Written by AbangNara | June 4th, 2014

Secara tiba-tiba, Hanez Suraya menerusi akaun Instagramnya telah membuat permohonan maaf secara terbuka kepada orang ramai. Tidak diketahui sama ada permohonan maaf ini ditujukan khas kepada isteri kekasihnya, namun Abang Nara respek dengan kesanggupan Hanez melakukan perkara ini. Bukan senang untuk memohon maaf, ia memerlukan kuatan dalaman yang amat hebat. Tahniah Hanez!!!

hanez suraya minta maaf

Hanez Suraya telah memuat naik gambar di bawah dengan kata-kata ini:-

Kita sebagai manusia xpernah lari dr membuat kesilapan. Di sini secara rendah diri Hanez ingin memohon maaf kpd semua atas segala kesilapan Hanez. Hanez sedar banyak kesilapan yg telah hanez lakukan. Hanez juga ingin berterima kasih kpd semua di atas teguran yg diberikan dan di atas sokongan semua. Hanez terima dgn positif dan hati terbuka. InsyaAllah. Amin

hanez mohon maaf

Abang Nara dapat rasakan keikhlasan dan kejujuran Hanez Suraya dalam setiap bait katanya. Abang Nara juga ingin memohon maaf kepada Hanez jika ada terkasar bahasa sepanjang menulis mengenai dirinya lebih-lebih ketika kontroversi panas tersebut. Semoga dengan permohonan maaf Hanez ini, kehidupannya akan lebih tenang dan diberkati. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to Hanez Suraya Mohon Maaf, Berterima Kasih Atas Teguran

  1. ina says:

    Dah xde job la tu.. Oii nara nk minta maaf xyah nk guna kekuatan dalaman sgt lahhh.. Yg penting ikhlas bila mntk maaf tu.. Bkn sbb dh x laku.. Job xde.. Peminat lari.. X pn romie dh start wat hal.. Arghh propa je minah jerawat batu nih.. Mencikk makk..

    0

    0
    • Neelofa says:

      ok, korang semua dah boleh start guna aurawhite yaa..

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        hanez suraya sudah insaf..
        maafkan dia semua,,huhu

        0

        0
        • Wawa Zainal says:

          whatever, baik ak dngar lagu hanie soraya…
          best..

          0

          0
        • mutiara says:

          gaduh ka dengan si romzi tu..whahahaa..
          nanti raye g ziarah menziarahi ye.. ;D

          0

          0
        • ketam batu says:

          hope lps ni x bt rampasan lgi ye hanez..

          0

          0
        • Bedah says:

          “Bukan senang untuk memohon maaf, ia memerlukan kuatan dalaman yang amat hebat.”
          Org ego bodo sombong jer susah mintak maaf..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Dia mntk maaf upload gmbar kt internet je. Kenapa tak buat press conference utk mntk maaf? ko kan suka PC ni.

          0

          0
        • diva says:

          jeng jeng jeng.. adakah ni tanda2 kecil romi akan meninggalkan die? kite just rileks je.. kite tengok je.. ni sign romie tak jadik nak kawin ngan die kot? kene raih simpati org ramai dulu. supaya nanti keluar news putus sudah kasih sayang, org ramai akan bersimpati.. kite tunggu jeeerrr

          0

          0
      • Merzz says:

        Kalau nara ‘dapat rasakan keikhlasan dan kejujuran hanez suraya’, aku pula ‘dapat rasakan kepura-puraan dan kebusukan hanez suraya’… Blah la ko hanez… Benci aku tengok muka perampas suami orang!

        0

        0
        • anun says:

          hehehe..tetiba je mtk maaf..tambah lak dekat dengan teater die ni..xde job masuk r tu..mtk maaf stakat kat ig je pon.. tu pon secara general..yang ko aibkan xbini kekasih hati pujaan jantung hati limpa ko tu smpai buat pc tu cam ne.. g la wat pc gak mtk maaf ng liana manan tu.. ko dgn jantan tu memg sepadan. patut la korang dipertemukan…cakap memg xle pakai r ko ni..stment suka berubah2..jijk la korang berdua ni…

          0

          0
      • manes muraya says:

        x hingin haku!!

        0

        0
      • don says:

        ala nk suh pi tgk teater dia la tu… strategi hahahaha

        0

        0
      • telur hanez says:

        dia takut kena baling telur dekat istana budaya nanti.
        kalau betul minta maaf.tinggal la si romie si suami orang tu.huh.

