Written by AbangNara | March 24th, 2014

Ya memang kasihan menjadi insan yang bernama Hanez Suraya di saat ini. Semua benda yang dilakukan pasti mendapat tentangan daripada orang ramai. Seperti yang pernah Abang Nara beritahu, sebelum ini ada pihak yang mengecam dan mengugut mahu melempar telur ketika teater Projek Kahwin yang melibatkan Hanez Suraya.

hanez suraya

Namun Hanez menerusi Utusan Malaysia semalam tidak menunjukkan rasa gentarnya terhadap ugutan tersebut. Kata Hanez:-

Saya tahu mengenai hal ini sejak selepas berlangsungnya sidang media mengenai penjelasan isu merampas suami orang tempoh hari. Ada pihak nak serang saya dengan telurlah, kasutlah, macam-macam yang saya dengar. Bagi saya, kalau nak baling, balinglah.

Tapi kena ingat, pihak Istana Budaya (IB) pun ada kawalan yang ketat. Kalau bercakap, gunalah akal. Jangan main cakap saja. Bukanlah saya minta hal itu berlaku tapi kita kena fikir.

hanez

Hanez juga memaklumkan yang walaupun ditimpa kontroversi ini, dirinya masih meneruskan kehidupan seperti biasa. Tambah Hanez lagi:-

Saya masih keluar. Tidaklah sampai mahu berkurung saja di rumah. Kalau tidak, susahlah nak buat kerja. Setakat ini Alhamdulillah, saya selamat dan tak ada apa-apa berlaku. Namun saya ambil langkah berhati-hati. Kalau keluar saya akan pastikan berteman. Romie juga berpesan agar saya tidak keluar berseorangan, demi keselamatan

Rasanya tak mungkin tragedi baling telur akan berlaku di Istana Budaya kerana kawalan keselamatan yang ketat. Hanez tak perlu risau. Cuma mungkin ketika keluar berjalan-jalan kena berhati-hati sedikit. Mana tahu ada pihak yang bengang sehingga mengambil keputusan memarahi Hanez di khalayak ramai.

154 responses to Hanez Suraya Tak Takut Dibaling Telur

  1. ihatePERAMPAS says:

    menempah maut perempuan ni.. dan statement paling bodoh dikalangan para artis.. dasar perempuan hijack laki org! puiiii!

    0

    0
    • Ron95 says:

      euuwwwww… hanez surayoooooo… romie pesan apa lg??? romie tak pesan ke mlm nanti kena pakai baju tido seksi colour apa???????? euwwwwww…….

      0

      0
      • kusss semangat says:

        dua tiga kucing berlari
        mana sama si kucing belang
        romie & hanez suka main tarik tali
        bab bg statement masing2 dah mcm gebang

        0

        0
        • Mak Guard says:

          telur ayam telur itik,
          telur dibuat gulai tempoyak,
          hanez dan telur tersangat la cantik,
          rasa mcm nak sepak-sepak :) :) :)

          0

          0
        • miss ynwa says:

          jgn lah bodoh baghal sgt hanez oi….dlm IB mmg la ketat kat luar mcm tak bole paling plak? :) bukan kasut je ko dpt..takut ko dibaling dgn batu jek..rasa la ko sakitnye,,, telur tmbelang ape de hal..busuk bole mandi…batu? tak calar bengkak2 kulit ko?hihihik..betina ANGKUH!

          0

          0
        • Anonymous says:

          statement bunuh diri .. hanez cabar haters dia tu .. siap pelekehkan lagi niat haters2 dia ..

          0

          0
        • joey says:

          KO INGAT ADA KE ORANG NAK TENGOK KO BELAKON TUH. PUIHHHHH!!!! BELAKON DAH LA KELAUT, STATEMENT BAJET SUCI GILA. MENYAMPAH AKU! PENAMPOR KANG!

          0

          0
        • lynn says:

          aku tak pernah tengok dia ni berlakon. sekali aku usha video dia bagi statement kat rotikaya, punyalah sengau betina ni. lain disoal, lain dijawabnye. sengau + sengal. bangang + bodoh.

          kalau aku jumpa kau kat luar, aku baling kau dgn batu jalan tu!

          0

          0
        • eh idop lagi tino nie…..
          pesan kat romi gak kalo ko kena baling telur busok mcm mulot ko yg serupa bau jamban tsumbat, dia nk kena baling jugak x ???
          leh aku sdiakan telur lebih2 khas utk HS n ROMI phuiiiiii….
          xpe2……aku ikhlas…..

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          ni saudari hanez…aku kalau ada sana..aku takder nak baling ko telur ker..bg ko kasut ker…aku akan tala “my ass” ke muka ko…biar hitam muka ko..kepada asal..ko pon dah tak pakai aura white kan?ha…..baru ko tau erti kesengsaraan..ko ingat ko putih, ko lawa? ko ingat muka ko takleh hitam? muka ko akan jadi hitam (pandangan orang) sbb hati ko hitam berkeladak!!!!!satu lagi..baik ko senyap selagi ko tak kawin dgn romie sbb aku mmg seriously menyampah tgk muka ko!!!

          0

          0
        • saya sokong Hanez. berani kerana benar. jgn lyn sangat makcik dan arbok bodoh dlm page ni tade life

          0

          0
        • kepada yg nak baling telur la, bom la pejadah, korang tu maksum dan confirm ahli syurga ke?

          0

          0
        • Betrayal says:

          Hanez, kalau nak komen sekalipun tak usah lah kot sebut nama romie sekali.. Fikir lah perasaan isteri romie, belum settle pun perceraian diorang kau dah sebok2 tayang nama romie mana2.. Have mercy girl:)

          0

          0
        • K.A.A says:

          berlagak gila hanez ni…

          0

          0
    • Olga says:

      KALAU AKU LA KAN AKU BALING BOM JE MUSNAHKAN BETINA NI NYAHKAN DARI MUKA BUMI NI!

