Written by AbangNara | September 4th, 2009

Khabarnya orang kaya Timur Leste yang jadi ‘amore’ Kris Dayanti namanya Rahul Lemos. dengar nama pon dah tau bukan orang islam. Tapi ‘ganteng’ jugak sih Pak Rahul ni ya. Mungkin sebab itu KD tergoyah hati..

Isteri Pak Rahul pon cakap yang Rahul dan KD dah jumpa banyak kali untuk makan malam peribadi. Tapi KD kata,mana ada sih? Baru sekalik aku pegi ke Timur Leste…’

Tapi ada lagi, ada orang kata yang masa KD pegi Timur Leste untuk buat persembahan tu, dia duduk kat Hotel Timur nombor bilik 119. Pastu Pak Rahul ni pon book hotel sama, nombor bilik 112.  Dekat bangat tu….kalau kentut pon boleh bau.

Pastu yang lebih menghangatkan ,masa buat persembahan tu, KD telah dicium oleh PM Timur Leste, Xanana Gusmao.

Alahai, Kris Dayanti, cobalah untuk setia~!!

633 responses to (HANGAT) Inikah ‘Amor’ Kris Dayanti?

  1. violet says:

    adeh…
    maen cium2 lak..
    malu aku….

  2. rienaali says:

    xtau nk ckp per ntah,,,heheh
    kesian kat anang n anak2 dia,,,

  3. LaLuNa says:

    erkk..

  4. chikayu says:

    hai….

  5. nenekpunkz says:

    uweks..rasa mcm nak muntaz!!

  6. chikayu says:

    biasa la pompuan……… klu dah rasa cantek macam tu la..

  7. LaLuNa says:

    tadik mase aku sebok piley2 kasut.aku terjumpe kawan masa sekolah..yang sedeynya baru taun lepas kawen taun ni dah cerai..adoi..

    • hantupensil says:

      itu la len kali sblum kawen pastikan lelaki tu ada ilmu ugama…
      bole bimbing isteri…
      insyallah bhagia…

  8. Kak Nara says:

    KD cantik…mmg asal2 dia ni cantik, lepas buat segala macam surgery makin cantik tapi tak ori dah ler..

    I like KD, lagu2 dia bes!

    bila jadi camni, hmmmm…..

  9. Penari Poco2 says:

    aries…
    kita sambung ceta ttg prob ko kat sini yer…

  10. aries_april says:

    eh…
    cium?

    • awekmas says:

      aries citer pa…awatnya u arini…sedih ja..dah la td violet nyanyi lagu aku x biasa…sadisnya i dgq…

  11. Penari Poco2 says:

    murahnyer harga sebuah maruah…
    errrmmm…alahai…

  12. nenekpunkz says:

    haha..hansem lgi anang!!

  13. hantupensil says:

    amore maksudnya cinta…
    huhuhuhu…

    tapi kd mesti pndang uwang…
    hehehe

  14. Penari Poco2 says:

    aries…
    mak ko betul2 ker paksa ko kawen nie…
    kalo ko xnak…xjd kan…

  15. Penari Poco2 says:

    ciom laki tua…
    weekksss…

  16. eclipse says:

    adoi…keje byk plak…
    hai sume….
    aku juz smpt say hi jer…
    nti join korg blk…
    tatatititutu…

  17. aries_april says:

    TT ni under indon dlu kan?

  18. Jojio says:

    Tak mau aku….sumer bole cium…..

  19. new moon says:

    uwekkk!!gwlinye aku tgk……………….mnmbahkn tensen kt benak otak aku ni………!

  20. aries_april says:

    mas….
    i dont think that guy tu takdir aries…
    aries xnk.

    • awekmas says:

      kalo u x mau beter u habaq kat ur mom baik2..diz is ur future..i advise ja..i pun sedih gak ni kan dah tringat boyefren lama..warghhh..hampeh mcm si kd ni lah..tp xpa..maybe ada insan lain lg yg terbaik wat kita..sabaq na

    • Penari Poco2 says:

      mmg betul lar kalo kite xnak…
      xnak lar kan…mana leh main paksa2…
      aku dulu sama jerk cam ko nie…
      tp aku tolak baik2…msh mentah lg…
      pastu aku kene pyakit misteri hmpr 3 tahun…

  21. Penari Poco2 says:

    betul ker yg brmbut pjg tue KD…
    xclear aarrr…

  22. aries_april says:

    bhsa apa ar TT guna lat sna?
    jawa?
    or eng?
    coz ngra tu dkt darwin australia…
    kat indon gak…

  23. yula says:

    awekmas org kedah ka

  24. mae says:

    DK tu kan kawan Siti Nurhaliza … jangan tempias perangai nya dah ler …

  25. Kak Nara says:

    ada video KD masa kena cium tu…..

    step by step..kang korang terkejut plak tgk video tu..hehe

  26. Penari Poco2 says:

    kbykn artis xleh jaga diri sendiri…
    sorry…

  27. syamiza says:

    Assalammualaikum……….

