Written by AbangNara | March 17th, 2014

Ya memang sedih namun inilah yang harus ditempuhi oleh Hanez Suraya ekoran kontroversinya dengan suami orang. Menurut Berita Harian semalam, kontrak Hanez sebagai duta Aura White telah pun ditamatkan kerana kontroversi tersebut sedikit sebanyak memberi impak negatif kepada produk kecantikan itu.

hanez suraya aura white

Untuk makluman, Hanez Suraya telah dilantik sebagai duta dan jurucakap produk Aura White sejak setahun yang lalu. Pada pendapat Abang Nara, pembatalan kontrak ini adalah satu langkah bijak oleh pihak pengurusan produk kecantikan ini kerana sebelum ini ada peminat yang fanatik telah mengajak pemboikotan produk ini kerana dutanya adalah Hanez Suraya.

hanez suraya

Kepada Hanez Suraya, bertabahlah. Perkara macam ini memang sering terjadi. Tiger Woods dulu pun banyak kontraknya dibatalkan apabila kantoi ada skandal. Lagipun Hanez ada Romie yang kaya raya di sisi. Setakat kontrak Aura White ini pastinya tidak menjejaskan diri Hanez. Tak gitu?

138 responses to Hanez Suraya Bukan Lagi Duta Aura White

  1. kaseh says:

    yeaaayyyyyy! i nk beli sebesen aura white la balik kerja nanti… :)

    0

    0
    • Peminat Raja Bomoh Cap Kapal Layar says:

      Please lah nara..
      cite murahan camni tak yah bawak kat sini lah..

      Tolong update pasal Raja Bomoh No.1 Malaysia pleaseee!!
      Kami antara pengikut2 abg mahaguru cap kapal layar yg juta2 tu…

      hidup parti cap kapal layar!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        tengok la dlm amazing nara!

        0

        0
        • Neelofa says:

          amik lah neelofa sebagai duta, konpem ramai akan ada selera nak beli..

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          tak tau nak cakap apa, just nak cakap, saya tak pakai auratwhite

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          takpela takde rezeki, salah awak gak,
          kalau tak menggatal ngn laki org msti sihat walafiat je..

          0

          0
        • lynn says:

          memang patut pun. tak sesuai dia ni jadi duta. kalau harap putih melepak dek bedak tebal mcm tepung gomak, takda gunanye. kalau tak pakai bedak tebal, nak mcm kertas pasir muka pompuan ni. geli geleman tgk muka dia menggerutu berbiji biji. eww..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          Setakat kontrak Aura White ini pastinya tidak menjejaskan diri Hanez. Tak gitu?

          EUWWW….Pls lah nara….aura white ni gigih die yakinkan 1 malaysia haritu ‘kes ini tak menjejaskan saya selaku duta’ ..well….cakap besar sgt, nah tuhan tarik amik ngko…mesti mengelupor kau nokss jilat kaki romie sebab da xde income! hohoh

          0

          0
        • Bikin Mendidih says:

          Good news, tengok Aurawhite nampak muka Hanez Suraya, tengok Hanez Suraya nampak pencuri suami orang.

          Tahniah Aurawhite…dia tidak bagus untuk imej Aurawhite. Ambil Fazura…

          0

          0
        • Bidan Terlampau says:

          Hanya produk kondom, pil perancang dan KY Jelly saja sesuai buat Hanez yg mcm sundal neh…

          0

          0
        • kiah senduk says:

          kiah bagi 4 bintang pada aura white.
          bukan rezeki haneez lagi. try amik kiah yang hitam ini sebagai duta, mana tau boleh menaggalkan hitam kiah ini

          0

          0
        • Makbul Kan Lah says:

          kami mahu Kencana Dewi dan Black sebagai duta Aurawhite baru !!!!!!!!!

