Written by AbangNara | February 28th, 2014

Ohooooo ~~~ Adakah dengan permohonan maaf daripada Hanez Suraya ini bermakna yang teman lelakinya masih suami orang dan bukan seorang duda seperti yang digembar-gemburkan? Jeng, jeng, jeng. Nampak gayanya makin hangat kemelut yang melanda Hanez. Agak pelik juga mengapa wanita secantik Hanez memilih lelaki yang sedang/pernah berkahwin untuk dijadikan kekasih hati.

kekasih hanez suraya lelaki orang

Rasanya masih banyak lelaki di luar sana yang single dan tidak pernah menjadi suami orang. Apa pun dengan kenyataan maaf ini, semoga hati pihak yang terluka sedikit sebanyak sembuh. Kata Hanez Suraya menerusi Harian Metro hari ini:-

Saya dengan rendah hatinya ingin memohon maaf mengenai kenyataan berkaitan R seorang duda baru-baru ini. Saya tahu status dan cerita sebenar mereka (status perkahwinan R), tapi tak mahu membuka aib mana-mana pihak sekarnag.

Saya juga tak ada hak untuk bercakap mengenai status dan hal peribadinya melainkan ia datang daripada mulutnya sendiri. Apa juga berlaku, biarlah tuan punya badan yang bercakap sendiri. Tolong hormati perkara itu.

hanez suraya suami orang

Sepatutnya satu sidang media diadakan semalam untuk menjelaskan mengenai kontroversi ini namun sidang media tersebut terpaksa ditunda atas sebab tertentu kepada hari Rabu atau Khamis depan. Hmmmmmm. Kalaulah betul kekasih Hanez Suraya masih berstatus suami orang, memang boleh perang dingin dibuatnya. Namun apa-apa pun, kita sama-samalah tunggu penjelasan daripada pihak yang terbabit. Jangan kerana kontroversi ini Hanez tak jadi kahwin sudah lah. Kang tak pasal-pasal gagal dalam percintaan lagi.
misclaireP.S: Khas untuk pembaca BeautifulNara, MisClaire yang menyediakan pakaian muslimah untuk mereka yang bersaiz besar kini menawarkan diskaun 20% khas untuk anda semua. Hanya perlu masukkan kod “MCBN20DISC” ketika anda membuat pembelian di www.misclaire.com. Tawaran istimewa ini sah selama 7 hari sahaja. Jangan lupa ikuti Facebook MisClaire dan Instagram MisClaire untuk mengetahui promosi dan rekaan terbaru mereka.

132 responses to Hanez Suraya Mohon Maaf Kenyataan Status “Duda” Teman Lelakinya

  1. jamaica says:

    boloq mung hanez.

    0

    0
    • Anonymous says:

      xpayah nak sidang media sangat la hanez oii. kalau bg terserempak ngn reporter, bg je terus statement. sama je kot.

      0

      0
      • hoi hanis ke hanez ke anis ke u x pyh sebok nk bg statement duda ke tua ke…….org lain sume tgh trtunggu2 statement drpd SHANAZ vs. POJI & LISTENUK tuuu….
        statement u tu simpan2 je kemudian……x bminat hokeyyyyy!!!!
        da laa prasan santek….dasar copy & prampas….melowatt

        0

        0
        • chika says:

          Betul tu..adakah ini satu taktik pancing undi ABPBH yg akan dtg?
          Menyampah aku betina ni..statement putar belit! selang2 beberapa bulan kuar statement kata x der kekasih, alih2 bgtau nak kawen. X smpai seminggu status bakal laki plak kejap duda, kejap laki org..PLASTIK SESANGAT, SAMA MCM HIDUNG PLASTIK DIER!

          0

          0
        • Kaira says:

          lantak kau lah retis sendu. tak sumbang apa2 pd negara. cuba lah contohi lee chong wei and nicol ann david..tanpa kontroversi boleh berjaya.
          dah tahu bawah tu gatal merenyam..cari lah lelaki bujang.
          pic no.2 tu mekap cm hantu..hodoh gile.
          conclusion nya retis malaysia memang ramai yg sendu + bodoh !!!

          0

          0
        • Bikin panas says:

          hanez suraya cantik sgt…i luv u…

          0

          0
        • n says:

          bimbo detected..

          0

          0
        • Maria Mersadis says:

          Feeling boleh jd mcm my idol la , si Fasha tu . Lepas kahwin semua org suka Fasha dan benci si muka penyet lagi sorang tu . Apa2 pon i tetap tak suka FAKEJURAH .

          0

          0
        • Anonymous says:

          penipu.. penipu.. penipu.. penipu penipu penipu
          perampas.. perampas.. perampas.. perampas.. perampas
          perempuan muka tak malu jer rampas laki orang…lepas ni kau nak ambik anak2 dia plak ker ?? org lain penat2 lahirkan anak..kau senang2 jer nak jaga anak dia..abis tu kau tak kesian ker kat ibu bdk2 tu…dasar betina sundal booooooooooooo !!!

          0

          0
      • Neelofa says:

        sedap2 je fitnah suami org duda…
        pandai2 je ko..

        0

        0
      • amore says:

        hahahha..funny people.fake.
        you;re so fake. tak guna nak tegakkan benda yang tak betul.dah kantoi mcm ni baru meroyan kau. perampas. tanak bukak aib ko sendiri sebenarnya kan.

