Written by AbangNara | February 3rd, 2012

Baru-baru ini Abang Nara pernah keluarkan entri gambar perut isteri Harith Iskandar, Jezamine Lim yang mengandung 8 bulan. Gambar tersebut telah dikongsi menerusi Twitter oleh Harith Iskandar. Akibatnya perkongsian gambar tersebut, ramai yang menyatakan rasa tidak senang kerana ianya agak tidak sesuai dengan norma masyarakat kita.

gambar jezamine lim

Dan Harith Iskandar hari ini menerusi Mstar telah pun memohon maaf kepada mereka yang agak sensitif dengan perkongsian gambar tersebut. Menurut Harith, dia hanya sekadar mahu berkongsi kegembiraan dan keterujaan bergelar bapa. Kata Harith:-

Saya tak berniat pun mahu menunjuk-nunjuk tetapi sekadar ingin berkongsi kegembiraan dengan pengikut ‘Twitter’ saya. Walaupun menanti detik untuk bergelar bapa bukannya satu perkara luar biasa tetapi ia adalah perkara yang bukan biasa untuk diri saya kerana belum pernah merasai detik sebegitu.

 

Abang Nara pun sebenarnya sama teruja dengan Harith Iskandar sebab tak lama lagi pun nak bergelar ayah jugak. Doakanlah agar wife kami berdua akan selamat melahirkan anak yang sempurna sifatnya. Amin ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to Harith Iskandar Sekadar Ingin Berkongsi Kegembiraan Bakal Menjadi Bapa

  1. lola says:

    1st…XD

    0

    0
    • Randy says:

      dah die rela tanggung segalanya di akhirat nnt demi isteri die,biar la..
      jangan dikutuk-kutuk lagi

      0

      0
    • bukan_fanatik says:

      (sori)..bodohnya statement..kalo yer pun teruja xkan sampai nk tunjuk perut (aurat) isteri pada dunia..INGAT anda org islam, tunjuk keterujaan byk cara halal lagi tp bukan dgn cara begini…org yg mengutuk bukan bermaksud dengki tetapi menunjukkan keperihatinan terhadap anda sebagai umat Nabi Muhammad supaya berlandaskan hukum Allah swt..

      0

      0
      • BARBARA MORI says:

        ape ke teruk benar jantan ni, org lain pun bini mengandung jugak, tp xder la melampau canni.. tp bersyukur dgn sujud pd allah atas rezkinyer.. mcm2 la perangai la artis ni, gaya idup nak ikut omputih.. xpernah pikir mati ker, xtau ker ajaran islam… sedarlah sebelum kt terlewat.

        0

        0
      • bujang says:

        Sekali aku pandang macam pungkoq bini dia, 2x pandang macam perut boroi, 3x pandang macam perut ikan buntal kenyang makan taikkkk…

        0

        0
      • Capri says:

        Dia xingat dia Islam la dia wat gitu.. Dia pun mcm suke je kn bini dia tayang body.. Kita nasihat pun mcm nk menasihatkn org bkn Islam..

        0

        0
      • Maher Zain says:

        islam tak menganjurkan umatnya memanggil orang itu pungkoq walaupun kegeraman tahap ultra sekalipun. gunalah keindahan. masih ada jalannnya. insya Allah.

        0

        0
      • aper-aper aje... says:

        agak-agak le aurat tu beb….

        0

        0
    • Beyonce says:

      As simple as, if you don’t like it then don’t do it. Tak guna juga kan if kita bantai macam-macam. Kita akan jadi lebih kurang or maybe WORSEN. Let’s be more positive and jadikan yang ‘kurang best’ tu sebagai sempadan.

      Chill yo.

      0

      0
    • jin noty says:

      malu la ambik gmba camtu.si Harith xnk lak tyang prut dia yg cm org ngandung 8 bulan tuu..