      0

      0
    • Saonah Salamon says:

      KAU INGT KO CANTIK KE HANEZ??????MUKA MENGGERUTU MACAM KATAK PURU

      0

      0
      • der says:

        kalau kau benci dia sekali pun… x yah nak hina ciptaan allah…
        kalau berbalik kat kau cmne?

        0

        0
        • cerry berry says:

          Kesian mak ayah kau hanez mana la diorang nak letak muka tapi kalau dah spesis muka tembok macam kau memang jenis keturunan xtau malu betul…

          Kepada Abang Romeo…

          Dasar jantan xguna bila susah bersama2 bini bila dah senang usung artis merata bini pun di tinggalkan anak2 jadi mangsa….
          Aku rasa nak baling “taik” je bukan baling telur kat 2 ekor beruk ni….

          0

          0
    • Kak Peah says:

      AKAK RASE XSMPAI 10 ORG KOT YG DTG TGOK TEATER TU HUH PADAN MUKA SAPE SURUH CARI PASAL SKANDAL NGN SUAMI ORG

      0

      0
      • i think la kak peah takde org pon yg dtng tngok teater hamis seloya nie
        if ada pon myb fmly2 dia or fren2 dia je sbb dpt tiket freeeeeeeeee
        wehehehehhee
        i tak mau tngok hamis seloya ni wlau papan iklan skalipun……..i bnci permpas

        0

        0
    • Kak Timah says:

      KENAPA X TUKAR TEATER NI JADI PROJEK KAHWIN SUAMI ORG????PENGARAH PLIZZZ TUKAR TAJUK

      0

      0
      • OLGA 11 says:

        SETUJU SANGAT OENGARAH TUKAR JADI PROJEK KAHWIN SUAMI ORANG. JALAN CERITA HARUSLAH DARI CERITA ASAL SI HAMIS NI RAMPAS SUAMI PUAN LIYANA. KITE NAK TAU JUGAK APA KATA2 GODAAN SI HAMIS DENGAN BEROKMI TU!! PLS PLS KALAU TUKAR, AKU JANJI AKU DATANG TENGOK!

        0

        0
    • HANEZ SURAYA says:

      ADA AKU KESAH?

      0

      0
    • gg says:

      Setuju… ayat dia dah tunjuk dah taraf pemikiran dia tahap mana.. IQ tahap tu je kak?

      0

      0
    • ronah says:

      HAHAHAHAHA! patutnya romie pesan kat bini dia, “jaga anak baik2 ye sayang.. i love you” ini tak. nak juga back up c hamis ni. huh! benci nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. hell please

      0

      0
    • mak mentua says:

      untong ko mangkuk hayun dapat boipren yg bini dia x kaki serang cuba ko ada skandel ngn datuk2 kaya aku rasa romi ko tu x sempat n pesan ape2 kt ko,dh kena ttarik rambut cm juliahana dulu kena kena serang kt midvalley,x sempat ko nk wt pe last2 juliahana dh senyap hahahahahaaaaaaa….

      0

      0
    • tyka says:

      hahahha, dislike msti pompuan gile ni.. kahkah

      0

      0
    • Enfagrosss says:

      Si HS cakap ~ “Kalau bercakap, gunalah akal. Jangan main cakap saja. ”

      Aku rasa ko yg bercakap selama ni tak guna akal!! main ckap je apa2.. last2 terserlah kekosongan dlm otak ko…. Kot ye pun masa kecik2 tak hisap susu mahal… takyah bagi nampak sgt..kerendahan IQ dan sel2 yg terputus di dalam otak tuh….

      0

      0
    • mayo says:

      ape sangat baling telur..aku rasa perempuan spesis ko ni patut baling taik jer.

      0

      0
  2. aura says:

    perlu ke mention “romie juga pesan”.nape xckp mak ayh pesan ke..haktuihhh..

    0

    0
  3. bubblepop says:

    just nak ckp byk minum air kencing setan mmg cmni la gayenye..air kencing setan mmg membuatkan sel2 otak berhubung ke kepale lutut. okbai.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    boooooooooooooooooooooo

    0

    0
  5. BlueBob says:

    itula bile da tau dose nak buat jugak

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Aduiiiii3..masih lagi brcakap dgn bongkak n sombongnya..blh plak Romie berpesan kpd kau ye..sayang btol Romie kt kau hanez, bini yg sah dibuang2, awek/skandal si sayang2.

    0

    0
  7. che tata says:

    eleh betine ni kapoci lebey la
    ko tu wt statement xpakai hotak sebelum ni x pikir plak??
    law ko pakai hotak, xdenye org nk baling telo ke kasut ke tahik ke kt muke ko..
    dasar monyet menyamar manusia..bek ko duk dendiam je..
    kesian jd manusia bername HS nih~

    0

    0
  8. peminat fasha sandat says:

    toto yang banyak air

    0

    0
  9. siti one kembang says:

    klau dh perampas selamanya dianggap perampas

    0

    0
  10. julia says:

    what hewwer la sendu..

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    bukan setakat telor…takot kena baling ngan taik lembu!!

    0

    0
  12. samsul says:

    romie yg pesan kew wakakakaka..asal mak bapak kau x pesan suh hati2 wahai hames surayak

    0

    0
  13. ikwan says:

    romie x cinta hanez.. hanya main2

    0

    0
  14. romie junior says:

    hanez ni buat kekah ngan rempit sedap jugak

    0

    0
  15. Bedah says:

    Jah.. Mohon sangat2 hentikan cite pasal perempuan meroyan. Rasanya dia saje jer cari publicity. Lepas satu, satu… Nak sangat tunjuk keras kepala. Dah kena maki bergantang2 tetap kebal. And we shouldn’t put ourselves as same level as her; level yg paling rendah dan jijik. Boycott terus, jgn bercakap langsung pasal dia, jgn ambik tahu langsung pasal dia, pretend as she’s no longer exist.

    0

    0
    • Lola says:

      Boikot je! Menyampah weh!