        0

        0
      • boi says:

        PERAMPAS SUAMI ORANG RUPANYA . KESIAN . DUDA KATANYAERR PADAHAL MASIH SUAMI ORANG , KELASSSS KAU HS . TEPUK TANGAN HAHAHAHA

        0

        0
    • gegurl says:

      Banyak sngt propa lah si hanez suraya nih.. patutlah fazura pun bengang dngn dia… APTB..

      0

      0
      • Anonymous says:

        style dia sebijik fazura….manusia ni kalau guna fashion sama pun tetap nampak lain. tapi hanez dgn fazura nampak sama.

        0

        0
    • kookie says:

      perempuan tak tahu malu. cuba ko rasa apa perasaan isteri dia masa ko tayang pic bergambar dgn suami org n anak2 mcm satu family? prp tak guna betul ko ni.otak letak dekat kaki ke apa? penat2 ibu dorang lahirkan anak dua orang.sesuke ko post pic dorang dgn ko kan.hazab betul.

      0

      0
    • AKU MAMPU KAN! says:

      CANTIKNYE RAMBUT DIA!!!!!! AWESOME…BLONDE DAN PANJANG LAGI GITU. JANTAN MANE TAK TERGODA WEIIII…NAK BANDING DGN PESAING DIA…ALAHAAIIIIIIIII GIVEUP JE LAHHH. TU BARU RAMBUT….SBB LAIN P&C 18XXX BABE…LUAR DALAM MESTI POWER. JANTAN NI CARI BINI UMPAMA NAK MILIKI KERETA..KALAU MAMPU NAPE NK PILIH KERETA VERSION BASIC KOSONG JE KALAU ADE VERSION FULL SPEC COMPLETE ACCERSORIES AND BODYKIT SIAP SPOILER, RIGHT??? KALAU DAH TAU BODY BASIC KOSONG PANDAI2 LAH UPGRADEKAN DIRI…BILA TAK DILAYAN, MEROYAN LAKK!

      0

      0
      • Sukati aku nk komen apa says:

        ko ni mesti hanez kn…puji diri sndiri lak..puihhh

        0

        0
      • Anonymous says:

        hanez ni kereta yg full spec ciplak cap ayam kot…tak ori punyer

        0

        0
      • AKU TAK HERAN PUN says:

        amboi amboi amboi kau ingat pompuan ni sama dengan kereta??? helooooooo kalau body mantop luar dalam kebabom tapi akhlak takde ugama kurang boleh ke mencari jalan ke syurga??

        kalau kawin berlandaskan nafsu ….nafsu la ko dapat !

        0

        0
      • Biskut says:

        Haaaaa…hanez dh bersuara! haha. lepas si R dh puas naik keta baru dia nnti…si R akan cari keta lain pulak yg lebih up aksesori nyer!

        0

        0
      • puuiiiiii says:

        sian jantan tu beli keta full spec konon tp rupanyer keta recon. oh sedih!!! biar keta basic janji barang ori. siapakah yg sudah kena con atau di “con”kn gamaknyer..lol

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ada pulak ckp mcm tu.
        Klu betul full spec bagai knapa suami org anak 2 gak yg dapat?
        Klu betul full spec knapa xdapat yg better?
        Basic basic pun dpt gak dulu smpi ada anak 2.

        0

        0
      • it serves you right hanez! says:

        ahahaha ko ni hanez ke? btw luar dalam mesti power? dah berlubang power ape ke mende nya? ko jilat bekas jamban org lain kot power ke mende? biar luar biasa biasa tapi dalam tu walaupun biasa tapi masih suci dan masih dara semasa kawen. bukan bekas orang. tak malu ke amik kereta terpakai walaupun bmw sekalipun? dah terpkai kompem kompem lah dah uzur. wakakaka dah lebih third hand pon. yang kereta biasa ni baru pakai dgn org first. halal. bila sendiri buat lobang takde lah jijik sangat. ni air mani lelaki lain dah bkmpul berkarat kat dlm tuu eee jijikkkssss!

        0

        0
      • MAK JEMAH says:

        hai lah aku mampu kan! ko mesti hanez penipu peniru perampas tu kan?? klau bkn pon ko ni kwn baik dia.. atau paling cikai pon ko ni peminat setia si bodoh tu… kikikikiki…

        1 je benda aku nak bgtau ko hanezzzz (klau ko baca laaa), what goes around, comes around.. ramai org yg ckp apa kejahatan yg ko buat kat org akan ko rasa gak nnti 1 hari.. org ckp la, bkn aku ckp. aku mengiyakan aje sbb kata2 kan satu doa. so oleh sbb itu klau ko jd lah kawin dgn jantan x guna ni, u better beware dgn jantan ni. takut dia buat ko sama mcm dia buat bini dia liyana tu nnti. masa tu ko jgn nak meroyan serang2 org pulak ye..

        kbai

        0

        0
    • Olga says:

      HANEZ PEREMPUAN MURAHAN!!!!!! PATOT LA X FEMES FEMES KAN WLAUPON DAH 10 TAHUN JADI RETIS,DASAR PENIRU,PENCARAS LAKI ORG,LAKONAN JAHAT DIA DALAM LAKONAN SAMA JE DGN REALITI

      0

      0
    • didi says:

      sapa RRA ni?

      0

      0
    • anon2 says:

      kaum lelaki dah semakin berkurangan ke sampai laki orang pun boleeehh?? kene pergi check dgn jabatan perangkaan nih

      0

      0
    • LA says:

      ARTIS SKUNK

      0

      0
  2. Felixia Yeap says:

    2Ps… Penipu and Perampassssssss!!!!

