Written by AbangNara | December 15th, 2011

Malam ini jam 12 tengah malam, di La Bodega Bangsar Shopping Centre, ratusan manusia akan beratur untuk mendapatkan iPhone 4s daripada Celcom. Adakah anda akan menjadi antara orang terawal yang memiliki smartphone ini?

iphone 4s celcom

Kalau anda tak mahu beratur malam ini, jangan risau kerana Celcom sudah menyediakan banyak tempat untuk anda mendapatkan Celcom iPhone 4s ini. Boleh check tempat-tempat tersebut di laman web Celcom ini.  Dan pakej-pakej yang ditawarkan sangat menarik.

pakej

pakej

More info di laman web Celcom.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Harga Dan Plan Menarik iPhone 4s Daripada Celcom

  1. Nobita says:

    MAHALLAH!

    0

    0
    • julia says:

      kalau banding dgn MAXIS, pakej Celcom memang mahal…. nanti nak tunggu tengok pakej Digi pulak…

      0

      0
  2. adenk says:

    kmek brator dpn,heheh. . .

    0

    0
  3. miss wawa says:

    Iphone 4s memang best! tak rugi beli!! malah lagi best dari samsung!!

    0

    0
    • aku_sokong says:

      Aku terpaksa setuju uhuhuhu! Menyesal tak tunggu pakej 4S ni…aku dah kena ikat 18 bulan dengan Galaxy Note…uhuhuhuhu!

      Takpe..! Takpe..! Takpe la…!

      0

      0
  4. CikLie says:

    perghhhh still 2K…takpelah pakai nokia c7 je lah…

    0

    0
  5. Kok masih mahal ya, di Indonesia lebih murah dikit tu…

    0

    0
  6. Aku beli skrg jugak! :D

    0

    0
  7. […] TweetMalam ini jam 12 tengah malam, di La Bodega Bangsar Shopping Centre, ratusan manusia akan beratur untuk mendapatkan iPhone 4s daripada Celcom. Adakah anda akan menjadi antara orang terawal yang memiliki smartphone ini? Kalau anda tak mahu beratur malam ini, jangan risau kerana Celcom sudah menyediakan banyak tempat untuk anda mendapatkan Celcom iPhone 4s ini. free rewards points . […]G&#959r&#609&#1077&#959&#965&#1109 Nara […]

    0

    0