      0

      0
    • gurubesar says:

      kaaannn… semua PIBG dah bosan. Cube la abg Nara bersikap positif sikit. Sokong benda2 yg mendatangkan faedah.. Aku ni lagi suka kalau abg nara cerita pasal artis2 baru yg ada potensi nak pegi jauh. Band AEROPLAN tu.. lagu sikit punye sedap.. cuba lah highlight sikit… apa laaa….

      0

      0
  16. ina says:

    a ah baling telur tembelang.. sbb ko pn mmg dh busukkkk… loving tu la nk ckp “romie pesan” 10 thn lpas pn dia ckp camtu kt bini dia.. tpi pas dh dpt..dh kuo 2 ank.. “romie pesan” ko nk pergi mana lantak ko la.. aku dh ader betina.. nnti romie pesan kt ko mcm tu lakk

    0

    0
  17. datin limah says:

    kalo ko kna bling telur ke kasut ke aku xkisah, tapi kesian la kat artis2 lain yg mnjaya kan pementasan kat IB tu.. penat2 depa berlatih tapi x mendapat smbutan sb ad minah ni.. so sad.. boikot

    0

    0
  18. ntahapapa says:

    den takmau baling tolo kek ko tp den nk balin KO kek tolo..pehtu den putarr.putarrr..putarrr..kasik kombang seputeh selju..masok lam oben..bakar! sodap ehhhh kek tolo romi aneh sorya! manangeh!!

    nara 1×1 = 1..baie la yg lg sonang skit..susah sgt soklan ni nara oi.putuih palo den mikir!

    0

    0
  19. bini no 1 says:

    Hurmm susah jugak jenis ckp ngn x reti bahasa nie, perlu ke mention nama “romie” mak bapak kau,adik kau yg sma2 back up tue??asal x cakap “family” saya… oh lupa family pun sama2 perangai mcm kau.Cakap xnak bgi statment tpi tiba sessat lps tue keluar “keluarga SAYA merestui hubungn kami”, “romie pesan” tue bukan statment ke??. Oh lupa ko kan sel2 otak x berhubung masa kecik nie larr jadinya…

    *setakat parents macm die dah berlambak2 kt muka bumi Malaysia nie, anak nipu duit orng riban2 pun duk backup lagi.so no wonder larr anak jadi mcm tue hahahah..

    0

    0
  20. saz says:

    Da lebih la pompuan ni….
    Makin meluat pulak aku nengok…….
    Blah la weyyyyy…

    0

    0
  21. aku says:

    FYI, korang2 semua..boleh tak jangan pedulikan si dia ni?makin kita cakap pasal dia makin la dia rasa kita CARE sgt kat dia..so let her in her comfort zone..biarkan..kenapa kita nak menyusahkan diri sangat fikir apa yg perlu kita buat,bila nak buat and sume2 nye lah..tak mendatangkan hasilkan? bila kita dah tak peduli pasal insan yg bongkak dan tak pernah sedar ni barulah dia tau betapa perlunya penonton untuk drama/filem macam kita semua ni..

    letih nak emo pasal pompuan gini..ubatnya…BIARKAN..lama2 diam lah dia ni..pastu hilang terus..

    0

    0
  22. yuseka maula says:

    ala pempuan ni,, muker jew kulit licin,, dianugerahkn kulit yg licin dilahirkn didunia khas tok menyundal ngn laki owng,, gayyytewww

    0

    0
  23. hasmas says:

    Jgn cakap xtakut d baling telur kok mjerit jerit nnt……dasar pompuan jalang..,

    0

    0
  24. anon says:

    if ade sesape yg terer santau kat sini sila lah santau pompuan jalang jahanam ni..euwwww jijik la ko ni betina

    0

    0
  25. pening aaaa says:

    aku nk suh org gile tarik rambut dia,cakar muka dia,baling telur busuk,pijak dia,baling taik.polis tangkap x da hal sebab dia org giler..

    0

    0
  26. pink virgo says:

    ek eleh dia tu yang ckp tk pakai akal dan fikiran…ckp org suh pakai akal la konon…

    0

    0
  27. lana del suraya says:

    i got the summertime summertime sadness…ss summertime summertime sadness ss summertime summertime sadness ohh oooohh….*terbayang muka hanez dlm vc summertime sadness..amacam?

    0

    0
  28. Tipppuuuuuu lagi says:

    elah…. semua mekap studio + lense biji mata besar +bulu mata palsu + rambut karat etc. utk ambik gambar+ photoshop!! APA YG ORI KO PUNYA SEBENARNYA???????…HAHAHA. Sudahlah, si Romiang desperate dan jenis dia ko bole kelengtong lah !Org lain pandai.

    0

    0
  29. Fake says:

    dia ni cam product hot /kelas seperti LV, GUCCI, COACH jugak ………… yg di jual di CHINA TOWN…..MUAHAHAHA.

    0

    0
  30. me says:

    woi hanez, tolongla behenti guna kaitkan romie dlm hdup ko leh x?
    tak malu nk ngaku dpn org kata itu bf ko?
    come on la, he still husband for Liyana..
    rendahnya maruah bercakap melulu mcm ni..
    mmg patot boikot pompuan ni..
    jihad kita perangi wanita yg merosakkan rumahtangga org mcm dia..
    aku takkan sokong apa pun drama/filem melibatkan kau..
    ini tanda sokongan aku pada ibu 2 org anak..
    anak anak tu tak berdosa, dan kau punca ayah mereka terus menerus jadi mcm tu..
    walaupun Allah yg tntukan sgala, tp ko mampu berusaha tuk elakkan bnda ni jdi more worst..
    say no to Hanez Suraya as a support for Mama Liyana..

    0

    0
    • sama2 says:

      si Romiang pula apa nama company? Kami nak boikot. Jgn lah si betina aje yg kena. Tepuk tangan perlu dua belah.

