Written by AbangNara | January 18th, 2010

heliza af

Kan kami dah cakap dah. Suami orang tue yang tergila-gilakan si Heliza AF nie. Nie mesti sebab bini dia tak bermata galak macam Heliza. Kami rasa bini dia mesti mata sepet. Ternyata semua gosip Heliza AF ada affair dengan suami orang adalah palsu belaka. Si Heliza sendiri dah buat kenyataan pasal gosip sampah nie.

[note]Berdasarkan apa yang saya baca, ramai yang mengesyaki sayalah artis tersebut. Memang terkejut juga pada awalnya, tapi saya tidaklah ‘melatah’ dengan perkara ini sebab saya tak buat pun. Saya tidak ada hubungan dengan mana-mana suami orang.[/note]

Dan berita baik untuk lelaki-lelaki bujang di luar sana, Heliza sekarang masih solo dan available untuk dingorat. Sekarang Heliza tengah study untuk final semester dia. Kalau nak masuk line pun sila tunggu selepas dia habis belajar.

[note]Saya sibuk dengan pengajian di Universiti Malaysia Sabah (UMS). Ditambah pula ini adalah semester akhir pengajian saya, tugasan semakin banyak untuk disiapkan. Jadi saya tidak ada masa untuk jalin hubungan cinta dengan sesiapa pun. [/note]

Buat Heliza, pedulikan ajer gosip-gosip murahan macam nie. Tumpukan perhatian pada study anda. Nanti dah habis belajar barulah bercinta. Kalau susah sangat nak cari pakwe, rasanya ramai pembaca BeautifulNara nie sudi untuk mengofferkan diri masing-masing. Tak gitu?

57 responses to Heliza AF – Saya Tidak Ada Hubungan Dengan Mana-Mana Suami Orang

  1. weiya says:

    mana org lain

  2. cikedi says:

    sian budak comey ni kena gosip..tak pa…tabahkan diri ye dik…

  3. BumbleBee says:

    hampeh bini dier yg ngadu tu… tuding jari kt laki sndiri or diri sndiri dulu sebelum tergamak nk gembar gemburkan fitnah org laen….

  4. HantuPensil says:

    sape la gosip awek aku nih..
    huhuuh..ksian kat dia..

  5. cintaqaseh says:

    sian heliza..jadi mangsa keadaan..sian..sian..dah lah comel..

  6. ummi Hanie says:

    salam..
    kali pertama terjah cni ni..seblom ni bese dgr name belog jer.. :) salam kenalan..

    hmm..about kes Heliza ni..itula dinamakan fitnah..fitnah wanita akhir zaman ..walaupon x bersalah tapi tetap jadi mangsa..betol tak?

    • aries_april says:

      slm prknalan…..

      sabo ka lah heliza…
      klau x bt…
      smua tu ftnh…
      klau bt…
      nnt trbkti la klau try smbnyi pn…

  7. BlackBerry00 says:

    salam isnin tuk smua…

    weiya, thx for d invitation card
    juz received it today…

    yg lelain
    sunyi teramat sunyi bn ni sejak 2 menjak nih
    well, i’m truly miss all of you!!!

  8. BlackBerry00 says:

    weiya..
    the card is so cute!!!

  9. Zaza Muhammad says:

    dah terciptanye lelaki mmg x cukup ngan satu sbb tu dlm Islam diharuskan berpoligami SEKIRANYA MAMPU bg mengelakkan zina. Diaorg sure aaa nk cari yg the best punye, then depends le plak samada yg dia usha tu layan ke tak… well bertepuk sebelah tangan takan berbunyi, maybe nilah kesnye ngan Heliza, btul ade suami org yg nk kan dia tp dia xmo…

  10. Clipkertas says:

    wah… best nyer smue dah de….
    korang smue sihat??

  11. aries_april says:

    rmai g ker ya ada?
    akak ada x ni?

  12. AnneDeSilva says:

    weiya annd dh bg dh emaill add kat ats tu..

  13. BlackBerry00 says:

    korg smua…
    doa2kanlah mtg akk ni 5 minit jer
    nak borak ngn korang ptg nih….

    bye…….gtg for d mtg (fuhhhh…tak habis2 mtg!!!nyampah!!)

  14. No Name says:

    alahai sian heliza..wlhal pendengar tuh ckp artis realiti berlitup..xsemestinyer heliza sorg yg berlitup….lgpun dr sehari duk tgk status dia kt FB…asyik bercerita psl study dia je…sesuka hti nk kta dia…dh xde org lain ke yg pakai tudung erk?

  15. ina camar says:

    sian heliza..jadi mangsa keadaan..sian..sian..dah lah comel..

  16. kakak awekmas says:

    hye ..kesian heliza.kadangx suami org ni yg lelebih ..mengadax.x kesian ke dekat bini or anak2 yg lahir dr kasih syg..mengapa perlu nk memetik bunga yg baru sedang kan bunga yg ada dah cukup lengkap hanya perlu dijaga dan disemai dgn benih.ada yg dah kawin mengaku bujang dan ada lg yg nak berskandal di luar..apa lah jadi dgn dunia zaman sekrg.lelaki yg mcm nilah yg membuatkan sesebuah institusi keluarga tu pincang anak bertaburan..meramaikan lg mat2 rempit,bohsia ,dan xtvt yg tak sepatutnye.sedarlah lelaki2 diluar sana yg buat perangai mcm ni..insaf.masih lom terlewat tuk bertaubat.~thanks beautifulnara buat blog mcm ni utk sy beri pendapat

  17. khairunnisa says:

    saja je kan diaorng ni nak jatuhkan maruah artis bertudung mcm heliza ni,hrp heliza tabah mghdapi dugaan ni dn smoga dy berjya dlm study ..susahkan nak dpt artis mcm heliza ni ckp package bkan stakt cntik,bbakat educated jugak.

  18. keroro says:

    *Dari kerana mata…
    Yang mempunyai kuasa…
    Oh…
    Aku tergoda.
    Aku tergoda terkecewa.
    Dari kerana mata bulatmu :p

  19. GadisAyu says:

    suke tengok mata Heliza ni

  20. dak_mlayu says:

    cian…awek comel cm die pn kne gosip….

  21. shira says:

    saya harap heliza tbh dgn dugaan ini….
    nma pon artis mesti ada gosip..
    good luck……