        0

        0
    • Noks says:

      Apa2 jelah hanez oii. Paling penting kau minta maaf kat isteri romiang keladi tu. Suami yang kau dok menggatal tu suami si puan liyana, sebaiknya kau nyatakan maaf tu khas buat puan liyana. Kitorang ni sakit hati tengok perangai busuk hati kau tu. Tapi sakit2 hati kitorang pun, lagi sakit hati puan liyana. Sudah2 la buat kontrovesi. Minta maaf kat liyana dan Tuhan yang paling penting. Yang kedua penting, tolong bersara dari industri hiburan ni. Mual dah semua tengok drama kau

      0

      0
    • ZAZA says:

      takut t org x g tgk teater dia huhuhuhu……sori dh terlmbt sblm ni sombg sangat

      0

      0
    • mak mentua says:

      jantan keparat tu dh tinggal kan dia ke …sbb dh xder duit , atau dia dh xder org nk amek dia blakon…ko sebat jela sapi afdal tu

      0

      0
    • missss says:

      Aku dgr skarang ni jabatan agama islam akan buat undang-undang baru.. penjara 3 tahun untuk org ketiga yang mengganggu rumahtangga sampai tahap penceraian.. x tahu la dh dkuatkuasakn ke blm.. wallahualam..

      0

      0
    • Olga says:

      DIA MNTAK MAAF SEBAB NK SURUH ORG TGOK TEATER LAKONAN DIE EWWWWWWWWWWW XKUASA NK TGOK,DAH SAH2 LA XDE ORG NK G TGOK,YG ADA TU MNGKIN PENJILAT TEGAR N FAMILY DIA JE,KLU NK MINTAK MAAF BUAT LA PRESS CONFERENCE,DUIT XDE DAH KE PADAN MUKA U

      0

      0
  2. miss wanny says:

    Bluweeekkk!!! :-p dah dpt pn kan.. Br nk mnx maaf bagai??!! Blh bg blik ker??!!.. Dasar fasha sendat!!!

    0

    0
  3. haniraiza says:

    Fake!!!!!!!!

    0

    0
  4. miss wanny says:

    bluweekkk!!! dah dapat kan.. br nk mnx maaf bagai?!!! blh bg balik ker??!! dasar fasha sendattttttt.. nyampah!

    0

    0
  5. hanezsundalya says:

    Hoi betina sundal, takyah nak mnta maap bgai la.dah dpt rsa suami org kannn.tak pun romie muke belalang tu buat hal tu la ko mnta maap bgai kan? Bodoh punya betina,

    0

    0
  6. Az-zahra says:

    APE YANG KORANG BENCI SANGAT KAT HANEZ NIE !! MAAFKAN JE LAA … DARI DYE X MINTAK MAAF LANGSUNG … GOOD JOB HANEZ ! KORANG NEY EGO LAA! KORANG LAGI BERDOSA KALAU TAK MAAFKAN DIE … DIE DAH MINTAK MAAF … KALAU TAK NAK DOSA MAAFKANLAH DIE … #HANYAMEMBERITAHU

    0

    0
  7. Why bother says:

    Buat hal – mintak maaf
    Dua perkara yang begitu sebati dgn dunia retis sengal. Ulang suara, bukan semua retis tp retis sengal SAHAJA.

    0

    0
  8. ruhani says:

    dulu berlagak sgt.mcm dia je yg betul semua.saman bagai.skg dh hilang tari g pula

    0

    0
  9. ruhani says:

    dh terlewat. mi ta maaf dh isteri romey .awk tetap perampas

    0

    0
  10. iris says:

    eeee….benci aku dgn pompuan nie…kalau dr dulu minta maaf oklah…ni teater nak mula baru nak minta maaf bagai…tiket ko x laku ek….

    0

    0
  11. adaakukesah says:

    Aurawhite boleh menyebabkan muka menggerutu ke hanez sundal wehhh;?kihkihkih… Geli makk tgk muka kau hanez hahhaah… Muka camni pon romie boleh suka pooorahhhh!!!!

