Written by AbangNara | March 21st, 2009

Selamat Hari Jadi kepada Dynas, pada awal bulan March dulu, dah terlambat beberapa minggu tapi kami Di Beautiful Nara nak wish jugak. Dynas ni memang cantik, kami pernah terserempak dengannya ,  tinggi lampai & cantik kulit Dynas. Pakai produk apa ? Share lah dengan kami..kami nak cantik jugak macam Dynas…

Dynas ni bukan sekadar artis , tapi otak bisnes dia geliga gak, ada butik di Hartamas. Koleksi baju Dynas, kalau dah artis tu, memang vogue lah. Kalau ada yang nak membeli nya, boleh tengok di blog Dynas .  Dynas ni tengah mengandung , 4 bulan dah kalau tak silap. Takde muntah-muntah ke?

gambar credited from blog Dynas

23 responses to (Happy) Birthday Dynas Mokhtar

  1. Richie says:

    tembam btol :P
    happy burfday

    0
    0
  2. Mat Kepoh says:

    hoho… dapat cubit pipi kan best

    0
    0
  3. hepy... says:

    congrate..
    comey lar dynas bla pragnent
    hopefully baby nnt pun comey mcm mak dier..

    0
    0
  4. alexhart says:

    ohhh maya karin ku ehhh salah lah..oh dynas i lap u bebeh hahaha happy besday to u

    0
    0
  5. flower says:

    makin lawa muka dynas bler dia pregnant..
    mesti lawa ank dia nanti mcm dia gak la..

    0
    0
  6. ni says:

    happy birthday to u Dynas

    0
    0
  7. garfield_82 says:

    happy birthday dynas…

    0
    0
  8. tuit says:

    appy befday…

    0
    0
  9. flower says:

    kulit dia mmg lawa kan..

    0
    0
  10. ain says:

    makin tembam tgk dynas ni
    tpi tetap cntik!
    hepi besday to u

    0
    0
  11. arie says:

    cutenyer dynash …

    0
    0
  12. fiza224 says:

    happy birthday,smg slmt melahirkn anak nnti…

    0
    0
  13. fiza224 says:

    dulu aku xminat sgt dynaz ni..tp pas tguk die brlakon julia juli,jd minat plak..best,kelakar…

    0
    0
  14. D says:

    X LAWA LA DIA X MEKAP MCM BURIK

    0
    0
  15. haziqah says:

    hai dynas i,m your bigest fan and happy birthday

    0
    0
  16. baby95 says:

    ye la mmg tembam..arap2 jgn ggur llg k

    0
    0
  17. baby95 says:

    ye la mmg tembam.

    0
    0
  18. ieda says:

    best la dynas berlakon

    0
    0
  19. Colin says:

    Cheers, a really good read – added to bookmarks so will head back for new content and to read other people’s comments. Cheers again.

    0
    0