      0

      0
      • RRA SDN BHD says:

        klu x silap ni la nama company dier…
        (sumber dariBerita Semasa)

        Biodata Romie Razin Adilha (kekasih Hanez Suraya)

        ?Nama Penuh: ROMIE RAZIN ADILHA BIN ABD JAIS
        ?Nama Samaran: Mr R
        ?Umur: 34 Tahun
        ?Pekerjaan: Ahli Perniagaan
        ?Asal: Kuala Lumpur
        ?Syarikat : RRA SDN BHD
        ?Nama Isteri : Nur Liyana Abdul Manan
        ?Bilangan Anak : 2 orang anak
        ?Asal Kuala Lumpur
        ?Status : Sudah berkeluarga
        ?Isu : Jalin hubungan sulit dengan Hanez Suraya
        ?Ahli Majlis Perkasa Selangor

        0

        0
  31. anon says:

    Eleh korang semua ni mudah lupa. Hari ni kau benci Hanez sebagai perampas, esok lusa kau akan suka kat dia. (No, l’m not a fan of hers & l hate her too…) Mcm si Fasya sundal dulu pun mcm tu jgk. Kau org marahkan dia sb runtuhkan rumahtangga si nora. Skrg engkau duk puja2 dia and terbalek, engkau org benci si nora pulak. Sama jgk dgn kes si Memey tu. Dulu kau org maki2 and benci dia & kesian kat Abby. Last2 kau org bencikan abby pulak. Perampas tetap perampas. Siti pun masuk dlm kategori ni. Tapi kau org tak benci dia lebih2….why oh why. All these three are homewreckers… Harap satu hari nanti semua perampas2 ni mendapat balasan dari tuhan….Amin..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan kah kalau manusia itu sudah insaf dan bertaubat kita patut maafkan? engkau sapa nak suruh org membenci dan bermusuh sampai mati? org yg hati busuk mcm engkau pun akn dapat balasan.

      0

      0
    • lijah says:

      terbaik punya alasan ko anon!!!!!!betul tu……mula2 kutuk..then sanjung2….tengok ja senarai artis yg rampas merampas suami orang nie…hehehehe…jgn lupa anon…aku pun pernah jadi perampas juga,dan sekarang dh sah jadi suami aku……tp mujur aku ni bukan artis..hahahaa…. terbaekkkkk….malaysia boleh!!!semua boleh!!

      0

      0
      • tk tau malu says:

        satu lagi ppuan desperate tak laku terpaksa goda laki org.Dont worry…your time is coming.. Ada anak tak?? Tick…tock…tick..tock……

        0

        0
    • ntahapapa says:

      aku mcm nak setuju jer dgn pndpat kau ni anon..fakta tu..mmg btul apa kau ckp…fasya, memeh, siti, waheeda, semua ni antara kategori perampas yang berjaya di masa hadapan dan telah kembali ke jalan yg bnar dan mencipta bahagia dan disanjung2 pulak tu skg ni…so aku buat teori sendiri la ek…mgkinkah agaknya golongan2 perampas berjaya ini djadikan IDOLA untuk perampas2 masa kini yg yakin bahawa dorg jugak akan bertemu bahagia mcm idola2 dorg ni gak.sbb tu DORG KATA TAK TAKUT KARMA. sbb dorg tau…dorg akan jumpa HAPPY ENDING jgk WPUN RAMPAS LAKI ORANG. aaa ann ann annn…

      0

      0
  32. KIAH says:

    WOW ROMIE BERPESAN KER SUPAYA X KELUAR KESORANGAN..SO SWEET LA SGT..ANON KO MMG BLEH CKP CM 2..TP SI HANEZ X SEDAR2 ..ERM PAPA JER LAH..DAH MUAK BERITA SAL SI PERAMPAS NIE..MUDAHAN DIA DPT LA BALASAN DGN APA YG DIA BUAT..DIA PEREMPUAN ..NASIB LPAS NIE XKN TAHU…MNA TAHU SI ROMIE NIE NNTI DIA AKN BUAT BENDA YG SAMA MACAM DIA BUAT KAT ISTERI DIA..SO PKIR2KAN LAH

    0

    0
    • anti buaya says:

      jantan klu dh buaya, x kan cukup betina sekor…xkan berhenti mencari cinta..selagi ada betina mcm HS ni, slgi tu jantan mcm Romi tu mengejar betina..aku yakin, HS bukan betina yg terakhir buat Romi!

      0

      0
  33. ninie says:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA*gelak guling2
    ok,tu je komen aku

    0

    0
  34. Kartina sulaiman says:

    Jahatnya pompuan pat malaysia ni ..

    Yg bertudung tutup aurat lagi jahat dari yg free hair.
    Duduk menghadap komputer sibuk hantar komen dan nk boikot org.

    0

    0
    • Jijah says:

      Diam la kartina suleman.. Pompuan ni mmg patut di boikot.. Takat goda laki org bermodalkan seksi dan kulit albino nya blh la.. Murah!

      0

      0
      • anti perampas says:

        kartina ni spesis perampas sekapal ngan HS kot..

        0

        0
        • bukan perampas tapi dah jodoh says:

          kalau itu sudah jodoh yang tersurat….redha saja….mungkin jodoh sudah tersurat….apa2 pun hanez…semoga bahagia dan cepat2 lah kawen untuk lenyapkan kontroversi …aminnnnnn

          0

          0
    • Pariyapaa says:

      mana ko tahu yg komen ni bertudung? eh, ko hanes eh? maklumlah kat ig ko suma pompuan yg bertudung kat kutuk ko…iskh iskh..bodo x abis2 lagi??? nak menyamar pun agok2 ler wehhh…bodoh tak pernah simpan ko ni…

      0

      0
  35. Kartina sulaiman says:

    HANEZ ni kadar kahwin gan suami org je .
    Bukan nya dia bunuh org pun.
    Kechilnya dunia korang korang ni semua . Ada banyak lagi issues hal ehwal dalam negeri yg patut korang bincangkan .
    Misalnya Air , ekonomi dan inflasi.