  28. syamiza says:

    hai kengkawan……
    apa citer arini?

  29. aries_april says:

    Pendudukan Indonesia di Timor Timur (sekarang Timor Leste) bermula pada bulan Disember 1975 sehingga Oktober 1999, dan mengorbankan kira-kira 100,000 penduduk Timor.[1]

    Selepas berabad-abad Timor Timur berada dalam jajahan Portugis, rampasan kuasa di Portugal pada tahun 1974 membawa kepada pembebasan koloni-koloni Portugis termasuk Timor Timur. Situasi ini juga membawa kepada ketidakstabilan Timor Timur dan masa depan yang tidak jelas. Selepas satu perang saudara kecil, parti pro-kemerdekaan FRETILIN mengisytiharkan kemenangan di ibu kota Dili dan mengisytiharkan kemerdekaan Timor Timur pada 28 November 1975. Dengan menggunakan alasan bahawa terdapat pemimpin Timor Timur yang meminta pertolongan, tentera Indonesia melanggar Timor Timur pada 7 Disember 1979 dan memusnahkan semua penentangan bersenjata yang menentang mereka. Dengan mempergunakan “Perhimpunan Popular”, Indonesia mengisytiharkan Timor Timur sebagai satu wilayah Indonesia. Selama 25 tahun, penduduk Timor Timur menderita hukuman yang berat sebelah, seksaan dan kebuluran. Pembunuhan beramai-ramai Santa Cruz pada tahun 1991 menyebabkan kemarahan antarabangsa. Penentangan terhadap pendudukan Indonesia tetap kuat [2]dan pada tahun 1996, Hadiah Nobel untuk keamanan diberi kepada dua orang lelaki dari Timor Timur, Calos Filipe Ximenes Belo dan Jose Ramos-Horta kerana usaha mereka menghentikan pendudukan Indonesia secara aman. Satu referendum pada tahun 1999 untuk memilih masa depan Timor Timur menunjukkan keputusan majoriti yang sangat besar untuk kemerdekaan dan pada tahun 2002, Timor Timur menjadi sebuah negara yang merdeka.

    Sejurus selepas pendudukan Indonesia, Perhimpunan Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu dan Majlis Keselamatan meluluskan resolusi mengutuk tindakan Indonesia dan mahukan negara itu segera undur dari bumi Timor Timur. Kerajaan Amerika Syarikat, Australia, dan Britain walau bagaimanapun sangat menyokong Indonesia sepanjang pendudukan tersebut. Presiden AS Gerald Ford dan Setiausaha Negara Henry Kissinger berjumpa dengan Presiden Indonesia Suharto pada hari sebelum pencerobohan dan dilaporkan memberi lampu hijau untuk menceroboh[3]. Hanya Australia dan Indonesia yang mengiktiraf Timor Timur sebagai wilayah Indonesia dan kemudian mula berunding sesama sendiri untuk membolot sumber-sumber asli di Timor Timur. Kerajaan lain termasuk Jepun, Kanada dan Malaysia juga menyokong pemerintah Indonesia. Pencerobohan dan sekatan ke atas gerakan kemerdekaan Timor Timur bagaimanapun menjatuhkan reputasi dan kredibiliti Indonesia di peringkat antarabangsa.[4]

    Selepas undi untuk kemerdekaan pada tahun 1999, kumpulan separa tentera yang bekerja untuk tentera Indonesia melakukan keganasan terakhir yang menyaksikan kemusnahan hampir seluruh infrastruktur Timor Timur. Selepas tentera Indonesia meninggalkan Timor Timur, Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu mentadbir Timor Timur selama dua tahun dan menubuhkan unit untuk menyiasat kekejaman yang dilakukan semasa tahun 1999. Skopnya yang terhad dan jumlah kecil hukuman yang dijatuhkan oleh mahkamah Indonesia menyebabkan seruan oleh pemerhati untuk menubuhkan tribunal antarabangsa untuk Timor Timur[5]

  30. aries_april says:

    Portugis pertama kali sampai di Timor pada kurun ke-16 dan pada tahun 1702, Timor Timur berada di bawah jajahan pentadbiran Portugis.[6] Pemerintahan Portugis tidak begitu kuat sehinggalah pulau itu dibahagikan dengan pihak Belanda pada tahun 1860.[7] Sebagai satu medan pertempuran yang penting semasa Perang Pasifik, Timor Timur diduduki oleh 20,000 tentera Jepun. Pertempuran tersebut berhasil mengelakkan Australia dari dijajah Jepun tetapi menyebabkan kematian 60,000 orang Timor Timur.