          0

          0
        • KAK JEMAH says:

          kalau wakil Aurawhite tu pandai..ambik Liyanan Manan sebagai duta.
          pastinya akan meningkatkan lagi jualan Aurawhite.
          pasti rakyat Msia menyokong…TAK GHITO?

          0

          0
        • Tijah Congo says:

          AKAK TETAP SOKONG KALAU JACLYN VICTOR AMBIL JADI MODEL UNTUK PASARAN INDIA, BAGLADESH DAN PAKISTAN. hehehehe

          0

          0
        • Utusan Merapu says:

          TERKINI: Hamis Suraya telah mendapat tawaran terbaru untuk sebuah syarikat terkenal Malaysia iaitu………..Alam Flora (duta untuk sisa pepejal dan juga kumbahan).

          Sekian. Sila tutup hidung.

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        kini, para peminat aurawhite boleh beli aurawhite dengan tenang dan selesa…

        0

        0
      • Anonymous says:

        hanez ke kedai membeli gula
        dibuat manisan utk lelaki kaya
        hanez kesian diberhentikan kerja
        padan la muka padan la muka

        0

        0
        • Kobis Bunga says:

          Hanez ke kedai membeli barang,
          Naik ferarri cepat dan jimat, (kereta boifren mane tak jimatnye)
          Kalau tak kacau suami orang,
          Kontrak AuraWhite pasti tak tamat..

          0

          0
      • mat tompok says:

        kepada hanez suraya bertabahla dengan dugaan dan tomahan rakyat malaysia,
        perkara macam nie memang biasa terjadi dan lumrah dan asam garam kepada artis, terutamanya perampas laki orang

        0

        0
      • sebok la kau... says:

        dah nampak dah balasannye sket2….dah la gerutuss..kaki propa 1 mesia pulak tu..menggerutukan imej aurawhite je…

        0

        0
      • Datin Semah says:

        product kecantikan Msia ni banyak menipu.
        suka ambik model2 yg dah cantik dan sediakala putih.
        nak tengok hasil yg berkesan, cuba try ambil model hitam karat.
        cuba ambil jaclyn victor, nabila huda atau acapan. :D

        0

        0
      • Odette says:

        HAHA. Served you right, Hanez Suraya! BTW, bila nk kahwin dgn Mr. R tu? Haktuih!

        0

        0
      • berita says:

        kalau nak berita mh370 pergilah tengok website mh370 official. wikipedia mh 370 pun dah diwujudkan. 155 lebih reference kat situ. asal nak nara pulak post. website nara gosip retis malaysia

        0

        0
    • Bini Pertama says:

      me too.. aritu stop sebab minah ni tp skrg tidak lg.. aku saran hanez jadi duta utk brg2 cetak rompak je la.. sbb dia mmg suka merompakkk!

      0

      0
    • mak jemah says:

      Terbaik la abg nara sempat perli last2.. hahaha

      0

      0
    • mayo says:

      tu baru sikit Allah da tarik rezeki..tunggu apa lagi pasni..kata tak takut karma kan…hahahahaha padan muka ko hanez suraya oiii!!! Allah tu lebih berkuasa.

      0

      0
    • Baby AA says:

      Kepada pengusaha2 produk kecantikan, sila ubah model anda utk kami menilai

      1)Pil kurus- Adinah Noor/ Dina Malaysia Idol
      2)Pil pemutih- Nabila Huda/ Ning Baizura/ Shuib Sepah
      3)Krim kedut- Mak Mah/ Aziz Satar/ Mariani.
      4)Bengkung ajaib- Shanie/Micheal Ong/ Ogy Mat Daud
      5)Pil mulut longkang- Lisdawatie dan Azwan Ali.

