Written by AbangNara | February 17th, 2014

Satu lagi berita gembira untuk dikongsikan hari ini. Pelakon jelita, Hanez Suraya menerusi Metro Ahad semalam dikatakan akan menamatkan zaman gadisnya dengan kekasih hati yang merupakan seorang ahli perniagaan pada tahun ini. Untuk makluman, Hanez kini berusia 29 tahun sementara bakal suaminya pula 34 tahun. Sesuai sangat dah umur tersebut untuk berkahwin kan?

hanez suraya

Menerusi kolum yang ditulis oleh Rudy Shamsuddin, ahli perniagaan tersebut dikatakan sudah pun bertemu dengan ahli keluarga Hanez Suraya untuk melamar. Tarikh pertunangan dan tarikh pernikahan juga sudah dibincangkan. Dikatakan majlis pertunangan akan diadakan dalam masa terdekat membabitkan keluarga rapat kedua-dua belah pihak.

hanez suraya

Paling lama pertunangan akan diikat selama 6 bulan sebelum mereka berdua akan bergelar suami isteri. Tak sabar rasanya untuk melihat Hanez Suraya dan bakal suaminya diijabkabulkan. Semoga segala perancangan berjalan lancar seperti yang dirancang. Sebelum ini pun Hanez sering kecewa dalam percintaan. Semoga kali ini akan berakhir ke jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan. Tahniah Hanez dan bakal suami.

P.S: Apabila gambar klasik diwarnakan

48 responses to Hanez Suraya Rancang Kahwini Ahli Perniagaan Tahun Ini

  1. niezzzzzzzzz says:

    x lawa la dia ni , apa yg lawanye pun x tau la

    0

    0
  2. tahpape says:

    nak jugak bang nara ni tempek muka neelopak tu…
    puiiiii

    0

    0
  3. HANEZ SURIA says:

    Lepas ni fakezura mesti mengelupur

    0

    0
    • leighton meester says:

      saya lagi mengelupur bila tahu si fakezura meniru fashion saya.
      rambut, mekap, outfits, shoes, bag..oh segala2nya sama dgn saya.

      0

      0
  4. budak subang jaya mmg ada gaya says:

    ape yg lawa ntah dia ni..rimas je

    0

    0
  5. mimi suka milo says:

    apa yg hudohnya?..

    0

    0
  6. JINA says:

    berkerak lutut .. pun ada hati nak pakai skirt ..
    yerkksss

    0

    0
  7. leighton meester says:

    aku rasa orang yg kutuk hanez ni orang yang sama….kipas susah mati fazura lah tu, kesian leighton meester gosip girl…fashion nya ditiru oleh fazura lepas tu cop tu fashion dia sendiri..lepas tu puji diri sendiri cantik. SAD !

    0

    0
  8. belle says:

    Lawa apa nya??? lutut bkerak hihihi.,,,lopa lg hot dari dia ni walaupun aku tak minat 2 2. huhuhu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sama cam kaki lisa surihani ngan liyaana jasmay..tak payahlah nak berskirt pendek. tak sedar diri.

      0

      0
  9. ali says:

    asal nampak berhantu arr gamba kedua tu..
    cuak pulak aq tgk lame2 haha

    0

    0
  10. lulu says:

    abg Nara ni kan minat ngn si lopa ni.. mstila kne selitkan jugak si lopa ni.. ini pn x tau lg korg ni aishhh… untungla ko ni hanez, org klas cm kau mmg kne kawen ngn org yg kaya raya n brpngkat bru smua nmpak super klassss!

    0

    0
  11. SWEET says:

    btl 2 kopi aku stuju..org cite lain dia jawab lain…
    lawa ke tak biar la dia..x kacau hidup kowag pn

    0

    0
  12. Blueberry says:

    kawin dgn org yang pegang XXXX tue ker. bagus laa..dh puas menyondol pun kan elok la kawin.

    0

    0
  13. Felixia Yeap says:

    Sefake fake fakezura tapi sumer handbag dia original uols… Sponsored by kerajaan Johor Darul Takzim lol

    0

    0
  14. nora danish says:

    cantik jgk minah ni.. gbr ats mcm fazura, bwh mcm azza. nora bgi 4 binthang

    0

    0
  15. luna maya says:

    why lopak mcm x cntik je

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Lawa hanya pada mata orang2 yang tak hargai natural beauty.

    0

    0
  17. Kak kiah klebang says:

    Nampak ketara btul bila Hanis bergambar sebelah Lofa..

    Sah muka hanis ada iras makchik yg berlakon jadi MAK LONG KOMING ..
    Eeee seram aku…

    0

    0
  18. diana lempir says:

    makan hati laaa ex dia si awi banyakpe’el hanez sambar biznesman….sambil petik gitar nyanyi lagu kalau aku kayaaa

    0

    0
  19. MAXMORA says:

    dah puas kehulu ke hilir tayang muka dapat jugak orang kaye ye…datuk tak dapat ke?

    0

    0
  20. JINA says:

    kaki mesti nak silang2 ..ala2 hot ler tu ?
    kahkahhh..silang la mcana pun,tetap kerak kat lutut tu terpancar !
    wauuuuuu

    0

    0
    • lun na says:

      sbb kaki die dianugerahkan besar,
      sbnrnyer x cantik pakai skirt bg mereka2 yg brpeha besar..
      tp die ni nk sgt nmpak “CANTIK”… kene la seksi,,
      sbb tu bersilang kaki, supaya nmpak cam cantik jer.. cam kecik jer.. cam seksi jer…
      kaki die… hahaha…

      0

      0
  21. kapit says:

    aku rasa dua2 cantik jah…akak2 makcik2 berkerak ummah pprt jah jeles tgk wanita cantik….selayaknya faraj mureka bernanah tengok gadis cantik.

    0

    0
  22. ini ker?? says:

    tahniah la….. jodoh dh sampai…..
    tp, die ke artis yg bakal kawen ngan suami org?
    yg paksa mnceraikan isterinya…
    ooppssss..!!!
    x baik fitnah,, dosa mak.. huk huk huk hukkk…

    0

    0
  23. fiza says:

    Yang duk komen tak lawa lutut kerak ni semua.. Lawa ke? LOL

    0

    0
  24. […] Hanez Suraya Rancang Kahwini Ahli Perniagaan Tahun Ini (44) […]

    0

    0
  25. […] Hanez Suraya Rancang Kahwini Ahli Perniagaan Tahun Ini (45) […]

    0

    0
  26. […] Hanez Suraya Rancang Kahwini Ahli Perniagaan Tahun Ini (46) […]

    0

    0
  27. […] Hanez Suraya Rancang Kahwini Ahli Perniagaan Tahun Ini (47) […]

    0

    0
  28. […] Hanez Suraya Rancang Kahwini Ahli Perniagaan Tahun Ini (48) […]

    0

    0