Written by AbangNara | September 8th, 2015

Lelaki sebelum berkahwin memang control macho, nampak gagah terlebih dan sentiasa berdikari. Lepas kahwin, biasanya ciri-ciri tersebut tetap masih ada namun nisbahnya jatuh sedikit. Iyerlah, dah ada isteri tercinta. Sekali sekala bermanja apa salahnya kan? Abang Nara kadangkala pun bila demam selalu buat-buat lemah badan melampau. Padahal demam sikit je. Saja nak bermesra dengan wife tercinta. Hehehe.
hairul

Pasangan suami isteri baru iaitu Hairul Azreen dan Hanis Zalikha juga nampaknya mengalami ‘sindrom’ ini. Hehehe. Menurut Hanis, kemanjaan suaminya itu semakin bertambah selepas mereka berkahwin. Kata Hanis:-

Tentang perbezaan selepas kahwin, Hairul mungkin dilihat lebih tenang. Kalau dulu, saya nampak dia sibuk mengumpul harta sebelum kahwin dan lebih risau serta mahu meminang saya sebelum orang lain melakukannya.

Kini, Hairul tampak gembira dalam ruangnya sendiri. Dahulunya, dia tidak menunjukkan dirinya manja, tetapi sekarang, dia menjadi lelaki yang lebih manja dan penyayang. Kami juga semakin rapat dan lebih kenal keluarga masing-masing,

hairul

Sesungguhnya manja dengan suami atau isteri masing-masing adalah perkara wajib dilakukan. Yang si pasangan pun kenalah melayan. Kang kalau tak layan, tak pasal-pasal suami atau isteri pergi bermanja dengan orang lain. Itu memang bahaya tue. Memang dah banyak perkara sebegitu terjadi. Selagi boleh layankan perangai pasangan korang, layankan je lah. Yang penting bahagia. Tak gitu? Sumber Media Hiburan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Hairul Lebih Manja Selepas Berkahwin – Hanis Zalikha

  1. anonymous says:

    Erkk tolonglah..byk lagi cita bermanafaat. Bab kawin2 ni, mula2 mmg semua org manja. tunggu 5 tahun, nak tgk statement ni, manja ke…#bosan.#babkawinsila simpan.

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Dah 2 kali kot kuar statement mcm ni.
      Wehh… udah2 ar tu…
      Ko ni cakap tak pernah berlapik…
      Over giler kot…
      Nanti kena uji… takut kalah…
      semua bantai gelak je…

      0

      0
    • mimi says:

      laaaa….tak habis lagi ke nak cerita laki ko manja? brapa kali nak cerita ni??

      0

      0
    • miss m says:

      bukan jeles.. tapi boring lah story macam ni. makin lama makin show off pulak dorang,.

      0

      0
  2. aku cantik says:

    news keww

    0

    0
  3. Anonymous says:

    aduh abg nara xde story mory dh ke.. bab laki manja pun nk update.. sok update la si isteri suka masak.. lusa ckp plak suami rajin pgemas tulat isteri pulak.. mggu dpn suami pulak.. bln dpn isteri pulak.. thn dpn suami pulak.. ayoyoyoyoooooo..

    0

    0
  4. zila says:

    1st komen

    0

    0
  5. honeysuckle2188@yahoo.com says:

    again with the manja.. get over yourself..

    0

    0
    • like says:

      nak like byk2 kali. balik2 manja dari haritu lagi.. please everyone.. mereka je pasangan yang kawen kat dunia ni. org lain xde pun.. x manja pun. blerghhh

      0

      0
  6. Anonymous says:

    tak abes2 psal derang nie..adoiiii

    0

    0
  7. Ayda jebon says:

    Citer la mlm prtama u guys mcm mna,hubby u slalu usap perut u x????

    0

    0
  8. Anonymous says:

    cik kak..nak bagitau sikit ni..x perlulah bagitau kat media perangai baik buruk pasangan kita tu..skrg ni zaman fitnah sbb dh nak akhir zaman kan..kalo ade org nk kebas laki ko, ko jgn meroyan x tentu pasal ye..aku x dengki sbb aku pun ada suami mcm ko cuma x perlu laa nk share pape..kalo wartawan tanya ko cakap jela sy sgt bahagia skrg..x payah laa over sgt ckp laki ko manja2 bagai..zaman fitnah ni dik..org kalo berkenan kat laki ko, dengki kat ko, mcm2 dia bole buat dik..sedar sblm terlambat..