    0

    0
  3. Kak Limah says:

    Ee! Dah la hodoh, perangai pun busuk! Tau tak dosa runtuhkan rumahtangga org!!

    0

    0
  4. mieoww says:

    alahai..ko cantek jelita..laki orang jugak ko nk rembat..kesian la dekat anak2 dan bini dia..yg laki pon sama xde otak..klu da ada bini jgn la nk menggatal lagi..isk3

    0

    0
  5. ejam says:

    semoga hanez dan kekasih hatinya itu bersatu dengan suatu pernikahan yang diredhai.

    0

    0
  6. SEMUT MERAH says:

    MCAM BODO J DYER N……BTULLL LAAAA BALAK DYER LAKI ORE…LEN KALI MTK TUNJUK SURAT CERAI DLU….LELAKI MEME LAAA SENG J MNGAKU DUDA LAAA….BINI MATI LAAAA

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nape la x terus terang jer hanezzz oiii kan senang…x ad la ko kena maki hamun bagai…angkat kaki jer la n cari lelaki lain…aku rasa kalau bakal laki dia x kaya…x ad maknanya si hanez ni nk kawin dgnnya…cari le lelaki bujang hanez…ko tu bukannya x lawa…

    0

    0
    • Bukansiapasiapa says:

      Hanez kena tipu. Pegi lah cari lelaki yg lebih baik dan tentu2 single.

      0

      0
      • Kaira says:

        ni bukan kena tipu tapi ni kes merenyam kat bawah, dah tahu laki orang nak jugak.

        0

        0
      • Anonymous says:

        eh jap…kena tipu tang mana ?? kan dia dah tahu laki orang

        0

        0
      • Syamsul says:

        alah tak der makna nya kena tipu, hanez sendiri yang gatal..kan dia dah tahu laki org, still nak jugak, kalau kena tipu..mesti hanez ni mintak putus, ni macam happy jer aku tgk.

        0

        0
      • LOL says:

        @Bukansiapasiapa
        bukan kena tipu tapi hanez sendiri yg penipu…cakap berbelit2,
        kau tak payah lah suruh dia cari lelaki bujang…kalau dia nak..awal2 dia cari lelaki bujang.

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku tak rasa dia kena tipu…dia memang dah tahu kan tu laki orang, siap bergambar lagi dgn anak2 laki tu.

        0

        0
        • noroom says:

          Dia x kena tipu. dia mahukan lelaki itu tak kira status kerana apa? mesti sebab llelaki itu BERDUIT. muka laki tu tak hensem pun. Standard la kalau tak hensem mesti poket tebal. pegi jalan la ko punya status.. sebab tu dia berani bagi statement nak kawen.

          cik hanes ko tu xde la lawa benar, boleh la kalau dah make up tapi kalau tak lawa digelar perampas jatuh la martabat seorang wanita. letak la akhlak no. 1. ko tu dah banyak sangat kontroversi negatif dari dok mengedik seksi kat kelab malam, tak hormat amy search, meniru fazura. berlakon biasa2 je pun. apa lagi ko nak. cari la sisi positif yng boleh ditonjolkan supaya orang berhenti caci maki ko.

          jangan kejar dunia duit. tuhan boleh tarik nikmat yang ada sekejap je. kalau ko aniaya bini lelaki tu, ko terima tunai balasan kat dunia ni. doa orang teraniaya cepat dimakbulkan. itu janji tuhan. kita ni manusia selalu2 la tunduk tengok bumi yang dipijak. kot nak mendongak ke langit pun biarlah dengan dua tangan yang dirapat ditadah mohon doa kepada tuhan yang maha besar.

          sekian, tazkirah jumaat – penghulu segala hari.

          0

          0
  8. what ever says:

    hurmm… patut la dalam galaxy tv9,semcm je reaksi percakapan ngn perwatakan muka dia bila bertalu2 di tanya wartawan.

    0

    0
  9. iris says:

    perampas…perampas….perampas….kesian sampai mati tittle ko PERAMPAS…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    kalau hanez ttp pilih lelaki ni utk d wat laki..sampai bila2 hanez akn d cop sebagai pompuan PERAMPASSSSSSS…

    0

    0
    • Suamkuku says:

      Ala Fasha dan CT pun perampas tapi banyak pulak yang backup dorang…

      0

      0
      • ahkak says:

        Kalau betul la Fasha perampas, masa ND dgn Jejai dia xde cakap kt public pun yg dia bercinta dengai Jejai..same goes to CT..blh diterima lg lah..

        Kes si Hanez ni, laki tu masih status SUAMI org, Hanez ni dh kecoh bgtau public nk kawen dgn laki tu..

        Lain ok..

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          dh kemarok nk kawin ke si hanez ni ! tk tau nk sabar ke ! kalau ye pon tunggu la sampai dia ceraikn bini dia baru lah leh kawin …kalau tk pon jadi bini no 2 tol tak….kalau tk pon cari aje la jantan lain yg single belom kawin lagi…tkan u tergamak nk tengok dia ceraikn bini dia kesia kan….cuba jangan ambek laki orang kesian ngan bini ngan anak2 dia yg maseh lagi kecik n maseh nk belaian dari sorang bapak ….cari jantan lain lah !!

          0

          0
        • Anonymous says:

          klu tak announce kat public bukan perampas la ye..lol..

