Written by Bella | May 12th, 2015

Hujung minggu lalu, menerusi sebuah ruangan di akhbar mingguan Ahad telah melaporkan bahawa Hans Isaac dan Neelofa sudah kembali bercinta apabila melihat mereka berdua mesra di sebuah restoran baru-baru ini.

Walaubagaimanapun, Hans menegaskan beliau tidak mempunyai sebarang hubungan dengan aktres jelita tersebut kerana mereka sudah mempunyai kehidupan sendiri dan  hanya menghormati di antara satu sama lain sebagai rakan artis.

Tentang Lofa (Neelofa), saya tiada komen tentang itu. Saya mempunyai kehidupan sendiri dan begitu juga dia.

Kami menghormati sesama sendiri sebagai rakan artis dan diharap kenyataan ini dapat menjelaskan persoalan yang timbul.

Hans yang sebelum ini mengakui sedang mengenali hati budi seseorang berkata, gosip tersebut sama sekali tidak menjejaskan hubungan beliau bersama teman wanitanya.

Keluar makan bersama belum tentu mereka bercinta bukan? Kami tidak rasa Hans Isaac akan berlaku curang dengan teman wanita beliau sekarang. Masing-masing sudah move on dan melupakan sejarah cinta yang lalu.

Sumber Berita: mStar Online

 

 

6 responses to Hans Isaac Nafi Kembali Bercinta Dengan Neelofa

  1. Anonymous says:

    malas nak bergosip pasal artis tua.

    0

    0
  2. Feredea says:

    sweetnya….hans ni
    bertuah la sapa yang dapat lelaki ni….mamcam romantik person saja…tapi alam perkahwinan berbeza

    0

    0
  3. MakcikGemukTerasa says:

    Boringgggg

    0

    0
  4. Aida233 says:

    GEDIKnya Neelofa ni… kejap ada isu dengan kerabat (kononnya nak tunggu bulan 10 tahun lepas baru nak komen kat media), pastu mimpi kahwin dengan Fahrin Ahmad, pastu sekarang patah balik kat Hans Isaac pulak….. GEDIK YA AMAT!

    0

    0
  5. Lala says:

    Weyh aku xtau kenapa org cakap lofa ni lawa.
    Tengok pic atas tu xnampak jelita pun.
    Aku lagi suka temgok dia xpakai mekap. Natural beauty tu lagi lawa.
    Bila dah bermekap macam ni,tutup habis natural beauty dia

    0

    0
  6. Beautiful Norra says:

    Hans nie dah sunat lum…?? dah agak berusia nape x kawin2 lg…?? tall, dark, handsome & rich, so what’s d problem…?? gay/bisex mungkin…?? kbye

    0

    0