      0

      0
    • Olga says:

      AMBIK LA KENCANA DEWI XPON NING BAIZURA,MESTI LAKU BALIK

      0

      0
    • timah says:

      Ini yg kami nnti2 kan. Hanez suraya secara jujurnya kau layak keluar dari muka bumi ni. Dasar perempuan xtau malu

      0

      0
    • Olga says:

      HANEZ SURAYA SESUAI JADI DUTA PRODUK IKLAN DATO SYUKRI ALIFF TERLAJAK LARIS YG IKLAN LUCAH2 TU

      0

      0
      • Anonymous says:

        mmg patut pn kene buang jd duta.
        tgk la kulit dia menggerutu je.
        kalo bkn psl skandal pn mmg ptt kene tamatkan kontrak.

        0

        0
    • maya says:

      tgk dlm ig hanez uols.. dia adik beradik hentam peminat yg kutuk dia. huhuhu..

      0

      0
  2. Roses says:

    Hohohohoho

    0

    0
  3. my skin flawless.. hanez?? adooo?? says:

    mmg patut pun..skin hanez pun teruk, mengerutu..baik amek liyana manan tu jd duta lagi bagus!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    dalam pada mnyindir lak ayat last. haha..

    0

    0
  5. Makcik Kantin says:

    Lepas ni jangan cakap besar lagi..

    0

    0
  6. Mum2Mum says:

    Langkah yang bijak! Kalau maintain lagi si HS ni jadi Duta, lagi sebulan lingkupla bisnes Aurawhite ni. Gitewww!

    0

    0
  7. miss mong says:

    itu lah yang sebaiknya..sape nk produk dia rugi kn.so hanez tlg la amik pengajaran dr kejadian

    0

    0
  8. Shhh says:

    Okay tak sabar nak gossip mak jemah pasal perempuan ni…tulah aritu bukan main lagi ko ckp besar…senang2 jer Allah SWT tarik balik rezeki yang ko da dgn sekelip mata…lagipun aku heran lah naper produk ni suruh dia ni jadi duta..dh terang2 dia ni putih lepas tu suruh plak aura white sgt..aku pelik betul…

    0

    0
  9. duta aura white yg baru says:

    patut la tgk dlm magazine muka org lain…huhuhu…elok la dibatalkn pun..bkn cantik pun..kulit muka menggerutu ja aku tgk…xda apa la aku nk cakap…satu ja…
    P-A-D-A-N M-U-K-A

    0

    0
  10. anti bimbo!! says:

    Yahoooo!!..terbukti Aura white bukan company Auta white!! Innalillahhiwainahirojiunn..Allah tarik rezeki pada org yang menganiaya org lain…jadilah duta Romiang seumur hidupmu wahai HS…

    0

    0
    • capitalletterMAN says:

      salam.
      salah bacaan innalillah tu dik..yg betul adalah INNA LILLAH HIWAINNA ILAIHI ROJIUN..adik anti bimbo dan sapa2 yg tersilap sebut tu, sila2 praktis bacaan yg betul ye :)

      salam

      0

      0
  11. Peace says:

    Hoorayyyyy!!!
    Aku ingat lagi statement dia yang dulu yg mgatakan die masih kagi duta aurawhite dengan bangga. Setakat berita mcm ni tak menutup periuk nasi dia.
    Well, now?? Sikit demi sikit rezeki kau dlm bidang seni dah lari.
    Tu la dik, jgn membangga sangat. Riak, takbur. Nak sgt mencabar.
    Cuba la kalau dia tinggalkan lelaki tu, aku rase at least lagi ramai yg akan respect dia.
    Ni tak, masih dok tergedik nak lelaki tu. Amek la kau.
    Moga bahagia.

    0

    0
  12. sofea jane says:

    what u give..u get back la wahai betina sundal…dlu ko canang satu malaya kontroversi ko ni tak jejas pun rezeki ko..skang ko mendapat laa…bagus la depa kansel kontrak tu..kulit muka mcm kertas pasir adelah…huh!
    padan muka ko…

    0

    0
  13. Datin M says:

    kena jadi duta aura-black lah plak nmpknya.

