Written by Bella | May 11th, 2015

Tidak pernah memberitahu secara jelas mereka sedang bercinta, rasanya ramai yang mengetahui hubungan cinta Hans Isaac dan Neelofa sudah lama berakhir. Malah, Neelofa juga pernah dikaitkan dengan kerabat diraja.

Terbaru menerusi ruangan Miss J menerusi portal Utusan Online, ada sumber mengatakan cinta mereka berdua sudah kembali bertaut apabila melihat Hans dan Neelofa keluar bersama baru-baru ini. Kemesraan mereka berdua juga jelas kelihatan ketika menikmati hidangan bersama-sama.

Walaubagaimanapun, sebelum ini Neelofa menyatakan beliau tidak pernah berhubung dengan Hans selepas mereka putus cinta. Hans pula mengakui sedang mengenali hati budi seseorang buat masa ini meskipun enggan mendedahkan identiti wanita tersebut.

Agak sukar sebenarnya untuk “predict” hubungan mereka berdua ini, kerana masing-masing tidak mahu berbicara lebih mengenai percintaan mereka. Mungkin juga mereka keluar sebagai kawan?

Sumber Berita: Utusan Online

30 responses to Hans Isaac Dan Neelofa Kembali Bercinta?

  1. Anon says:

    Ni lah dia. Bcinta putus bcinta putus nafi nafi nafi last2 baru ngaku. Sy tak kisah artis2 ni bcinta tpi jgn didolak dalihkan sgt sbb yg mana beria nafi last2 itu lah yg jadi..
    Lofa pula org kata blaja pndai tpi kamon la takkan u takleh fkir, hans ni dari dulu lagi dgn erra la apa la kalau dia nak msuk Islam dah lama dia convert. So fikir2 kan la betul2.. If btul u dpt convert kan dia, make sure hatinya btul2 tulus masuk Islam. Jgn jadi mcm Marion counter & daphne iiking..
    Tpi sy salute dgn fahrin Ahmad, ramona zamzam n lana nodin.. Bcinta taktau apa, tgk2 dah nak kawin dah. Better lagi mcm tu.

    0

    0
    • dodol says:

      oh nara. diorang tak bercinta la. semalam i lepak dekat the sosial bangsar. hans and gf dia ada sekali. cantik, tinggi and slim orangnye. mcm sabahan or serani kot. tapi mmg bukan dgn neelofa yer.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Hans tu tak salahnya .. dah lama muslim tp mengekalkan nama asal ….

      0

      0
  2. Julia says:

    Lofa ni I follow dari time Dewi remaja. Dari dia mula2 sexy gila smpai la bertudung I prasan dia tak la cantik sgt2. Cuma pndai atur jln dia dlm industry seni kita. Dari terlebih controversy smpai jdi business woman. Klau ikutkan batch dewi zmn lofa cantik lagi Anzalna, Ramona & Izara. Tpi da nsib kau la lofa.. All the best with hans

    0

    0
    • namora says:

      kontroversi sebelum ni geng2 bimbo anzalna n tasha shila yang mulakan…biasalah kaki kelab memang suka cari pasal ala2 shana avril..opsss..bekas peserta dewi remaja gak..Cantik tapi otak udang tak cukup untuk diangkat sebagai dewi/ratu atau apa2 gelaran lah.Contoh terdekat finalis dewi 2015 mawar rashid..popular video gedik2 je….huh…scha al yahya yang dikutuk hidung kembang gak yang menang sebab kualiti semua aspek yang diperlukan ada pada dia.KESIMPULANNYA CANTIK ITU SUBJEKTIF.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bodo la korang ni. Bangang. Elok2 lofa anzalna tak ada masalah pape skg, korang lak batu api. cerita lama masa remaja la, tak payah la nak panaskan blk. mcm la korang dulu tak pernah selisih fhm atau gaduh dgn kwn. move on pls!

        0

        0
  3. Minah says:

    Bru gi tgk final Dewi remaja 2014/2015. Sape yg design baju lofa dan knpa lofa sggup juga pkai dress tu ye??
    Dek non oi kau tu dah berhijab.. Tolg la pakai n pilih baju yg sesuai sikit. Ni tak, guna skin color n buat dress ala2 tayang cleavage di dada. Walaupun kain tu color nude tpi ttp mmber gambaran yg kau sbnanya tak bebaju! Tak phm hakuuu! Nak seksi meksi takyah pkai tudg trus! Buat malu pmpuan bertudung ja

    0

    0
  4. Wana says:

    Alhamdulillah lofa dah bertudung…tapi seeloknya carilah pasangan yang sepadan huhu

    0

    0
  5. He girl says:

    I hope you have changed by now lofa. Mana yg kenal mmg tau what your attitude is like. You only love to talk about guys, cars and money. You’re too proud of yourself & you can’t take when someone else is better/prettier/smarter than you. Anyway, you have gone through a long way. And with your new image now, I hope you have change and will stay humble like Anzalna & Ramona.