          0

          0
        • ahkak says:

          Anon, tidak la jgk kn..tp keep it humble la..

          nk jd bini no 2 pn xpe tp jga perasaan isteri 1

          0

          0
      • sitieypasha hamis says:

        Lololol..i know rite..klau x announce kt public so bukan perampas ekk.. pandainyeee uolls.. org yg backup kelab Perampas perampas sedunia ni mmang kipas mati ctpasha n seangkatan dgnye..so beyotch u know.
        Like seriously!

        0

        0
  11. ahkak says:

    Kesian………
    1. kena tipu kot dgn laki tu..
    2. klau dh tahu status sbnr laki tu, spttnya xperlu bkk mulut nk kawen bagai..teruja sgt le tu..
    3. buat baik dibalas baik, buat jahat jgn sesekali..no no no..
    semoga masing2 tabah..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    bagus jugak dia ni minta maaf….cari la lelaki lain hanez y lebih baik dari lelaki ini…bukanya x bgi u kawin ngan laki org..tpi kalau btl pn biar la y btl2 duda…

    0

    0
  13. AntiHanezSuraya says:

    Booooooooooooooooooooooooooooooo! Dah terbongkar macam2 baru nak mintak maaf! Bodoh! Tak semua orang bodoh macam hang la weiii!

    0

    0
  14. hunus surayi says:

    pmpuan ni bukannnya lawa pun kalau jumpa dekat luar, itupun lepas dah alter macam -macam tempat.. Nak kat laki tu pun sbb nak duit. Laki tu pun ntah2 lepas habis rasa kelentit pompuan ni terus carik yg lain… Dua-dua sama katek

    0

    0
  15. AntiHanezSuraya says:

    Kata nak undur diri kalau ‘dia’ tu suami orang? Sekarang apa cita woi,blah ahh!

    0

    0
  16. ina says:

    haaa dh tau awal2 tu laki org nape g ckp org tu “duda” eee bodohhnya ko ni… bencinnyaa aku.. sok2 laki ko org rembat ko suka ke?? ko nk dok diam n tgk je ke??? kompom ko meroyan sakan… tpi kalu ko amik gak laki org.. sok2 org amik lak laki org.. ko jgn marah tauuu.. sbb ko pn buat bnda sama… jgn nk salahkn bini jer x pndai jga laki.. klu laki tu sndiri x gatal.. n ko x melayan.. bnda xkn jdi.. bertepuk sebelah tgn xkn berbunyiii.. org mcm ni nma jer ppuan.. tpi x pikir ati ppuan lain…

    0

    0
  17. aku la... says:

    kalau awal lagi kau dah tahu status laki tu kenapa masih nak menggatal jugak, suka sgt ke nak runtuh kan rumahtangga org & dapat titile PERAMPAS????????????????? dasar pompuan plastik & materialistik, dah lah plastik, perangai pun hodoh….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    kenapa perlu nak cerita rumahtangga laki tu dah bermasalah..kalau ko ada, lg la besar masalah tu..kalau retak sekali pun psl masalah dia laki bini.bukan pasal ko..elok2 boleh selamat, dah haru biru jadinya..kesian kat anak2 dia..

    0

    0
  19. hanya aku says:

    dulu kemain tak nak ngaku, siap nak cabar org lagi, pompuan muka tak malu… benci tgk pompuan mcm ni, menjatuhkan maruah perempuan lain jer…

    0

    0
  20. vanilla says:

    carila lelaki lain…..laki org jugak yg ko nak…..ko ke ingat..harini ko buat kat org, xmustahil 1 hari nanti org lain lak rampas laki ko…..

    0

    0
  21. Hanez Artis Bodoh says:

    “Apa juga berlaku, biarlah tuan punya badan yang bercakap sendiri. Tolong hormati perkara itu.” Siapa yang keluar kan kenyataan mengenai status lelaki tu at 1st place? If ko tak bagi kenyataan ko ingat orang lain akan tau ker? Siapa yang buka pekung di dada dulu? Ayat “Tolong hormati perkara itu” tak boleh blah!! Puii..!!

    0

    0
  22. YangPernahTerluka says:

    Maaf?Jangan mintak maaf dgn fans..mintak maaf dgn isteri dia and paling penting mintak Allah tu ampunkan dosa2 awk.Kalau betul dia belum bercerai,awk dah hampir merobohkan masjid yg dorang bina.

    Hormat?
    Jangan ckp pasal hormat kalau awk sendiri tak hormat isteri dia dgn buat kenyataan mcm tu.Ada awk fikir ape perasaan isteri dia sedangkan awk juga seorang wanita.Ada awk fikir betul2 sebelum awk melangkah ke peringkat lebih serius dgn dia?Siasat betul2 dah divorce ke belum ke?tak kan?tak penah kan?Sbb apa?Rasanya Hanez sendiri tau sbb ape kan?

    Hidup jangan selalu mendongak je Hanez..ingat Allah tu maha besar lg maha mengetahui.Awk mungkin boleh tipu masyarakat..tp boleh awk tenang?Fikir2 la Hanez.

    0

    0
  23. naruto says:

    aihhh xphm ak!muke lawa tp perangai x sesuaiiiii~
    rini wt statement len beriye2, tup2 sok luse ckp len plak..
    nmpk sgt publisiti murahanye kt situ..
    dik non oi,,da xde jobssss sgt ke smpai jd cmni??kesian taw!