    0

    0
  14. cik ras says:

    Terima kasih AuraWhite!!!!! Keputusan yg diambil mmg sangat tepattt setepat tepatnya tiada yg lebih tepat..tak boikot dahh!!!

    0

    0
  15. holiday says:

    It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
    I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting
    things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article.
    I wish to read even more things about it!

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    dulukan hanez penah menyatakan tak takot pd hukum karma…..
    ni la dia……………..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    faktor utama HS kna reject aku rs sbb muka dye yg xsesuai kot…byk sgt komen psl muke dye yg byk jerawat…huhu

    0

    0
  18. Anonymous says:

    as expected..

    0

    0
  19. sue says:

    sabar dan harus bsabar.. ini dugaan pada Allah..
    mgkin stkat ni sja rzeki HS kat AuraWhite.. insyallah akn dtg pasti ada rzeki yg dlimpahkan pada HS

    0

    0
  20. Anonymous says:

    cik adik manis…ape mau susah hati…abg ferrari kan hado..bagi service dpt la upah…x yah susah2 jd duta ni…kuikuikui

    0

    0
  21. azie says:

    dunia ni bulat cam roda, hanez…tak gituw…

    0

    0
  22. jameela says:

    Hanez tu besalah ngan Liyana Manan je.. Yg korang tambah dosa kering maki hamun die kenapa? Hal Mr R ngn isteri die pulak, lantak p depa la.. hal umahtangga depa. Korang – korang please stop la menambah dosa cakap yg bukan bukan. Konon nak kasi nasihat. Tapi lebih kepada jadi batu api. Ayat babi la, bodoh la, sundal la, lagi menyedihkan profile pic kat fb dah tua, tp komen bende bende kotor kutuk hanez kat fb. Ustaz pon nasihat berpada-pada. Takde lak sampai guna ayat-ayat kat atas tu..

    0

    0
  23. Ojou says:

    xpercaya pada karma kan…. sekarang percaya x pada kifarah?
    skg kt tv3 byk cerita kifarah…di nasihatkan hanez tgok yea… jdkan pengajaran…

    0

    0
  24. Aina says:

    kesian.. sekelip mata je Allah tarik balik rezeki. tak tau lagi apa musibah yg mendatang. hasil kutuk keji seluruh malaysia ni yg tak stuju dgn perbuatan kejam dia..Allah makbulkan. pengajaran utk kita smua jugak. jgn caras hak org.

    0

    0
  25. aissshhhh says:

    yeeeeee…..amik nabila huda sebagai duta!!!……..konpom lg ramai yg nk beli kalau bole putih melepak mcm ni….

    0

    0
  26. wanji says:

    Saya terima ketentuan KARMA ini. :p

    0

    0
  27. Liyana Manan says:

    Sabar ya HS… kita berbaik-baiklah sesama manusia… Sedangkan Nabi pun ampunkan umat…inikan kita manusia biasa

    0

    0
  28. minah jambu merah biru says:

    aura white memang bagos minah jambu dh try dia memang buatkn muka minah jambu puteh dn berseh ….ini bukan dugaan eh ini betol2 punye ..minah jambu tk tipu ……memang padan muka si hanez dh tk jadi duta aura white…jantan tu dh kaya pe ! tk payah lah nk penat2 susah2 nk berlakon n jadi artis lagi duit jantan tu kan ada !!

    0

    0
  29. ikan keli says:

    Aaaa 2 le pasal…..buat lgi kan dah dpt balasan……skrg dok jer celah kelangkang jantan miang 2….tgok berapa thn boleh bertahan beruk 2 ekor ni….puuii

    0

    0
  30. bonda says:

    ni lah hukum karma….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tapi dia tak takut dia bilang. Tapi bagus juga Aurawhite busibess merundum.

      Gantiksn dengan bini Romie sudah.

