Written by AbangNara | May 23rd, 2011

hanis zalikha dan izara

Siapa Hanis Zalikha? Ish, ish, ish. Biar betik korang tak tahu. Hanis Zalikha merupakan seorang penulis blog yang femes amous dan namanya telah dicari lebih banyak daripada Siti Nurhaliza menerusi Google pada tahun 2010. Sememangnya Hanis masih muda remaja dan sesuai untuk dijadikan cover depan majalah Remaja.

Siapa Izara? Abang Nara tak tahu ejaan nama sebenarnya sama ada Izara ataupun Ixara. Tetapi Izara ialah naib juara pertandingan Dewi Remaja 2010. Dulu Abang Nara pernah kongsikan beberapa keping gambar Ixara untuk tatapan anda semua. Memang cantik orangnya kalau tak macam mana boleh dapat naib juara kan?

Apa tunggu lagi? Dapatkan majalah Remaja bulan ini untuk mengetahui rahsia 2 gadis yang masih single mingle ini. Mana tahu ada tips-tips untuk korang mengorat dia. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Hanis Zalikha & Izara Dewi Remaja Dalam Majalah Remaja

  1. aku org hebat says:

    saya yang pertama. i love HZ. sweettt..

    0

    0
  2. aku org hebat says:

    aku yang pertama. hanis zalikha lawa. haha. suka :)

    0

    0
  3. chik says:

    sape dorang ni..

    0

    0
  4. secret says:

    ingatkan rossa tadi.
    erm… masa muda- muda dulu rajin jugak lah beli remaja. da tua- tua ni, tengok kaver je.hehe
    ilmu dalam majalah remaja tu dah lengkap dah dalam kepala. paling kelakar, gambar- gambar model time secret sekolah menengah(2002-2003) keluar balik tahun 2011? haha

    0

    0
  5. Didie says:

    Cantik..

    0

    0
  6. Y3n says:

    serious aku ndak kenal

    0

    0
  7. petua hamil says:

    waa,hanis zalikha jd cover majalah remaja..kna beli nih..

    0

    0
  8. coki coki says:

    ixara de bf da la. kapel ngan kwn aku. bekepok2 pic diorg aku tgk da. b4 this de bf die upload lam fb tapi pas ramai cam,die buang da pic diorang.

    0

    0
    • kapas says:

      yup!!! aku pn penah tgk pic diorang gak. lpk club gak kot sal de 1 pic 2 cm kt club. but we all xde lak nk curik2 pic diorg sal dat time xtau die spe.kuikuikui. eh coki..tah2 we know each other kot.hahaha

      0

      0
  9. Farah says:

    Ya Allah,.cantik ciptaan Tuhan ini..hargai kecantikkan mu dengan amalan dan budi bahasa

    0

    0
  10. mom buhsan says:

    xsilap yg lakon keranamu laila tu ixara kan????tgk gk cite tu tp tgk nromen aka nomiang bw watak ketua kuarge…nyampah nengok

    0

    0
  11. Dauspozi says:

    Suka Ixara… HZ??.. hmm, entahlah.. kurang minat beliau.. =)

    0

    0
  12. wow!
    wee..
    wuuhuuuuuuuu…..

    0

    0
  13. Aku says:

    Dua2 nie da ada bf la Nara. Ang kaji selidik dulu la br canang.. Hanis Zalikha dok kapel ngan budak APFT. Nama Faizal Hadi.. Budak Hadi tu mmg handsome xingat, kdg mcm korea pun ada jugak aku tgk… Dia bukan jenis org yg canang kisah cinta kt blog mcm sorang tu tp kaji selidik la dulu ye Nara baru btl2 org pggil paparazi..jgn harapkan copy paste cerita dr blog jiran je..huhuhu

    0

    0
  14. Aku says:

    Hanis Zalikha da de bf la Nara..nama Faizal Hadi. Budak pilot kt APFT. Dia bukan jenis org yg nk canang kisah cinta kt blog mcm sorang tu tp klau ang nk jadi paparazi sejati, kaji selidik la dulu sblom post cite kt sini. Jgn hrp dok copy paste cite gosip dr blog jiran je.

    0

    0
  15. aku tahu says:

    aku knl hz, 1 uitm dgn aku. 1 kolj 1 wing lagi..
    tp dia xmcm diri dia la..
    dkt blog mcm pramah bagai..
    dkt uitm hampeh,,snyap, x senyum xtgur,,
    even yasin wing pun dia xdtg..
    haishh

    0

    0
    • Jabun says:

      gitu ke derr

      nyaris aku nk ngorat tdi

      lau camni kensel jelah

      he he he..

      0

      0
    • Suria Pagi says:

      aku duk wing sblah die.. yasin blik aku die dtg jew.. ko ni memang mulut longkang sawah! nak jaja cite org lah tu..

      0

      0
    • amjadah says:

      ape lah kau nie…aku nie 1 kolej dgn die takde hal pun..
      bese lah org fames ames…tak kan lah nak jd peramah sgt…
      kang ade yg kate berlagak pule…paham2 je lah…myb die jenis tak amek taw hal wing kau…dah senior…seniority kat uitm segamat kan hebat..lagi2 kat kolej sektor c!! haha
      aku penah amek wuduk sblh die…okey je…tah2 kau yg sombong perasan bagus…hak3….sori yer, chill sudey…
      setakat yasin tak pegi ape ade hal… =)

      0

      0
  16. solenski says:

    sorg mcm amy mastura, yg sorg lagi mcm rossa

    0

    0
  17. yahoo1 says:

    nape aku rs HZ ni cm fake ek? pastu cm bajet cool..my arse..ur face aint exotic sgt pon..harap tinggi je..btw i lg suke foloow cari.com.my lg best n terkini ahakz!

    0

    0
  18. julya says:

    ixara..bf dia anak somebody….kalau sebut sure sume org kenal…

    0

    0
  19. 2523233 says:

    2523233 beers on the wall.

    0

    0
  20. muahah says:

    napa xleh komen nie?

    0

    0
  21. I found your weblog web site on google and check a few of your early posts. Continue to maintain up the excellent operate. I simply further up your RSS feed to my MSN Information Reader. In search of forward to reading more from you later on!

    0

    0