Written by AbangNara | February 19th, 2010

“Kalau boleh saya nak cari seorang perempuan yang boleh dijadikan isteri bukan sekadar kekasih,” ujar Hans.

Wah, kalau betul aktres Filipino yang cun melecun ni adalah awek yang nak dijadikan isteri, memang kompem anak deorang ni nanti comel-comel.

Nama aktres cun ni, Bea Alonzo. Peh, nama pon dah meletop. Pastu ada kacukan British + Filipino. Tapi sekali imbas tengok gambar atas tu, ada iras-iras Nora penyanyi tu kan. Ok lah ni Hans, apa lagi, jangan tunggu lama-lama,nanti lama-lama…..(sila isi tempat kosong)

Layan lagi gambar Hans & Bea ni….

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to Hans sudah temui cinta baru?

  1. yanz says:

    alhamdulillah…tapi tak dapat la nak bawak dia masuk islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. manjalara says:

    nara buat kecoh jer, hans berlakun kat sane, memang aweks ni heroin dlm citer ni…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Caldina says:

    aku cukup benci dan meluat tgk perangai mcm budak2 berebut 1st la.. 2nd laa….. ntah hapa2.. apa yang ko dpt ??!

    Apa2 hal pon… tahniah bro… semoga berkekalan… lawa dan manis awek tu… :)

    p/s: Toksah berperangai mcm budak2…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fifie says:

      uikss emo plak..biarla depa nk prgai mcm budak2 ke hape..gurauan tu kan boleh mengeratkan lg ikatan sesame kite kt blog ni..relax la [email protected].

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Caldina says:

        bergurau tu ok… memang betol leh mengeratkan perhubungan… bistuh.. kalau setiap kali tgk ada aje yang berebut… dah naik meluat….

        p/s: bergurau ada batasnya…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fifie says:

          xpela as long as dorg happy…ko buat2 x nmpak jela barula x meluat….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pisces says:

          aku sokong wallpaper cantik. caldina teringin nak 1st la tu.. :-p peace no war!

          p/s: wallpaper ko cantik jer? sama mcm aku jer.. hihihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lliizzaa says:

        ntah Caldina ni…relax la…
        diorg nk berebut 1s ke 2nd ke bkn kcau kamu pn…kn..kn..kn….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tropong_Shotgun says:

        perangai berebut 1st n 2nd cm bebudak tu la yg kadangkala menyerikan BN ni….sonok gak hehehehe…
        pembawa ceria…Bn ni selalu menceriakan hari ku tatkala membaca entry2 baru dengan gaya bahasa nya yg menghiburkan mahupun komen2 yg buat aku kekadang gelak tak hengat….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      biarla..nk manja2 tu diorg tuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku_statix says:

      diorg pnye ske r caldina wey…agak2 r…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. SNSD says:

    bea alonzo?
    humm pnah gak teng0k drama bea al0nzo ni blak0n..
    well n0t bad.. santek p0n santek.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. khylle says:

    Tp confuse lah..bukan ke hans dh masuk islam msa
    duk couple ngan era fazira dlu..itu pn klu x silap lh..
    Harap2 Hans bertemu jodoh ngan gadis islam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. fifie says:

    ok la tu..cpt2 la kawen ek.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      tu la..jangan tunggu lama2..nnt melepass lg…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      hi…. pp…
      clip lame tak in kat BN…
      pp pe kahabre?
      cute nyer pic pp… nape tukaw pic?

      hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fifie says:

        hai clip..tula lame beno ilang
        g mane je..??
        heheh saje je tuka pic..suke tgok bby in pink nih..cute jek..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Clipkertas says:

          sambung cuti..
          hasil ladang dah time memungut,,, sampai tak cukup tangan, bab tu smbung coti tu…
          sikit minggu lg free la…

          clip pun suke ngoh baby in pink… brcite2 nak baby girl plak..
          huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fifie says:

          lorrr patot ler x muncul2..dok dlm kebun rupenye..

          ooo clip lom ade bby girl ke?xpe,usehe tgga kjayaan..nt dh dpt,dress up die pink sume ok..sure cute gile

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. fea says:

    hari tu dia inlove dgn orang islam, orang tu buat taik kat dia..
    nak buat macam mana ni pilihan hans kalau jadilah.

    nway, congrats.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      inlove ngan pompan muslimah yg baik2 dah tentu kawen punyo…
      nie! dapek yg hancus2 punyer pompan…
      mane la… die pedup ngan bohsan ngan pompan malay nie….

      klu dah jodoh die ngan pompan nie,,, bagus lah,,,
      huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. NB says:

    senyuman ny maness..cair mcm cekelat..mcm DD pown ad

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. candy says:

    hanss da masuk islam ke tk?
    kalo yer..if nk kawen ngan pompuan ni, pompuan ni kena masuk islam la kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. pizza says:

    Kalau masuk Islam sbb pompuan, sok2 jumpa yang lebih cun extravaganza tapi kafir, murtad le jawabnya…. Masuk Islam bermakna cintakan ALLAH, cinta antara makhluk akan ikut dengan sendirinya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. diya says:

    bea alonzo?..ops not..xmkin dia bercinta ngan hans..saya peminat fanatik bea alonzo ni..kat filifina dia aktress yg pling terkenal n terbaik..dia queen of film/drama kat sanala..dgn psangan king dia john llord cruz..diaorg dtg mlaysia last week untuk shooting..klu kat msia ni, pelakon filifina yg glamur, kristene n jericho..tp bukan di filifina..di filifina bea n john llord..tgokla movie n drama diaorg..best tau!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tropong_Shotgun says:

      setuju…aku minat gak si Bea Alonzo ni..tp, pelakon pilipino yg glamer di mesia ni si Jericho Rosales ngan si Christine Hermosa..eh, si John Llord Cruz tu kan pakwe si Sarah Geronimo(penyanyi pilipino yg ala2 celindion). Paperpon, hrp diorg ne ok la….jgn niari kata bhagia..esok2 lain citer.
      Jgn tunggu lama2 nt lama2 diambil org