      0

      0
  31. sang buaya pula? says:

    yg si mamat apa pulak balasan nya. Tak kan si betina aje. Tgah menungu. Ferrari kena tukar ke kancil 2nd hand kot bab Auta lebeh utang keliling pinggang……. nak tengok si HS basah tak puki dia lagi…..HAHAHAHA

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Aurawhite itu langkah yang paking bijak.

    Ambil saja bini Romie. Makeupkan dia cantek2 dengan bertudong lagi ayu.

    Mesti business naik punya. Last Romie tengok isteri mengancam, dia pun
    Bye HS. Padan muka kau HS

    0

    0
  33. Mual says:

    tula padah ko takbur sgt kan,,lps tu ckp besar,,lps tu berbohong,,amik kau!!!ko nie poyo sgt cpt melatah,ko dpn peminat tak dpt nk wat perangei besar kepala kalo nk maju!!!

    0

    0
  34. oh mak kau! says:

    adoi la adoi! haha..nak tergelak, tapi kesian pulak kat HS..tapi kan, aku gelak je laa..hahahahahahahahahahahahahahaha

    aurawhite ni kelentong je lebeyy..bak kata sorang komentor kat sini dulu, letak la ning baizura ke, nurul ke, black ke, dayang nurfaezah ke jadi duta..hari2 tepek cream aurawhite tu…then baru lah boleh membuktikan dakwaan ‘memutihkan’ atau sekadar ‘kelentong’ je…setakat HS yg kulit menggerutu tu, rasanya aurawhite dah kompom kena boo punya..sebab dah kompom2 la HS tu semulajadi putih..pakai aurawhite nak putih cemana lagi? macam mayat? namun yg pasti aurawhite telah menyebabkan kulit HS menggerutu mcm kulit katak puru..yucks!! hahahahahahahahahahahaha

    0

    0
  35. huhu says:

    good job aura white!!!!….
    sy mula meminati produk aura white…yeayyyyy..
    alhamdulillah…:-)))))

    0

    0
  36. waklu says:

    Kasi can la kat Hanez suraya ni. Aku tengok dia lemah lembut, manis orangnya.
    Dah bukan rezeki dia di Aura White.Patut Aura White bersabar sehingga masalah dengan oleh isteri kekasihnya selesai.
    Semoga Hanez suraya tabah menghadapi ujian. Jangan takut,seluruh rakyat Malaysia menyokong anda Hanez Suraya.

    0

    0
    • Xsokong HS says:

      Seluruh rakyat malaysia sokong HS?? Are u sure…??!

      0

      0
    • praymh370 says:

      Hukum karma?? Sah2 anis tu napak keslahan dia.. yg mana ckp amik, jantan org tu,jgn tekene blik udah.. we olls xtaw laki we olss buat cm mr romi tu ke? Xpasai krn mulot,pk lah sendri.. satu dunia maki dia,ntah2 dia msuk syurga sape tahu ati masing2,mybe anis rase bslah cuma blum masa nk betulkn keadaan… :)

      0

      0
  37. gebu says:

    “rakyat malaysia x tahu perkare sebenar”..p mampus la ko ngn perkara sebenar..sombong sgt..angkuh belagak..tu bru ckit tuhan tarik..pasni lau siromiang tu tggal telooorrrr…jenuh mau mengangkang cr org len…puii…ko jd je duta kodom memg kelayakan ada sgt dah…yaarrrrkkkktuihhh..!! #prayforMH370

    0

    0
  38. mengarot aje amek neelopak. semak jer

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      kalau tknk ambek nlofa ambek aje si emma embong dia pon jambu pe…kulit dia pon puteh …ambek emma jadi duta aura white memang patut pasal dia sweet n cute..

      0

      0
  39. cik gebu,

    klu siromiang tinggal telooorrrr, sama ler mcm tokti dulu masa dpt atuk kuda yang tinggal kote jer…keh keh keh

    0

    0
  40. kudabelang says:

    HAHAHAHA PADAN MUKA HANISURAYA…. TAPI TAKPE LA… TAKPYH KEJA PONN, DIAM MENONGGENG KAT UMAH JE UTK SI ROMI TU… BESOK2 BILA SEMUA LUBANG DAH LONGGAR… PANDAI2 LAH CARI PINTU KELUAR YE…. SI ROMI TU KAN NAPSU KUDA…. HAHAHAHA… HARI YG MENCERIAKAN SANGAT!