    0

    0
  12. chacha says:

    masyaAllah dahsyat nyerr korang….. nasiblahhh kat akhirat nnt ko merangkak2 laa carik hanez nk minta maaf kat dia… korang taip sesedap hati jerk kann mcm xpercaya pada rukun iman jerk… nauzubillah…

    0

    0
  13. Reena says:

    Instagram je ke mampunya..ingatkan ada PC ke apa..dulu kemahen eksyen kamen..sikit2 suma akan dibgtau masa di PC..kalau ikhlas, jumpa terus si liyana yg kau dah zalimi tu..takkan xde nombor tipon kot..tipulah..xkan abg romiang x save. Ingatlah wahai perampas2 dan bakal perampas di luar sana, hidup xkan senang kalau asyik disumpah seranah..bahagia hanya seketika, dosanya x terkira, bertaubatlah segera..sesungguhnya doa org yg dizalimi tu sangatlah makbul. Ni baru kat dunia Allah tunjuk kat kita..sikit2 rezeki tu ditarik.

    0

    0
  14. seekers says:

    sorry to say…mintak maaf sbb periuk nasi jek ni…maklumla, teater dia kan dh nak launch kennnnnn….

    0

    0
  15. mbak doyok says:

    ok maaf dterima….next!!! esuk2 kuar statement saya dh maafkan MAS…phuiii

    0

    0
  16. contoh yg terang tang tang says:

    harap mek2 dan minah2 melayu di luar tu belajar dari contoh ni – jangan terlalu NAIF dgn mamat2 melayu. Tergadai maruah – REPUTATION – sebab duda keparat. Si mamat idup senang aje tak da apa2 effect . Ko yg dapat nama busuk. Orang mencaci hamun. WORTH IT???? THINK!!! NO MAMAT MELAYU IS EVER WORTH IT dalam 10, 6 ada DNA dajjal. Jenis menikam belakang no honor/ethics/moral values.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg ni aku setuju… jantan melayu sedap dapat celup mana2 buret, yang rugi pompuan jugak.. maruah hilang, kerjaya hilang, pastu yang sana melara kena jaga anak2.. jantan melayu pukimak sedap je cari buret lain pulak.. dan aku pelik perempuan melayu je yang nasib malang cm ni.. perempuan cina dengan mat saleh tak de pulok………….

      0

      0
      • Nurul Izahin says:

        Ada … Ketahuilah . Bangsa lain lagi dahsyat musibah nya..
        Beza nya DUNIA kau tu terlalu kechil tu la sebab kau cuma TAHU SALAHKAN BANGSA kau sendiri aje..
        Ingat LA DUNIA tu luas ..
        Jgn salahkan BANGSA SENDIRI dan kutuk kaum sendiri.
        Buka minda KAU Yg sempit tu..
        Tak perlu guna kata2 kesat pat sini.

        0

        0
        • Anonymous says:

          yang luas tu memang aku tak nampak.. yang kat malaysia yang terang je aku nampak.. abby abadi meroyan lepas kena tinggal dengan norman hakim kali kedua padahal dulu dia humble je orgnya.. rita rudaini pun meroyan sbb kena jaga anak2 aidil.. padahal yang norman dan aidil bahagia dengan bini baru… kalau nak cerita penindasan wanita di india dan mongolia tak payah.. aku fokus pada malaysia yang berbeza sangat pernghormatan kaum wanita antara cina dan melayu.. pernah dengar ke artis cina hidup jadi mcm ni???

          0

          0
        • Analysis says:

          Mamat melayu dah di didik dari awal lagi dan juga byak contoh keliling dia, yg dia bole 4. Ego dia besar, ini lah yg buat dia gersang sentiasa. Tak suka lagi aje dia senang2 dump cari lain. Dia tak menganggap ppuan sbgai manusia yg berati perut – hanya mainan utk dia. Dia bole bab dia JANTAN!! Bangsa lain susah sikit bab masyarakat depa memandang keji terhadap tabiat bapak ayam gini . Its called CHEATING on your wife/GF – dalam masyarakat Melayu tak ada konotasi ini, malah di pandang sbgai *hak* dia konon. Mana nya tak si Mamat naik lemak. Selagi ppuan Melayu bodoh, kasi chan selalu, konon nak tunjuk alim baik, memang lah selamanya dpat same treatment from their men.