    Jgn la malukan bangsa melayu akibat tindakan bodoh korang ni ,
    Kita angkat martabat wanita muslimah dgn berhemah .

    0

    0
  36. Alin says:

    wow angkuh nyer…hanez suraya just went full retard..kill it…kill it with fire…..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    jangan cakap besar , sekali org baling betul2 .. baru tau …

    0

    0
  38. Biskut says:

    tima ksih la hanez sbb bg nasihat supaya kita org guna akal dulu sblm bercakap. tapi kan…statement u tu umpama meludah ke langit jatuh ke muka sendiri. sblm ni, bila u bercakap atau apa2 tindak tanduk u, u ada berpikir dulu ke sebelum buat?

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Kat instagram Hanis ni ramai tul back up. Cantik ler, jelita ler.. yg org kutuk dia delete.yg puji2 tu semua kwn2 dia. Haha

    0

    0
    • kesian mata juling says:

      Muka mmg lawa..tp bla ambk gambar pakai camera 360 la..hahaha..
      cer tgk depan2, mesti meremang bulu roma tgk muka dah macam permukaan bulan..lopak sana sini…huhuhuhuhu..

      0

      0
  40. Anonymous says:

    OMG riaknya bila bercakap. Tahannya si Romie dengan perangai Hanez. Pilih punya pilih dapat yang lagi teruk dari isteri sendiri.

    0

    0
  41. Jiran k0 says:

    Ya Allah , hanez suraya insaflah . Malu lah sikit kat orang ramai . Orang kalau dah buat salah mintak maaf ke apa , ini tak . Semoga Allah SWT tunjuk jalan yg benar buat kau

    0

    0
  42. Fish Fairuz says:

    Tak sangka abg nara suh wat kira2 lak sebelum komen dipublishkan…lol
    “Romie jugak b’pesan” ayat xleh blah. dgn x malunya wat statement tu. ish3…

    0

    0
  43. Anonymous says:

    statement plg banggang!!!!!

    0

    0
  44. MAXMORA says:

    bukan baling telor..tapi boikot teater.. pengawal pun takpayah kawal ..dah orang takde!!

    0

    0
  45. 1234 says:

    keangkuhan mu menonjolkan kebodohan mu dan meyebabkan kemusnahan mu hanez….
    dah terang2 kau salah diam je lah..ni makin galak bersuara menegak benang basah… artis lain pun perampas juga tapi tak la menonjol macam kau ni.. kau betul3xx BODOH la Hanez. apasal stesen TV tak gam je dia ni…

    0

    0
  46. Lavender Sweet says:

    HS kata kalo nak brckp gunalah akal…….pandai plak dh kena ugut suh org guna akal kalo nk brckp. Hbs yg selama ni ko bg statement tu rsnya ada guna akal x?

    0

    0
  47. Habanero says:

    Dia nie cantek sangat ke? Mana ciri-ciri kecantikan dia? Kat lutut kaki dia? macam otak udang je, otak Burung unta pun lebih besar daripada dia. Perasan sangattt….Phuiiiiiii

    0

    0
  48. Moms Avenue says:

    Takut kerana salah la tu.. bwekkkk..

    0

    0
  49. aku ensem says:

    Tumpang tanye, boleh saya tau HS nie graduan U mane ye? Harvard? Yale? Oxford? Malaya? anyone can tell me? TQ :)

    0

    0
  50. nz says:

    telur n kasut mmg xley baling kat IB tp jeritan BOO pasti kne tepek kat muke ko smpai ko ley lupe skrip ko…

    0

    0
  51. Anonymous says:

    jgn le kita org kasar sgt smpi nk baling telur la..kasut la…x ap..kita wat cara baik n lembut jer..kita org leh boikot teater tu n x payah tengok..haaa..abis cite..kan senang…btl x…

    0

    0
  52. Semun says:

    oo nara. baik lagi update psl mh370 dr hapdet psl si mangkok hayun nih. dia nih yg patut hilang bersama mh370 tu sbb menyemak je. kesian org2 innocent dlm mh370 tu esp 2 org bayi. they deserve to live bkn si mangkok hidung besaq cerut ni. tp ye la kan ketentuan Tuhan.

    0

    0
  53. jainal says:

    pandai pesan kat org nk bercakap guna akai..hang nk buat statement guna akai ka kepala lutut???

    0

    0
  54. Anonymous says:

    hahaha … baca balik statement dia , kalau nak baling baling la..

    Camtu kalo baling x kena apa2 le sebab dia wat statement tu

    0

    0
  55. AZZA says:

    Dear HS,

    “Kalau bercakap, gunalah akal. Jangan main cakap saja.” …. very funny la when you said this. I just don’t believe it when I read it. Hahaaa …

    0

    0
  56. AZZA says:

    Dear HS,

    “Kalau bercakap, gunalah akal. Jangan main cakap saja.” … very funny la when said this. I can’t believe when I read it. Hahaaaa …

    0

    0
  57. abc says:

    standby bawak shield captain america dan baju 3 pasang

    0

    0
  58. wife says:

    Buat masa sekarang, ko x pyh la bg statement hanez, lebih baik awak berdiam diri jer..hormat perasaan urg lain lebih2 lagi liyana & keluarganya. Satu Malaysia mmg dah tahu pun si Romi tu hanya cinta kau sorang..x pyh awak bagai nak rak gtau satu Malaysia yg si Romi tu care giler2 dgn kau. Semakin banyak statement dikeluarkan, semakin mencerminkan diri awak yg sebenar. X perlu hebohkan satu Malaysia yg si Romi tu hanya cinta kau sorang kerana takut nanti awak sendiri juga yg malu if one day hbgan kamu 2 tak kemana….am wondering klu si romi ni papa kedana 1 day..adakah cinta ko msh kukuh..he3…sure its not…really believe it! Hati mesti mahu ikhlas..jujur & baik… baru rezeki dtg bergolek..peace yo!

