Written by Bella | May 16th, 2017

Populariti Siti Nordiana yang semakin meningkat sejak menyertai Gegar Vaganza 2 membawa tuah buat beliau selepas berjaya merangkul gelaran Penyanyi Wanita Popular pada malam ABPBH 3.0. Namun, Siti Nordiana berjanji bahawa harga persembahan beliau tidak akan naik meskipun sudah meraiah gelaran berkenaan.

Buat Siti Nordiana, memenangi sebuah anugerah bukan alasan untuk beliau menaikkan harga tetapi beliau harus meningkatkan lagi mutu persembahannya.

Saya sama saja. Saya tidak berkira. Walau sudah menang saya masih sama sebab saya sudah 18 tahun dalam industri. Tiada anugerah pun begitulah harga saya, sampai sekarang pun begitu. Apa yang penting orang yang memanggil saya buat persembahan berpuas hati. Saya tidak minta lebih. Tengok pada penganjur. Jika mereka ada bajet tidak mengapa. Kalau menyanyi lagu bernada tinggi, saya perlu buat banyak persediaan sebelum persembahan seperti pergi kelas vokal.

18 tahun berkecimpung dalam bidang nyanyian, Siti Nordiana kemenangannya itu adalah sesuatu yang diluar jangkaannya.

Ini pertama kali saya dapat selama 18 tahun dalam industri. Peminat sangat menghargai saya, alhamdulillah. Penyanyi Wanita Popular besar bagi saya sebab semua penyanyi mengidamkan anugerah ini untuk kita tahu sejauh mana kita dalam industri seni ini. Macam-macam yang saya lalui sepanjang 18 tahun itu dan kemenangan ini hadiah buat peminat saya selama ini.

Tahniah kami ucapakan kepada Siti Nordiana kerana usaha kerasnya selama 18 tahun dalam bidang nyanyian akhirnya berbaloi selepas dinobatkan sebagai penyanyo wanita popular. Pedulikan kritikan orang ramai yang melabelkan anda artis kampung dan harapnya selepas ini mutu persembahan beliau akan lebih baik.

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE  

28 responses to “Harga” Siti Nordiana Tidak Naik Walaupun Menang Penyanyi Wanita Popular

  1. xxxxx says:

    haaa? popular? like seriously?

    2

    32
  2. #hakaksuka says:

    Suka tengok Siti Nordiana ni .. Humble je orangnye..

    54

    0
  3. Si bunga says:

    Suka dengan siti nordiana, humble dan down to earth… dari dulu sampai sekarang, pandai dia bawak diri dalam industri.. gosip negatif pun kurang…

    Keep it up nana!!

    52

    0
  4. fromthe_truestory says:

    insyAllah jika kita tak berkira, rezeki kita akan berterusan dn x kn putus…

    26

    0
  5. nok gebuzzz says:

    kalau nak letak harga lebih pon xp..berbaloi dgn vokal yg mantap…lagi ditambah pulak dgn personality yg bagus…xd gossip murahan…naik pon sbb kemampuan diri sendiri.

    45

    0
  6. Anynomous says:

    Tahniah Nana. Mmg layak menang.

    18

    1
  7. erk says:

    nana, try raih AIM plak pasni… baru standard yg ada bertambah kukuh… nak lbh umphhh Grammy laa… tp tu mmg jauhhhhhhhhh

    7

    0
  8. Mak Labu says:

    Pluzzzzzzzzzz..pluzzzzzzzzzzzz.. update pasal izara nya tetak tu,..aku ingat kan besar sangat la tek dia tu, malayut gak rupanya………haram jadah kena tipu

    4

    3
    • cilimanis says:

      MasyaAllah tak habis2 nak aibkan org…mungkinkah pasal orang tak tahu dan tak nampak siapa kita yang menulis di sebalik komen2 ni semua? Jangan lupa yg Allah tahu…walau siapa dan apa pun pun mereka buat….aibkan mereka bukanlah sesuatu yg wajar dibuat…kat akhirat jenuh nak menjawab dik oiii!!!

      2

      0
    • Anonymous says:

      ASYIK TENGOK TETEK AJER KO TENGOK BATANG PULAK LA

      1

      0
  9. anon says:

    anugerah popular nih hanya diidamkan oleh penyanyi yg middle class jew…termsk tokti heheh

    2

    12
    • Jiran sebelah rumah says:

      dari jari macam ang yg reti melalak kat sini ja…loser la wei…p balik kg tanam jagung

      1

      1
  10. vanilacoklat says:

    Keep it up Nana <3

    2

    0
  11. maria says:

    bukan gegar vaganza 2 ker ?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    pahamkan nama anugerah tu…penyanyi wanita popular!!! bukan penyanyi vokal paling merdu dan sedap….hahaha…nk kata x paham bahasa melayu tp org melayu…lgi satu undian dari peminat bukan dari juri…mesti x puas hati sebab siti x menang kan??? trima laa hakikat siti dah x popular dah, suaar mmg still sedap…

    1

    1
  13. zeroTOhero says:

    Nasib baik dapat kat Nana. Kalau dapat kat Fazura macam mana????????????

    0

    0

Leave a Comment

Optional