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Tropong_Shotgun says:

    nasib bek tak kawin ngan si erra si hans ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Tropong_Shotgun says:

    bea alonzo ni watak katrina dlm kay tagal kang hinintay klu tak silap..partner ngan si yuri.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. pinkapplejuice says:

    bukankah Bea Alonzo ni kekasih pelakon John Lylod Cruz. Lagi hensem dr Hans Isaac. Tp x tahulh klu drg dh break off…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. mimi says:

    hans nie suka try awek merata dunia, masa dtg sabah 2-3 jugak la dia rasa…hmm, sepadan la ngan erra yg kaki jantan tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkapplejuice says:

      x baik tau ckp kak erra kaki jantan… tuduhan yg melampau.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • redtube says:

        ala..msing2 nk cri yg sesuai n baek tue yg jd byk pmpuan lar byk laki lar..tp hanz nie lme gak bujang..huhuu..tp bujang pun bkn trang tang tang pun..hahaha..sib baek kapir..hehee..ape pun..bhgia la..tgk muke hanz nie pun da kusut je…cian xberjage…:D

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Zaza Muhammad says:

    heheh semoge cepat2 bertemu jodoh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. diya says:

    Tropong_Shotgun : john llord xbercinta ngan sarah, biasala gosipkan…fan kat sana lbih suka bea n llody ni..saya pon suka!..ehe..yup bea bwa watak katrina dlm kay tagal kang hinintay..dulu main kat tv3..tp drama diaorg yg paling best maging si no kaman..best yg amat!..tp sedihla xdpt jumpa diaorg dtg kl aritu coz balik kg..ramai gk fan dr mlysia kita ni pg smbut kat aiport..

    pinkapplejuice : bea mmg digosip bercinta ngan john llord tp tula diaorg sentiasa menafikan…diaorg selalu ckp diaorg sygkan hbungan yg dh sedia ada..teman tp mesra la katakan..tp peminat kt sana mmg sentiasa mengharapkan diaorg bersama…i hope so!..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nuruni says:

    Kalau betul Hans dgn Bea Alonzo pn apa slhnye ek. I like Bea Alonzo .sgt cantik. Dia berlakon pn bagus. Mmg padan dieorg berdua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. laksa_pening says:

    huhu…aku dulu bl mula2 join bn ni sibuk gak nak berebut takhta jadik 1st…tp bl dh lama2 muak dah…hehehe anyway, congrats utk yanz ngn smart!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. laksa_pening says:

    pic yg last tu org puan tu mcm sharifah zarina penyanyi org sarawak tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. wak kordi says:

    57th comment yeahooooo!!!!! akhirnya berjaya gak. yes yes yes

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Layan radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aleez says:

    kalau tak silap this is part of the storyline filem terbaru mereka. mereka bukan couple. Kalau couple pun x de salahnya. it’s the time for hans to find someone by now

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. affa says:

    wah, makin lawa plak bea ni….. mula2 berlakon dulu gigi dia jarang…skang dah cantik tahap ratu gitu…. boleh la menandingi kristin, or si maria tuu…..

    kellezz u, cane hans leh kenal ngan bea ni….????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. xde nama says:

    cantik awek dia yg baru ney…rasanya…cantik pada erra kot…emm..btol ke erra kaki jantan ney?mcm x p’caya plak aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zana says:

      tu bukan awek dia la….Bea tu dah berpunya….pakwe sebenar dia hero dalam filem tu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. loq says:

    omg! Shes really hot!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. diya says:

    aleez : yup aleez mmg diaorg berlakon sama 4 da next coming movie of bea n john llord cruz

    affa : bea mmg really pretty n hot !..mmg kristine kalah..filem bea n john llord yg terbaru akn ditayangkan by the end of dis month..Miss You Like Crazy!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zana says:

      betul tu….saya pergi tengok shootind diorang kat KL bulan lepas…..handsome gile si John Lloyd….& Bea tu cantik sangat macam barbie doll….saya memang minat giler ngan diorang berdua tu…..sepadan, macam merpati dua sejoli! & sekarang diorang dah makin rapat sebab dua2 dah single…btw, filem tu sedang ditayangkan kat Filipina sekarang! kutipan dah melebihi P100 juta dalam masa seminggu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. juli says:

    propa btl la BN ni. depa bkn kapel…tak tgk ke smlm dlm melodi. hans x berminat pn dengan BEA ni. apa daaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ieyda says:

    emmm taniah…ingat hans nk msk islam….tp tak juga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. sik says:

    LOL
    this is BEA ALONZO’s co-star in her new movie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. smile says:

    any way…bea are good perfomer and good quality …she had are style…kristine hermosa..she was the queen and charm..they have are own style…
    p/s:
    4 hanz….don’t give up…just move on…and don’t let’s she go..when u really lover her….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. derma says:

    klu btl girl ni gf hans, then awek hans dr dlu sampai skrg lebih krg je rupa. deanna yusof, yg model iklan sempoerna, ex gf awie.. semua lebih krg je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. zana says:

    ek ele….awek to dah ada yang punya la…dia punya pakwe pelakon utama dalam filem tu……kecoh tul la!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. apoy says:

    hans muslim kah dia atau bukan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Would you be focused on exchanging links?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0