    Apabila Indonesia berjaya mendapat kemerdekaan selepas Perang Dunia Kedua di bawah pimpinan Sukarno, ia tidak mendakwa mengawal Timor Timur dan juga tidak membantah pemerintahan Portugis ke atas pulau tersebut. Pemberontakan tahun 1959 ke atas Portugis juga tidak disokong oleh pemerintah Indonesia.[8] Satu dokumen Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu tahun 1962 menyatakan: “pemerintah Indonesia telah mengisytiharkan ia mahu memelihara hubungan baik dengan Portugal dan ia tiada hak ke atas Timor Portugis…”.[9] Jaminan ini berterusan sehingga Suharto berkuasa pada tahun 1965. Seorang pegawai Indonesia mengumumkan pada bulan Disember 1974: “Indonesia tiada cita-cita meluaskan wilayah; … Jadi tiada persoalan yang Indonesia mahu mengambil Timor Portugis.”[10]

    Pada tahun 1974, rampasan kuasa di Lisbon menyebabkan perubahan besar dalam hubungan Portugal dan koloninya Timor. Pemerintah Portugal yang baru mahu melepaskan tanah koloninya Timor Timur. Perkara pertama adalah membuka politik

  31. eclipse says:

    yes!aku dh free…tp jap jer…
    kul 3.30 ade miting lak…
    dtg blk skt kpl aku ney…huhu

  32. tOmEii says:

    heloooo bro n sis……
    xabis2 psl kd ni yek….
    bohsannnnnnn………

    mcm geli je tgk die cium ngn laki tua tue….
    auw…….

  33. aries_april says:

    saja boring antu…
    sjrh pon ok gak.

  34. Penari Poco2 says:

    aku nk out japs…
    nak lawat Yang DiPertuan Agung kat bank…
    nanti sbg blik k…

  35. aries_april says:

    TENSION…….

  36. eclipse says:

    awekmas…dimana cowokmu…??
    dia mesti kangen bangat sm KD ney…HUHU..
    ngak dpt cewek msia pon ngak apa…cewek indon lg mantop…huahuahua…

  37. virgo says:

    nape ekk KD jd cam tue…die kn dh gie haji….

  38. aries_april says:

    RY MKN DKT…
    ARIES TKT LA.

  39. violet says:

    yebe yeba..
    aku kembali……
    weehuuuuuuuuuuuuuuuuu

  40. eclipse says:

    aku suka singkong…
    ko suka kingkong…ho..ho…ho…horlicks…

  41. aries_april says:

    bla smua akn kmbl normal.?

  42. new moon says:

    tensyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn…………………………………………………………………..

    • violet says:

      ala ala syg…..
      nape tensen nih…

      nah amik susu nih…
      huhu

    • syamiza says:

      laaa……sorang lagi……
      naper semua org tension niee…..
      istigfar bebanyak……

    • virgo says:

      sabo ler…..jgn tnsion2….

      • Jojio says:

        Kalu tension jugak minum air sirappp….

      • new moon says:

        xde sape nk pinang pon…..bengang n pnas ati dpt bos tongong!!moon practical je miza, blh die xtau moon abes bile…mane xbengang nye!nmpk sgt x amek tau psl staff…nympah!die igt org abes bln 10 pdhl ari 1st msuk ritu dh siap bg surat smua tp xtau gk lg!!gram!!dh la org blaja communication, die bg task grafik!ni lawak ke ape??pastu bile org xreti nk gune software2 jadah tu nk perli2 plak!heee…..rse nk lepuk je!!bengong bangang tongong!!*%&%&%&*$^#$#@#@^()(&^%$#%^*%

  43. hantupensil says:

    Malam bulan berendang
    Berwarna biru di cermin kali
    Mata air memancar
    Mengilap mata yang lama kabur

    Derita perlakukan
    Gerlapan malam
    Di kaki gunung bertudung kabus
    Syahdu lagu berdendang
    Melamar kasih sayup membisik
    Membelai sukmaku
    Berkurun rindu agak pendita

  44. LaLuNa says:

    ape la kene ngan server opis aku nih..

