Written by AbangNara | April 29th, 2010

kekasih baru rozita che wan

Kami sebenarnya confuse yang teramat sangat dengan Rozita Che Wan nie. Banyak sangat gosip percintaan pasal dia. Akhir tahun 2009 dulu kecoh sebentar yang Rozita Che Wan bercinta dengan pemain bola sepak Asraruddin Putra Omar. Tup-tup tahun 2010 nie Rozita Che Wan mengaku yang hati dia sudah dimiliki oleh jejaka berumur 34 tahun. Yang pastinya identiti lelaki tersebut masih misteri sehingga sekarang.

Ada berita yang sedap didengar tentang Rozita Che Wan yang kami rasa perlu dikongsikan bersama. Rozita Che Wan bagitau yang jika dia pulang dari menunaikan haji, dia tidak mungkin akan berpakaian seksi dan mendedahkan aurat lagi. Maknanya Rozita Che Wan bakal bertudung selepas pergi haji. Masalahnya tak tau bilanya yang Rozita Che Wan akan pergi haji. Sama-samalah kita doakan agar dia dipermudahkan urusan untuk pergi haji.

Apa-apa pun kami nak ucapkan tahniah kepada jejaka 34 tahun yang berjaya memikat hati janda paling hangat Malaysia. Anda memang jantan!!!

P.S: Korang nak tahu asal usul gambir Sarawak tue macam mana? Silalah layan video episod ke 5 Project Alpha kat atas tue. Banyak teori-teori tentang asal-usul gambir ada dalam video tue. Nanti dah kawin nanti nak cuba try tengok pakai berkesan ke tidak seperti yang diwar-warkan. Project Alpha dibawakan oleh Adidas Action 3, P1 Wimax dan MAS Airlines.

39 responses to Hati Rozita Che Wan Kini Milik Jejaka 34 Tahun

  1. SIOT says:

    FIRST

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Jay Ar says:

    emmm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. cili says:

    gosip je kooot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. megahertz says:

    alhamdulillah…

    mudah2an kali ni jodoh ‘melekat’.. & sape pn bakal suami Cik Ta (pinjam gelaran dr Nabil RL) harap2 dia dpt m’bimbing Cik Ta, ye….

    dh gembar gembur nk b’tudung nih, x maw tudung ala2 CT taw!!. konpem Cik Ta menten cun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. natts says:

    emmmm, sapelah lelaki itu??…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. matjoe says:

    abang nara, kene try n share kt blog pasal gambir tu. so far i tak try lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. eldacute says:

    mmg janda meletop

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Jay Ar says:

    cantik dia memang cantik tapi aku fobia dengan pempoan cantik sebab cantik ramai yang tertarik pempoan cantik memang cerewit kalau poket tipis memang cari penyakit….

    yg penting…. aku setuju, kak ita kita ni memang cantikkkkkk…….!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ctzen says:

    dia cantik bila dh disolek ditambah ngan maskara yg ala2 tu..
    akak pnh tgk gmbar dia tanpa makeup kt satu majalah dulu, masa tu dia blm femes lg,
    emm…biasa aje, tak de meletop mcm bila dh disolek

    tang dh balik dr haji nk pakai tudung tu….
    rasanya xyah lah diwar2kan,
    tkut tak kemana peginya, pi mai pi mai tang tu gak
    mcm ada sorang budak tuh
    klu nk berlingkup, buat btul2 cara blingkup, bukan semi pro,
    baju pun kasi longgar sikit, bukan yg nampak2 lagi bentuk2 seni tue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Izat says:

      asyik x puas hati dgn org lain ni kenapa?? dia mmg cantik makeup or x.. sbb fizikal dia tu anugerah tuhan.. semua org cantik cuma hati tu cantik ke x???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalo says:

      ala ctzen, org lain pakai maskara yg “ala2″ tu pun, tak jugak jadik cantik macam dia. Dia ni mmng cantik. Bila pakai mekap, lagi la tambah cantik. Mata mmng dah besar, hidung mancung, bentuk muka bujur, dagu cantik, blablabla…. jgn jeles ye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • GIgo says:

      saya sokong anda ctzen… mmg ler dier bertambah cantik sbb guna maskara ala2 tuuu… tapi adakah dier benar2 cantik??? Sy seorang lelaki, bg saya dier biasa jer… word yg paling sesuai “bleh tahan la dier nih” or “cun gak la”…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. FTNer says:

    alaa..boring la..kawin dulu baru bagitau semua orang la..nanti konfem ada headline kata putus cinta la..what ever!

    pegi umrah dah banyak kali..tapi seksi tetap berani..adess

    baik layan lisa surihani..comel je tengok dia dalam filem terbaru coming soon dia tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Miss_hujan says:

    Rcw ..Mmg mantapp ..ku suka sgt tgk mata dye ..


    Sent on a phone using T9space.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jane says:

    memang tak dinafikan dia memang cantik…. anggun… dan stylish…. setiap kali keluar cerita pasal dia mesti la tentang kecantikan dan keayuan dia dan boyfren dia yg terbaru dan terbaru dan terbaru…. tapi takkan la ini saja cerita pasal dia…. dan kalau nak gi haji dan pakai tudung tu takyah dok war2kan satu msia…pakai tudung ialah perkara yg wajib…. bukan kerana pergi haji saja baru nak pakai tudung… kita kat sini pon kena pakai tudung kerana hukum agama… nanti org ingat pergi haji saja mesti pakai tudung… cukup2 la yg dok ada ni yg dok berjanji nak pakai tudung bila balik haji tapi hancus…. jgn kelirukan org dlm hal2 agama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Pedas kata2 ko ni jane…
      Apa2pun aku mmg sokong apa yg ko ckp….bernas! ;-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        smalam makan udang masak lemak cili api tu yg pedas dia belum hilang lagi kot hehehe…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. memomee says:

    btl lh weh..mak ita ni x ceta len ke..asik psal llki je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Zaza gabor says:

    Biasalah tu. Artis kne promo kuat. Bile kawin rmi sponsor masyuk teutama daimond n jewelry. Bling bling baru meriah n glamour la la la la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. SIOT says:

    CANTIK EKO MEMANG CANTIK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. akupunyasukala says:

    aku tau ramai laki gle kt mak jan ni..tp aku xkesah pon..sb aku bkn peminat die pon..anugerahla die cantik..arap pas kawen lenyaplagosip2 xbest tu ek..and pasal cite lelaki tu aku setuju..mcm xde cite yg membina sgt….4 all artis..please stop making statement..sb byk y membodohkan diri dgn statement brani mati pastu xbuat spt yg dicakapka..lu pkla sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. rashid says:

    haha…kawin janda syok apa…haha..tapi Kak rozita maintain cun kan??haha…like her

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. BlackBerry00 says:

    agaknya RCW ni tgh cintan cinton ngn PET….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. dah says:

    haha… cam xcaya jer ada org bujang minat dia ni. pokai or xensem kot. kalo dato’2 tua tu aku cayala. taste org tua jer ni. lainla kalo rita or erra, muka anak dara lg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. […] Hati Rozita Che Wan Kini Milik Jejaka 34 Tahun (31) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. sheryzal aini says:

    wei mmg sah dia ngan mamat singapore tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. poyo says:

    aku heran sume puji dia.. aku tgk biase jew…

    confius tahap gabah~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Elsy Bigos says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0