    0

    0
  24. suriabajahitam says:

    teserlah kebodohon kau pompuan..tu la dulu muka buruk takde la ko nak propa sgt kan..sekarang dah jd pompuan plastik mcm2 propa ko buat..dasar bimbo sesuai la ko ngan keje lama ko jd recept tu

    0

    0
  25. Anonymous says:

    “Tolong hormati perkara itu.”
    abis tu yg bg statement sblm ni xpandai lak nk hormat perasaan isteri si R tu

    0

    0
  26. senah says:

    Nampak Benau kau terdesak nak berlaki…n nk yang kayo je…

    0

    0
  27. ... says:

    BAIK LAH SY MAAFKAN KAMU HANES… NX TIME CAREFUL YA SEMASA BAGI STATEMENT .. DAN CARI LAH CALON SUAMI YG CINTAKAN ALLAH SWT.. TAK KAYA DIDUNIA PON TAK APA ..

    0

    0
  28. Aku pelat says:

    kan dah kata…ko ingat org zaman teknologi ni senang ke ko nk tipu?plak tu siap upload pic dgn ank2 org tu bagai…dah tentu2 la bini dia pun ramai kengkawan yg ada IG, twitter sgala bagai tu…kita bkn org zaman dulu2…main percaya je ape wartawan tulis kat majalah…ko ngaku jela hanez yg ko dok gilakan laki org…xyah nk bagi statement cliche ‘xnak aibkan org’ smua tu…ko nk ckp la jantan tu pilih ko sbb xbahagia dgn bini dia? klu ko xmggatal dgn jantan tu, xde makna dia nk lebih2..dasar pompuan plastic!

    0

    0
  29. ape-ape je says:

    Aku igt lakonan aje dlm mr arrogant..tp prangai ko mmg sama mcm watak si sherry tu kan,dah tau laki org nak jugak sbb kaya..sherry2,xabis perangai sotong kau..ahahaha

    0

    0
  30. sue says:

    Hanez, u dengar perihal rumahtangga, keluarga depa drpd 1 pihak jer – iaitu from HIM. The story might be different tau kalau u dengar drpd pihak lain – iaitu from HER. Laki ni kalau nak pancing pompuan, mcm2 citer depa boleh tailor-madekan. Kata isterinya x pandai jaga hati & perasaan lah, x appreciate dia lah, asyik sibuk & x layan dia lah etc. Entah2 elok jer isteri dia jaga dia & anak2 depa tu. Walau apa pun perasaan u kat laki tu, respect urself dulu. Jgn biar dia angkut u merata. Ni dah sampai ke luar negara, peluk, cium rambut tepi pantai.. aiyoh… When u r his wife nanti, he can do the same to u tau. Sebab dia pun dah buat mcm tu kat wife dia with u.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    apa2 jodoh pertemuan ketentuan Tuhan.. xde istilah perampas.. kalau ada niat nk kawen tu kira okla.. dah tentu lelaki ada quota empatkan?.. siapa kita nk menilai.. yang penting lelaki tu pon ikhlas, tau tanggungjawab.. mampu berlaku adil.. kalau xmampu.. mampus nanti..

    0

    0
  32. mimi says:

    Kalau nak hidup senang..cuba contohi bff u Ms E tu..bisnes sendiri..ade brand sendiri..usaha titik peluh sendiri..jgn nak senang je Hanez..senang dapat kalau x berkat nak buat ape..takyah ckp pasal hormat sgt la..kalau hormat dah lama dah korang pk dlu before buat..dua2 tak boleh pakai senang cerita.bina kebahagiaan atas air mata seorang ibu n isteri x kekal lama babe.

    0

    0
  33. ciko says:

    ni la retis pndai blkon.mula2 xmngaku last2 tup2 laki org..nmph

    0

    0
  34. Loli says:

    Betina callgirl macam hanez mesti tau service baek pd jantan..da name pon pros kan..macam org tak tau je kesah si hanez ni..jantan tu dah xde pmpuan laen ke???muke plastik macam ni pon jelat.bg bini sruh buat plastik surgery la gerenti blh cntik lbh dr hanezsundel ni..

    0

    0
  35. peanut says:

    ala.. mamat tu nak main je. bila dah dpt, janji ajak kawin kat siam. si hanez bukn main gembira ingat janji ditepati. published gambar anak org, trus pecah rahsia ngan bini org tu. kah!kah!kah!.. bini mengamuk, maka janji tak ditepati. dgn muka yg tebal hanez trpksa tukar topik. sb bini org tu kata nak published sb jadi perampas suami org.
    camtu la ceritanya…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    BIMBO

    0

    0
  37. Soul Sister says:

    hurmm….husband org ni jgn di layan, klu di layan mmg menjadi la, jgn nk memandai layan, jgn trjebak, xde nye istilah hnya brkawan…. ( brdasarkn pengalaman sendiri, )

    0

    0
  38. Soul Sister says:

    hurmm….husband org ni jgn di layan, wlupun alasan “hny berkawan” ,
    jgn sesekali terjebak,,,( atas pengalaman sndiri )

    0

    0
  39. Mr R says:

    Orang2 yang komen kat sini adalah kalangan daki-daki dunia yang sibuk jaga tepi kain orang padahal kain sendiri terkoyak sampai bont** x sedar . Puiiiii

    0

    0
  40. shiela says:

    Both my middle fingers are gor you…hanjeng sundalan .. bitch!!

    0

    0
  41. shiela says:

    Both my middle fingers are for you hanjeng sundalan… bitch!!!