      0

      0
  2. anne says:

    aduhai aurat tue setiap mata yang memandang dosa si suami tanggung loo…klu nak kongsi kegembiraan banayak cara lain

    0

    0
    • Islam itu benar says:

      Mcm tu la jadinye kalu org jahil agama nk buat sesuatu perkara..

      0

      0
    • bujang says:

      perkataan sama erti….Bontot, punggung, orang utara kata pungkoq…..bukannya aku memanggil orang …..
      Mungkin Maher Zain tersilap faham…..
      abis ko tengok perut bini Harith , kalau x kerana posisi kepalanya mati2 aku kata pungkoq / punggung bini dia….haihooo…..cepatnya kau latah…..
      Adakah ayat itu ada kegeraman. Tak boleh jadi juri awam ni…. ahak….

      0

      0
  3. ryna says:

    x salah nak kongsi kegembiraan..tetapi jagelah aib isteri awk. awk tunjuk2 perut/aurat isteri awk tu..awk gak tanggung dose..isteri awk pasni nak bertarung nyawe melahirkan zuriat awk.. apa2 pun harap dpt baby yg sihat dan comel. insyaAllah :)

    0

    0
  4. roxane says:

    cntik perut dia…

    0

    0
    • x seksi says:

      nampak x harith? kalo lelaki yg tgk dan ckp perut isteri awk cantik, dpt lagik dose kat ko. kalo seplo? kalo satu malaysia? kalo satu dunia lelaki tgk dan ckp cantik? hurm..fikir2kan la..aurat bini tu hanya tuk suaminye.. len la kalo amerika…sume ley share2 :P

      0

      0
    • rozane says:

      btol2… cantik perut harith..

      0

      0
  5. nyta says:

    aurat isterimu, jaga lah

    0

    0
  6. popyehyehjgkpujaanku says:

    geeeeli weh nengoknye….yerk…

    0

    0
  7. langsuir says:

    Maklumlah cara hidup org putih. Dah kena kutuk baru nak mintak maaf. Tp ok la jgk ko nak jgk mintak maaf. Next time tolong sensitif skit arr..

    0

    0
    • booooo says:

      biar la dieorg nak amek gambo camane pun. x suke x yah tgk. dah korang baca ruang gosip artis, cam xde keje len, pastu nak ngutuk. nak baca tu baca je la. nak banyak bunyi x yah baca. kalau x baca kan x nampak gambo tu derr

      0

      0
  8. meow says:

    kalo mcmni gayenye xpyh msuk islam pn xpela…

    0

    0
    • x seksi says:

      jangan cakap macamtu. dalam islam sendiri x penah suh umat die ckp mcm tu kan. same je la awk ngn die..kalo awk ckp camtu… yg salah tu laki die…sbb die yg patut bimbing bini die….

      0

      0
  9. TokJanggutJunior says:

    actually..sapa yg mengandung ni sebenarnya? Harith Iskandar ? nampak buncit gak tu perut dya..pakai la cam isteri awk tu..bole tyg perut dua-dua..kan romatik ..x gitu?

    0

    0
  10. nana narita says:

    pose cmni ok je..tp x yah selak baju

    0

    0
  11. luqman hakim says:

    lain kali tunjuk mende lain pulak ya harith.x kan pasal aurat kau x tau kut.aduhai.
    hodoh betul .

    0

    0
  12. Dauspozi says:

    Tak salah nak kongsi kegembiraan, tak selak baju pun, kita’orang tahu bini dia mengandung..

    0

    0
  13. Dia dh trbiasa dgn cr hidup dia yg kononnye ala barat…kononnye nk open minded…tp dia terlupa yg dia hidup di negara msia yg ckup sensitif dgn perkara spt ni…pelik la, org lain pun teruja gak klu bininye dh pragnent brkongsi gak gmbar tp xlerrr smpai nk diselak baju nk tnjuk perut. haishhhh….harithhhhh…..harithhh…ooohhh iskandar…maaf ckp la..dia ni seolah2 islam pd nm jerrr kot….

