Written by AbangNara | September 5th, 2011

Terkejut beruk Abang Nara tengok tawaran 95% diskaun daripada Beauty Century Facial menerusi MilkADeal ini. Harga asal untuk treatment ini ialah RM570. Namun menerusi tawaran ini, harga RM570 jatuh sehingga RM29.90. Inilah masanya untuk anda mendapatkan wajah yang cantik berseri ketika pergi open house Hari Raya.

treatment

Anda akan dapat First Trial Essential Element Facial + Collagen Eye Treatment + Free 1 Trendy Handbag & 1 Trace Element Serum worth RM233 at Beauty Century Face & Body Design dengan hanya RM29.90 sahaja. Mana nak dapat wei. Cuba tengok kesan sebelum dan selepas pergi treatment nie kat bawha.

treatment

Takkan korang taknak kot nampak muda berpuluh-puluh tahun macam makcik di atas? Pergi beli offer ini sekarang juga di MilkADeal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 responses to Hanya RM29.90 (95% Diskaun) Daripada Beauty Century Facial

  1. trauma says:

    tak yah ler… memang harga promo murah.. sampai sana habis kena ketuk.. diorang ni profesional bab memaksa.. saya dah terkena, tapi bukan dengan brand ni.. brand lain..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tk payah lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nk susah2 nk gi faciallllllllllllllllll tenyeh je muka tu ngan tomato or timun murah pn murahhhhhhhhhhhhhhh jambu jugakkkkkkkkkkk !!!

      0

      0
      • bujang says:

        Mesti kulit minah cantik, satu lagi tenyeh ngan manjakani yang dimasak…ambik isinya yg. lekit tu kemudian sapu kat muka….
        aku tengok mak aku buat bagi kulit muka cantik..
        air wuduk penyeri muka, lepas sembahyang selawat hembus ketapak tangan sapu kat muka.

        0

        0