    0

    0
  41. mulut celupar says:

    padan muko ko hamez…romie, lepas ni,bawalah hanez p inject vit. c sllu yer, kang hitam,terpudar pulok cinta engko berdua…:p

    0

    0
  42. Anonymous says:

    sbnrnya aku paling x suka kt dia ni sb suka ckp besar..skg dh kena pd diri sendiri baru tahu..tpi memg terbaik la sb ko dh x jadi duta aura white…skg ko punya muka hanez dh jadi aura black plk…

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Semoga HS tabah…
    InsyaAllah, Tuhan akan menggantikan rezeki yang lebih baik satu hari nanti.
    Minta dan mengadulah pada Allah. Sesungguhnya, Allah Maha Pengampun dan Maha Pengasih. Sabar lah..

    0

    0
  44. ANJE says:

    aurawhite dari awal silap.. tgk la skin dia yg mengerutu tu… adoii.. gambo semua fotoshop..

    0

    0
  45. cik piNgu says:

    kenapa aku rasa mcm gembira je dia dh tak jadi duta aura whiteeeeee~ngeeeeeeeeee

    0

    0
  46. nasib karma says:

    nasib badan….kesian anda…
    aku setuju 300% ambik liyana manan..biar HS TERBELIAK BIJI MATA tgk muka liyana manan kat billboard tepi highway…ko berlagak sgt kan..rezeki x terjejas..x takut karma..ko tungu la nanti..silap hari bulan si romie tu tinggalkan ko plak pg kat org lain..

    0

    0
  47. Anonymous says:

    klu bertepuk sebelah tgn xkn berbunyi..yg xelok bila berlaku mcm ni semuanya perempuan ye x? renung2kan…

    0

    0
  48. sue says:

    Sedangkan Tiger Woods pun boleh dibatalkan kontrak because of his extra-marital affairs, inikan pula Hanez Suraya. Hope you wise up after this. Ingat, setiap syarikat has its own corporate and social responsibility to uphold. N this is usually translated to the ambassador of its products as well. What you saw and is going through is just the tip of the iceberg. Meaning: you can go down even further, hitting rock bottom. So learn from this episode.

    0

    0
  49. Abang Romie oh abang romie says:

    kita asyik salahkan HS ni je.. tu haaa! satu mangkuk hayun tu ROMIANG tu tak ramai plak kecam.. hal macam ni asyik perempuan je disalahkan, lupa pada jantan sorang tu!

    0

    0
  50. mukaku menggerutu says:

    xde sape ke kesian kt iols, iols da xjd duta?

    0

    0
  51. Dhia says:

    Sonok la lelaki tu.ppuan gaduh sbbkan dia,dia agknye goyang kaki je.kpd lelaki tersebut,x kira la awk tu pilih sape,tlg take responsibility.kat sini maybe org dok tunding2 ppuan,akhirat nnt yg awk jgk yg kena.sekian,terima kasih.

    0

    0
  52. Gebu Gebas says:

    SOKONG AURAWHITE AMBIL LIYANA MANAN JADI DUTA PRODUK <3 <3 <3

    0

    0
  53. Stop the BULLSHIT! says:

    see, the power or women when united. Sekarang mari kita jatuhkan undang2 yg keparat tidak adil yg di reka dik si mamat – bole kawen tampa izin bini pertama!! Jangan cakap pasal ADIL tapi buat lain!! Tak ada leader wanita kita yg berani memperjuangkan HAK kita pula.. OOOpsss.. dalam Islam mana ada hak wanita kan…..HAHAHAHA

