Written by AbangNara | October 14th, 2009

#Skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru

projectalpha

Inilah mutu lakonan yang kita carik selama ini dalam pelakon-pelakon lelaki Malaysia. Memang mantap, bersahaja, tenang dan bermutu betul lakonan Bang Nara dalam promo Project Alpha untuk BeautifulNara. Kalau promo pun dah sehebat nie, bayangkan bila keluar episod sebenar Khamis nie. Mesti pecah panggung. Layan video promo Bang Nara dalam Project Alpha kat bawah nie kalau nak tau kehebatan lakonan dia.

On other note, kat bawah nie perbezaan antara pakej Xpax Blackberry Curve 8520 dengan satu lagi syarikat. Renung-renungkanlah mana yang lebih berpekdah untuk anda.

xpax blackberry

29 responses to Hebatnya Lakonan Bang Nara, Kalah Rosyam Nor~~

  1. naz says:

    hohoh! berlakon dgn selambanya. mcm dah biase. funny gyler.hahah!

    0
    0
    • agaknya kot. hehehe..

      tp kan.. apasal kat time 0:12 – 0:13 tu mcm sengal sket? siap kluaq ayak lioq lg.. tau tak, aku nk muntah nengok ayaq lioq tu.. hahaha.. jgn marah..

      0
      0
  2. lanToK LeW says:

    wah………!!!!!!!!!!!!! tq kak nara…………….cepatnye…..hehehehehhe….ni yang saye cayunkkkkkkkkkk…..BN….opssss…..maksud saye BeautifulNara…..tq ye kak…

    0
    0
  3. hanna says:

    smpi tsembur2 abg nara!!!
    ahahaha

    0
    0
  4. abangnara says:

    tue la. kalah artis terlampau.haha

    0
    0
  5. hanna says:

    ahahaha..
    part 2 plg hanna ska tgk…
    “artis terlampau”…
    muahahaha

    0
    0
  6. ozman says:

    0 shingga ke 120km dlm 2 saat….eleh senang je tu…tapi game ape hah?

    0
    0
  7. karanjohan says:

    aku doakan kejayaan korang kat beautifulnara..dgn syarat,jgn lukakan hati org yg tak sepatutnye ye..
    moga advert korang masok sampai tak tersusun pasni..gosip dgn penuh hemah,hehe..

    moga korang makin maju dan baik hubungan dgn industri ni..kita ni kecik je,kena slg sokong,bukan kondem sampai ke hal yg tak sepatutnye.god bless,one love

    0
    0
  8. aries_april says:

    i love BN….
    :-)

    mrng all…

    0
    0
  9. aries_april says:

    la…

    xda orng ker kat BN ni?

    0
    0
  10. aries_april says:

    lately…
    rmai yg x da kat BN g…
    p mn abis smua orng ya?

    suram ja….

    0
    0
  11. wak tempe says:

    Salammmmmmmmmmmmmmmm……..kabare?….ape ke hal ni….pg2 dh cite psl duwet niii…..wak tgh mkn kueh…mnum teh….tnggu plangan tkde…..

    0
    0
  12. nha says:

    Pergi perhimpunan agung kah…….?

    Belum tgk lagi video.. on the way loading. Cume nak komen, logo barukah? kurang cantek……..

    Lame punye lagi cantek, nmpk professional sikit. selaras dgn moto ‘marilah bergosip secara berhemah’. hahahah!

    0
    0
  13. fral says:

    siot apsal kucing ade dalam tu

    0
    0
  14. pinkypanthers says:

    yg tudung itam 2 cam bienda jerk?

    0
    0
  15. It should certainly have always been the icing on the cake but instead Simon Cowell’s birthday surprise just for Nicole Scherzinger took the biscuit. The sardonic natural talent tv show don patiently waited right up till the final minute of the second day related to Seattle auditions to supply his fellow judge her gifts.

    0
    0
  16. nice posts and nice site Great post man! Continue the good work!

    0
    0