Written by AbangNara | February 28th, 2017

Setelah sekian lama membujang, akhirnya Hans Isaac, 46 tahun mengumumkan bakal berkahwin pada 29 Julai ini. Si gadis yang berjaya mencuri hatinya ialah Aileen Gabriella Robinson, 28 tahun yang juga merupakan bekas Ratu Cantik Pelancongan. Berita gembira ini telah diumumkan oleh Hans Isaac sendiri dengan ditemani bakal isterinya itu di sebuah hotel.
hans isaac kahwin

Hans Isaac dan Gabriella Robinson telah pun mengikat tali pertunangan pada 29 Januari lalu di Singapura. Pastinya para peminat gembira mendengar berita ini. Pasangan ini memang sama cantik dan sama padan. Semoga segala perancangan berjalan dengan lancar. Agak sweet juga kisah perkenalan mereka. Kata Hans:-

Saya sudah melamar Gabriella pada Januari lalu di The Cathedral of the Good Shepherd Church di Singapura. Gereja tersebut merupakan tempat yang istimewa untuk saya kerana ibu bapa saya melangsungkan perkahwinan di situ.

Kami bertemu pada tahun 2011. Saya menjadi juri untuk pertandingan ratu cantik yang Gabriella sertai. Selepas itu, kami tidak pernah bersua.

Selepas beberapa tahun, kami berjumpa dan bersahabat. Setahun yang lalu, kami mula rapat dan menjalinkan hubungan.

Dia sahabat baik saya, kami mengambil masa untuk berkenalan dan saya yakin dia adalah orangnya. Dia seorang yang baik dan saya sudah bersedia untuk menjadi suri hatinya .

hans isaac

Tahniah buat Hans Isaac dan Gabriella. Sekali pandang seperti pinang dibelah dua. Memang matching sangat-sangat. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 responses to Hans Isaac Bakal Berkahwin Dengan Bekas Ratu Cantik. Gabriella Johnson 29 Julai Ini

  1. hiro says:

    hebatnya perancangan tuhan itu.. dia maha mengetahui.. cepat atau lambat.. jodoh itu telah tertulis..

    43

    0
    • Panaurama Donia says:

      kalu aku sekacak dia pun aku kawin lambat. enjoy dulu…pompuan zaman skrg, petik 10 dtg babe.
      laki si koko yg gedembol tu pon ada betina sanggup bermadu. nikn pula hans ni…

      25

      0
      • Donald Dumb says:

        Bagus lh x peluk Islam. Org2 Islam pun skrg x mcm Islam. Org2 kafir pun takut. Byk sgt yg extreme /radikal skrg…konon nk ikut Timur Tengah. Org2 Timur Tengah pun nk lari duduk US dan Europe. Jual tudung tapi hakiki nya ko pon x bertudung. Opss. Siapakah itu?!

        34

        12
        • Anonymous says:

          please jangan petik pasal agama kat sini..

          71

          1
        • Kak Mah says:

          Tu sume salah mamak Dr M yg korang sayng sgt tu laa. Dia lah yg buat undang2 tu waktu jdi PM. Konon nk pelihara Islam. Hello, ko tu x habis2 cari gaduh sampai ke tua. Semua org x kena. Tunku Abdul Rahman pun ko gaduh gak dulu. Nk pelihara Islam dgn cara paksa kawin.. kamon. Oh, waktu zamn dia ade ker BR1M? Buat KLCC…wauu! Tapi ade ke dia kasi tiap2 org satu tingkat? X kann..so??!!!

          4

          89
        • zul effendi says:

          aku setju..kita sendiri yg x jaga islam betul2. apasal negara islam tpi ada kasino genting ..paling tinggi pulok di atas awan tu? korang pikir je lah. mlas nk ckp dah!

          16

          2
        • minah jambu - safety first says:

          minah jambu stuju sangat ngan kau D Dumb

          5

          1
      • LOL says:

        ya rabbi, apa kecoh2 ni. bukan rezeki nk peluk islam. siapa yg pernah dgn hans tu..maaf ckp lah ye…ucapan takziah dari ku. hehehe

        12

        2
      • Mat Ronggeng says:

        Now I know citarasa Hans…. Semua dia aim yg masuk pertandingan ratu…

        1) Elaine Dally – peserta ratu cantik Miss Malaysia.
        2) Erra Fazira – peserta ratu cantik Miss Malaysia.
        2) Neelofa – peserta Dewi Remaja
        3) Gabriela – peserta ratu cantik jugak…

        So Ratu-Chaser rupanya….

