie, bg aku heliza ni lawa yg biasa2 je..yg nmpk comel tu mata dia,muka dia bg aku tak comel sgt cuma lawa je. lawa ni pn ade tahap2nye,dia lawa tp lawa yg biasa2 je la.(bkn muka biasa2 tp lawa yg biasa2 je..boleh tahan org ckp..)

      tp susa jgk nk cri prempuan mcm dia,boleh dikatakn pakej lgkap jgk la; ade rupa,body slim,kulit cerah,penampilan sopan,akhlak baik la kn tkde plak cite2 buruk psl dia,brbakat,rajin brusaha,brpelajrn tnggi..
      yela,ade org pndi lawa,perngai buruk plk.lawa tp akhlak moral rosak.lawa baik tp pemalas.baik pndai tp tk lawa.pnmpilan sopan tp mulut celupar biadap ckp tk sopan haha dn mcm2 lg la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bb says:

        yup, setuju dgb u zaia.dia dh kire ok sbb pakej lengkap.=)ingat senang ke nak cari pmpuan mcm ni skang?susah…dia nmpk bersopan santun dn sdap mata memandang, pandai n muke lawa sbg bonus.cikgu heliza.=)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. stormz says:

    abg nara,
    heliza tu pkai contact lens yg blh besarkn biji mata dia tu la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. belacan~hangus says:

    dah kena jangkit ngan yuna ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. oni says:

    kurus sgt ..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. meow says:

    tahniah!!teruskan usaha heliza!!!wish u the best!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. jelita~~ says:

    pelik~~

    gambar paling bawah tu dah macam sister pulak …jgn mare~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. koceng says:

    nape tak sauk je pasu bunga skali br stailo..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. MisstauruS...MisspocO says:

    fesyen camni sesuai ker tuk iklim kat Malaysia…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. zettyhumaira says:

    comel.. jgn jd mangsa fesyen mcm dulu2 sudah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. firdauz hottz says:

    heliza kenapa saya nk add kat fasebook awk tak lew?anyway album baru bilew nk kuar,tak nk berlakon filem ker…… macam sesetengah artis??fikir fikir kan renung2 kan dan selamat menjawab!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. sailormoon says:

    comel la dia nih……………
    geram tgk mata dia…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. MommyDear says:

    nak gi mane lah pakai camtu, red carpet boleyy lerrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. comelll pe tudung macamtuuu..xkan nk fesyen tudung semua sama jee, sekurang2nyee dia pakai tudung… korang pakai ke? mesti nak kutuk2 ke pasal bab2 nie? pelik tull orang kt malaysia nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. sue says:

    nape ek bloq mimpi kita tu mcm ampeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. biskut says:

    tudung yg kat dlm da cantik tapi ble pakai yg skali gan baju tu..da plik lak nampak nye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. bb says:

    cantik la heliza.kaler tudung tu sesuai ngan kulit dia yg putih melepak tu.dia ni dah la pandai, cerdik, berbakat, sume pakej ade.cume ktinggian jer kurang.=) respek ngan artis mcm ni.lemah lembut, educated, talented…=)gud job girl.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bb says:

    heliza, bile nak dtg jb?sy pun minat kat artis pakai tudung ni, sweet jer.=)) ape2 nnt bang nara tlg update kat blog ni tau.hehehe.n klu bole letak ler cite psl ella ker..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. what the? says:

    harap mata besar, yang lain?

    soalan untuk dia :

    1. banyak benda yang awak buat, dari jadi artis, terus jadi pengarah, sekarang ada brand sendiri, lepas ini?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Izza says:

    comel :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. bb says:

    bang nara,ella tau?=D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. maxi rodriguez says:

    heliza ni bukan lawa mn pon tp klu dia suka aku …aku konsider gak la as a seken awek sebb awek aku lg lawa dowhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. sekadar pemerhati says:

    ai heran ngn pesen baju tu…mcm la kite ni dekat obesea…nk baju y bertopi2..+ mcm baju tahan sejuk jek

    kalu artis2 nk melaram g award boleh la pakai mcm ni..kalu org awam nk pakai baju mcm ni..xke haru..mcm nk sapu lantai jek aku nengok..