    0

    0
  14. mL says:

    harith bayar hantaran rm50 ribu sepatutnya hanya di’tayang’ utk diri sendiri sebab dh byr mahal2…

    ni tunjuk hak milik sendiri kepada khalayak ramai…rugi2

    0

    0
  15. Reena says:

    Website tu tak sesuai utk mommies yg muslim coz mostly gambar tu mommies pakai tube & skirt..ada yg jarang..tak seswai la tp pada non-muslim, dorang pedulik apa kan..

    0

    0
  16. Didi says:

    Ok la lawa bini dia,..perut pn cntik xda strechmark,,,klu perut bini nara.? Oh xsgp….xperlu kot nara nk ltk entry ni..bia la sapa yg folower tweter haris ja tau…nara jeles perut bini xlawa mcm bini haris ni

    0

    0
    • HURM... says:

      well nara kira ok lg tau select pose dorang yg paling sopan aku rasa…ada 3 keping gambar yg i da tgk..so respek gak kat u bro nara..kalo x lg la ramai meroyan kat cni

      0

      0
    • gg says:

      vodohh neyhh..ckp mcm org xde agama, aurat isteri utk suami SAHAJA…lain la klo ko suke bende yg terdedah2.

      0

      0
  17. […] Baru-baru ini Abang Nara pernah keluarkan entri gambar perut isteri Harith Iskandar, Jezamine Lim yang mengandung 8 bulan. Gambar tersebut telah dikongsi menerusi Twitter oleh Harith Iskandar. Akibatnya perkongsian gambar tersebut, ramai yang menyatakan rasa tidak senang kerana ianya agak … Continue reading → […]

    0

    0
  18. meeradriana says:

    cara setiap orang lain..
    im x blaming harith..
    thats the way he sharing his happiness..

    0

    0
  19. hooh says:

    klu den la jdi harith iskandar, den sorok perut bini den. buek apo nk biar orang nengok. bini ekau nk seksi pun, ado lak ekau sonang2 yo boie owg lain nengok. apo ko he nyo lahai. biorlah kito jo yang raso. lain kali jangan buek laie yo.
    lagi baik lah klu ekau panjatkan raso kesyukuran ke hadrat Ilahi. xya la nk tayang. tambah doso ekau, tambah jugok doso owg lain. owg xnak tau. ekau pulak yg nak bg tau.

    0

    0
  20. cicakiut says:

    Pasni harith plak tayang perut, lg seksi dr wife dia kuikui….

    0

    0
  21. Latipah binti mat noor says:

    Diorg tu mat saleh dowh, cara dia lain ngn kita.. Korg xyah la ckp pasal aurat bagai.. Klau dia trbaca komen korg ni pun mesti dia ingt korang ckp pasal URAT… tgk sttmn dia tu pun mesti korang tau brapa level kpala otak harith ni kan.. Byk duit x semestinye ceredik…

    0

    0
  22. pink pink says:

    nk kongsi xsalah,tp kne la dgn cara yg btl n berhemah…ramai je retis yg kongsi benda2 mcm ni,tp sume sopan2 je..xperlu nk selak2 baju bagai…de 1 gmbr 2 cme sehelai kain je yg menutup badan…astaghfirrullahhalaziim…even ko xla islam sgt,tp jgn la tnjk ko nye tahap kejahilan ko kt public…

    0

    0
  23. joy says:

    harith, ya we know u wana share the joy and u also wana share the beauty of the tummy. but u know that beauty is better u keep to urself. it’s meant only for u. isnt that special.

    0

    0
  24. reban ayam says:

    byk la ko kongsi ..poyo!!

    0

    0
  25. Watde says:

    Luahkanlah kegembiraanmu dgn sujud syukur… Cik abg nara, yg pegi letak lagi gambar perut ni buatpa. Dah tau benda ni salah & harith pun dah minta maaf, jgn la letak lagi. Ni provokasi. Tak baik mcm ni. Harith jahil sbb tu dia buat mcm tu. Saya tak rasa cik abg nara ni pun jahil bab agama. Benda ni salah jd keluarkanlah gambar ni. Terima kasih.