        Maaf ya Melati, Singaporean girl, minah tak cun mengadap komputer…. Korang semua kategory taste Nabil Ahmad je…

        36

        1
        • Anonymous says:

          Tapi dari 4 org tu Neelofa je yg bonsai. Hans tersilap kot dulu. Nasib la jumpa Gabriela ni balik. Seswai sgt!

          20

          1
        • Anonymous says:

          Sesuai dorang berdua ni.. Lagipun Gabriella ni pun muka nampak tua walaupun baru 28 tahun.. Sesuai sangat la dengan Hans tu.

          2

          0
      • yoyo says:

        like siyes 28y.o minah ni? igtkan 40…

        3

        0
      • miasara says:

        seach image si aileen ni..keluo plk gmbr dia danielle pki bra dengan bendera merika tu..perhh besar gak ea nasi lemak dd.. huhu

        0

        1
    • Kiah says:

      contoh dakwah yg terbaik adalah melalui… teladan yg baik n perbuatan!!!

      k byeeeee!!!!

      16

      0
    • melati says:

      cantik dan lebih sensasi dr si lopak.
      kesian lopak.. ko dgn fattah je lah tumpang glamer msing2.
      tu pun berlakon x sampai 15 episod. dah meroyan..kecoh!

      22

      2
    • Mat Terengganu Che Hafiz says:

      orang kristian biar kahwin dgn orang kristian jelah. Hans ni kuat sembah jesus, kalau kahwin dengan melayu terbantut lah Hans nak sembah jesus . Sekarang ni Hans dah boleh happy boleh pergi church setiap hari ahad dgn bakal bini dia.

      11

      1
      • Awek Borneo says:

        Siapa bilang kristian sembah jesus??

        6

        1
      • Anonymous says:

        Orang Kristian bukan sembah Jesus……bodoh bangang punya mat ganu

        5

        2
        • Anonymous says:

          Kristian catholic memang sembah jesus..kristian catholic dn protestant sikit lebih kurang..tetap sembah jesus.kau dah kenapa..takkan sembah kambing gurun

          2

          1
      • tazzy1603 says:

        hello christian tak sembah jesus k…..mana kamu tau christian tu sembah jesus….pernah sembah jesus ker sebelum ni….kesian….kalau ya pun tak perlu la sebut pasal agama disini…n kepada orang christian pls la jgn sebut pasal agama islam juga….agama tidak jahat ….manusia itu yg jahat ok…..siapa pun hans kawin jgn la kritik sgt….dah jodoh dia…..

        4

        0
        • Anonymous says:

          Lawak eh saya dengar kristian sembah jesus. Biarkan mereka berkata. Hihi.. kita just spread love and hormat menghormati… God bless us all.. amen.

          0

          1
    • Anonymous says:

      Dia kristianlah..tuhan dia jesus

      1

      0
  2. Lopah says:

    About time…for how long you will change gf like you change your underwear?

    10

    1
  3. jepsari says:

    urmm bkn hans ni dh masuk islam keee…ke aku yg salah….. T.T

    4

    14
    • Hajjah Norbaizura Adnan says:

      X lah tu. Ataupun keluar balik. Kalu masuk pon sbb nk pookie ko je dik..baik x pyh. Nmpk tk iklas jew. ..sbb nk kawin dgn ko punya psl. Besuk dh cerai, balik tunggang todi. Nk masuk islam sbb allah bukn nk kawin dgn ko semata. Sori, ni kenyataan. Akak ckp yg betol! Jgn sembur akak.

      17

      0
  4. Anonymous says:

    Belum masuk Islam lah yer? Ermmm

    4

    2
  5. Zack says:

    baguslah, kadang2 lelaki yg bukan Islam ni dia suka taste dgn pompuan2 Melayu tapi disebabkn dia harus convert …membuatkn dia rimas dan leceh.

    22

    0
  6. T says:

    Aku google nama Gabriella Johnson ni entah sapa2 jelah yg keluar..x popular ke?

    4

    0
  7. neelopa says:

    sampai hati dy tignggalkan neelopa huhuhuhhuKAKAKAHAKAHAKHAKAHAKAH

    14

    0
  8. Anonymous says:

    congrats in advance..at least kekal beragama Kristian.Salute!

    11

    3
    • Anonymous says:

      Betul. Aku Islam ni sokong kalau non Muslims x convert to Islam. Kalau setakat nak kawin peluk Islam, baik lupakan je lah. Bini jatuh tempat pertama, nombor dua ..Allah. Tak boleh camtu lah. Tu maknanya…terpaksa.
      Byk kat Msia ni. Surat nikah jer nama bin Abdullah, masjid pon x pernah langkah lepas kawin.