    0

    0
  42. gedik keekers says:

    hai keekers…. kau ni hanez….mcm tak ada jantan lain ko nak…suami org lah pulak…tak pe tu….tak pe…ambil jak laki org, pas tu aku ambil laki ko pulak…amacam best ker??? cam mana rasa kalau laki ko dirampas??? kan kiter ni sama2 gedik….hahahaaaa….byeee keekers…

    0

    0
  43. gedik keekers says:

    hellooo keekers….sian aku ngn ko ni…sedihhhh….tp tak ada jantan lain ko nak???laki org pulak tu… tak pe hanez…tak pe…RAMPAS jer laki org tu, pas tu aku RAMPASSS laki ko pulak…amacam seronok tak??? cam mana rasa????

    bye keekers….

    0

    0
  44. lolipop says:

    ok geng… jgn mare2… sabar2..
    klu kite jupe orang pompuan yg mcm chik/puan hanezzzz nie,
    (almaklum lah, kata kawan biasa tp pic berpeluk siap berlaga2 lg anggota badan dia …? status tu)
    kite terus cr telo baling kt dia..
    mcm ner bau busyuk telo tu, mcm tu laa busyuk yer perangai dia..

    0

    0
  45. Fnasuxx says:

    Perempuan gini mmg banyak skarang. Memandai jer kata laki org duda lah..single lah..pastu ada gak bercita cita nak jaga orang sebab nak kan bapak dia.. Abih tu bini laki tu nak tikam ke mana? Susah org lahirkan anak, perampas cam species ni sesenang jer nak amik anak org.. Ngok betui…otak letak kat bawah kot…ikut nafsu lepas tu pepandai kata org sekeliling sibuk hal dia..sedangkan dia sendiri tayang aib..ngok lagi..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Tak perlulah nak tunjukkan nak cover2 minta maaf dgn semua org…krn semua ni tak penting pun…krn ini semua Hal kecil je…yg u patut minta maaf tu adalah isteri dan keluarga wanita itu…itu adalah kesalahan u yg paling besar…kacau rumah tangga org dh tak sabar nak rampas hak org mcm confirm sgt yg mrk laki bini Akan cerai…masa 1st time u bg statement dkt galaksi dh tau dh jantan yg u nak Kawin tu laki org…cz cara org kurang bijak bg statement biasanya mmg terserlah kebodohannya…heboh 1 malaysia nk Kawin …status laki tu rahsiakan…if bujang tak perlu rasanya u takut nk hebohkan…bla dh bocor dan heboh laki org…Utk jg air muka u…u kata duda…statement2 u yg sebelum ni memalukan diri u sendiri nmpk sgt terhegeh2… Apa u kata jika laki tu Suami org pasti isteri dia dh dtg serang u…beraninya u cabar isteri org depan 1 malaysia…skrg terbukti laki tu Suami org dan terbukti isteri dia bermaruah dan Malas nk layan pompuan murahan mcm u…lg 1 u kata bekas isteri laki tu fitnah u…skrg siapa yg fitnah siapa…mana u nk Letak muka u ye? Mesti lg tak sabar nk Kawin dgn jantan tu supaya dpt berambut dr industri ini kan? Krn dh malu besar…tgkla mesti jantan tu pun tak ingin dh kat u cz nmpk murah sesangat2…jika Kawin pun just tunggu u Akan Kena lg teruk dr isteri yg sekrg tu…tapi yg pasti u mesti Akan serang perampas Suami u nanti

    0

    0
  47. BOLA MANISS says:

    sesape duk area rumah hanez ni tolong kirim sebijik telur kat muka hanez. aku duk kuching. jauh.. tolongnye peminat2 semua… muahx3

    0

    0
  48. zaima yusoff says:

    dear hanes…
    u r such a pathetic person. masa di interview galaksy galak berkata orang dengki, klu ada bukti ke depan bagai….naw naw apa citer
    rasa nak ludah jer muka dempet, dahi jendul kau tu
    hak tui…..

    0

    0
  49. budgeto says:

    si Hanez nie mmg dari dulu poyo.. Dulu dia ni kawan n couple ngan XY KUMPULAN boy ‘r’ Us.. Ngan dia ko x nak plak.. ngan laki org ko nal.. budget la ko nie. aku ingat ag jumpe dia dulu kat area2 flat sentul, sombong nak mampus. budget dia artis top la mase tue. aku time tue kenal dia pun tak..a de hati nak berlagak.. Piuuhhh!!!

    0

    0
  50. Anonymous says:

    fazura lg cantik sbb senyuman sweet tp hanez ni muka cengkung memanjang dan mulut panjang. bila senyum npk tak ikhlas wpun mgkin dia ikhlas. skdr perbandingan bkn penghinaan.

    0

    0
  51. mimi says:

    kemain nyer korang ngutuk2..ritu back up sgt si sundal ni..then ckp fazura mcm2…now terserlah suda keburukan si hanez ni….no wonder fazura x suka ngn dia nih…PROPA giler minah ni…!!!

    0

    0
  52. Kanji says:

    Elakkan lah terlibat dengan laki orang. Perempuan sama perempuan, mesti tau apa rasanya bila lelaki main kayu tiga. Wife laki tu deserve someone better dari orang yang sibuk nak pucuk muda. Yang Hanez ni pun sudah-sudah la tu.