    0

    0
  59. Apa-Apa ja says:

    Kalau bercakap guna akal. Jangan main cakap saja. Jadi HS guna apa guna kerang busuk kat bawah dia tu la utk pikat R. Bodoh punya kenyataan.

    0

    0
  60. ANA says:

    MAK BAPA DIA PUN PERANGAI MACAM NI..DAH KETURUNAN DIA PUN MCMNI JGA ..KETURUNAN JALANG

    0

    0
  61. Hanez Suraya Fake says:

    Nak ckp pasal berakal pulak minah ni, cermin diri sendiri please HS. Ckp mcm konon cool. Ak kenal jenis pompuan mcm ni, betina yg xnk mengaku salah and tetap nak defend diri de baik mcm malaikat.

    0

    0
  62. damai says:

    Nara, please stop publish about this woman HS story please. makin hari makin tinggi diri prmp nie mcm lah tok mo mahaguru juga. Please kita dalam situasi sedih skg stop publish the nonsense story of this woman story. dont continue to publish buat org tambah dosa aja ngutuk2 prmp HS nie, please no more story of her

    0

    0
  63. Anonymous says:

    Lelaki ni sebenarnya tertipu dengan ilusi atau fantasi. Dia nampak hs cantik sebab bermake up. Lepas kahwin baru tahu real sebenar muka dia ngan sikap dia. Pemalas ke pengotor ke. Sedih, bila isteri yg melahirkan dan bersusah pd mulanya dibuang begitu sahaja. Hs senang2 cuci kaki.

    0

    0
  64. REDMERAH says:

    muehehehehe…

    woi korang..KALAU NAK BERCAKAP TU..PAKAILAH OTAK …..Katanga c hanez suraya tu..muehehe..ingat org bodoh ke nak baling telur kat IB tu nanti..muehheehe..auw…romie kata jgn kuar sendiri..muhehehe….tym cinta gitulah..dah 10 tahun nanti tgklah ayatnya…haha…

    0

    0
  65. sue says:

    ANGKUH nya manusia ni..

    0

    0
  66. UnPretty says:

    Mak bapak dia malaih dah nak layan dia ni. Kadang2 mak bapak dah malaih nak tegoq anak camni. Mak bapa kalau tegoq, maknanya depa sayang anak depa. tapi kalau anak yang jenih ketegaq camni..mak bapak tegoq pun tak mau ikut, dok rasa dia aja betoi…mak bapa pun malaih nak layan, mak bapak pun meluat tengok perangai. Lantak hang lah nak buat apa pun…tu tandanya mak bapa dah meluat. La ni mak bapak dia biaq orang ramai/luaq pulak yang tegoq dia. Memang ada anak yang jenih tak mau dengaq nasihat mak bapak, tambah2 kalau dah pegang duit sendiri. Depa rasa depa dah hebat dah. Dia ni…kalau nak bercinta dengan laki orang pun, tu hang hang tapi janganlah sombong sangat. Buat statement macam takdak pegangan agama. Sombong sangat

    0

    0
  67. telor romi sedap says:

    aku tahu kenapa kau tak takut dibaling ngn telur haniz suraya oiii…sebab ko dah biasa dibaling telor si romen kau tu. jadi lebih baik kau ni dibaling ngan batu jer… setan punya pempuan hanis suraya!!!

    0

    0
  68. Jamal Pak Tongkol says:

    Hanez memang suka telurlah,
    Apela korang.

    0

    0
  69. lois lain says:

    Hi hanez, i saja je nak bagitau selepas i dapat tau you sudah dilucutkan sbg duta aurawhite, i terus pergi beli.thank you aurawhite huhuhu

    0

    0
    • SUSU says:

      aku baca semalam dalam newspaper dia cakap mane ada contract kena tarik.
      siap cakap Aura White baru jer renew lagi contract dia tu. sebab tu dia tak layan comment org dia cakap lah. minah baggang ni dari 1st day aku dengar nak senyap, tp everyday pun kuar statement bodoh dari dia. kat IG bukan main balaci dia duk puji. makin naik lemak ah pompuan ni. pelik aku ngan org2 yg sokong dia kat IG tu, mmg geng2 perampas kot.

      0

      0
  70. hanis says:

    Saudara BN,

    sempena dgn berita MH370 yg menyayat hati… tolong lah tutup sebentar blog gossip ini sbb ramai disini yg memaki hamun & tak sesuai lah nak bergossip seolah2 gossip artis ni lagi penting dr MH370.

    Sila pertimbangkan.

    0

    0
  71. hanjing suraya says:

    akak rasa takda orang nak tengok teater ni la…baik cancelkan saja teater ni, buang tenaga uolls.

    0

    0
  72. nuha says:

    says:

    March 25, 2014 at 10:30 am

    MAK BAPA DIA PUN PERANGAI MACAM NI..DAH KETURUNAN DIA PUN MCMNI JGA ..KETURUNAN JALANG

    Ana, sikap kamu yg dok maki hamun org ni sapa ajar, mak bapak kamu ke?mereka pun jenis maki2 org & suka keluarkan kata kesat ke?

    jgn lah kait mak bapak ok…kalau kamu tak suka org kata kamu mcm ni…kamu pun jgn ngata mak bakap org lain.

    0

    0
  73. datin limah says:

    dah xde citer baru ke nara..bosan

    0

    0
  74. lempeng terbang says:

    dorg ni brani ckp je nak bling telur.dont worry la hs.jgn lyan sgt orang2 bongok kt lua tuh

    0

    0
  75. SUSU says:

    dari korang nak g baling telor baik boikot jer teater ni.
    pengarah tu pun bukan main lagi berlagak biar jer hater melalak.
    so aku mmg boikot pengarah n hames hanjeng ni.
    jangan buang duit korang bayar tiket mahal2 semata nak baling telor.
    ada dorang kisah janji tiket org beli. pelakon pun semua sendu jer.

    0

    0
  76. hatehanez says:

    hahahhaa. bangang punya hanis. mcm la romie tu suami hang dok pesan mcm tu. haktuihhhhh… eeee rase nak sepak je muka dia ni.

