Written by Bella | November 2nd, 2016

Beberapa hari ini pelakon Hanez Suraya diusik netizen apabila foto beliau mengenakan tudung bersama gaya subang  yang agak unik mula tersebar di Internet.

Subang tersebut yang kelihatan berambu membuatkan orang ramai menyamakan ia dengan pengikat langsir.

Malah, gaya Hanez telah diparodikan oleh  seorang gadis bernama Syuhadaa yang megambil pengikat langsir sebenar dan menjadikan ia subang.

Banyak juga komen-komen lucu yang diberikan oleh netizen :-

Sekali sekala netizen hendakbergurau dengan artis apa salahnya bukan? Hehe..Memang unik sungguh subang tu. Macam-macam gaya hijabister sekarang.

36 responses to Hanez Suraya Kena “Troll” : Gaya Subang Seperti Pengikat Langsir

  1. kecik says:

    pakai tudung, untuk tutup telinga. lagi nak tayang subang wat pe..

    32

    0
    • aloyah jahit langsir says:

      tu lah pasal! ingat cantik sgt la tu, skali kena troll. rasakan!

      22

      0
      • miss_q says:

        typical meleis.. sentiasa cr bahan.. sendiri punya kain tk terjaga… sibuk dgn hal org… lepas tu meraban… hmmmmm

        2

        31
        • black says:

          rasanya ramai dah tegur elok2. ustaz2 byk dok bagi ceramah cara2 berfesyen pun. mmg ptut la kna troll. kihkihkih.

          20

          0
        • Kiah Konah says:

          pelik la korang woi. besok mangga padlock tu pula korang buat jd loket.

          17

          0
        • Anonymous says:

          nak tutup…tutup je lah kepala tu. masih nk bersubang pelbagai pehal??? pelik betul!!!

          11

          0
        • ++ says:

          ni lah fesyen “hijabster” skrg. nak pakai hijab tapi leher telinga nmpak. what’s the purpose of wearing hijab wahai “hijabster”? utk menutup aurat kan? then why do you guys have to make it so complicated? korang mcm mocking the hijab you know. and mcm mocking hukum Allah. kalau org permain-mainkan solat boleh pulak korang bising. yg berhijab tak betul ni mcm mana pulak? not just these “hijabster” lah, tapi semua “muslimah” yg balut aurat. pakai hijab tapi segala benda terjojol. pakai hijab tapi baju lengan pendek. pakai hijab tapi pakai legging. sy pun bkn lah perfect sgt. tapi kalau hijab ni terselak sikit pun dah gelabah. semoga kita semua dibawah lindunganNya.

          14

          1
    • miss_q says:

      typical meleis… ada je bahan nk buat kelakar… kena batang hidung sendiri tau pulak nak marah… sis jaga je lah kain sis sendiri… jgn igt semua benda kelakar… aku caya hanez tk marah pun korg troll dia… hahaha

      0

      28
    • Tomoi says:

      nampak ari tu dlm fesbuk…rupanya hanez perampas ni ke?? heheehe

      8

      1
    • Alahai says:

      ketahian dan kejadahan apakah ini???

      9

      0
    • Anonymous says:

      ni lawak. ayuhhh, kita viralkan.

      6

      0
    • RakyatMarhaen says:

      Bang nara baik cerita topik hijabster zaman sekarang berebut2 buat make up halloween pastu meroyan bangga bila masuk top 10 mekap halloween terbaik kat internet.org sambut halloween kat situ jugak berebut2 buat mekap mcm org tak betul aku tgok.like seriously??pastu pose acah2 muka ketat bibir hitam.adeii la hijabster sekalian please dont pelik2

      7

      0
  2. melati says:

    eeeeeeeekkk…cam gampang …!!!!!

    3

    1
  3. Mek Ti says:

    hanez dgn farina nampak seiras

    2

    0
  4. Anonymous says:

    HAHAHAHA! Kelakar giler troll tu. kreatif tol dorang.

    7

    0
  5. hmmmm says:

    Org klu dh sejuk beku tu,,mmg mcm tu lh..skali skala nk kn perhatian jugak..ingatkan cantek lh tu..aduyaiiiii…

    11

    0
  6. Cik paz says:

    seriously sy tak suka hanezsuraya ni tp penampilan dia dgn subang xtra mmg lain dari yh lain ahakz..awesome suraya, i suka benda lain dari yg lain..

    0

    14
  7. loyalmalaysian says:

    buruknye subang….yukkss

    4

    0
  8. Anonymous says:

    Ada jugal subang Camtu yek.. selera plak nk pkai hahaaaaa klakar.. org btudung ikot la adab Cara Islam.. ko siap anting2 Bgai.. nnti lma2 bukak tudung cam ungkasa..

    4

    0
  9. ehehehehek says:

    ayoooo…mcm sakai kat mongolia dah.

    8

    2
  10. Anonymous says:

    fashion victim…. :(

    3

    0
  11. mak ajie says:

    mak aiii…..apakah makna semua ni?

    4

    0
  12. abby says:

    huduh…

    4

    0
  13. Alia says:

    Dr dulu lagi menyampah dgn dia ni …..perangai tunjuk baik…..satu geng dgn sorg artis lagi satu….

    2

    0
  14. . says:

    Dah lama kat dalam gua.artis sampah masyarakat camnie lah gayanya.

    4

    0
  15. loyalmalaysian says:

    saja la tu nak bikin comeback…bikin kecoh la…carik publisiti…klu x …xde la org nak amik tau dia ni…pathetic

    2

    0
  16. Anonymous says:

    Hahaaha…klau beqok keqa lam utan nampak msti tekejut dan bersoqak tngok subang cam tu hahahaha…ney ka cra pkai org bandaq yg d ktakan urben uptodate sngat hoi…hahahah baik aku bg kucing aku main ja ramu2 ramba2 tuh…hahaha

    2

    0
  17. BUNGA MAWAR says:

    mmg pakai tudung ne tutup rambut sja ke??leher blh Nampak??hahahah bgi botak lagi bagus tutup aurat koz rambut dh tak de

    0

    0
  18. josh says:

    Aku mmg tak minat minah ni, tapi org melayu kan bizi bodi, sentiasa sebok jaga tepi kain org. lkut pandai dialah nak pakai ape2 pun.

    1

    0
  19. Anonymous says:

    TULAH, KECIK KECIK TAKNAK MENINGGAL, TU TASSEL LA BODOH. LAIN KALI GOOGLE La\A DULU

    0

    0