    0

    0
    • Hamba Allah says:

      hey..sebelum nak ckp psl hak wanita xde dlm Islam,ade bce sejarah Islam dulu tak?jgn men sdp ckp je yek..jgn sekali-kali slhkn agama tp slhkn penganut nyer yg xreti nak beramal dgn ajaran Islam..sy paling pantang ble ade org sedap mulut ckp yg Islam xpenah nk perjuangkan hak wanita..pegi bukak Al-Quran dan hadis balik sebelum berani nak mengomen camni..:)..innallah ma`ana

      0

      0
      • boooo says:

        ok nak tanya ppuan bole kawen 4 tak??

        0

        0
        • say booo what? says:

          kat syurga nanti prmpn nk kawen lelaki ramai mana pon xkesahh.. kat dunia ni just ujian untuk lelaki.. ramai isteri xbermakna lelaki tu akan senang.. kat dunia ni senang la kat akhirat nanti semua suami yg kena tanggung.. isteri boleh masuk syurga tanpa suami.. tapi suami tak boleh masuk syurga tanpa isteri dan anak anak.. ramai isteri lagi ramai dosa dan anak kena tanggung.. so guys.. you better think carefully eyy.. ;)

          0

          0
  54. cash please says:

    aku percaya pada karma/kafirah. Ex aku dulu punya lah gile nak kawen dgn betina gedik muda. Tapi dia tipu ppuan tu. kata duda jugak. Bila si ppuan dapat tau ( KL ni kecik aje- secrets spread fast) dia lagi pandai – kelengtong habis kikis mintak belanja itu ini lepas tu dump Ex aku tu bila dia mula sakit . Sanggup berutang utk melayan si betina. Nafkah anak kami satu sen pon tak kasi. Gi kawen senyap di Thailand rupanya. Akhirnya keseorangan. Tinggal merempat. Aku pon dah campak jauh org tua gatal tu. Anak2 dan cucu tak rindu sikit pon. Dunia ni berpusing. Baik lelaki /ppuan niat jahat buat org sini juga dpat balik.

    0

    0
  55. hhDD says:

    Itulah hanez suraya..lain kali cakap jgn nak meninggi je..kena pandang bawah, kiri dan kanan…moga2 ia jd iktibar pada kamu ye…all the best la pas ni!

    0

    0
  56. nbk says:

    yehaaa,inilah yg ku mahukan

    0

    0
  57. d says:

    pas ni baik aurawhite trus x jual produk ni kt hanez.biar kulit die glap balik,tgk mr. romi tu nk ke x die

    0

    0
  58. mat bondol says:

    HS camni pon ko nak buaya tu lagi ke. Bagus sangat lah.Dah lah runtuhkan ko punya maruah. Bengap. Tak ada KELAS. Bkan gentleman langsung. Ini bangsatman. Ppuan bagi depa ni hanya barang mainan. Tak ada ati perut. Dia utamakan kontol kecut dia aje.Patut di sunat sekali lagi..PTUIHHH.

    0

    0
  59. kiko says:

    abg nara nye ayat boleh tahan biadap dia. dalam situasi ni nampak sangat si nara ni nak hentam hanez. lebih2 lagi ayat : “Lagipun Hanez ada Romie yang kaya raya di sisi. Setakat kontrak Aura White ini pastinya tidak menjejaskan diri Hanez. Tak gitu?” ..
    baguslah. Nara si Lalang. kejap positive, kejap ngative.

    0

    0
    • cerry berry says:

      Betul cakap kau kiko nara ni memang lalang, dulu2 dia sokong kemain si hanis ni last2 kutuk sakan pulak….

      0

      0
    • tapehapetah says:

      Ko ni jangan lurus sangat boleh tak? Paham x bahasa kiasan n sindiran? Adehhh -__-

      0

      0
  60. MAXMORA says:

    abang AU.. R.. BLACK kan hado..