    0

    0
  53. Arian says:

    Biarlah dia nak kawin laki org ke duda ke..xde salahnye..kalau lelaki dah mampu mana tau boleh bimbing hanez jadi elok, tutup aurat dsbg. Lagipun dengan perangai cmni elok la kawin cepat. Xde isu perampas ke ape. Benda leh bawak bincang. Org malaysia ni cuba terbuka sikit, asal kawin laki org je perampas, asal kawin duda je perampas. Hello..perempuan banyak dari lelaki, kalau lelaki dh mampu apa salahnya. Tapi cara tu kena lah betul. Doakan yg baik2 je.

    0

    0
    • hoi says:

      hoi ke ko ni romie kemain lg menggalakkan maksiat… memngla bebini lebih x salah kalo mampu ni kalo suruh meruntuhkan masjid supaya masjid br dpt dibina ada maruah ke mcm 2… perangai jantan ni dr bujang sampai anak 2 x berubah ttp playboy.. dpt plak callgirl sesuai sgtttt…

      0

      0
    • mimi says:

      Arian oii…da sah2 si Hanez tu rampas laki orang, ko bajet konon2, si laki tu boleh bimbing Hanez la sgt….isteri laki tu pun da ckp,diorang siap da bercuti sama2 gi Luar negara, ape kebenda nyer…sedap2 ckp rakyat malaysia ni tak open minded e…tak kena kt keluarga ko, bole la ckp cmtu…yg laki tu pun kelaut…masih berbini, da bergambar peluk2 ngn Hanez, pikir la sikit hati isteri laki tu…sedih kot!!!

      0

      0
    • akubole says:

      Salah – mengikut census terakhir lelaki lagi ramai di Mesia ni. Woohoooo…… aku pon nak 4 BF!!

      0

      0
  54. mimi says:

    Arian oii…da sah2 si Hanez tu rampas laki orang, ko bajet konon2, si laki tu boleh bimbing Hanez la sgt….isteri laki tu pun da ckp,diorang siap da bercuti sama2 gi Luar negara, ape kebenda nyer…sedap2 ckp rakyat malaysia ni tak open minded e…tak kena kt keluarga ko, bole la ckp cmtu…yg laki tu pun kelaut…masih berbini, da bergambar peluk2 ngn Hanez, pikir la sikit hati isteri laki tu…sedih kot!!!

    0

    0
  55. lelaki melayu tarak guna says:

    Mamat melayu = MAN WHORE/JALANG banyak kat msia ni. Lets face it lah, anak bini kat rumah di TIPU2 gi mengorat di luar. BOOOOOOOOO to you guys. Kawen 4 MY ASS. SEMUA NAFSUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Hanya ppuan yg bodoh dan NAIVE aje percaya mamat ni in LOVE konon . Love your pepet till the next aje.

    0

    0
  56. dudapengoda says:

    Kalo aku bini dia tendang jauh lelaki keparat EGOist yg pentingkan nafsunya lagi. Biarkan aje dia kontol dah menggatal. Dapat balik besuk tu for sure nya. Dah tua besuk sakit mampus merempat jangan ambik balik tau. Enjoy yourself live a happy life, gi cari lelaki yg betul lelaki bukan ANJENG liar keparat kaki penipu. Once a CHEATER always a CHEATER. Akan buat dgn si gedik miang ni juga. Tungu dan lihat.

    0

    0
  57. dd3 says:

    elah.. yg si lelaki kalo dah kawen tu, bukan pon pikir lawa ke tidak asalkan segar muda dan baru. Nak bende baru aje. Dah si betina pon gatal MELAYAN memang lah menjadi. Tapi ingat ye dia akan tukar ganti awak juga akhirnya sebab dah dasar lelaki GATAL tak ada prinsip idup tegar! PPuan hanya mainan utk nya. Untuk tayang kat kekawan yg sama kepala otak . Trophy lah konon sangat. Kepala otak sempit, iman haprak!!

    0

    0
  58. boorit says:

    Gambau yg mekap 10 inci tu – semua palsu dari foundation cover tebal kulit SHREK pon bole cantik ke biji mata/ hening setapak – utk sesiapa yg tak pernah tengok – betul macam LANGSUIR!! Tu yg buat si duda dajal teruja sangat tu…..adoi…..citarasa burit……HAHAHAHA

    0

    0
  59. tiruan says:

    azab tengok retis malaysia majoriti fake. dapat anak bagi nama bukan main glemer lagi muka macam ikan gelama. dah maknya cantik plastik surgery kan. hamek kau.

    0

    0
  60. saya says:

    rasanya ramai menyalahkan hanez. mmg dia ada salahnya..tapi pesalah yg benar2 bersalah di sini ialah suami LM atau kekasih si hanez ni. nampak sgt lelaki hidung belang. kalau tak mampu dr segi agama nak bimbing bini anak tak plu la berpoligami. Duit banyak pun kalo nafsu mengalahkan akal memalukan. entah apa yg dia bgtau Hanez..mybbkn hanez ni turut terpedaya. hanez pun sama gak, belum nikah da macam2. jaga maruah kita. nanti2 cucu2 nengok gamba peluk2 pun malu.