          0

          0
      • mudahnya dpt sex says:

        Mmg la tkde dh Mat saleh lg teruk dan cina pun skang kebanyakannya dh mcm mat saleh jgk. Dorng tk nmpk malang sbb tengok la jgk penerimaan masyarakat mereka.
        Yg pmpuan melayu nmpk malang krna dikalangan melayu,maruah mereka dijaga dan dipandang tinggi. Bila dorng buat mcm mat saleh biasa buat, penerimaan org Melayu tk boleh, tk suka dan dipandang buruk.
        Dari segi Islam dah sah2 la haram dan berdosa.
        Mat saleh plk buat mcm tu mmg la berdosa haram semua tp malangnya dikalangan mereka perkara tu diterima dan tk dipandang buruk(except for girl yg mcm slut/whore/sundal pada pndangn dorng.),mereka dh terlalu terbuka bab ni. Yg baik pun dikalangan dorng, klu ditakdirkan bercinta sekali terus khwin dn tk cerai tu ok lah, tp klu yg baik tu plk nk dkt 6 kali putus cinta, dh buat sex jgk dgn 6 org ex bf..

        0

        0
  17. cili kering says:

    WEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    hanez, i rasa instagram is not a good platform for you to minta maaf.

    errr, bkn hari tu u ade buat press conference ke? u nak i suggest x, platform bagus nak minta maaf bkn kat instagram, tp kat press conference mcm u buat hari tu. utk tujuan ape ye hari tuu? errrrr?

    if u can organized a press conference mcm hari tu, why not do it one more time ? hee hee….duit mesti xde hal kan hanez? kan kan kan? hee hee….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Hanez sudah2 la asyik muka u je kat media2 sosial…nmpk sgt u sengaja nk mencari publisiti murahan…nk sgt org asyik bercakap pasal u kan? Sy setuju n sependapat dgn pengomen “Ina” tu…entah2 si romie tu start buat Hal so si Hanez ni standby menagih simpati…sedar pun u telah membuat kesilapan tapi knp masih teruskan? So u tau u telah byk buat kesilapan tapi u tetap buat dan Cuba nk menegakkan benang yg basah lg…sudahla Hanez tak Kira apa u buat semua Hanya lakonan saja…Hanya perempuan yg terdesak dan murahan je mampu buat apa yg u lakukan tu…lg 1 dulu masa u dgn awi Rafael …u pun dh janji yg u dh tak sosial mcm dulu2 lg…dh berubah…tapi nmpknya semakin teruk Ada Lah …sudahla tak puas lg jd pelakon kat set? Sampai ke dunia realiti pun u masih nak berlakon…

    0

    0
  19. Kak timah lambong says:

    Fake!
    Satu sen pon aku tak percaya.

    0

    0
  20. Bini Romy says:

    Dah clash dengan Bang Romy la tu. Padan muka kau sundel. Baru nak terhegeh2 mintak maap. Kau tanggungla dosa menggunung tu. Puas hati aku.

    0

    0
  21. dazrin says:

    alah~ takkan nak minta maaf pkai ig…. pkai lah sidang media…tak cool lh nook…. dulu kau siap nak saman puan liyana bgai… mcm nie je cara kau minta maaf… nape? mlm sblum kau minta maaf tu romiang kau dah muflis yeeeeee…. any way cara kau minta maaf…. FAKE!!!!!!!!!

    0

    0
  22. Melati says:

    Pungkok hang….MAS dah tak layan hang punya saman, pastu cari jalan mudah minta maaf;;;; jadi lah org yg berpendirian skit Hanez ooi…hehehe…Kompom lepas ni dia kater plak , sudah suratan Takdir dan kemungkinan besar ikut jejak R Azmi ( Hijab) itu pendapat saya jer.

    0

    0
  23. sakit hati says:

    perempuan jugak yg rugi.. kerjaya hancur maruah hilang… betapa malangnya jadi perempuan melayu zaman ni.. kalau pakai seksi terus dicop layak dirogol oleh semua lelaki.. hanya bangsa melayu je yg ada pegangang bodoh ni.. cina india mat saleh takde pulak… jadi perempuan melayu memang rugi sbb bila kes mcm ni kote jantan aman damai cari buret lain nak jolok..

    0

    0
    • ikan keli says:

      Sori ye….ppuan yg bodoh jer yg rugi sbb mudah sgt serah diri tk kira melayu, cina,india atau mat saleh…..ppuan yg pandai jaga maruah diri insyaallah allah akan lindung dri segala aib….so ‘sakit hati’ jgn le emo sgt dlm memberi pendapat….cuba bwk bertenang :)

      0

      0
  24. Aku yang Luka Dilukai says:

    Forgive, may be… forget, not..