    0

    0
  26. pan asian yg meloyakan.. says:

    laen kali nak brgamba cenggini,takyah bermastautin kat mesia.berambus pi duk england ker,indon ker..kat mesia ni brp kerat sgt yg urban minded mcm nko pan asian tuu..nak buat memory la konon time bini ngandung.ckuplah sekadar memory tuk nko.nko tgkap la byk2 gambo perot boncit bini nko kat umah.pastu simpan lam album.abih citer.yg duk tayang satu dunia apa motif?jgn bagi alasan nko tu pan asian-xtau hukum hakam.nko pan asian ke,nko pure malay ke,sama jer dosa dikira.yusuf islam tu lglah pure mat saleh,bila convert muslim,btol2 amalkan ajaran islam.stakat nko yg cuma pan asian..apalah sgt.so,xyah nak pura2 tak tau hukum hakam.kesian kat bini nko,nko heret dia ke lembah dosa skali.dia saudara baru yg patut dibimbing.nko yg menjahanamkan bini sndiri..si jezamine ni plak,kot yer pon nak convert muslim,jgn la cari yg suam2 kuku mcm harith ni.carilah yg mcm ashraf muslim tu..ishh,tak paham aku !!tgk harith pon aku tak selera:))

    0

    0
    • Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon says:

      Sangat setuju…!!!! Yasmin Hani tu pun ‘pan asian’ gak… tapi takder lak aku tengok mengarah ke barat… siap boleh melatah lagi…

      0

      0
  27. aku c ayu says:

    mumy n dady…
    truja ye…

    0

    0
  28. yeop says:

    honestly mmg cantik perut bini dia .. licin dan bersih .Pasal tu dia tak malu utk menayang perutnya ..

    0

    0
  29. jejari dompak says:

    jauh terserong da mamat ni……

    0

    0
  30. ketam batu says:

    nasib baik tak tayang burit

    0

    0
  31. jibonn says:

    Astaghfirullahal’azim…..takutnye saya…

    0

    0
  32. marcos says:

    you guys blaming him for showing this picture to his fan. and he already apologized. so cut it out already.

    and when Nara copied and re-post the same picture, none of you blame him. and why Nara doesn’t apologizes for re-showing the picture? wow.

    he (Harith) admitted what he did was wrong, so can’t you [read: Nara] just remove the pic? just let the article be there, it will be really nice since i believe you already know how people would react upon seeing the pic.

    you could stop these messy/hatred comments. you can make the change, unless you actually like people throwing these unpleasant word. so, it’s your call. thanks.

    0

    0
  33. che1534 says:

    alahai..yang dok anta komen keislaman tu..bkn xbetol ape yg korng ckp..tapi yg peliknye seislam2 korng pon yg sibok2 kat laman web yg konfem xde ciri keislaman langsung ni apsal??sejak ble dlm islam srh korng bukak laman web psl artis???sejak bile dlm islam menghalalkan artis ni??bile dgr ade artis bergambar seksi korng jugek yg berebot tgk..mane islam korng???pelik2..banyak sgt yg munafik kt sini..menyampah btol…

    0

    0
    • soso says:

      islam xckp plak xley nsihat sesama islam (bkn jge tpi kaen)..islam xckap plak jd artis haram(smpit sgt ke islam)..org yg nsihat sdara seislam ko pggl munafik..dalil mane ko petik nih..kmbali kpd islam..

      0

      0
      • chick says:

        jangan wat ayat kembali pada islam cmtu. aku bukan nak sokong che tu, tpi perbetul la diri kite dlu sbelum org len. aku rse maksud die cmtu la. dah la, pasni ko xyah masuk blog gosip lgi. kalo tegur pn artis tu bce ke, bek ko doakan je la..ni komen islamic, tp sakan bace blog artis. subhanallah.

