Written by AbangNara | May 31st, 2010

watie elite terbaru

Ibu tunggal, Watie Elite kini tampak bahagia apabila hatinya sedang kembang dengan satu perhubungan cinta yang sedang terjalan. Bibit-bibit cinta baru timbul 2, 3 bulan kebelakangan ini. Dengan siapa? Macam biasalah yang tue rahsia. Mana ada artis Malaysia pernah cakap dia bercinta ngan sapa. Tup-tup dah kahwin. Tak pun tup-tup dah beranak satu.

Tapi dengar ceritanya si kekasih baru Watie Elite nie ialah seorang pelakon umur 30-an. Wah, wah wah. Siapakah orangnya yek? Mesti handsome dan kacak bergaya. Bertuah laki tue dapat awek macam Watie Elite. Pandai bergaya dan nampak up to date dengan fesyen-fesyen remaja walaupun umur dah agak meningkat. Mungkin itu sebab si pakwe terpikat dengan Watie Elite.

Kami hanya doakan kebahagiaan Watie Elite. Pesanan untuk artis Malaysia, kalau rasa betul-betul tak confirm bercinta jangan kecoh cakap dah ada pakwe atau makwe. Tup-tup bulan depan buat muka sedih cakap dah clash plak. Konon poyo tak serasi la. Tak memahami la. Padahal sebenarnya anda yang syok sendiri.

Lagi gambar terbaru Watie Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dah tak payah nak ke hulur hilir cari barang hantaran, shop online dari rumah lagi cepat, murah, senang.

watie elite terbaru

watie elite terbaru

64 responses to Hati Watie Elite Kembang Semangkuk Dengan Bunga-Bunga Cinta

  1. Jeaz says:

    first?

    0
    0
  2. Jeaz says:

    nmpk ala2 emilia rosnaida plak..aka wife ac mizal

    0
    0
  3. kaWan says:

    euwww air kat umah die berkarat kot…hahah smpai rmbut pon ikot kaler same.. :P

    0
    0
  4. manjalara says:

    rambut dah warna blond ke? eee memang hodoh la, tak sesuai langsung

    0
    0
  5. atuk says:

    uyoh…ni pun takde niat nak seksi…. jurugambar salah fokus tu….

    0
    0
  6. haza says:

    vogue macam selalu

    0
    0
  7. Za News says:

    merapu ah..rambut pegi kaler buat pe..ke pakai wig tu?
    tapi lansung tak cantik. sbb tu pakai baju singkat..nak kasi balance. janji seksi..konfem laku.. cet

    watie ni kena pegi belajar dengan cikgu dulu la kut..

    0
    0
  8. hubbydear says:

    welk!! apa kes atas tutp bwh nganga?? hikhikhikhik

    0
    0
  9. sejuk… angin masuk hihi..

    0
    0
  10. ajuera says:

    lorrr..awat tgok mula2 pkai bju tutup..tgok tang bawah..hempeh tol!!bru nk puji baju dia cantik…cis!!

    0
    0
  11. lis says:

    mmg hodoh sgt rmbt nyer jerla…
    syg klu die bt bse jer kn lg ok…

    0
    0
  12. NoorAfzan says:

    betullah..atas tutup betul sampai tangan lengan semua tapi tang kaki tu..
    er..

    0
    0
  13. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    colour rmbt cam ni…ambl air smbhyang x sah…tp bla tnya apa2x..life as artist…..schedule msti kata bngn tiap2x pgi…smbhyang….pas tu jogging…b/fast n keja.

    0
    0
    • bajet hot org atas ni says:

      ko bajet2 muke cm paris hilton ley lak…..xbsyukur ngn rupa yg ade…ko tau ke die smyg ke x..ko nk ckp cm2…ko pun agknye smyg xckup

      0
      0
  14. idam says:

    jom wati dating ngan aku.,

    0
    0
  15. kay says:

    apala korang ni..suka sangat tuduh-tuduh..tunggula nanti dia keluarkan statement “ni bukan gambar saya.saya pakai jubah labuh,bertudung tapi ada orang photoshop gambar saya..huhu..ini amat mengaibkan diri saya..”

    0
    0
  16. Piston Pecah says:

    semoga bahagia ajalah dia kan..