    0

    0
  77. Ding Dang says:

    Tak perlu gaduh-gaduh.
    Baling telur/batu silap-silap ke balai
    tambah lagi duit kena saman dan lain-lain.
    BOIKOT aje persembahan teater tu
    dan jugak apa-apa yang berkaitan dengannya
    produk, filem, iklan
    kesan tidak langsung, kadangkala akan lebih berkesan.

    0

    0
  78. Kiah Poret says:

    SHUT UP HANEZ!!!!

    0

    0
  79. PEACE.. says:

    sila… saudari super gluekan mulut anda.. jahit @ plaster mulut@dok diam diam@buat ler aper yg anda suker tp asal jngn ler bangkitkan kemarahan org mcm saudr tu sesuci embun pagi..nak kawin sngt cari ler keredhaan Allah dr awal perkhwinan..
    Bnyk brcakap bnyk salah dr betulnyerr.. tobat sblum terlambat. Bila berckp menampakkan kelemahan iman, kedangkalan ilmu, kekurangan sifat ehsan.. saya bukan nak nasihat awak klu nak kawin dngn sesaper pun kami tak kesah tp akhak saudari sblum bekhawin perghhh.. 50ribu pdg masyar 15ribu titian mustaqim. cepat @ lambat kat sana ikut amalan masing2. klu saudr kata awk d tmpt yg benar dan terinaya sila solat bnykk.. klu sedar diri kurang iman pi blajar agama@kesedaran sivik@akhlak. Jngn asyik kata org tak tau cerita sbnar.. saya tak benci awk tp kesian kat awk asyik kena maki mcm suka lak kena maki.
    Jln penyelesaiannye sila dok diam tak yah bnyk cakap dan ambil iktibar artis senior mereka cool dwn jer klu ada kontroversi.
    Takziah kpd smua keluarga anak kapal dan penumpang MH370.
    Hanez hidup tak pasti selamanyer tp mati itu pasti tak lewat wlu sesaat pun.
    Mungkin ini adalah KIFARAH bg kamu ats kesilapan dan perbuatan melebihi batas di masa lampau. Allah masih sayangkan kamu. diberi ujian atas perbuatan kamu sndiri agar kamu sedar & insaf. Peace .. Utk Kluarga Hanez juga kerana tak jaga anak2 pompuan dngn baik mngikut agama@ akhlak, Gambar anak2 pompuan kalian tersebar luas. Sila lihat akhlak mrk dngn jelas wlpun skrang ini ramai parents dah tak kesah dngn akhlak ank2. Ini adalah bayaran kamu bila anak mnjd artis tp mulut tak leh diam.

    0

    0
  80. Sasaran ku adalah langit says:

    Kalau pun mungkin tiket terjual (dewan IB x mungkin penuh, sbb bagi free pun aku x mau pergi tengok jalang ni berlakun) pengajur yang cari sponsor ….kuang kuang kuang.
    A bimbo will stay as a bimbo forever… bimbo & pervert is like match made in hell…keh keh keh

    0

    0
  81. Romie pesan tidak keluar berseorangan dan jaga keselamatan..

    perlu ke nk kena sebut pesan si ‘romie’ tu??? nmpak sgt laaa…aishhh die nihh..
    tlg la jgn kuakn statement cam 2…jgn tambahkan lgi garam dalam luka owg lain..dah2 la tu..

    0

    0
  82. Kakpeah Sendu says:

    HANIS SURAYA dan ROMIE, jika anda membaca komen ini kakpeah nk bg nasihat. Ingatlah what goes around comes around. Kakpeah selalu pegang kata2 ni. Tinggalkanlah apa yg dilarang oleh Allah. Jadilah wanita yg mulia di mata Allah (jika tidak di mata manusia). Masih belum terlambat utk bertaubat. Tinggalkanlah semua yg dilarang olehNya. Solatlah dan muhasabahlah diri. baca al-quran utk lembutkan hati. InsyaAllah semoga Allah memberi hidayah kpd anda berdua. Amiin.

    0

    0
  83. mulut celupar says:

    uolls…hanez mmg suker biji2 telor2 ni.xheran lh xtakut,dh biase..ahakz..! kan hanez kan??

    0

    0
  84. haiaiihh says:

    HAIHHH.. LAGI 1 STATEMENT X PAKAI OTAK… INILAH AKIBATNYA… KALO KITA BODOH JGN TUNJUK SGT KEBODOHANNYA… SILA BERSARA PLZZZZZZZZ..

    0

    0
  85. anti majalah2 says:

    dah tengok dia. Muka bulat, kepala besar dari badan cam tak proportionate je Kulit pon tak ada lah cantik gitu. Haisssh…… majalah2 ni semua penipu nya. Utk si mamat melancap kot.

    0

    0
  86. Unknown says:

    Hamis ni mmg tak cantik pun..cuba tgk muka dia awal2 jadi artis..bibir mcm nak tersentuh hidung..hidung pun x mancung mcm tu…semua fake..buat pembedahan…sekarang ni pun putih jerr lebih dengan seksi..yg lain2 kelaut rasanya

    0

    0
  87. PEACE.. says:

    cik hanez.. Sila betulkan talipinggang akal anda,mulut tolong zipkan, Hati rendamkan anti bakteria. Lagi kuar sttmnt makin ramai org nak maki hamun anda mcm suka lak kena hamun. kesiankan diri dan kluarga bnyk cakap lagi mnampakkan kedangkalan ilmu, keruntuhan akhlak, kemiskinan ehsan, iman yg tak tau kmana. kifarah kpd anda atas perbuatan lampau sblum kontroversi lg.

    0

    0
  88. mak dara says:

    jgn baling telo….jgn tgk je teater ni

    0

    0
  89. haisk says:

    kalo ade org gi tengok teater pun aku pelik. producer yang still amek pun aku pelik. taktakut rugi ke.. buat teater utk seni bukan utk dapat untung??