        0

        0
      • kuks says:

        chick..aku rase lg sesuai guna astag’hfirullah *peace

        0

        0
  34. zulkiflee says:

    astaghfirullah………..

    0

    0
  35. cikikaka says:

    kesiannya… perut isteri sendiri gi tayang kat org….

    0

    0
  36. wanida says:

    ala bini wa pregnant twins lagi..aku dgn doktor gynae pompuan je yg boleh tengok..

    0

    0
  37. alada says:

    wow..dua2 suami isteri mengandung..hahahaha

    0

    0
  38. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    biar lah dia nk tunjok2 perot dia! kenape mesti nk cakap komen n kutok2 pasal tayangan siaran lagsong perot dia tu ! huh nyampah lah minah jambu ngan orang2 ni pasal perot pn nk di jadi kan isu hangat……..kalau laki dia ni sondol perot bini dia kt dpan orang ramai leh lah di jadi kan isu hangat ! ini yeeeeeee elehhhhh perkara kecik anakkkkkkkkk aje….BWEK !!!!

    0

    0
  39. akula says:

    OI ABG HARETH ISK OI. NAK JADI BAPAK TU XPE LA NAK DIKONGSIKAN. SEMUA WELCOME N BOLEH DOA N MTK ELOK. YG PELIK NYE DISINI APEKEJADAHNYE NAK TUNJOK PEROT KT STU? KLU NK TNJOK PON KASI LA COVER CAM BIASE. KAN LAGI SYIOKKKKKK.. DAPHNE IKING PON PNH SEXY TP XLA SMPI DARING MCM NI.

    KO RETIS CEMANE PON.. STYLO CMANE PON. TINGGI MELANGIT CEMANE PON KLU ISLAM TUH XLE NK PEGI JAUH MNE PON EKSEN TUH. BWK2 LAAAA PNDG KEBLAKANG YE..

    0

    0
  40. zakiah razali says:

    ape la buat mcm 2…,x sopan lnsung..,x senonoh..:(

    0

    0
  41. syampu sunsilk says:

    tengok bentuk perut tu bakal keluar seorang bayi lelaki yang comel..(sekadar tekaan sja)

    0

    0
  42. gegirlz says:

    kalo teruja skali pun…xyah la tayang2 perut tu haih….lebih baik buat sujud syukur pada allah…

    0

    0
  43. whatever says:

    yang abg nara pergi tayang jugak gambar ni buat apa. kepada abang nara, awak tu ada isteri, mengandung lagi. apa perasaan anda kalau cerita-cerita buruk mengenai anda dan ahli keluarga anda dihebahkan di internet atau media massa.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    ramainya artis bangap kat malaysia ni…

    0

    0
  45. Tetikus Tanpa Wayar says:

    ramainya artis bangap kat malaysia ni..

    0

    0
  46. suke says:

    tahniah

    0

    0
  47. nana says:

    ape heran.. skali siap aku kompius sbnrnye die dh islam ke belum.. lps2 dah kawin tu jd cover magazine kesihatan dgn bikini daa.. ni tunjuk perut je, kre ok lg la :P huhu

    0

    0
  48. Anonymous says:

    So Sweet…. hope wife harith Iskandar selamat melahirkan zuriat mereka…

    0

    0
  49. Ennieali says:

    So Sweet…. hope wife harith Iskandar selamat melahirkan zuriat mereka…

    0

    0
  50. akakmam says:

    kesian, jadikan perempuan tu org Islam tetapi tak perempuan berkenaan lihat keindahan islam dan bimbingan menjadi islam yang baik.. kesian juga kepada bayi yang dikandung jika dapat ayah dan ibu yang begini akhlaknya..kesian2 moga Allah bagi hidayah kepada sya, mereka dan mereka yang membaca komen ini

    0

    0
  51. Rrrrr says:

    apa kata harith pn tunjuk perut hang sekali…lawan ngan perut bini dia…

    0

    0