Written by AbangNara | June 21st, 2012

Akhirnya menerusi suratkhabar Kosmo hari ini, Shah Jaszle atau mahu dikenali dengan Shahrizal mengakui akan masuk merisik kekasih hatinya, Redzwani Puteri pada 15 Julai kelak. Untuk makluman, sebelum ini Abang Nara ada menulis entri berkaitan hal ini selepas Shah Jaszle mengupload gambar di bawah menerusi Instagramnya.

shah jaszle

Shah Jaszle dan Redzwani Puteri pada mulanya hanya berkawan biasa sahaja. Namun kata orang kalau dah jodoh takkan ke mana. Daripada kawan biasa, hubungan mereka berdua bertukar menjadi kawan rapat dan seterusnya menjadi pasangan kekasih pada awal tahun ini. Apabila ditanya adakah dengan berlangsungnya majlis merisik ini akan menutup segala gosip percintaannya dengan Neelofa dan Miera Liyana, Shah Jaszle menjawab:-

Saya sudah mengenali Redzwani untuk tempoh yang agak lama dan sepanjang tempoh itu, hanya dia berada dalam hati saya. Jadi, apa yang digembar-gemburkan sebelum ini hanyalah gosip semata-mata.

shah jaszle

Romantik juga Shah Jaszle ini rupanya. Abang Nara doakan agar majlis merisik kelak akan berjalan dengan lancar. Semoga perancangan Shah Jaszle dan Redzwani Puteri ke arah mendirikan rumah tangga akan dipermudahkan. Pasti ramai yang tak sabar untuk melihat pelakon kacak ini bersanding di atas pelamin kelak.

71 responses to Hanya Redzwani Puteri Di Dalam Hati Saya – Shah Jaszle

  1. .......................... says:

    sudah la tu mamat poyo.. hati ko takde tuhan ke?

    0

    0
  2. cicakiut says:

    Suka hatilah kau jazle, pelakon suam-suam kuku dan berlakon macam kayu ni takder dalam industri pun orang tak kesah…

    0

    0
  3. GENDUT says:

    SEMOGA BAHAGIALAH HENDAKNYA…JGN PLAYBOY LAGI SUDAH…….

    0

    0
  4. chentalove says:

    harap2 smua ni bnr2 belaka…
    jgn sprti yg lpas2…

    0

    0
  5. Sshh says:

    boring n bosan la..hari tu bru kluo cite dia ni nk merisik..ni kluo lgi..dh x ada cite lain ke..shah jazle ni nk merisik pn kepoh satu malaysia..ni artis suam2 kuku jer la..

    0

    0
  6. Anon berlagak mcm blog nara ni dia yg punya says:

    anon2 di atas semuanya meroyan-meroyan belaka..

    shah jaszle.. harap berkekalan.. dan kekalkan tabiat utk tidak menunjuk itu yaaa..

    0

    0
    • Anonymous says:

      macam je la kan??? so ko suka mereka2 cerita lah dalam hidup ko..fikir yg negatif je.

      0

      0
  7. haaaachummmmmmm!!!! says:

    “Hanya Redzwani Puteri di dalam hati saya buat masa sekarang.Esok lusa tulat entah mungkin orang lain pula.Nanti saya hebohkan lagi.” -Shah Jaszle.

    0

    0
  8. zbm says:

    buat RP, persiapkan diri anda dgn kekuatan fizikal n mental…….takut sok2 sakit jiwa dgn perngai boya SJ….

    0

    0
  9. .... says:

    Kalau saya la kan,..saya sangat tidak berkenan dengan lelaki yang suka bertukar-tukar pasangan ni…sebab dia sendiri pun tidak pasti tentang perasaannya,..dan sayangnya boleh hilang sekelip mata saja.Walaupun sudah kahwin,belum tentu dia tidak menceraikan saya.. banyak lagi better dari lelaki ni..

    0

    0
  10. triple j says:

    dulu pernah mendengar ada ulama cakap yg masa bertunang jgn dihebohkan, tapi hebahkan masa berkahwin. ni masa even belum merisik lagi dah heboh 1 dunia? hmm anyway semoga shahrizal cepat2lah berkahwin hendaknya.

    0

    0
  11. Ye la tu says:

    Tolong la si polan ni..hari tu ckp dh lama minat kat miera liyana since dieorg satu sekolah..now tibe2 ckp redzwani ni je yg dia dh lama minat..ape punya lelaki la ni..nmpk sgt buaya..ish2

    0

    0
  12. jeniper lopeh says:

    tp encem la mmt ni..JLO tgk pn b’kenan

    0

    0
  13. luvlavender says:

    cpt btol hati die berubah…

    0

    0
  14. si peah says:

    hari ni x ada “liker” mcm selalu…ka internetku yg bengong -,<

    0

    0
  15. Aku pemerhati says:

    nampak sgt la si shah jazle ni masa kawan ngan miera dia main kayu tiga..baca dia pnya ayat d atas tu pn dh tahu..lantak ko la shah..janji ko bahagia..aku pn bkn minat ko sgt..