    0

    0
  90. Anonymous says:

    plslah pompuan zaman sekarang dah tak tahu malu siap mengaku bercinta dgn laki org..what a low class…macam desperado nak berlaki..tolonglah..dok diam2 boleh x?

    0

    0
  91. keh dahnye says:

    ah ko ckp pandai … suh org berpikir bagai … ko ambik laki org xde lak nak pikir2 ??

    0

    0
  92. rendamkan je HS ni kat Lautan Hindi sane tu! Semak betol pompuan nih!

    0

    0
  93. Yang Ni aku Kesahhhhh says:

    Ewah…ewahh…. jom kita pakat reramai baling telur kat ppuan garik ni…. bukan takat telur jer… kasut… selipar.. apa2 jelah…. dia tak takut kan…. dia ni tak tahu malu lagi satu hal…. cheap nyer ppuan… low class … ko cuma bnasib baik ada ruper sikit…. yang lain sedehhhhh….

    0

    0
  94. not a fan of anybody says:

    baling je apa2 yg dapat bila jumpa dia kat luar..jgn kasi cedera sudah, nanti kes polis pulak..bukan dia boleh buat apa pun kalau tak nampak siapa yg baling..just have to make sure tempat tu takde CCTV..hahahaha..jahatnya cadangan aku..hahahahahaha

    0

    0
  95. calledak says:

    muka cantik tp brcakap selalu sgt x guna otak… sah2 bagai menepuk air di dulang, air percikkan tkena muka sendiri.

    kesian betul…

    0

    0
  96. Miss Sweet says:

    haishhh, hanez. hanez kau nie cuba belajar berfikir dengan sedalam-dalamnya. cuba kau fikir mcm mana kalau semua nie berbalik kat kau? laki yang kau sayangi and cintai kena rampas dengan perempuan lain? come on hanez kita as perempuan , plz laa fikir perasan org sejenis kita. jangan terlalu ikut hati.

    0

    0
  97. pak cik bedah says:

    hanez ni punya cerita dah macam cerita fasha sandha rampas jejai dari nora danish . tak pe la nak buat macam mana puak-puak dah lama sangat hidup……

    0

    0
  98. syah says:

    yang korang ni pun satu tak abis2 nak cite pasal dia ni apasal..kalau korang nak boikot jer dia tak susah pun… dok kata mengata dok mengeji satu sama lain ni tak perlu la ..korang lak berdosa.. biar la dia ngan urusan dia..korang jaga la urusan korang sendiri jngan sampai orang plak kata pasal korang plak.. bijak berkata tapi tak bijak nak buat… jaga diri sendiri sudah… dah dok diam2..lantak la dia nak terlentang ke terbalik ke dia punya pasal la… korang tak bosan eh nak cite psl dia!!

    0

    0
  99. Akutak kesah pun.. says:

    Syah.. bukan smua yg kat sini mengata C hanez ni. Ada gak yg bg nasihat. Tp degil minah ni tahap tinggi menara kat dubai tu.IQ tahap rumput yg kena pijak. Mulut tak leh diam, langsung tak humble..
    Dia provoke org. Da elok org tak nak baling teloq, ada pulak yg suke suke nak buat mcm tu sebabkan dicabar dan sukekan cabaran. hanez ni suka mencabar sebab dia ni pantang dicabar. Ape kata hanez masuk jer fear factor. Suruh dok diam diam tp tak reti reti nak diam.
    Klu repoter tanyer cakap jer no komen mcm tok T kita dngn dtk K dulu. Selamat sejahtera hidup. Skrang pun dorang pun da bahagia sebab ambil iktibar dan muhasabah diri.
    Ko pun satu ko mara sngt nape???????. Musykil aku….
    Mulut org tak leh tutup sejibik mcm mulut hanez tu… tak gitu cik syahhhh.
    Aku suruh pompuan ni diam pun sebab sian kat dia asyik kena kutuk kaw kaw… tp dia happy jer aku tngok kena kutuk. Asyik bg respon balik. Maknernyer suke ler di kutuk. Lain kali jwb kat reporter…. No Komennnnnnnn. N of da story..
    Romie nampak sngt jantan yg tak ada kepimpinanan. Romie ko suruh skandal ko ni dok diam diam.
    Klu skrang pun ko tak leh kawal mulut dan perangai dia. Bila jd bini nanti asyik melawan cakap suami…. dulu da dayus jangan dayus slamanyer… masih suami org pegi berjimba jimba dngn skandal… tinggal anak bini kat umah. Nape tak bw bini skali…. tak pun ko bw anak skali… tak ler jd fitnah

    0

    0
  100. Akutak kesah pun.. says:

    Syah … awak memang bijak berkata dan bijak perbuatan tp tak bijak berfikir. Cube fikir Kenape pekara ni berlaku kat hanez… takkan lah awak ni tahap IQ hanez gakkk….
    Klu kita biarkan hanez tu terlingkup dan buat kuak lentang dia… sian ler kat dia. Takut tak tau berenang nanti lemas di lautan dunia yg fana ni….
    Org kutuk ke… org nasihat ke… org bg tau ke tp minah ni kulit konkrit simen 10 kampet. Buat tak reti jer.. mcmm tak ader aper aper … lg provoke org. Sila bakal suami hanez suraya Seal jer mulut bakal bini awakkkkk….. nanti lamer lamer org diammmm lerr… tak gitu. Ada akal pakai…

    0

    0
  101. puteri says:

    ha3..padan muke ko la pompuan…lagi cantik BEKAS bini orang tu dari ko..laki tu aje gile..x taw beza mane intan permata..lantak koranglah!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  102. Anonymous says:

    x publish pung

    0

    0
  103. […] Hanez Suraya Tak Takut Dibaling Telur (152) […]

    0

    0
  104. Simply want to say your article is as astounding.
    The clarity in your post is just excellent and i can assume you’re an expert on this subject.
    Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.
    Thanks a million and please keep up the rewarding work.

    0

    0