    0

    0
  25. MAAPKAN HANEZ KEW? says:

    puiii.. map? ade lettew….bang romi tgalkan ke nez?
    ermm ke sbb nak laku kan ticket teater..whatever it is, x amik port?
    bang nara xperlulah publish citer Hamez nie. busan!

    0

    0
  26. me says:

    mintak ampun dan maaf pd Yang Satu lebih afdal…. yg penting ISTERI MR R..mintak maaf dpn2…br gentlemen! chaiyok2!!! ahhahahaa… *bosan cte die sbenrnyer*

    0

    0
  27. Zulaikha says:

    Jgn terpedaya. Ni tactic nak melariskan theater dia yg tak laku tu dan dia takut kena baling telur tu la mtk maap awl2 takut nanti telur terkena hidung dia tu rosak nose job kang. Sapo la yg bengap sangat nak tengok si perampas ni berlakon?

    0

    0
  28. Hehehe says:

    FAKE TAHAP GABAN!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  29. neelofa says:

    Alasan mntk maaf :
    1.sruh org rmai tgok teater dia kt ib
    2.dh xde job
    3.romi wt hal
    4.nk jadi duta aura white balik
    5.etc

    0

    0
  30. Anonymous says:

    wlpn dia dh minta maaf tpi aku ttp x kan lupa keegoan dia..kalau dlu masa y dh kantoi si kekasih dia suami org n dia minta maaf mgkn leh terima…tpi bila mcm2 benda dh berlaku…mcm dh tawar hati plk kat dia…atau pn d sebalik kemaafan ni ad udang d sebalik mi…atau pn d sebabkan teater projek kawin tu…sama2 la kita fikirkn…???????????sorry la hanez..kita org dh tawar hati kat u…

    0

    0
  31. Opppsss sorryyy says:

    pd pendapat aku la..pas ko minta maaf ni…ko kawin jer la ngan kekasih ko tu…pas tu ko berundur dari dunia hiburan…ko ad ke x ad…sama jer…x menigglkn kesan pn…cuma kesan sebagai perampas jer la…kalau ko teruskan dlm dunia hiburan pn..ramai y benci ko dari suka kat ko…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    sayang seribu kli sayang…dlu aku suka kat hanez ni…berlakon pn ok jugak la…tpi menjak kes kontrovesi dia…mita mf la aku dh kurang minat kt dia…d sebabkan seorg lelaki y bernama romie…hancur segala hati peminat y suka kat ko hanez…semuanya d sebabkan oleh kesilapan besar ko hanez..x kesah la kalau ko nk bercinta ngan romie masa mula2 dlu..tpi kalau hanez dlu sorg y merendah diri…mgkn peminat x benci sgt kat dia…tpi segalanya berlaku d atas kesilapan diri dia sendiri…..suka cakap besar..x takut karma..berlagak n sebagainya…

    0

    0
  33. haters tegar hamis sukambing says:

    hahaha..baru mggu lepas tgok lam melodi n galaksi bkn main sombong n belagak lagi ko bercakap..aiii tetiba mntak maap nie..TAKOT ORG XDTG TEATER POJEK KAWEN KERRRRR…XYAH NAK PJEK KAWIN SGT LARHH..ko tu da lunyai…nak tagih simpati konon..puihhhh jijik ngn pelacur no.1 malaysia nie…haarrkkktuihhh (dr kahak yg paling dalam)

    0

    0
  34. aku bukan abang nara says:

    aku pulak yang kena bebel bile tiket abes…sigh

    0

    0
  35. bebo says:

    takut kena ambil tindakan di bawah akta perampas tu kot… tu yang terhegeh nak minta mahap..takut kena saman dengan wife bf dia tu..pffttt

    0

    0
  36. ladyzviva says:

    Eleh….. jgn pcaya n si sundal ni!! Mtk maaf utk lariskn teater tu je.tkut kosong kerusi.cian kt plakon lain n produksi.x psl2 sbb si sundal ni lingkup abis teater tu nti klu kau ikhlas dr dulu lg kau dh amik tindakan y betul lah sundal!! Bkn ckp besar,ego,bodoh sombong nk mampuss!!! X mustahil klu dtakdirkn teater ni meletop bang bang bomm nti dia akn ckp bsar balik kata msih rmai peminat!!bkn bleh percaya si lidah bcabang ni!!