    sooryy 2 say….

    die mmg terbaek sbb berfikiran jauh tp pesen tu..alahai!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. nescafethreeinone says:

    sungguh cantik..memang sungguh cantik kain yg mcm reben kt tudung dia tu..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. I'm the Beautiful says:

    klau setakat pkai tudung tp trgedik2 tngkp gmba knonnye mata dy besar sgt , plezz laa .
    baek ta pyh pkai .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalalulu says:

      huhu..stuju2.. xske die..dlu ske trus xske..ske amik pic bajet comel..ske yuna n hana tajima..stylo..:)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki says:

        stuju!!!!slalu sgt ambek pic bajet c0mel,,status pn tulis mcm comel je eja gtu,,mcm bdk2 eja,,lme2 trus ilang slera nk minat,,remove trus dr fb,,huuu~sory heliza

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ustaz kata bulu mata palsu haram…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • what the? says:

      betul!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kakchubby says:

        yg dia dok sumbat bijik mata itam dlm mata tu utk tujuan suka2 tu pun sama jugak hukumnya x?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau nk ikotkn semua nye harem!!! tapi nk buat macmana? itu terpulang lah pada diri masing2……..jangan jadi penyanyi lah kalau nk pikirkn pakai bulu mate plasu tu harem!!!! dudok je kt rumah……..lupakn peminat2 semua…………..komen macm bagos je si cutemummy com ni……boleh blah la lu………..g masok kn ayam kt reban dh petang dh ni huh!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wohooo says:

        apehal dgn kau ni minah x siuman?
        jadi artis tu lagi penting dri jadi hamba Allah yg baik hahhh?
        sengal x ingat kau ni, sengal tahap tapir,

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          betol tu.elok la ade org tegur.skurang2 nya tak sume bg peringatan sket kat kite ade kat cni spy tak taksub sgt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. quEenr!an@ says:

    cantiknyer haliza nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. kakchubby says:

    seram pulak aku tengok bijik mata itam dia tu. mcm nak tertutup pulak mata putih. yg pelik2 je la korang ni. artis yg x pakai tudung dah tentu la dengan imej mcm hampeh, artis yg bertudung jgn la 2×5 jugak. mmg la korang x mendedahkan aurat, tapi kalo dah berpesen terlebih lampau over benor, lama2 boleh jadi menyampah orang memandangnya. renung2 kan la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Sekarang semua org berlumba nak jadi cikgu..karier cikgu dikatakan lebih menjamin, tapi Heliza let go karier guru sebab nak jadi businesswoman..good luck Heliza
    Healthy Beautiful Blog

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. miaw miaw says:

    cam terlalu sarat sgt laaa btudung gaye cmnie….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. cikedi says:

    comey nyaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. skillseks says:

    cantiknya heliza ni…
    kalau la kau dapat..hmmmm :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. DD says:

    xpahamlah… ape brand die ni abang nara.,.. saloon tu die punye ke?

    ko biar benor2 sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. gorgeous says:

    kata ada brand sndri…tpi knpa 1 baju je ak negok?
    xda baju lain ke?

    pkaian cntik tapi mcm xsesuai dgn iklim malaysia…
    klau g overseas mlncong mungkin sesuai…

    anyway,sya ttp skong bisnswman muslim..

    cuma pndai2 la cr trget mrket and jgn brg trlalu mahal bcoz brand artis….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. biar berfikir says:

    ok la ni..asalkan tau nak pakai ikt kesesuaian tempat n majlis boleh ape…rasenye xketerlaluan kot…lebh baik dr xpakai kn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ema says:

    heliza ni mmg cantik,comel & mencuit hati dgn gelagatnye.dia pakai ape je pun cantik.tapi fesyen ni kalau kita pakai hari2 byse mcm pg keje x ssuaiiila.tuk majlis rasmi,anugerah ke party okla.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu nye haliza comel skali………..besar nye mate kau!!!! takot pulak minah jambu kalau terserempak ngan kau malam2 yg sunyi………makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. KUTING says:

    apa le tudung skg merepek je tgk,pda aq x lawa pon………less n simple is better

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. mijae says:

    aku geram btol tgk awek2 pakai reben kat kepala hahahaha..rase nak bawak balik jer hahaha..