    Sincerely,
    The dewis fan

    0

    0
    • ah fey says:

      u’re absolutely right He girl. I completely agree!!

      0

      0
    • Izara says:

      Oklah tu, lagipun dia dah berhijab dan x sentuh tangan lelaki bila bersalaman. Atleast we can see her effort ke arah yg lebih baik. Lets just be positive.

      0

      0
      • He girl says:

        Can’t you see I am being positive? I am praying for her to change and I said I hope that she will be humble mcm ramona dgn anzalna. Ada I doakan yg tak baik2 ke? Takde kan.. Org dlm industry tau betapa diva nya lofa is. Nak banding dgn Anzalna n Ramona yg kepala gila and fun tapi jauh lebih humble and sgt merendah diri drpda lofa. Tu je I nak ckp relax ok!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ntah kenapa aku sokong n thumb up dgn ap yg he girl komen ni. Walaupun ak x knl kau, tp rs mcm btl ap yg kau ckp.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ko k0men..k0 balas k0men k0 sndri..avatar same..haha..

          0

          0
        • She boy says:

          He girl ni Anzalna Nasir…cuba tengok gaya penulisan..lontar bahasa 100% Anzalna Nasir…haih xpuas hati sebab da kena saman dan dilarang bercakap pasal Neelofa kan?yang penting aku bukan Neelofa..ha..ha..ha..

          0

          0
        • babablackship says:

          balik-balik anzalna dan ramona dikatakan humble..tapi kalu tanya pakcik gugel banyak gambar anzalna dan ramona peluk jantans.

          0

          0
    • A NO NI MOS says:

      Kalau ikhlas menasihati atau mempunyai pengharapan yang mulia pergi la face to face dengan lofa..bukan jadi kak nam cerita sana sini..sama je mengaibkan orang namanya.Ingat lofa baca ke semua ni?penat je luahkan perasaan..shame on you girl!

      0

      0
  6. Kunang says:

    Dah dah le gosip2 bcinta tah kemana camni nihhhh. Org nyampah tau tak. Kalau bcinta ngaku saja, kalau tak jgn tnjuk mcm bcinta. Korg tu public figure, mata org nmpak, lgi2 ko tu dah berhijab lofa oi..
    Tpi bru ku fhm knpa artis2 lately mcm fahrin, ramona zamzam, taufik batisah kawin mengejut. Pndai smua simpan kekasih diam2, bila dah nak dekat hri kwin baru heboh kan. Itu la hrga yg perlu dibyr pabila menjadi artis..
    Dan jgn tekejut kalau after this lebih ramai retis yg ikut jejak ramona fahrin n taufik!

    0

    0
  7. onexox says:

    untung la dapat org cantik2

    0

    0
  8. HantuKuburanCina says:

    Bagusla..Hans dpt neelofa….kitaorang kat sini ternganga je…sebab takde awek nak ngan kita….
    syabas Hans..dari HantuKuburanCina yang putus asa ngan Neelofaa

    0

    0
  9. ash says:

    Betul…. Hans ni kalo betul hati ikhlas nk anut agama islam lama dh dia buat
    bukan pasal nk kawen baru nk convert…
    becinta dgn pmpuan melayu c nk ngaku, bile putus yg buruk semua keluo…

    0

    0
  10. konpius says:

    ermm….bkn lofa bertunang dgn kerabat ke?

    0

    0
  11. anon says:

    gossip ke betul ni kalau betul mintak maaf lah tak minat lagi la dgn lofa…harap tak betul cerita ni

    0

    0
  12. pwincess says:

    betul kot… penah nampak Hans & Neelofa dating kat GEM last Dec 2014.
    *tetiba menyibuk…huhu…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    jantan mcm ni bukan nak komitmen… nk tuuuutttt je..
    asal nak…call je mana2 pompuan yg sanggup…
    hmmm..x minat jantan gini….x bertanggungjawab

    0

    0
  14. Anonymous says:

    anzalna lebih cantek dri lofa…muka garang mcm singa…teringat die gadoh ngan anzalna dlo….ego glerr

    0

    0
  15. dodol says:

    diorang tak bercinta lah. semalam nampak hans dengan gf dia lepak the social bangsar. tinggi slim & cantik. non muslim rasanya

    0

    0
  16. anon says:

    Lepas kene reject, minah gedik gelenya ni gih cari hans balek ke…

    0

    0