    0

    0
  9. zabedah zabit says:

    penat la..

    nexxxxxxxt

    0

    0
  10. aku cantik says:

    udah2 le dok mnayang kat public over sgt. cari harta kekayaan, merebut sebelum direbut..so much like a novel or dream.

    sume org pun mnja. tapi bila kita bhgia, simpan ckit sbb menunjuk tu. sedarlah org lain byk yg struggling. jgn smpai timbuk rasa meluat dan dengki org nnti dpt doa yg x baik- baik. mungkin kah itu satu sbb ngapa ramai yg mulanya sgt mnja dan cemolot berakhir seperti sebuah drama ngeri.
    kalo press tnye mesti ke berterus terang sgt.

    maaf ye jika sy mnyinggung perasaan sesapa. saja buang masa di sini. kaji manusia.

    0

    0
  11. lynna says:

    manja angatttt. org len pn bkwen jgk..tp xde la bgth psl ni.. n rasanya xyah bgth kot dia lebih manja pas kawen ke apa. yela. b4 kawin mna leh mnja2 kn..dh trbatas. bila kawen ni.xde batasan pape. nk peluk cium mnja diam2 suda.. xyah cite pn org tahu la.. attention seeker mybe?

    0

    0
  12. kiah pekasam says:

    aku naik mnyampah kisah dieorg ni alahai nara oi plsss lh…gosip best skit lah nara..bukan mslh jeles tpi geli dgn kau ni ha hanis dgn erolll oiii

    0

    0
  13. saya pekerja swasta says:

    awat lah post cerita depa lg. manja lepas kawen mmg lah. gedik gatai merenyam. semua nak habaq. ak ni bujang tau. dah xpasal2 meluat cerita depa ni. x sweet dah la. abg nara ni suke sgt post cerita dorg ni. xde org len ke nk temu ramah

    0

    0
  14. erk says:

    manja…? org baca sambil terbayang si hairul ni merengek2 nak nenen..huh.

    simpan je la cite2 manja ni keknis oi.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    dah takde job belakon kot

    0

    0
  16. zaza says:

    nmpk sgt berita mcm ni pon nk publish nmpk sgt tkot dh xlaku. yelah dh kawin an.terima jelah hakikat korang dh kawin dn ramai peminat korang dh lari ok?
    baik hairul baik hanis. korg dh boleh duduk stay calm dn duduk diam2 kt umah sana. skrg giliran produser nk bg laluan UTK ARTIS BARU PULAK. hihi.

    0

    0
  17. alia says:

    pls laaaa……..aku tgk dia ni selepas kahwin semua nk bgtau org pasal kisah laki bini……bukan nk boikot tapi kdg2 org menyampah citer2 mcm ni. knp nk cari publisiti takut selepas kahwin dah tak publisiti lagi. lebh baik buat perubahan sesama suami isteri….sekurang kurannya ada penghijrahan …..ke arah keagamaan

    0

    0
  18. mojo says:

    Manja lepas kawin???baik kau kata kat wartawan..kentut lebih wangi lepas kawin…hahaha air naik kepala.memanglah indah..

    0

    0
  19. Show off jer keje nko says:

    Adoii..pasangan attention seekers ni lg ker??
    Woii pasangan sewel..udah2 lah nko citer psl nko laki bini.semua org dah naik muak ok.muak.muak.muak.ramai lg kisah artis lain yg best2.nko berdua xde yg menarik lgsg ponnn.so..simpan semua kisah atas katil nko brdua dlm rak kasut umah nenek nko.pahamm??

    0

    0
  20. Momok says:

    Zzzzzz….krohhh..krohh…

    0

    0
  21. Gayah hippies says:

    Baldi cepat .. Nak Montah aku .
    Buweeeekkk !!!!
    Puihhj

    0

    0
  22. 5roses says:

    cerita dalam kelambu tak yah citer kat umum le….nak muntah bacanya…weikkkk

    0

    0
  23. k says:

    kau dimanja…aku dimanja…dimanjai semua…geli ehhh

    0

    0
  24. lakiku hijau binimu pink says:

    hakkkkk tuih !!

    and again…

    hak tuihhhhh !!!!

    0

    0
  25. timah says:

    Haha..awal2 kawin blum ada anak blehla nk lyn manja2 ni.dah beranak berderet2 nanti mmg xtermanja la.dpt plk suami yg pemalas.menyampah lg ada!

    0

    0
  26. si cantek cerah mendung says:

    Aku pun igt masa mula2 kawin mmg MANIS, INDAH, aku lah yg paling bahagia….tp hidup ni tak la selalu CERAH….kekadang MENDUNG akan menjelma…saat di hari MENDUNG tu lah byk dugaan dan rintangan…erkkk aku ckp apa yerk??? Chill uollls!!!

    0

    0
  27. geram says:

    Nara, apehal bila bukak blog ni yerus automatic download instaklip. Habis duit gue.