  45. aries_april says:

    tp yula…
    nangis pn xda gna dh..
    mak dh trma…
    mjls prtngn 3rd raya ni…
    aries tkt…
    aries cma jmpa jln bntu…

  46. aries_april says:

    bla u all ckp ttng raya…ati aries mngis…
    sdh sngt…..

  47. violet says:

    pic tu cium molot ke pipi eg???
    jhtnyer aku
    hehe

  48. syamiza says:

    aries ngan bulan yg ader masalah tu….
    meh lerr kita kongsi masalah tu sesama…..
    cuba cakap betul2…..
    mana tau kitaorg leh tolong settlekan….
    jgn la pendam sensorang…..
    kang gilo di bueknyo……
    criter laaaaaa apa masalah korang…..

  49. aries_april says:

    antu…
    tlng citer kat miza jab…..

  50. aries_april says:

    aries rsa cam nk lri ja ari tu…
    tp aries tkt mak dpt malu lak….

  51. aries_april says:

    aries trs trng ja…
    actually…
    aries prnh couple ngan srng laki ni…
    prob dia…
    mak mmg x ska laki tu…
    n ask me tuk pisah…
    then mak stil syak aries ngan that guy…
    same time kwn late father aries dtng brkira…
    mak trma….
    aries nk bt cam na g?
    ari nya makin dkt.

    • syamiza says:

      oooo… jd yg nak masuk meminang ni mak ries memang kenal laaa…….

      • aries_april says:

        aries xleh trma…
        orng yg tk prnh ada dlm ati aries…
        klau kmi kwn…
        atleast aries leh trma…tu pn…depend kat keadaan lah…
        tp aries mmg xnk dia…
        aries knl baik bruk dia….
        tk tau nk mnta tlng sapa g…
        smau fmly dh stju….

    • violet says:

      ok awk ckp kt mak awk

      mak sy dgn dia dh putus..xder per pun..
      sy muda lg mak..sy belum bersedia.

      • aries_april says:

        no!
        i know my mom….
        she never trust me lps smua tu trjdi…
        bla aries kluar ngan kwn2x pn…
        siap cntc aries tiap msa….

    • yula says:

      ko ckp la xnak kawen dng laki tu
      aduh…kalu bab mak ayah ni
      sosah ni
      ko ckp nk smbung blajar xleh ker..
      nape mak ko xbg ko ngan bf ko tu

      • aries_april says:

        aries x leh citer kat sni sapa that guy yg prng aries cnta…
        coz aries tkt ada orng xleh trma…..

        cma…mmg mak x prnh restu hbngn aries ngan that guy.

    • awekmas says:

      jalan nk setle…u slow talk ja dgn dat guy yg nak u kawin tu..ckp u dah ada pilihan ati..ckp cara baik lah jgn mengamuk plak..kita kan wanita melayu penuh adat sopan cewah

  52. aries_april says:

    aries xda sapa2x ….
    cam na aries nk cari that guy…
    now he stil dubai….
    how 2 cntc?

  53. asparagus says:

    1st

  54. asparagus says:

    lame betol x komen kar nara…. heheheh

  55. aries_april says:

    aries dh lth nangis…
    aries rs x ckp kuat nk tnggung smua ni..

  56. aries_april says:

    aries 22…
    that guy 25.
    ok…
    be honest la…
    sbb aries tk ska that guy…
    he try 2 rape me….
    n i told mom ready…
    n mom never trust me.

  57. asparagus says:

    tinggal je la jantan tu…

    setiap manusia dah di tetapkan jodoh masing atas muke bumi ni….

    jgn risau… u still young…

    perjalanan masih jauh…penuhkan ilmu di dada….

    kenali dunia ni dengan segala sumber….

    • Penari Poco2 says:

      tu lar…
      abg ragus lambat sgt nak pinang aries…
      tinggal kurang 3 mgu jer lg…
      cpt2 lar abg ragus merisik si aries nie…
      cepat lar abg ragus…cepat…

    • awekmas says:

      ya i sokong….u beter ckp lg dan lg dgn ur mom..ok.

  58. aries_april says:

    now…
    apa prlu aries bt…
    mak n fmly mmg x caya…
    dia orng thu that guy mmg baik…
    n aries akui…
    dia sntsa nmpk baik kat fmly aries….

