Written by AbangNara | March 8th, 2012

Kalau anda seorang penggemar muzik, pastinya headphone Dr. Dre ini merupakan salah satu barang idaman anda. Memang diakui kehebatannya, kualiti suara dan muzik lagu kegemaran anda pasti akan lebih padat apabila anda mendengarnya dengan headset Dr. Dre. Bak kata omputih, “Pump it up with Dr. Dre”.

dr dre headphone

Kalau nak beli memang agak mahal, namun Celcom menawarkan headphone Dr. Dre ini percuma setiap hari. Caranya tersangatlah mudah.

dr dre headphone

Kalau anda masih tiada handphone Android, tak perlu risau kerana Celcom ada pelbagai jenis handphone Android yang sangat menarik. Hanya perlu pilih satu yang bersesuaian dengan bajet anda.

dr dre headphone

So tunggu apa lagi? Inilah peluang anda untuk menikmati muzik dengan headphone Dr. Dre yang pastinya membuatkan anda lebih teruja mendengar lagu kegemaran anda. Dapatkannya hari ini jugak menerusi Celcom. Maklumat lanjut boleh klik di sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Headphone Dr. Dre Untuk Dimenangi Setiap Hari Bersama Celcom

  1. Adibah says:

    best tu! tp tak berapa dgr music..;(

    0

    0
  2. kartikel.com says:

    eh, post tajaan dari celcom.. hehe

    0

    0
  3. Rooney says:

    Belum ada sesiapa pun yang pernah menang pun benda benda macam ni.

    Tipu je semata-mata. Toksah join.

    0

    0
  4. Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

    Entry tak laku…

    0

    0
  5. eden says:

    seronok bunyinyo..tapi takpela,kalau stakat nak dengar muzik.,sound henpon nokia eden dah cukup dah kot…walaupun xseberapa…lagu2 yg ada pon belom lagi play semua….

    0

    0
  6. Mr DBL says:

    susah nak dapat ni…kalu nk cuba apa salahnya kan?well…gud luck!!

    0

    0
  7. ShadowofDeth says:

    Beats ni ataupun semua produk Monster sangat overpriced. Tak payah beli, tak payah diwishlist kan.

    0

    0
  8. Rooney says:

    Macam hanjeng je thread ni

    0

    0
  9. Offer menarik sangat ni..Nak cuba meng `Grab` nyer lah…

    P/S : Nak beli pakai duit sendiri tak mampu…:D

    0

    0
  10. Bergaya says:

    wah dapat update muzik everyday ya…
    ne sungguh atau tetipu..?

    0

    0