    0

    0
  37. Anonymous says:

    korg mcm laa baek sgt..phuii..

    0

    0
  38. Melati says:

    Saya tak paham? kenyataan ( Beterima Kasih Atas Teguran)…selama hari ini dlm Nara takder yg menegur Anez ni yg mengutuk banyak lah….hehehe…Anez2 ko putar belit lah apapun terpalit kat ko semula….lain kali jgn sombong….dah2 pergi bersara dlm dunia seni dan contohi lah R.Azmi (Hijab) mungkin maaf ko diterima..hehehe..

    0

    0
  39. mieowww says:

    nampak nau dah xlaku..dats y dia mintak maap..keciannn

    0

    0
  40. sue says:

    weird. why now lepas semuanya dah tak berapa kecoh lagi? air dah mula nak tenang awat nak kocakkan balik?

    0

    0
  41. ramleeposmen says:

    Kasian……..kasian……..

    0

    0
  42. tweety says:

    knpe muka dye menggerutu???
    takotnye nak guma aura white…

    0

    0
  43. sutun kurita says:

    Aku kalu pmpuan ni nak mintak maap ke..mintak penampar ke…lantak dia r..
    niiiiiii…ayat nara ni….perrgggghhhhh!!!!…hahaahaaaa…kompem nara peminat setia HS..
    go nara..go!

    0

    0
  44. Biskut says:

    nak minta maaf buat la PC. Kan kau snggup buat PC masa serang balik bini romi hari tu. ape kelas minta maaf lam insta jer. dh tak laku br nk sedar ye?

    0

    0
  45. bunga mekar says:

    perik nasi dah lingkup…wlau apa pun bguslah dah insaf..sudah2lah mengutuk dia..hdup ini ibarat pusingan roda,,harap dia tak bodoh sombong lagi….truskan usaha utk berubah.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Jgn cakap kau mintak maaf sebab dh kena dump ngan mat romie tu suda la

    0

    0
  47. hanezsux says:

    takut le tu kena baling telur.. pui

    0

    0
  48. weng weng says:

    mohon ampun pada TUHAN.. sbb pergi main kat siam. gambar dulu2 masa kamu bergumbira menari di kelab ..telinga kene gigit jantan liar..berbaju seksa..TAKOT!!

    0

    0
  49. Mak kiah says:

    Amboiii mulut memasing sedap betul mengeji kan

    0

    0
  50. anon says:

    Aiikk….dah buang tabiat ke minah sundal ni. Ade ape2 agenda ke dgn mintak maaf ni. Baru hari tu beria2 nak saman MAS lah, nak saman liyana manan lah. Angkuh & sombong….. Ape hal??? ke sb tak laku dah….takde org nak amik berlakon…

    0

    0
  51. Dr.D says:

    BIPOLAR????

    0

    0
  52. poyo jer Hanez says:

    Ini semua POYO!!!!
    Esok lusa kuar lg citer baru. Entah apa la pulak! Dier ni xnak nama dier tenggelam..ader jer nak buat citer.
    Lain kali ignore jer tweet or insta minah ni. Jgn masukkan citer dier..

    0

    0
  53. Mdm Zola says:

    Ini rupa dia yg benar ye. camna bole jadi retis pon tak paham. Oh ya… mekap 10 inci, bulu mata unta + bra 3x size ori..hahaha. Pasal duda keparat tak guna sampai dah jadi begini. Sesiapa yg dapat si duda lepas ni, berhati-hati sikit ye. Hancur nasib! He brings BAD LUCK!!

    0

    0
  54. Hate gaban says:

    Whatever la pmpuan..pe pun u ttap kkal di label
    sbg perampas.ko igt ngn mntak maaf..suma settle ke??
    Ape kte ko pulangkn blik jntan dyus ko pda ank2
    dia yg rndukn ayah nye??ade brani???

    0

    0
  55. bilakakjemahmenulis says:

    ok la tu nak juga dia minta maaf. tak kisahla plastik ke, kenapa tak face to face ke. setapak demi setapak la uols. doakan yg baik2 je. mula2 minta maaf kat ig, nnt kot insaf ke. positive uols

    0

    0
  56. nida says:

    Mula2, hanez kate boyafren dia bukan somi orang.
    Tup2, laki orang.
    Then up pic kat insta dgn anak orang.
    Then bini orang luahkan hati kt media. Malu sebab orang dok tengok gambaq anak dia dengan hanez kat instaG hanez.
    “awat anak hang begambaq dgn betina mana tuuu??”