    0

    0
  61. praymh370 says:

    Hukum karma?? Sah2 anis tu napak keslahan dia.. yg mana ckp amik, jantan org tu,jgn tekene blik udah.. we olls xtaw laki we olss buat cm mr romi tu ke? Xpasai krn mulot,pk lah sendri.. satu dunia maki dia,ntah2 dia msuk syurga sape tahu ati masing2,mybe anis rase bslah cuma blum masa nk betulkn keadaan… :)

    0

    0
  62. Sotong Gendut says:

    Lepas tengok Muka Hanez Suraya yang menggerutu tayap keyakinan aku kepada Aura White main kurang….. Takut pula nak makan Aura White nanti tak pasal2 aku yang kebas laki orang… hahahhaha.. Tak Nak jadi Hanez Sogayahhh yang ke 2

    0

    0
  63. Anonymous says:

    ni baru karma si hanez…karma romi tak tau plk mcm mane nnt…

    0

    0
  64. Waklu says:

    Semua orang nak hina Hanez Suraya kenapa? Semua perfect sangat? tak pernah buat dosa? Ahli syurga belaka? Nak hina lebey2 pulak.Jangan sibuk nak mendoakan kehancuran orang. Diri sendiri pon belum tentu mana hala tuju.

    0

    0
    • ehem says:

      ni mesti adek beradek hanis longkang…ahak..
      back up lebeh plak…ke ko ada ambik laki org gak??
      ooopppsss…

      0

      0
      • Waklu says:

        Ehem mulut longkang chow kit,
        Mengata orang lebih,tak sedar mulut sendiri bau ketiak.

        0

        0
        • pelik??? says:

          wei waklu..

          dia tny ko..ko ada ambik laki org jgk ke???yang ko nak maree ni kenapa??? betul ker??? jeng jeng jeng..anyway..ko penah bau mulut si ehem mcm ketiak ker??? ahaaakzz

          0

          0
      • hanez gerutu says:

        ehem.. ni aku la..hanez. aku malu pkai nama sbenar aku sbb 1 malaysia tau cipop aku gatal minta digaru oleh laki liyana manan. miahahahahaha….

        0

        0
    • hanez gerutu says:

      duhai hanez si cantik manis.. kalo sakit hati baca komen2 kitorg xyahla sibuk nak baca. duduk diam2 dlm bilik dgn Mr. ROMIANG ko tu sudah…….

      0

      0
  65. oppssss says:

    I duduk sebelah lawyer HS uollzz.. nak sampaikan any pesanan? Keh keh keh…

    0

    0
  66. Peah_Focus says:

    Syabas Aura White! Semoga terus maju jaya dan jitu. This time ambik lah model product yang sesuai dan terjaga moral nya. Kesihatan melambangkan keperibadian luar dan dalam…sekian!

    0

    0
  67. hanez gerutu says:

    la nih kalo hanez jadi kwin Mr. ROMIANG bleh la kitorang lempar2 telur kat muka hang biaq tmbh putih melepak. kite buat hang jd duta telur busuk plak. kesian kat hang aurawhite dah buang. kihkihkih

    0

    0
  68. Nora Danish says:

    Amek kite jadi duta la.. yeayyyy

    0

    0
  69. Anonymous says:

    liyana manan tu klu make over…lagi cantik dari HS

    0

    0
  70. siro says:

    pasni dah xde job da si hanez ni.. kalo ad drama dia blakon pakat2 boikot plk ye…

    0

    0
  71. Kak Mala says:

    Satu kerja kosong untuk Hanez…Bomoh 1Malaysia tengah cari asstant nak tampar menampar…!

    0

    0
  72. […] Hanez Suraya Bukan Lagi Duta Aura White (135) […]

    0

    0
  73. […] Hanez Suraya Bukan Lagi Duta Aura White (136) […]

    0

    0
  74. […] Hanez Suraya Bukan Lagi Duta Aura White (137) […]

    0

    0