    • violet says:

      ckp je xnk…
      sok2 aries gak merana,…

    • awekmas says:

      ish ish isg ganazzznya poco wakaka..x sabaq2 nampak..i pun dulu ada gak pengalaman mcm tu..tp critenya twin i yg nk kena kawin bkn i…tp time tunang tu twin i xmau last minit…then i yg kena ganti…sebab serupa so diorg x leh cam…them wat im going to do…i truz terang ja dgn mamat tu…lucky depa dpt trima…now mamat tu dah kawin pon dgn org len…

  59. asparagus says:

    maaf la…

    abg dah jumpe kekasih ati….yg abg dah idam2kan…

    alhamdullah… tuhan maha kaya…

    jika pasangan itu jahat, maka jahatla pasangan tu…

    jika baik, baik la pasangan….

    aries masih muda…..kenape nak risau…? abg pun 30an….

    my sweetheart pun 28 ……

    so, jgn giv up….

  60. akunakbalik says:

    nape mak aries x suka guy yg aries suke..?
    mesti ade sebab kn..
    sy pon dulu mcm tu gak..
    suka sgt dgn sorg ni..
    tp fmly btol2 tentang..
    tp bdk tu x slh pape pn..
    baik je..
    die pon sygkan mak sy sb mak sy lyn die baik mula2..
    tapi last2 x kemana jugak..
    buatla solat istikharah..
    tgk cmne..
    xpun, mak soh tunang kn, so, tunang jela..
    pastu putuskan..
    kire dh btunang ckup baik la tu..
    kire ikot gak r ckp die, at least..
    haha..
    merepek tol aku..

  61. Penari Poco2 says:

    ooohhhh…sepinya dihatiku ini…
    aries…bwk2 bsabar yer…

  62. zhang zi yi says:

    patut le KD suka tengok muka pun tau mesti pandai menunggang.

  63. aries_april says:

    I’ve to go now…
    friend…
    please pray to me…
    I reallly need that.
    I have no idea…
    I alone now…nobody wit me…
    I never love him…
    I wont that guy become my future hubby.
    same time I really love my mom…
    she also force me…

  64. akunakbalik says:

    xleh mntk tlg pakcik makcik yg rapat ke g slow talk ngan mak aries..
    laki cmtu pyh la..
    tu setan btopengkan homo sapien tu..

  65. Jojio says:

    Try dulu idea2 yg ada ni, kalu tak jalan jugak jangan risau, ada lagi 18 hari, dan jagan risau bertunang bukannya ending citer ni…..

  66. violet says:

    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  67. Penari Poco2 says:

    mana video nyer kak nara…???
    dah boring tahap mr. bean dah nie…

  68. awekmas says:

    wawawawa…poco swak kat mana…my dad asal d sibu swak…

  69. awekmas says:

    now stay kat sepang..erm muka i x tau lah..nanti u habaqlah wen kita ada peluang jumpa…sat g i naik lif tekan2 x naik wawawa.miza sabaq na…air oren tu x lari…

  70. violet says:

    la
    xder org ker

  71. syamiza says:

    korank buka posa ni masak ke beli?

  72. syamiza says:

    test… test…..
    mana dorang nieee?
    senyap jer?
    bos marah ke apa?
    ke dah balik…….

  73. awekmas says:

    u x posa eh yula…hehehe.i nak masak ayam masak merah n acar timun…coz arini i duty masak wawawa…rotate tu miza

  74. nicang says:

    kris…kris…

  75. hantupensil says:

    arghhh…penatnya…
    jalan jem giler…

    dahagaaaa…..

  76. violet says:

    helllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  77. violet says:

    ade org xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  78. violet says:

    out la.
    korang ni sume dh lik…
    :(

  79. virgo says:

    sume org dh blk ker….
    chow dulu lar……

  80. Zaza Muhammad says:

    hmm aku xpenah minat dia, stakat suke lelagu dia tu ade aaa…
    ni dah jadi cam lagu dia…cahaya…”dosakah aku bila dicintaimu, bila jalinan hati kini menderaku… eh btul ke lirik lagu nih…ala lebih kurang aaa…
    Mmg kite xble halang org suke kan kite, hati org…beyond power.. TAPI klu dah status isteri tu, sendri mau ingat aaa… akal kan ade..Lu pklah sendri

  81. ceh org timor leste rupenye bf baru die……
    ish3……busuk arr……..hihihi…………..

