Written by Bella | October 26th, 2015

Zizan Razak nampaknya ingin terus berdiam diri dan enggan memberikan sebarang komen selepas didakwa meletakkan syarat tidak mahu bekerjasama dengan Kamal Adli dalam mana-mana produksi kerana cemburu akan hubungan rapat aktor tersebut dengan Emma Maembong.

Menerima pelbagai reaksi daripada peminat berhubung keputusannya itu, Zizan memberitahu beliau tidak boleh memuaskan hati semua pihak dan hanya mereka yang mengenali beliau sahaja yang tahu peribadi beliau yang sebenar.

Kebanyakan orang tidak faham siapa saya. Hanya mereka yang terdekat faham peribadi saya yang sebenar. Mungkin kerana itu, timbul pelbagai cerita negatif mengenai saya. Sama seperti ketika saya bekerja.

Ada yang suka, ada yang tidak. Sukar untuk saya memuaskan hati semua pihak, tetapi saya cuba lakukan yang terbaik. Naik turun dalam industri ini adalah kerja Tuhan.

Lebih baik untuk Zizan Razak tampil dan jelaskan perkara sebenar disebalik dakwaan tersebut, kalau biar sebegini tiada perkara yang dapat diselesaikan. Baik anda mahupun Kamal Adli kedua-duanya berada dalam satu industri hiburan yang tidak sebesar mana di Malaysia ini dan tidak mustahil untuk ada bersua nanti.

Sumber Berita: Berita Harian

35 responses to Hanya Mereka Yang Kenal Saya Tahu Peribadi Saya Yang Sebenar – Zizan Razak

  1. mok wok says:

    emmmm tetiba? ko kenapa zan? nak meraih simpati dan undi final SSAS ke???? ops!

    0

    0
    • kutu says:

      zizan,
      tolong jgn buat pergerakan yg tak senonoh dlm super spontan.
      sangat tak sesuai ditonton oleh kanak2.
      sy jd malu bila anda buat cmtu.

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Biarlah… dia kan hero filem tu….
        Kadang2 filem makan berbulan2 baru nak siap…
        Of course la kita kalau leh nak kerja dengan org yg kita rasi,,,
        ada chemistry…

        Aku jamin 500% kalau Kamal berlakon dalam filem ni bersama ngan Zizan..
        Mesti datang emma gedik katik tu menggelinjang kat situ
        konon bagi sokongan padu kat Kamal Adli…
        Elok2 si Zizan leh bagi feel kat watak..
        terus meluat, takde mood…
        Haishhh… kalau aku pun…. aku tanak eh…

        0

        0
    • zizan kalah ABP says:

      Sedehhh hidop kau zizan.. sebab tu,masa tgh top jgn nak tinggi sgt hidung kau tu…. last2 hidung kau gak tersadung tengah jalan… hahaha

      0

      0
  2. aku says:

    sabarrrrr

    0

    0
  3. lantak pi says:

    Biar lah dia punya hal.dia tak nak explain yangbkorang menyibuk kenapa.aishhhh…..sibuk pekung orang.

    0

    0
  4. Puan Nor says:

    Hahaha Zizan dah takleh nak elak. You should move on, dan takyah nak tutup periok nasi org lain. Lagi pun awak tak sepadan dgn Emma. Nanti mcm pinang dibelah kapak pulak.

    0

    0
    • amar says:

      yg dia nak sangat berlakon dgn zizan kenapa???org dah suka pegi cari producer lain yg nak kat ko…perasan

      0

      0
    • senget sangat kannnn says:

      aku rasa bukan pasal jeles mamat kamal bajet hensem tu ngan emma..
      cuma dendam pasal mamat ni caras die ….
      pastu emma n kamal tu blakon bajet2 innocent cam zizan yg salah..
      mana tak berang oi..kalau aku x nak belakon ngan org jenis camtu..dah la die watak utama…baik pilih org perangai elok n kasi peluang org btol2 nak blakon..bukan nak bercinta romen sana sini jek keje…

      tu spekulasi aku la..n aku rasa99% btol berdasarkan mimpi aku 3 hari lepas

      0

      0
    • Matanglah bodoh says:

      Puan Bodoh Dah dantang

      0

      0
  5. zainal says:

    bagus zizan buat keputusan yg tepat…

    0

    0
  6. ........................... says:

    org kecoh kamal bercinta dengan emma sampai rampas merampas lah mcm2x cerita keluar tapi tak ada pulak cerita zizan pasal nk khawin, aku ini tunggu punya tunggu bila lah zizan ini nak khawin buka hari itu cakap nk khawin ke tak kan buat cerita je kot cakap nk khawin, nak suruh perminat simpati ke atau nk suruh periuk nasi kamal dgn emma tutup,
    udah2x lah itu mula kan hidup baru dgn bakal isteri (kalau ada lah kan)

    0

    0
    • Anonymous says:

      btl tu…dl ko jgk y beriye2 ckp nk kawen bagai…bl si emma kapel dgn kamal ko pulak nk sentap…skrg ni dh nk hujung thn daa….mne bakal isteri ko y ko ckp beauty with brain sgt tuh,beragama???wujud ke x??ke sj mereka cerita nk bg emma sakit ati..last2 ko blek y sakit hati tgk mrk berdua…keh keh keh….kesian2…hnya org y btl2 kenal ko je tau ko ni kaki putar belit…nk meraih simpati org konon…pui..