    Tup2, HANEZ nak saman bini orang sebab mengaibkan dia??
    Woi?? Apa ni?? Tak pahammmmm! Saya yang kena aib?
    Sapa yang upload gambaq dgn anak orang?
    Sapa yang upload gambaq dgn laki orang??

    Dan yang paling mengejutkan aku skali pada masa tu LAKI ORANG YANG MIANG NAK MAMPUS TU pun turut bersubahat sama untuk MENYAMAN BINI DIA YANG MASIH BERSTATUS BINI! EMAK KEPADA ANAK2 DIA!
    Dan dok sokong BAKAL BINI YANG BELOM TENTU JADI BINI DIA TU! yang MATA DUITAN CILANAT TU!

    haa, amik ko sakit hati aku. Aku xkan maafkan!

    0

    0
  57. hanismalaya says:

    kalau dh nama nye tahi, tetap busuk jugak walau telan sabun berkilo-kilo……

    0

    0
  58. foxfire007_1999 says:

    kalu betul2 ikhlas dan jujur minta maaf tu, kenalah ckp betul2 kat siapa.. bukannya kepada “sume pihak”.. ni sume propa lah.. HS, kamu terang2 hina Liyana Manan, nak saman dier, saman MAS, kamu sepatutnya mintak maaf secara terbuka KHUSUS kepada Liyana Manan, MAS.. bukannyer “sume pihak”.. ni bukan aper, pihak teater yang suruh ko mintak maaf kan? sal tiket tak berapa laku kan? kan? kannnnn??? poodah!!

    0

    0
  59. police says:

    Akta Kesalahan Jenayah Syariah (Wilayah-wilayah Persekutuan), seksyen 36, seksyen 37 dan seksyen 38

    Seksyen 36. Memujuk lari perempuan bersuami.Mana-mana orang yang memujuk lari seorang perempuan bersuami atau membawanya keluar dari atau dengan apa-apa cara mempengaruhinya supaya meninggalkan kediaman suami isteri yang ditentukan oleh suaminya adalah melakukan suatu kesalahan dan apabila disabitkan boleh didenda tidak melebihi lima ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi tiga tahun atau kedua-duanya, dan Mahkamah boleh memerintahkan perempuan tersebut supaya kembali kepada suaminya.

    Seksyen 37. Menghalang pasangan yang sudah bernikah daripada hidup sebagai suami isteri.Mana-mana orang yang menghalang sesuatu pasangan yang sudah bernikah daripada hidup sebagai suami isteri yang sudah bernikah dengan sah adalah melakukan suatu kesalahan dan apabila disabitkan boleh didenda tidak melebihi dua ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya, dan Mahkamah hendaklah memerintahkan pasangan itu supaya hidup sebagai pasangan suami isteri yang sudah bernikah dengan sah.

    Seksyen 38. Menghasut suami atau isteri supaya bercerai atau mengabaikan kewajipan.Mana-mana orang yang menghasut, memaksa atau memujuk mana-mana orang lelaki atau orang perempuan supaya bercerai atau mengabaikan kewajipan dan tanggungjawabnya sebagai suami atau isteri adalah melakukan suatu kesalahan dan apabila disabitkan boleh didenda tidak melebihi lima ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi tiga tahun atau kedua-duanya.

    0

    0
  60. […] Kasihan sungguh menjadi Hanez Suraya. Minta maaf pun salah, berdiam diri pun salah. Senyap tak cakap apa-apa salah, aktif muat naik gambar kat Instagram pun salah. Senang cakap buat apa-apa pun salah di mata orang ramai. Memang “stress” menjadi insan bernama Hanez Suraya. Itu yang Hanez Suraya kesal apabila ada segelintir pihak yang mempertikaikan permohonan maafnya semalam. […]

    0

    0
  61. Anonymous says:

    Hanyir suraya

    0

    0
  62. […] Hanez Suraya Mohon Maaf, Berterima Kasih Atas Teguran (87) […]

    0

    0
  63. […] Hanez Suraya Mohon Maaf, Berterima Kasih Atas Teguran (88) […]

    0

    0
  64. […] Hanez Suraya Mohon Maaf, Berterima Kasih Atas Teguran (89) […]

    0

    0