    0

    0
  61. shana naz says:

    bila hal cmni kua semua salah kan pompuan..pompuan la segala betina jalang,bitch bagai..kalau romi tu x gatal,xkan terjebak dgn hanez…
    dan hanez plak xkan nak kat romi klo x romi bg janji mcm2 kat dia…tu dia sgt yakin blh kwen dgn romi…no komen…silent reader je..tgk apa akan jd…

    0

    0
  62. ntahapapa says:

    buang liur nk komen kat cik suir nih…dasar muka daun keladi…..apa aku leh ckp ..cik suir ni nk kawen laki kaya sbb nk pakai LV ory cm cik lang pakai…almaklumlah..skg mampu LV gred 5A jer..kawen si R..silap2 kedai LV dia beli..baru leh celennn cik lang..!

    0

    0
  63. itik says:

    Nara and others, kat forum cari dah keluar gambar hanis dgn r kt bangkok.. rasanya ada lg nnti diorg nk kluarkan gmbar2 lg..hbis la ko hanisss, menjawabbbbb..padah main dgn laki org..

    0

    0
  64. PrettyLady says:

    Tak payah lah tulis pasal dia ni lagi nara oi. Naik menyampah dah

    0

    0
  65. Typical Malaysian says:

    Mesti muka dia masuk Melodi lagi untuk minggu ni dan minggu dpn. Tu lah. Suka buat statement bangang kan? Dah makan diri sendiri. Please, buat muhasabah diri dulu sebelum buat statement lepas ni yer Cik Hanez Suraya?

    0

    0
  66. NALIYA says:

    dasar betina…. owg tue lom bercerai. suke2 ko ceraikan dowang. xtau malu!

    0

    0
  67. indigo says:

    go back to awi rafael

    0

    0
  68. adik nara says:

    x pyh sidang media sgt la.. diorang belum cerai ko pndai2 je ckp duda

    0

    0
  69. Anonymous says:

    org tu masih beristeri,kau kata duda..bini dia pun cun plak tu..yg jantan tu mmg jantan xguna la ..bini cun masih lg nk hadap hanez ni..kesian dgr luahan bini dia..diorg dah 8thn kawen dr lelaki tu xde apa2 smpi dah pakai kereta ferari..yg hanez,baru tgk ferari dah melelah air *****

    0

    0
  70. DikNon says:

    Haaa… nah Awi Rafael bg 1 lagu utk HS..

    0

    0
  71. mak c kina says:

    aku tgk melodi td…selamber jer wife dia…mmg kental la wife dia blh ckp mcm tu…buat pe nk nangis2 kt laki yg xigt ank bini!…xperlu nk merayu2 srh blk…ko nk,ko pegi je…bukan ada untung pun dpt laki xsedar diri ni…jgn esk2 dah susah blk,carik bekas isteri…mse tu la sggp buat apa sje,janji lg mcm2…

    0

    0
  72. eryn says:

    pada mulanya aku mmg mnat hanez ni tpi bila da kuar citer cm ni mmg sah2 aku bnci..sbb aku x ska ppuan perampas yg merosakkan masjid org ni..ska ati dia je nak publish gbr ank2 org..ek elehh cm sial je..dah la citer dlm lakonan mmg ppuan perampas..rupanya bkn lakonan tu tp mmg mengambarkn watak diri dia yang merampas hak org..fkir2kanlah hanez…mmg jdoh tu Allah yg tntukan tpi selagi blh elak ang elakkan lah dri merampas suami org.kpda jantan tu..ang x pena puas ke ngn isteri ang tu..kesian dan hargailah isteri ang yg mjga dan melahirkn zuriat2 ang tu…

    0

    0
  73. KAKA says:

    PELACUR!

    0

    0
  74. lola says:

    buruknye perangai..ckp dalam galaxy lain.betul lah .artis mmg x boleh di percaya bukan semua tapi kebanyakkannya..mmg x boleh percaya…

    0

    0
  75. Kicap ABC says:

    dari kejauhan Awi Rafael gelakkan c hanez ni sambil menyanyikan lagu Kalau Aku Kayaaaa…

    0

    0
  76. rena says:

    Kalau laki tu gentleman nikah je dgnhanez tu terang2, jdikan bini no 2,
    Kan loaded bole pe kwen 2 klu mampu
    Klu mampu la, klu x mmpu jgn la nk usung kesana kemari,
    Hanez plak klu bru tahu dia tu laki org, kurang kan la aktiviti awk tu dgn dia ya
    Emm padan la awi buat lagu klu aku kaya. …siann

    0

    0
  77. r says:

    Sades la ko pempuan. Hina betul la. Muka dah mcm pondan. Sadessss….ko xde hati perut rampas laki orang.

    0

    0
  78. Anonymous says:

    skrg artis suka cari laki kaya walaupun laki tu suami org… what goes around comes around

    0

    0
  79. […] Hanez Suraya Mohon Maaf Kenyataan Status “Duda” Teman Lelakinya (123) […]

    0

    0
  80. mm says:

    nk buat sidang akhbar dgn bf? emmm confirm lah bf akan sebelah dia n kta bf dgn isteri mmg dah x bahagia….dah syg gf, mestilah cover gf kan…

    0

    0
  81. titi says:

    aper la istimewa nyer laki orang tu………………jangan lah rampas kebahagiaan orang lain………….carik la laki bujang awak tu pun bujang…………………

    0

    0
  82. hanezsuroyan says:

    tengok muka pon boleh baca perangai meroyan dia.

    0

    0
  83. Anonymous says:

    Sesungguh aku kesian pd wife en R…wahai hanez…sedar2 la…

    0

    0
  84. […] Hanez Suraya Mohon Maaf Kenyataan Status “Duda” Teman Lelakinya (131) […]

    0

    0