    0
    0
  17. rahsia hebat says:

    tak sayang peha ke?nk aku gigit kot..hahahah =)

    0
    0
  18. Ryta says:

    BN: “Bertuah laki tue dapat awek macam Watie Elite. Pandai bergaya dan nampak up to date dengan fesyen-fesyen remaja walaupun umur dah agak meningkat.”
    Aku: Bertuah ke? Setakat nak tayang2 kat orang, bangga dapat awek lawa bolehla. Tapi kalau nak dijadikan isteri….hmmm…lu pikirla sendiri!
    :-p

    0
    0
  19. sipro says:

    woo betul la tu..aku nampak dorang kat mcD .siap kuar dgn anak die lagi..mamat tu jadi vocalist exist ganti ezad exist..dia blakon drama cuci2..yg pendek dan sengal2 tu

    0
    0
  20. rambut macam jerami padi je……..err

    0
    0
  21. miey_baby says:

    hahaha………

    0
    0
  22. cun says:

    orng cam ni nak semayang 5 waktu sehari semalam ke? tak hairan kalau kale rambut, kale kuku (kalo ade), cucuk muke, pakai seksi, kuar masuk club (kat club nak minum fresh oren ke? kang kene gelak!) ape yg kite semua expect dari minah ni? jdi layan je la..BACE, PERCAYA JANGAN, PROPA JE LEBIH!

    0
    0
  23. mia says:

    nak tau ape motif je si watie ni pkai mcm ni…aku nk dia jwb ar.dlm melodi ke…

    0
    0
  24. miss_pinky says:

    watie2.
    dari dulu sampai skrg gedik xsudah.

    0
    0
  25. bb says:

    rambut cam siamang…… ntah pape je pmpuan ni….

    0
    0
  26. juli says:

    rambut karat tu maybe la wig..tu leh maafkan even sbnrnya pakai wig tu pn b’dosa. tp kalu la rmbut tu btl..mmg lagi berdosa, tp tang baju tu mmg takle thn. mmg btl2 dosa

    0
    0
    • qwerty says:

      alaaaa. same je. kau yang mengutuk, mengomel sorg2 ni pun berdosa jugak. takpayah kira dosa org la weh. kira dosa sendiri je…

      0
      0
  27. mata says:

    huh buruk nyer….cantik lagi monyet aku pelihara kat umah

    0
    0
  28. kurus says:

    ABANG NARA, MANA ADER WATIE NI IBU TUNGGAL… ANAK DIER YG SORANG TU DULU KAN DAH kembali ke rahmat-Nya kerana jatuh dari loteng semasa dijaga oleh orang.. adeh.. sian watie ni

    0
    0
  29. PASCUAL says:

    lawak gile..hodoh btl..mcm pondan..

    0
    0
  30. apple says:

    ish2..cntik ker mcm nie nara???insaf2 laa…

    0
    0
  31. adikmanja says:

    Bukan ke dia ada Hepatitis?

    0
    0
  32. aku says:

    sian dia ni… poor girl

    0
    0
  33. Hajimaru says:

    ishk2 ….udah2 la tu ngutuk org..

    0
    0
  34. aim says:

    xtakut mt ke? skrg mcm2 happen lg2 bil laki org ekekekek….

    0
    0
  35. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  36. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  37. This really answered my problem, thank you!

    0
    0
  38. It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

    0
    0
  39. Would you be interested by exchanging links?

    0
    0
  40. hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical issues using this site, as I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon..

    0
    0
  41. Great post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Cheers!

    0
    0
  42. Tyree Alalem says:

    Hello, I think that I visited this blog before thus I am back to enjoy the great reading. I’m trying to find good info to enhance my site! I hope its ok to use some of your excellent ideas! You really have a gift for writing. Thank you, very much.

    0
    0
  43. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem resolved soon. Cheers

    0
    0
  44. From there you can either use Migratr or another bulk uploader like PictureSync or Zenfolio’s own built-in uploader- It might mean having to do the organizing into albums and captioning all over again, but it still beats bulk downloading / uploading.

    0
    0
  45. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog is in the very same area of interest as yours and my visitors would really benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Many thanks!

    0
    0