    0

    0
  28. geram says:

    Apehal automatic download instaklip bila buka blog ni..habis duit tau tak…

    0

    0
  29. Mat K says:

    Kau ingat aku pedulik ke?

    0

    0
  30. Hajar raebah says:

    Baru lagi blh lah manja . Nanti da bertahun kawin anak 3 / 4 lunyai baru la ko rasa manja ke Manga.. Hahahahha

    0

    0
  31. Arina says:

    Utk semua lelaki jgn risau if org yg awak berkenan dipinang org..x kan nak kumpul harta kaya raya baru leh pinang? Nak pinang anak raja ke kan..Kalau dh jatuh bab wajib kahwin segerakanlah..jgn serabut…kalau dh jodoh x kemana..kalau dia tinggalkan awak biar jela..maknenye bukan jodoh..nak risau2 kenapa

    0

    0
  32. linda says:

    X cun sgt pon hanis ni..nenek aku lg cun

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Laki bini sengal!!! Ada org kisah ker cam ko sorg jer penah kwin yee…tgok muka ko be2 pon aku naik menyampah…Asik nk up diri jer….laki ko cari suit teruk2 sbb nk pinang ko…takut ko kena sambar dgn org lain…hahhaa sbb tk de jantan lain le yg nk kat sbb tu dia yg tk berduit dpt kwin dgn ko…kalo ada jantan kayo pinang ko mesti lama dh ko kwin dgn jantan kayo tu kannn!!sian kat ko kannn kena tungu jantan miskin kumpul duit baru boleh kwin…kalo tk spai tua le ko tk kwin2… ada org kisah ker laki ko nk bermanja ke atau cipap ko setiap hari ke…ini le dia pasangan tersengal dan terpoyo sepanjang tahun 2015!!haakkk puuuiii!!

    0

    0
  34. otak nara says:

    nara ni suka update cerita sampah

    0

    0
  35. sakit mata says:

    Aiyoooo…Nara ni dah teruk ni..ini pun dia nak update kat sini..erti kata lain untuk Nara….BORRRRRRRIIIIIINGGGGGG….artis yang tak kemana bakatnya…

    0

    0
  36. sis says:

    Allah!!! creta depa ni lg… bosan… mcm depa ja kawin.. org len xkawin. aduhhh

    0

    0
  37. ghjhj says:

    berita camni perlu ker semua org tau … boringggg

    0

    0
  38. OhAku! says:

    apa ? “lebih risau serta mahu meminang saya sebelum orang lain melakukannya”?? ko bia betul hanis. Manade org lain nakkan kau melainkan si hairul tuu. Adoi hanis2 memanjang feeling lebih jek ko ni hehe

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Sudah2 ler cite pasal 2 ekow nih.. Jelak kot.. Baru kawin memang la semua wangi. Taik pun wangi. Tunggu 5 tahun lagi bila keknis dah beranak 5, semuanya layut kan.. Time tu nak tengok ade lagi x story suweeet korang ni… Takyah la nak tunjuk bahagia sangat. Orang lain kawin pun bahagia jgk, takde pun cam kera luku cam korang ni. Eeeee… nakgi klinik ambil MC lah, sakit mata…

    0

    0
  40. Maisarah says:

    Mau tak manja…dah habis berpuluh ribu..ingat dia bagi saja2 ka..ang duk kena layan dia la…siang n malam…kalau tak manja dengan hang takkan nak bermanja dengan jiran sebelah umah ang plak..apa punya statement la dia ni…manja mcam kucing ka..nak makan bersuap ka..nak ehem2 24jam ka…tu laki ang layan la sampai ke sudah

    0

    0
  41. kecipang kecipung says:

    skrg seronokla manje yerrrrrr… nnti tgk lg 5 tahun dh ade anak sume klu laki ko manje mcmni lg..jgn ko terajang nye laki ko sudah..x rimas k manje2 sgt ni..baikla ko ckp laki selalu membantu ko membuat kerja rumah…dr ko mentioned “manja”.. kalau aku la rimas lelaki yg mcm budak2 ni asyik nk manje jer..ko x rimas k hanis..lupe br kawin kn..hihi

    0

    0
  42. kelolo says:

    men and color contact lenses do not go together… my god!
    and point cerita pasal hairul manja adalah??
    itu je ke nak update? hairul manja???
    blerghhh.. what happens to their careers?

    0

    0
  43. gapiyyah says:

    manja ke malas?

    0

    0
  44. bubble gum says:

    nara…x yah update citer2 cenggini..buat tambah dosa jeee sbb komen2 datas semua x membina pun…. biarla diorg dgn life diorg (mean hanis & hairul)… x berkat rezeki publish dgn citer2 cenggini….shame on u NARA

    0

    0
  45. anonym says:

    tetap nampak kekampongannya….fullstop

    0

    0