    ape2 pom comel reben haha..tade kaitan ngan n3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. jimmi says:

    cute. beautiful eyes!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anak dara says:

      plastik je………………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku jeles says:

        ko main hentam aje . mana ada surgery utk membesarkan mata beb . setakat utk kasi double eyelid yg bangsa sepet ramai bwat sekarang ada lah. Ni kurang2 pon mekap + bulu mata palsu to highlight what she already has!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ewanrani says:

    aku memang minat betul artis2 yg pakai tudung nie…
    lagi2 heliza nie..heliza memang bagusla sb dh ade brand sndr….hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Lola_Amani says:

    korang x kenal btl2 lg heliza ni sapa.. erm,, dulu masa study sama ngn die kt UMS selalu jgk nmpk dia… sombong sgt.. dulu aku minat die tp pas tahu perangai die dh jd x minat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sum1 says:

      ak pown taw.. bnyk bf.. sblom jdik artis pnh couple ngn mantan sorng mpp esko ap nth bf dia.. rugi ak xsave gmbaq dian ngn bf dia time dia mula2 msuk af 2.. bla da setaun or 2 taun jdi artis breakoff, heliza mintk.. dgq kata couple ngn doktor plak.. tp time belakon syurga cinta kata xpnh bcinta.. ap daaa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Rin says:

    heliza = antara artis btudung yg cantik fizikal n pnampilan.
    sedap mata mandang bak kata org tua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. haku ler says:

    orang pakai tudung salah, pakai tudung separuh pun salah, pakai baju outdated pun ko kate salah.. vouge pun salah.. kalau SEXY x hengat, memanglah salah..ko nak dia cane..? dah kire okey la la tu.. nti mcm dato’ CT mcm hujah lak ko kuar.. x faham aku manusia.. itu trend yang dia nak bawak..kenape dia buat baju ala2 oversea? sebab dia xnak target market dia setakt pasar malam jer.. rugi je melabur duit.. kene la fikir long term punye bisnes…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. petrick says:

    abang nara tolong bagi soalan mcm ni kat heliza leh x?

    Antara farid kamil, Samsul Yusop dan Accapan mana lagi ensem?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. amy.. says:

    itulah untungnya org cantik…x prlu bakat yg meletop2..cukup sekadar rupa yg menawan senang dpt menambat hati datuk2 tuk sponser apepon…
    saya x brp suke pd dia,sebab pd saya bakat yg dia ada x seberapa…cuma bergantung pd wajah saja …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Lola_Amani says:

    setuju dgn amy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BOB says:

      Aku pun….
      memasing punya pendapatlah..yg suka, sukalah..
      kalau dia betul2 berjaya baguslah..
      tp aku mmg x minat kat dia nih..sbb cam gedik and palsu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • erra fazira says:

        memang palsu, mata konfem. rupa cam mila af jer. kalau nak yg mata cantik betul walau tanpa mekap, mata umie aida memang cantik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. que says:

    bgus la heliza da de jnama sndri
    ne la tau nnt bole trik rmai lg minah2 yg xbrtdg lg kt luar 2
    sedar2 la dri skit
    adooiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. lolyat gang says:

    mata heliza nampak besar sbb cara solekan mata dia tu
    kalo real xkan la besor camtu
    ko ingat ni monyet ke
    hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. minah senget says:

    ape2 jela wei

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. miss annur says:

    die pakai lense yg boleh buat mata jd besar la BN oi.. x ori tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • misteri says:

      ye betul tu. mana2 perempuan pun kalau dr rupa biasa2, boleh instantly jadik jelita bila dh pakai kontek lens besar ni. tak pun yg kaler2 tu. kalau yg dah sedia jelita, tambah2 la jelita bila pakai alat anak mata palsu ni. berpijakla pada bumi yg nyata…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Auta says:

        ye ke palsu je mata dia tu??????????????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • erra fazira says:

        dia ni memang xberpijak di bumi yg nyata. mata dia biasa jerla. mana ada anak mata dia cenggitu. kalo nak tgk mata betul dia, tgk mata mila, sama jer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. jiji says:

    comel tu mmgla. tp janganla puji mata dia cantik, tolongla. bukan ke mata dia tu palsu? kalau cantik betul2 tu mcm sofea jane, hana tajima, maya karin… mereka mmng layak digelar cantik sbb tak bergantung harap pada kepalsuan. sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. jiji says:

    ALAHAI…kalu dh pakai tudung tu artis tu kira bagosla…drpd yg xckup kain tu lg teruk…dr kpala hingga khujung rmbot haram…rambot dye merah…sah2la haram jaddah…ubah ciptaan tuhan…pastu yg bawah2 xyah ckp la…pakai top sluar pndek…gilow doh org kita skang…kalu tgk mak je nk masok syurga…anak kelaut…mak bkn maen pakai tudung…yg pling pnting ak xsuka diana amir lam citer aku masih dara…kalah org kafir…syokla farid kamil,..pmpuan murahhhhhhhhhhh…nyampah…jual murah2…pelihara la ckit…bajet ckit diri kita ni mahal…hanya insan2 trpilih je dpt tgk beauty kita…i mean HUSBAND…ni tidak,1 malysia tahu dia mcmmana…tp jantan skang pmpuan mcm ginila yg dpilih…sama2 kelaut…anak cucu pon kelaut…lautan neraka…ko nak???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Maimoon says:

    Pakai mcm ni sesuai dok atas gunung tp awas bila bejalan keluar rumah ye. Sila angkat kain anda jika tidak kain sapu taik ayam kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. pukul3pagi says:

    aku tengok dier nih ader business minded…
    bagusler tuh…dari nyanyi jer.. joli sakan..pastu tua habuk pun tarak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Piston Pecah says:

    untunglah..muda-muda dah ada brand nama sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Ehem ehem says:

    ooo produk pakaian. ko artis senang je la nak marketing. seme kenal., kalo tak kenal pun ada media yang sebok2 tny nanti.. hhahaha
    anyway., bisnes la elok2…

    selalu artis bile bisnes mula la bergaduh2…masuk mahkamah tak puas hati kejadah.

    tapi bukan seme begitu. harap awak tak begitu..
    saya sokom orag kita wat bisnes… jgn hangit2 tahik ayam dah lew.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Reena says:

    Kalo ada duit, semua leh jadi..nak brand sendiri, letak muka sendiri pun boleh…soalnya laku ngan tak laku jer lah..aida khalida pun dah ada tudung brand sendiri. Aku suka style dia bertudung, kemas, stylo dan praktikal. Kena ngan muka dia. I loike…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Rayy says:

    isy2.. mcm2 komen.. ala.. biar laa.. skurg2nya ada usaha untuk ttup aurat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. koko says:

    mata heliza tu nmpk besa sbb dia pakai contact lense yg org2 korea jepun tu slalu pakai..spy nmpk kawai..sbb tu bila korg tgk mata dia xbesa mana pn bijik mata je yg besa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. katak kodok says:

    Heliza ni wlpun berlakon suam2 kuku, nyanyi tak seberapa tapi dia educated. Ada otak nak buat modal berniaga. Itu persediaan awal dia utk masa hadapan. Bagus…. ada perancangan awal hidup. Esok2 bila dah kawin, taklah mengharap duit laki je utk hidup.
    Berbanding dgn artis lain yg nyanyi & belakon hebat tapi otak kureng sikit tu yg sentiasa gitu je jln hidupnya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. nightmare says:

    mata tipu pakai contact lens bagi nampak besar, hish semuanya plastik la nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. engineer says:

    cun nya.
    br in trend kalau pakai lilit2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. black swan says:

    skang nie fashion tu dah meluas….yg penting tutup aurat dan tak berlebihan…:). pernah sekali tnampak org pakai tudung tapi kat luar tudung pakai hairband a.k.a cekak rambut ada rama2…cute..tapi diri ini malu nak pakai…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. sum1 says:

    skrg nk jdik cikgu sush gila.. bla ad yg dpt jdi artis lak.. mntg2 la gji cikgu xsbrapa.. da dpt peluang di sia2kan lak.. ap2 pown smga brjaya la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. suhaisweet says:

    setuju bebenor ngan sum1!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Sekadar gurauan says:

    heliza mmg comel,,, mmg calom menantu pilihan…
    spe2 yang comen ala2 jelez tue bawak2 la insaf….
    korang perfect sangat ke nak kutuk2 orang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. nasuha says:

    biasa aje…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. nor aliah lee says:

    biasa jer dia ni. macam muka mila, mata pun macam mila. mata biasa jer cuma over mekap kat mata, mata mila pun akan nampak gitu kalau touch up kat mata cam dia n celikkan mata tu sentiasa bila amik gambar. aku tgk dia berlakon dalam syurga cinta, xmenyerlah pun mata dia, xperasan pun. frust tgk citer tu sbb heroin xcantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. kibo says:

    cantik memang cantik…tapi aku xminat la heliza ni…hahahaha…semoga dia sukse3x!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. suke ati akulah...aku popular...ko ader?..xde diam..haha says:

    x minatlah heliza nih..apepown tahniahlar…usha tangga kejayaan….haaaaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. rilek2 sudah says:

    heliza berlakon skema giler. walaupon aku tak minat beliau tapi aku doakan agar beliau sukses…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. endra says:

    bakat xde tapi sibuk tayang gambar comel je lebih….comel la kunun…hoh. plastik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. ikan kering says:

    soalan cepumas : nape ek heliza ni gmba2 dia dlm fb byk yg kembong2kan pipi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. jimmy says:

    Comel! Sebijik mcm gadis tgh aku usha, except mata

    Soalan: apa alamat rumah? Nak hantar rombongan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. juice says:

    heliza berlakon x seberapa..menyanyi xde pun lagu yg meletup..tp dia salah seorang artis yg agak kerap terpapar dlm ruangan gosip..kenapa yek? maybe sbb dia x duduk diam dan cuba memajukan diri dlm sektor lain dengan bermodalkan status sbg artis…erm blh puji jgk la kn…
    kdg2 ramai artis berlakon drama punye la byk tp xde pun mane2 ruangan gosip yg nk bercerita pasal dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. pu3 hang lipo says:

    actually mata dia x la sebesar sgt seperti di dlm gmbr.. cuma nmpk besar sbb effect make up n die sendiri yg suka membesarkan matas endiri bila bergambar,,, bajet2 cute la kunun,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Didy says:

    mata dia memang besar sebab Allah bagi macam tu kat dia. cantek kan??hehe. jangan jeles, orang jeles ni sebab dia rasa terancam sebenarnya :P
    produk dia harap2 muslimah la ye, imej heliza pun maintain muslimah lepas kuar AF. bagussss.
    jangan ketat-ketat, jarang2, biar cantek asal selamat :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. bonny says:

    apesal fesyen die macam yuna???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. jimmi says:

    ala…korang ppoan ni. a little help with mekap apa salah nya. suma pon perlukan juga. korang pon mesti pakai kan. jgn lah jeles tk tentu arah. aku minat mata besaq cam ni dari sepet kecik mcam taik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. mata dia besar sebab dia pakai contact lens yg jadik tren remaja skang pakai…..sampai yg ukuran 16mm pon ade…pilih je nak kaler n corak ape…semua pon ada

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. ZAZA says:

    HELIZA LAGI CANTEK DARI HANA TAJIMA…FULLSTOP!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. yumiea says:

    heliza ni mmg chantek walo die x mekap skali pon.. yg korg jeles nape? aku pompuan tp aku suke je tgk die ni.. huh.. pelik aku ngan org2 yg suke dengki sesame manusie ni.. neway.. aku rase femli die ckup kaye utk die nk mengadekan brand sndiri.. klo family die x mmpu pown.. loan skang ni sepah.. pk lah baek2 ckit.. klo nk suarekan pndapat berbaur fitnah atau yg berunsur ketidak pastian.. baeklah diam ye tuan2 dan puan2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. hazel says:

    heliza kurangkan gedik skt la baru mencerminkan muslimah sejati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0