Written by Bella | October 22nd, 2015

Sudah beberapa kali melakukan imbasan untuk mengetahui  jantina bayi mereka yang sudah berusia 8 bulan didalam kandungan, Farid Kamil dan Diana Danielle masih belum dapat memastikan jantina sebenar anak mereka.

Namun, Farid tidak mempunyai sebarang masalah jika mendapat anak lelaki mahupun perempuan. Apa yang penting bayi didalam kandungan sihat.

Sudah beberapa kali kami pergi scan untuk mengetahui jantina bayi dalam kandungan tetapi sehingga kini masih tidak nampak dengan jelas lagi alat sulitnya. Bagaimanapun, lelaki atau perempuan kami tidak kisah asalakan bayi sihat sahaja cukuplah.

Walaubagaimanapun, Farid mengakui beliau dapat melihat perbezaan pada bentuk badan Diana kali ini. Ia sangat berbeza sewaktu beliau mengandungkan anak pertama mereka Muhammad. Melihat pada perbezaan tersebut Farid menjangkakan kali ini mungkin Diana sedang hamil anak perempuan.

Daripada susuk tubuh Diana memang nampak sangat berbeza berbanding waktu dia hamilkan Muhammad. Jadi saya seperti menjangkakan dia sedang hamil anak perempuan. Kalau benar saya suka sangatlah kerana saya sendiri memang idamkan anak perempuan untuk anak kedua ini.

Tidak apa Farid mungkin anak anda “malu” untuk tunjukkan jantinanya kerana ingin memberi kejutan buat anda dan Diana. Apa-apa pun, harapnya Diana dan bayi sentiasa sihat  dan semoga segala proses kelahiran nanti berjalan dengan lancar.

Sumber Berita: Murai

16 responses to Hanya Lihat Bentuk Tubuh Diana, Farid Kamil Jangka Akan Dapat Anak Perempuan

  1. Anonymous says:

    Sorry tak minat pompan ni..tak tahu knpa..just tak minat..pregnant yg frist sembunyi2 lari klur negeri..konon sklh…pregnant ke 2 sklh tutup..

    0

    0
    • Diana farid kamil says:

      xde sape pun suh awk minat.. dan x payah la awak nk ungkit kisah hidup saya.. saya x kacau pun awk serta keturunan awk.. tak kisah la ank pertama kat lua negara atau dlm pun itu hak saya.. bil hospital saya bayar sendiri.. bukan nak berlagak yer.. tapi kalau saya buat salah atau tidak saya bertangungjawap atas diri sendiri.. awak sendiri tidak pernah buat dosa.. bagaimana pula kalau saya tahu dosa ibu dan ayah awak dan saya ungkit2 kan sampai 7 keturunan.. bole saya tau apa perasaan awak?? ke awak tak kisah sebab hobi awak pun suka ungkit2 kan kisah silam orang..

      2

      0
      • Anonymous says:

        Hai marah nampk..org yg kalau tak buat salah tak mudah terasa ya tak..takpe saya maafkan awak…so funny isnt it??? Jgnlah mudah terasa kalau diri tu betul..keep calm relax and chill..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Awak diana yg berul ke..atau fan mati matian dia? ..setahu aku manalah artis2 ada masa nak baca komen2 org.anyway saya faham sngt2 perasaan awak. fanatic fan macm awak ni..kalau boleh nak jilat bontot dia kan kan kan …

        1

        0
        • Anonymous says:

          maybe bkn diana btol kot.. tpi kesian jugak la kn klu org asyik ungkit hal lma.. lg2 nnti ank ptama dia dh bsar org luo ni asyik ungkit je kesian ke ank dia.. klu rase berani sgt pegi la ckp dpn2.. bru btol2 warrior.. huhuu

          0

          0
        • lara alana says:

          nak menipu pun agak2 la, forever alone ke ko ni siap menyamar jadi diana danielle la pastu jawab/balas komen sendiri. siot ! ko pakai emel yg sama ke then cuma tukar nama? cakap betul2. izreen cakap phuii la kt ko bukan aku cakap. #takHinginNakAmbilTahu

          0

          0
  2. Pekerja Gomen says:

    Bentuk badan lain mcm mana tu?
    Boleh cerita sikit…
    *wink*

    0

    0
  3. ZOOOM! says:

    untunglah..bini cantik anak cantik tapi jagalah solat untuk teruskan keharmonian

    0

    2
  4. Anonymous says:

    mudah-mudahan anak ke 2 ini dapat tengok nenek sebelah ibunya…….

    0

    0
  5. Mat K says:

    Lol. jenis komen tak agak. Kejam korang ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ..inilah namanya komen…berbagai2 pendapat..kalau semua nk sama..baik tulis sendiri banyak2.betul tak..puji banyak2..tukar2 nama je. Baru puas hati kau kan..pe je…

      0

      0
  6. En. McDonald Shah Alam says:

    Tak kisah. Satu Malaysia dah tengok bentuk tubuh + saiz dada Diana

    wkwkwkwkwkwk

    0

    0
  7. jenny says:

    Ohhh kat kampung aja kali ini. Ingat nak ulang macam first time, kot kali kedua nak further studies level Masters pulak.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Kalau tengok perut Diana , rasanya anak lelaki juga……

    0

    0