    0

    0
  16. saja2... says:

    Biarlah dia.. Allah kata jodoh dia ngan RP ni agaknya… hari tu ada baca gak, Mira tu kata Shahrizal ni curang dengan seorang doktor… mungkin masa tu kawan2 … Tetapi baguslah dia pilih wanita yang baik2 untuk jaga dia dan lahirkan zuriat dia… Ada orang kata lelaki ni memang suka perempuan yang hot, tapi dia akan pilih perempuan yang baik2 sebagai isteri… Agaknya lah… Kita doakan terbaik untuk mereka… Ada gak yg komen RP ni nak duit shahrizal ni, saya rasa RP ni pun orang senang juga, family stay dekat Bukit Jelutong shah alam.. tak salah saya kawasan tu kawasan elit juga.. Lagipun bakal tunang shahrizal ni kan doktor, pendapatan mesti bagus… So saya doakan yang terbaik je lah untuk mereka.. cuma buat shah please lah jadi seorang yang setia…

    0

    0
    • Fifi says:

      RP ni memang anak org kaya pun. Dulu satu sekolah dgn i dekat SMK Section 9 Shah Alam. Dia stay dekat Bukit Jelutong. Parents dia ada company sendiri. Utk pengetahuan korg, Shahz Jaszle ni bukan berduit pun. Dia sengkek ok. Bawak Savvy je. Dia yg tergila2kan perempuan kaya adalah. Tgk semua ex gf dia, Maria Farida, Neelofa, Miera Liyana tu semua anak org kaya.

      0

      0
    • shima says:

      xpela asal die bhagia

      0

      0
  17. lelaki y baik untuk perempuan y baik,perempuan yang baik untuk lelaki y baik….awlnye baik boleh akhirnye jadi xbaik…awlnye xbaik bleh akhirnye jadi baik…pokok pangkah jgn mcari kualiti dlm diri orng lain…orng lain xbleh mgubah kite jadi baik lau kte sndri xnk jadi baik…walluallam..

    0

    0
  18. Reena says:

    Pandai ko cari..jaminan masa depan sangat!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    eh hello…shaz yg sponsor semua okey…rp bukan anak org kaya or even doctor pun…kesian fam shaz kena relakan duit anak lelaki dua habis sponsor rp.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah dapat nanti, wife la plak sponsor. jadik cam rita yg ditipu aidil tu ha

      0

      0
    • Anonymous says:

      pu3 ank org kaya laa..dh knl dia hmpir 6 thn..sopan santun orgnye..baik budi pkerti..pndai dlm plajaran.semua suka kwn dgn dia.org yg knl je yg tau pkerti pu3 mcm mane..yg xknl tu jgn la bwt cte tak elok..

      0

      0
  20. cegampang says:

    Gosip sangat… Bersayang berbaby kat Twitter tu gosipp sangat. Propa sangat kau Mat Propa.

    0

    0
  21. ungu karmilla says:

    baru setahun der dah kecoh..aku kenal bf aku 4 tahun dah..xkecoh plak..

    0

    0
  22. maria farida says:

    nk jugak

    0

    0
  23. lalalululili says:

    erk.. baru setahun rupanya.. patutlah masih hangat.. kentut pun mesti kira wangi je kan. masuk tahun ke lapan belas ratus tengok apa pulak jadi ekekeke

    0

    0
  24. lalalululili says:

    betul kan aku kalau silap. dlm 2010 bukan beliau ni yg couple dgn maria farida? kalau silap org, maaf ye

    0

    0
  25. Anonymous says:

    RP tu mmg doktor pun lah! Kau taktau pape jgn nak kecoh sgt!

    0

    0
  26. i hate him says:

    da lama? aku rasa baru lagi kot kisah2 cinta dia.. dgn artis J, dgn N dgn M…. mcm mana dia bley rasa dah lama nga awek ni.. utk awek ni.. hati2 la ye.. pk masak2

    0

    0
  27. asni says:

    puteri?doktor? tanya lah dia sendiri is she even a medic student aka MD or MBBS student.dia cuma assistant doktor je.tanya lah dia her background studies

    0

    0
  28. Jgn lari tajuk says:

    Tak payahlah nak persoalkan RP tu keje apa,bukan dia yg heboh heboh ckp dia doktor pun.assistant doktor ke doktor ke,isi utama ialah dia nak kawen ngan SJ.Tu jer,dan doakan kebahagiaan diorg,boley?

    0

    0
  29. PenSiL says:

    tak habes2 la dia ni.. asyik dia punya citer jek… dulu dgn maria farida pon wat hal jugak… mcm Casanova plak.. muka tak la hensem mana pon.. poyo jek lebey!

    0

    0
  30. Minah tonggeng says:

    Hensem ke shah jazle ni? Jauh panggang dari api.

    0

    0
  31. artis mf,artis ml,artis lopak,bukan artis redzwani puteri won..

    0

    0