Written by AbangNara | March 13th, 2009

hanny wahab pelakon drama wulan
Hanny Wahab, pelakon sinetron Wulan mati dibunuh selepas dirogol dalam rumahnya di Jakarta Barat, semalam. Mayatnya ditemui oleh anaknya yang bersiap ke sekolah, kehairanan kerana tidak menemui Hanny pada pagi tersebut. Kemaluan Hanny juga ada tanda-tanda dirogol malah terdapat tompokan air mani di’kawasan terbabit.

Anaknya, Ahmad terkejut melihat ibunya berbujur tanpa pakaian diatas katil dengan kesan luka di kepala tatkala membuka pintu bilik ibunya. Berdasarkan kenyataan Ahmad, katanya, Hanny ada di datangi tiga lelaki pada pukul 10 malam kejadian dan polis sedang menyiasat kemungkinan mereka terlibat dalam kejadian itu.

Setakat ini masih belum ada suspek yang di’tahan.

10 responses to Hanny Wahab, Pelakon Drama Wulan Dirogol Dan Dibunuh

  1. jinchi says:

    rip

    0
    0
    • JEMAAH HAJI says:

      sape xtahu berita terkini!ustaz asri penyanyi utama kumpulan rabbani baru saje pergi ke rahmantullah pada hari ini.jom kita sama2 sedekah alfatihah kepada rohnya..alfatihah…

      0
      0
  2. fasha sendat says:

    dia ni jadi apa dlm cite tu?

    0
    0
  3. Han says:

    rasanya yg jadi mak si baby ngn aline tu..

    0
    1
  4. flower says:

    ye ke..
    ntah ler..
    aku lupe la..cian kan dia..

    0
    0
  5. hasanah says:

    saya harap big is beautiful akan ada lagi di tv 9(malam)pada pukul 8.30 malam,rabu kerana masa itu sahaja yg saya ada.tolong!

    0
    0
  6. boxer hugo bosss says:

    da nk jd..kite pasrah je…

    0
    0
  7. trAnsFormeRs says:

    kesian………..

    0
    0
  8. pening says:

    Kesiannye…dah begitu suratan hidupnye…

    0
    0