Written by AbangNara | June 12th, 2011

Malam ini merupakan malam penentuan untuk menentukan siapakah yang bakal bergelar juara/johan AF9. Untuk anda yang masih tak tahu, Akademi Fantasia 9 (AF9) merupakan AF yang terakhir. Selepas ini AF sudah tiada lagi. Mengikut pendapat ramai, Hazama dikatakan menjadi favourite untuk bergelar juara AF9. Sama-sama kita nantikan sama ada ramalam tersebut akan menjadi kenyataan.

Boleh follow live update keputusan secaran langsung daripada Abang Nara di Twitter BeautifulNara atau pun Facebook BeautifulNara.

11 responses to Hazama Bakal Juara AF9 Malam Ini?

  1. KA harapkan hazama, mantap suara dia…

    abg nara pun vote hazama ke.. :) ..

    0

    0
  2. Hanim Mahali says:

    Rasa lebih baik Hazama dari Fina… Tak mau perempuan jadi juara AF tu…

    0

    0
  3. gurl says:

    sy x tgk sgt AF…tp biarlah yg terbaek menang ye!! :D

    rase2nye Hazama..yg laen tu rasenye cam x layak pon masuk final..hehehe…gurau jerrr..

    papepon…kuasa di tangan anda yg mengundi!!

    gud luck pd semua!!..x kesah la sape menang pon!

    0

    0
  4. Anys says:

    hazama ! yeahhh , satu sekolah and dia jiran sayaa (:

    0

    0
  5. Mael Lambung says:

    next year ada Akademi Fantasia All Star.. menghimpunkan semua juara AF dari AF1 smpai AF9.. bwat mcm Maharaja Lawak.. percayalahhhh !! hehe..

    0

    0
  6. mmg nampak sgt astro dah atur supaya hazama juara. persembahan pon dgn penampilan lisa surihani lg. yg lain biasa2 je. dia siap ada video clip lg. lps tu lagu sendiri kasi 2nd turn. too obvious. tp mmg nk hazama mng pon mlm ni. heheh

    0

    0
  7. mmg nampak sgt astro dah atur supaya hazama juara. persembahan pon dgn penampilan lisa surihani lg. yg lain biasa2 je. dia siap ada video clip lg. lps tu lagu sendiri kasi 2nd turn. too obvious. tp mmg nk hazama mng pon mlm ni. hehe

    0

    0
  8. porporpor says:

    semua tak layak menang…booooo to af9…..suara semua macam tahi! :D

    0

    0
  9. Farah says:

    Pak lang boleh menang nyerrr….huhu….hidup pak lang!

    0

    0
  10. Maimoon says:

    Klik af kejap td mcm x best je. Penontn pn x ramai. Rating menjunam

    0

    0