      0

      0
    • suka hati says:

      suka hati zizanlah nak berlakon dgn sapa….dia nak pilih sapa…siapa yg cuba jatuhkan zizan dulu…bukan c katek tu kah????..

      0

      0
      • senget sangat kannnn says:

        ttu le…aku bajet si katek tu ngan kamal ni yg main kayu 3 blakang zizzan…pastu act cam innocent cam zizan la yg salah sume tu…tu yg zizan x rela nk keje ngan org busuk hati camtu…lagi lagi si kamal tu bukan bagus belakon..pastu bajet hensem plak..muke camtu berlambak la kat pasar boronng…lg hensem pn ramai daaa…pui..

        0

        0
        • Radlayn says:

          Si Zizan Hidung Bentuk Belon Ni..Si Katek oh katek..Hidung buah delima Ni apakah
          Tuah dgn hidung dia nilah….Buruk rupa

          0

          0
        • Anonymous says:

          bila komen tu ingat la skit agama apa yg kita pegang ohhoii, asyik2x hina ciptaan Allah….hebat sgt kah kau dr Pencipta??? yg buruk sifat manusia…yg kau p kutuk sang Pencipta buat apa…matang pls jgn ikut unmatured emma maembong tu, kawan ngan sesapa pun mendatangkan masalah….sgt memudaratkan hishhh!!!

          0

          0
  7. lara alana says:

    cultural shock dia ni.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ikut suka dia lah tamo kije sekali ke apa pun. korang pung pang lebe kuah dari sudu suma. aku nak tanya kalau korang couple ngan office mate then putus then besfren kengkonon ko masuk jarum, lepas tu diaorg ngan tak malu mukanya show off depan ko. agak2nya korang nak ke hadap besfren kengkonon ko tu tadi dalam satu team project? kalau aku mmg aku avoidlah or aku drop nama dia dr team aku. professionalism my foot…

    0

    0
    • Anonymous says:

      eh dlm opis aku ni ade je jns spesis camtu…kwn sblh meja kau ni haa…ex awek selang bape meja dr aku…pakwe br ex awek tu pula department len tp still satu opis…ok je aku tgk kwn aku ni…klu die terserempak dgn ex dan kwn die,buat bese je laa…mule2 tu mmg laa xleh terima tp klu kt berlapang dada,memaafkan dan anggap ‘TIADA JODOH’ msti kt akn cool dan blh terima…sng cite zizan kne memaafkan emma…x perlu berdendam…klu berdendam tu y ssh…x leh nk bersua muka…cb laa kt memaafkan dan anggap ape y berlaku ade hikmahnya i.allah kt akn lbh tenang dna blh terima…

      0

      0
      • lawak la says:

        tu kalau dah break…kalau cam kes emma ni. nampak gaya emma n kamal ni dah bercanda time si emma ngan zizan lagi..kan ada dulu keluar gossip cakap si kamal ni org ke3.then kamal x ngaku ckp x kenal pn emma.

        tp lepas break jek ngan zizan, terus org amik gambar emma dan kamal ni dok berdating la.

        mmg emma n kamal ni dok menipu blakang zizan…KOT LA…

        0

        0
  9. craig 007 says:

    ikut suka dia lah tamo kije sekali ke apa pun. korang pung pang lebe kuah dari sudu suma. aku nak tanya kalau korang couple ngan office mate then putus then besfren kengkonon ko masuk jarum, lepas tu diaorg ngan tak malu mukanya show off depan ko. agak2nya korang nak ke hadap besfren kengkonon ko tu tadi dalam satu team project? kalau aku mmg aku avoidlah or aku drop nama dia dr team aku. professionalism my foot…

    0

    0
    • kamal adli perasan hensem says:

      firasat aku plak..si emma n kamal ni main kayu 3…
      pastu blakon cam x bersalah…n salahkan zizan..
      tengok awal2 lagi si kamal x ngaku la..x kenal emma la..
      tup tup zizan break kejap jek…terus sambut besday ngan tepung la..
      tido bersandar atas lengan la..

      mmg emma n kamal ni bimbo…
      mmt patut pn zizan x nak keje ngan geng2 prangai setan ni

      tp tu firasat beta la ya memanda..

      0

      0
  10. maya says:

    baru dia panas org dah x nak berlakon dgn dia….cari lah org lain yg nak berlakon dgn ko…ha..ha..ha. kesian kan!!!!..

    0

    0
  11. LOL says:

    beso sungguh hidung beliau! hahahahaha

    0

    0
  12. jedjedi says:

    satu je nak cakap, stop la duk joget goyang punggung kat super spontan. aksi tu lucah tau tak? kami yg nengok malu. ko x malu ke? x insaf insaf

    0

    0
  13. awek ganu says:

    apa2 pon..filem zizang belakon tetap meletop..semua box office…he salah sorg artis yg penuh kontrovesi but bole bg quality in acting..no like others yg suka cipta kontrovesi but xde quality..kipidap zizang…dongibab..

    0

    0
  14. adam says:

    baru nak kuar statement dia pro lah apalah…dulu x ngaku kenal tup tup kapel plak dgn c katek ….sudah terantuk lambat sedar ker cik kamal oiiiii…

    0

    0
  15. taib says:

    malulah klu org x nak dia dlm satu production pas tu jaja citer zizan x pro dan x move on….dah terlambat dah ….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Yg aku nmpk emma dan kamal yg suka sgt beri kenyataan itu ini. Zizan diam je….biasanya org yg byk berckp ni lah yg byk buat salah

    0

    0