Written by AbangNara | March 26th, 2009

gambar seksi haliza misbun

Angkat tangan siapa yang nak cuba nasib jadi calon suami Haliza Misbun. Kesian betul bila dengar Haliza Misbun cakap yang dia mungkin dilahirkan untuk tidak berkahwin.

Buat Haliza Misbun, ketahuilah ramai lelaki-lelaki di luar sini yang sanggup menjadi suami anda.

33 responses to Haliza Misbun Mungkin Dilahirkan Untuk Tidak Berkahwin

  1. flower says:

    ramai lg la lelaki kat luar yg suka kamu..

    0
    0
  2. aku says:

    kot2 die nie memilih sgt…2 sampai la ni xkawen2….

    0
    0
  3. tuit says:

    mungkin xdak jodoh lai kot…. lom jumpa soulmate…. suka die…..

    0
    0
  4. ain says:

    hmmm die ni mgkin jual mhl
    brlagak kot..sbb tu lelaki x brani nk serius dgn die
    tpi apa2 pn mgkin blum smpai jdoh tu
    kita hnya merancang..Tuhan yg mnentukan..

    0
    0
  5. Aku Bangang says:

    Aku rasa hanya mat saleh (oangputih) atau jenis negro hitam je yang mampu kahwin ngan dier ni….power gila !

    0
    0
  6. garfield_82 says:

    dia ne pemilih sangat..kerek semcam..

    0
    0
  7. u know who says:

    laki mlayu takot tengok lengan dia besar semacam!! haha kalah muscle laki!!

    0
    0
  8. ain says:

    to:aku bangang
    aik!ko prnh try ke smpai thu dia tu power gila…ish ish dashyat tuh
    tpi tgk haliza ni memg menakutkan kaum2 lelaki semalaysia haha tul x

    0
    0
  9. saloa mambok says:

    g la mandi mungeee..kot2 tersangkot kt mn2

    0
    0
  10. chantek says:

    die blom jmpe yg betul2 ngam kat hati die tu, tu la pasal die ckp camtu….

    0
    0
  11. jull says:

    blum jumpa yg btul2 power mcm ex byfriend dia………

    0
    0
  12. kak long says:

    aku tak heran pun ngan minah ni.. adik dia si othman misbun tu yg aku heran.. cuba arr snap gambar adik minah ni n tepek kat sini.. bole jadi lelaki melayu terakhir wooi… so girls, lets berebut!

    0
    0
    • ain says:

      kak long prnh tgk eh gmbr adk dia…
      show la kt kmi yg x prnh tgk

      0
      0
      • TK Zafran says:

        Si othman misbun nie dulue sekolah kat SMK Vivekananda Brickfield dari tingkatan satu umur sekarang 34 sbb lahir tahun 1975 nick name si kaduk BS singkatan kpd bodoh sombong, dulu kat sekolah tak dek lak menyerlah dalam sebarang bidang tapi kerek tue sangat terserlah walau pun ramai yang tak layan, siapa tak kawan dengan dia bawak [email protected] luar duduk celah longkang kat jalan rozario depan sekolah tunjuk macho (perangai masa zaman bebudak..mintak2x sekarang dah berubah n dah reti berbahasa n hormat kepada orang lain)..ntah rezeki keluarga through kakak dia yg seksi pulak meletup sure bertambah naik ler sikaduk but no komen dah jadik kegilaan wanita so rezeki dia..and u all yang ingin mengenali adik actress Haliza Misbun.

        0
        0
    • betul-betul, nak tengok gak

      0
      0
  13. ni says:

    hope dia akan bertemu jodoh 1 hari nnti….
    setiap manusia dijadikan berpasangan….
    klu dh jumpe nnti cecepat kawin…

    0
    0
  14. […] bawah ialah komen dari ‘u know who’ dalam artikel sebelum ini tentang Haliza Misbun:- laki mlayu takot tengok lengan dia besar semacam!! haha kalah muscle […]

    0
    0
  15. rozy says:

    suka haliza misbun very much..
    belum ada jodoh tu..
    dia kerja kuat, lakonan mantap n enjoy jer..
    rilek je kak liza..law ada jodoh tu ada la

    0
    0
  16. remy says:

    i ni da lm mencitaimu syg tp mgaper hampakn perasaan i…….

    0
    0
  17. kak long says:

    maafla dik nun, kak long tadak lak gambar mamat yg sorang tu, dia low profile sgt, tp kalu u all jumpa.. pergh… kak long tak tahu nak cakap apa dah.. kiranya rating kalah la abgnyer pelakon Spa-Q tu..

    0
    0
  18. puteri manja says:

    da smpai seru,kwin gak 2..

    0
    0
  19. Gakuto says:

    dia nak cari yg 10inci punya panjang..

    0
    0
  20. jojio says:

    Dia dok tunggu yg…yadaaaa….etaiii yadaaaa….

    0
    0
  21. chotz says:

    dulu time saham tgh tinggi, dia giler keje sgt.. hehehhe

    0
    0
  22. How good your site is.I wish you will keep posting your content constantly as you have one dedicated reader here.

    0
    0
  23. 1st time says:

    haliza super shit! islam murtad!

    0
    0