      33

      0
  9. kakikucinghitam says:

    sepadan! cantik

    3

    2
  10. Jenab says:

    kawin dgn org biasa senang. artis…semua org bini ko org dah gesel. lebih2 lagi pelakon.

    9

    1
  11. nor says:

    Betul ke 28,cam tak je…tanya ja

    6

    1
  12. Anonymous says:

    artis Ary Malik meninggal..innalillah

    4

    1
  13. anonymous says:

    at last kawin jugak Hans lepas couple dgn ramai artist melayu. nak tau jugak Lopa selalu ckp dia selalu minta penadpat Hans psl apa2,asyik sebut nama Hans jer.. ni dah nak kawin masih nak telepathy lagi dgn dia ker? Bakal isteri Hans ratu cantik, lofa skadar dewi katek…..memanjang dgn heesl 6 inc.Kadang tenguk dia pose sungguh tak lawa….

    18

    0
  14. Nazeeya says:

    Kesana kesini dengan perempuan Melayu, akhirnya tak kemana2, Ingatlahlah wanita2 Melayu jangan terpedaya dengan kekacakan seseorang tu.

    18

    0
  15. awie says:

    Miss Tourism tu woi woi woiiii…
    Si Lupah???

    4

    1
  16. Nonah Sendu says:

    Engko ni mana 1 Nara oii?? JOHNSON ke ROBINSON? buat la research btol2 sblom tulis..tau la nk cpt post berita hot..tajuk ngn isi lari jauh kot nama family pompuan 2!!

    5

    0
  17. Cik bunga says:

    Dia ni dari dlu dok bercinta. Tapi dia dok bercinta dgn pompuan melayu. Aku rasa dia x kawin kawin pon sbb dia x x mau convert. Sbb dia mcm kuat agama kristian dia. Skarang senang la nk kawin, sbb bakal isteri dia ni pon sbb muslim. Korang rasa?

    1

    1
  18. Anonymous says:

    Mak dia ni Sharmini Janet Chor baca english news TV3 12 midnight dulu. From Convent Green Lane. Sekarang ni Datin Sharmini Abdullah. Groomed to be a beauty queen. Congrats!

    3

    1
  19. Lucy says:

    Tahniah! Thank You God. My favourite Actor Hans…semoga bahagia bersama-sama Gabriella sepertimana kehendakNYA…

    1

    1
  20. loyalmalaysian says:

    Knape menyibok sgt dia Islam ke x? Itu pilihan dia la…

    0

    1
  21. ash says:

    Tahniah ketemu jodohnya
    mmg dh boleh agak si hans ni x nk convert to muslim
    kesian kat pompuan2 yg main cinta dgn dia
    bagus jgk la erra pilih emran dulu dr pilih dia ni
    walaupn sebenarnya erra salah jgk sbb main cinta dgn hans masa masih jd bini yusry
    hmmm… x pe la benda dh lepas pn
    so utk iktibar semua
    kalau lelaki tu ikhlas dengan Islam
    dia x tunggu sampai jumpa Mrs Right nye
    tp kalau cinta putus cinta putus
    paham2 sendiri jela
    by the way sy tgk rupa hans ni biasa jer bukan hensem sgt pn

    2

    1
  22. Anonymous says:

    Mana hans nak pilih kalo perangai mcm apa x layak nak jadik bini org…lu pikirlah sendiri kalo pompuan tu bagus punya dr atas pai bawah dr dlm dn luar mananye dia begelar JANDA tolol korang ne,ko jgn memain c hans ne muka mcm ne mmg standard klass punya. Kau ada?nak story pasal agama pulak,islam kew non muslim kew tu suka dia lah…ko ingt ko yg bg dia mkn ko yg sponser kawen dia bangang lu urg ne! Ataupun BODOH

    0

    1
  23. aku says:

    aummm sedap la hans…….kopek manis hahahah

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Hoi aku?! Ko gila ke

    0

    0
  25. Mat K says:

    Kah kah dapat yang lobos jugak, Hans.

    0

    0
  26. Cik Borneo says:

    Pada pendapat saya, hans isaac taklah hensem. Tapi saya nak juga ucapkan tahniah, semoga berbahagia selalu.

    3

    1
  27. mymireya says:

    Dia tengah menunggu hari bahagia, tup tup keluar cerita dari Ex bakal isteri dia, Labu, Labu, lantak kau lah.

    0

    0

Leave a Comment

Optional