  82. KD,tak pernah minat pun…suka pun tak…artis wanita indon yg aku minat cuma acha jer…

  83. syamiza says:

    poco………… antu ………………awekmas………………. kuar arr…… meh lerr online sama2……. esok miza cuti leh la berborak ngan korank sampai sahur pun tak perr……

  84. syamiza says:

    koknyer bertadarus kot…………. senyap sunyi sepi jerr…..
    kak nara ngan abg nara pun tak der niee……

  85. syamiza says:

    klik2 dpt duit?
    dah klik2 byk kali tapi tak dpt duit pun……
    buat camner? byk ker dpt duit?
    buat [projek apa? sah ke haram?
    ekekekkekekek…. tanya jer tau….. jgn marah….

  86. syamiza says:

    mana da dorang nie….. ajak berborak…. tapi tinggalkan aku sensorang…… adoiiiii laaa……

  87. syamiza says:

    hermione…. umur ko baper eg?
    dah kawin ke solo lg?
    dok kat ner…….
    kita ni dah lama bersua….. tpi tak kenal2 lagi….
    baru nak kenal….. berukband selalu kacau daun…..

    • aq xle brtau pasal peribadi…..
      coz takut org dpt trace aq sape…hihihi….
      yelar aq ni kan salu kutuk2 kt cni rase malu pulak…..
      lagipon aq kt luar sbnarnye sopan santun gtu…….
      wakakaka………sori ek miza……..

  88. syamiza says:

    lor……………. tido dah kerrrr korank niee….?

  89. jetsukhoi 30MKM says:

    haloha…everybodi..miza hermione

  90. ricky says:

    cpt ada page baru…huhu

  91. gosipgurlfea says:

    K-D ngan laki dia camna plak???? aku tak sempat update la……

  92. gurlz says:

    slumber gilozz kiz2
    btl2 taengat akhirat oohh

  93. Zaza Muhammad says:

    AKu seriau kekdg dgr nama Timur Leste. Masa zaman Timur Timur lu, kang diorg tengah bergolak, aku ade aa trima email, gambo ngeri, kejam tol diorg bunuh org potong kapla pastu mempersendakan mayat2 tu, ade tu dia letak kepala atas meja pastu letak rokok kat mulut…. aku tatau aaa samada mayat tu org baik ke jahat ke muslim ke non muslim ke tp tetap manusia… bangkai binatang pun kite xble seksa inikan plak manusia….

  94. violet says:

    kak nara…
    ari ni xder org…
    meh la tmn violet chat..
    hehe

    new page plssss
    ;)

  95. ANneDeSilva says:

    morning Kak Nara…

  96. ANneDeSilva says:

    ?????

  97. ANneDeSilva says:

    takde org kew?

  98. ANneDeSilva says:

    oh ada org..
    sorg jek?

  99. pening says:

    KD main kayu 3 = dpt talak 3, kire adilla tu…

  100. hantupensil says:

    hellooo to KD…. ;)

  101. violet says:

    bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  102. tOmEii says:

    ASKUM……..

  103. tOmEii says:

    LOL xde org jwb slm aq…heheh

  104. tOmEii says:

    pesl bn sengal je nie….
    bsn gler…..
    sush nk komenla…..

  105. tOmEii says:

    bestny lyn lagu raya…..
    sedey jek rseny……

  106. violet says:

    sungguh ku xmampu..
    menahan lapor..
    ah ah…

  107. sasha fierce says:

    kadang2 chat jg
    tp bnyak laki gersang
    bosan…

  108. violet says:

    helo..
    ada org x..??

    aku disini..
    kamu semua dimana??

  109. syamiza says:

    Salam…..

  110. syamiza says:

    hi…. korank citer pasal per??

  111. syamiza says:

    yula, tomei ngan voilet cadang nak masak per ari ni?

  112. violet says:

    ye kwn2
    moh p next page ye…………………..

  113. mek_ani says:

    Ini bukan GANTENG..tapi HANJENG!!!

  114. hmm dia kejar org kaya jerk..
    cuba kalau mamat tu jd cleaner kat hotel dia mnginap lansung dia x pandang..

  115. wowo says:

    suka ati dia la, mls pikir psl artis indo.

    indonisiaalah!!

  116. wan_kun says:

    whore.. bitch.. slut…

    mcm sial la indon… F*#k oFF…

  117. jacky says:

    Saya kira KD dan Rahul Lemos mengerti benar apa arti hak asasi manusia yg fundamental dan mereka sudah laksanakan tugasnya tiap kali ketemu…hhh…

  118. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

  119. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  120. Ana admi says:

    pls la..xkacak lnsung..huhu